Cha chaVilniuje juk yra didziule Lenku bendruomene.Manau kad jie cia tures didesni palaikyma.

O as manau kaip tik gerai. Suprantu zalgirio valdzia. Lechia potencialiai patrauklesnis varzovas pritraukti daugiau ziurovu. As ejau i siemens arena ziuret WC finalo tai ten dalino lankstinukas kiekvienam ateinanciam i sias rungtynes. Is tiesu man butu nesvarbu , kad negalioja abonementai ar biletas 15lt (aisku galetu but koki 5 ar 7 ,bet ten gan daug visko zada daryti) . Vienintelis dalykas kuris mane labai sunervino tai vuvuzelos. O siaip del reklamos tai reikia pagirti kluba ,kad isvis kazka daro...Jau nervina mane šitas mačas, kažkokiam sup***am renginukui toks piaras, o kai normalioms, svarbioms varžyboms A lygoje, tai tik keli lankstinukai...

gal kokią egzekuciją joms vykdys...Dėl vuvuzelų, tai ramiai, biškį kitaip ten viskas bus, negu parašyta...
pasakyk kaip bus gal verta eitDėl vuvuzelų, tai ramiai, biškį kitaip ten viskas bus, negu parašytaO dėl piaro, tai tik dar labiau parodoma, kokia durna mūsų tauta, rungtynės su žinomesniu varžovu, bet nieko nereiškiančios, yra iškeliamos aukščiau už rungtynes, kurios turi itin didelę reikšmę (jei kalbant apie rungtynes su Sūduva, Ekranu ir t.t.). Asmeniškai man, tai jei reikėtų rinktis, ar draugiškos rungtynės su kokiu Chelsea, ar A lygos mačas su Atletu, rinkčiausi pastarąjį net negalvojęs...