Wilk foto praeitą savaitę su septyniomis siūlėmis nepatiko, o kad muša įvarčius, tai maladiec. Gyvas jis aikštėje ir nepavargsta kaip kiti.Kas nudžiugino, tai vartininko reakcija, ir Wilkas.
Nuliūdino teisėjas, pagailėjęs raudonos kortelės mega žvaigždei.
Tikėkimės, kad Niko jau nupirkęs vieną bilietą į Malaiziją ir vieną į Graikiją, vienas galės padirbėt salsos treneriu, kitas barmenu ir pažaisti "aukštesniajame" lygyje- III lygoje
Man irgi labai knieti sužinoti, kas ir kodėl per prievartą iš zagursko bando padaryti futbolistądidžiausia trogedija yra Zagurskas. Gal kas nors žino atsakymą į klausimą, kodėl Zagusrskas dar Žalgiryje ir kodėl jis žaidžia kiekvienose rungtynėse??
Tokį specą prigavau. Ar negėda lankytis forume, kuomet galvoji, jog Graikija ir Kipras vienas ir tas pats. Iš kur gi gerasis Zagurskas atkeliavo?
Į Malaiziją brazilas, o kipriotas gi ne iš Graikijos.. on`s iš Larnakos ar Limasolio naktinio klubo paimtas. geras gidas gal buvo.už tai gavo unikalią galimybę pasižaisti A lygoje.
Zagurskas iš antros lygos Graikijoje... bet gal niekas jo atgal nepaims. Jau geriau parėmtų kokią I-os lygos komandą... Uteniui kaip tik...Tokį specą prigavau. Ar negėda lankytis forume, kuomet galvoji, jog Graikija ir Kipras vienas ir tas pats. Iš kur gi gerasis Zagurskas atkeliavo?
Į Malaiziją brazilas, o kipriotas gi ne iš Graikijos.. on`s iš Larnakos ar Limasolio naktinio klubo paimtas. geras gidas gal buvo.už tai gavo unikalią galimybę pasižaisti A lygoje.

3-4 užtektų. Bet nesuprantu aš jo. Kovingas tai kovingas, bet čia jau nekovingumas, o paprasčiausias nesivaldymasDuočiau šemberui 10 rungtynių pailsėt ir dar dantis galėtų rankiotis iš dirbtinės dangos vėtros stadione.. Tokios ne pagarbos parodytos eilinį kartą nei vienas dar žaidėjas nerodė..
- Mano subjektyvia nuomone, Žulpa tapo vienu patikimiausiu iš atraminių A lygoje. Jo valandos Lietuvoje suskaičiuotos.patinka jis tau?Jėga!