Saugas įrodinėja savo vertę
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... verte.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pagrindinėje sudėtyje rungtynes pradėjęs Eivinas Zagurskas dvikovoje su Pilzeno „Viktoria“ buvo vienas geriausių komandos žaidėjų. Pabėgęs nuo gynėjų saugas 6-ąją rungtynių minutę įmušė įvartį ir išvedė Lietuvos čempionus į priekį. Antrajame kėlinyje E.Zagursko smūgiuotas kamuolys sudrebino čekų vartų skersinį. Žalgirietis įvarčiu pasižymėjo ir pirmosiose draugiškose rungtynėse Kipre su Krasnojarsko „Jenisej“. „Kol kas jis įrodinėja savo vertę. Tai jam sekasi daryti puikiai. Jis gerai žaidžia, muša įvarčius, kovoja iš visų jėgų. Nuo pat pasiruošimo etapo pradžios jo sportinė forma gerėja“, - apie E.Zagurską sakė vyriausiojo trenerio asistentas Andrius Skerla.
24 metų saugas mano, kad solidus žaidimas draugiškose rungtynėse – sunkaus darbo per treniruotes rezultatas. „Kiekvienoje treniruotėje bei draugiškoje dvikovoje atiduodu visas jėgas. Stengiuosi įrodyti treneriams, komandos draugams ir sirgaliams, kad galiu gerai žaisti. Tikiuosi sulaukti pasitikėjimo iš trenerių ir viliuosi, kad pavyks įsitvirtinti ekipos pagrindinėje sudėtyje“, - sakė E.Zagurskas.
Rungtynės su Pilzeno „Viktoria“ tapo rimtu išbandymu iš Kėdainių kilusiam futbolininkui. Nuo pat dvikovos pradžios jis kibo į atlapus UEFA Čempionų lygos turnyre dalyvavusiems futbolininkams. „Nepabūgau grėsmingų varžovų. Stengiausi parodyti viską, ką galiu. Pačioje rungtynių pradžioje įmušiau įvartį. Jis padėjo komandai išsiveržti į priekį“, - pasakojo „Žalgirio“ saugas. E.Zagurskas mano, kad Lietuvos čempionai sužaidė gerai, tačiau rungtynių pabaigoje jiems pritrūko sėkmės. „Plzeno „Viktoria“ – stipriausias varžovas su kuriuo teko žaisti draugiškose rungtynėse. Manau, kad lygiosios tikrai geras rezultatas. Paskutinėmis minutėmis praleistas įvartis šiek tiek sugadino nuotaiką. Vis dėlto esu patenkintas savo ir komandos žaidimu“, - sakė 24 metų futbolininkas.