- Sakyčiau repetuoja būsimas kovas Europoje.mačuose tai jau net nebesistengė dominuoti visas rungtynes, o įmušus įvartį atsitraukdavo į gynybą. Keista, kad nebesistengia traiškyti varžovų.
- Sakyčiau repetuoja būsimas kovas Europoje.mačuose tai jau net nebesistengė dominuoti visas rungtynes, o įmušus įvartį atsitraukdavo į gynybą. Keista, kad nebesistengia traiškyti varžovų.
sakyčiau paduso po taurės finalo...- Sakyčiau repetuoja būsimas kovas Europoje.mačuose tai jau net nebesistengė dominuoti visas rungtynes, o įmušus įvartį atsitraukdavo į gynybą. Keista, kad nebesistengia traiškyti varžovų.
Tai kad prieš taurės finalą žaidimas irgi blankokas buvo. Man atrodo, kad čia motyvacijos stoka.sakyčiau paduso po taurės finalo...- Sakyčiau repetuoja būsimas kovas Europoje.mačuose tai jau net nebesistengė dominuoti visas rungtynes, o įmušus įvartį atsitraukdavo į gynybą. Keista, kad nebesistengia traiškyti varžovų.
aš ne apie žaidimo nykumą, o apie tai, kad fiziškai spaust nelabai išėjo rungtynių gale, nes paduso, kad ir tas pats vilkas, jau neklabant apie veličką... beje tą patį ir zubas patvirtino...
Tai kad prieš taurės finalą žaidimas irgi blankokas buvo. Man atrodo, kad čia motyvacijos stoka.
Tai kad nieko jie ir anksčiau nespausdavo. Smauko kamuolį tarp gynėjų ir nei patys lošia, nei kitiems duoda.aš ne apie žaidimo nykumą, o apie tai, kad fiziškai spaust nelabai išėjo rungtynių gale, nes paduso, kad ir tas pats vilkas, jau neklabant apie veličką... beje tą patį ir zubas patvirtino...
Tai kad prieš taurės finalą žaidimas irgi blankokas buvo. Man atrodo, kad čia motyvacijos stoka.
o kaip tu įsivaizduoji spaudimą, kai pats turi kamuolįTai kad nieko jie ir anksčiau nespausdavo. Smauko kamuolį tarp gynėjų ir nei patys lošia, nei kitiems duoda.aš ne apie žaidimo nykumą, o apie tai, kad fiziškai spaust nelabai išėjo rungtynių gale, nes paduso, kad ir tas pats vilkas, jau neklabant apie veličką... beje tą patį ir zubas patvirtino...
Įsivaizduoju, kad spaudi varžovus jų aikštės pusėj ir kuri progą po progos, mėgindamas įmušt, kaip kad buvo praeito sezono pradžioj/ viduryje. Ką dabar rodo Žalgiris įmušęs įvartį, tai kamuolio smaukymas, ir dėl to yra labiausiai liūdna.o kaip tu įsivaizduoji spaudimą, kai pats turi kamuolį
spaust varžovus prie jų vartų žalgiris ir šiame sezone sugeba tik šįkart su tomis progomis žymiai sudėtingiau gaunasi, beje praeito sezono viduryje ar pradžioje to kamuolio smaukymo buvo ir gi labai daug tik jis buvo kur kas kokybiškesnis...ir su ekranu pirmame kėlinyje to spaudimo buvo, o antro pabaigoje nelabai kojas jau į puolimą bėgt pavilko...Įsivaizduoju, kad spaudi varžovus jų aikštės pusėj ir kuri progą po progos, mėgindamas įmušt, kaip kad buvo praeito sezono pradžioj/ viduryje. Ką dabar rodo Žalgiris įmušęs įvartį, tai kamuolio smaukymas, ir dėl to yra labiausiai liūdna.o kaip tu įsivaizduoji spaudimą, kai pats turi kamuolį
Artakas ir Deividas išvengė rimtų traumų, bet šeštadienį su "Kruoja" nežais. Serge'o dalyvavimo rungtynėse Pakruojyje klausimas lieka atviras.