...

Re: FK Žalgiris

2015 Lap 30 09:47

Cezis kažką kalbėjo, kad gali grįžti Takuya Kanai
Baik, juokus. Niekada nesakiau, kad jis grįš į ŽALGIRĮ. Japonijoje jis. Be PRO kontrakto. koks nusivylimas.. :shock:

Kažką ne taip supratai. :D

UCCM

2015 Lap 30 10:42

Jei su Kukliu nepratęstu ir jis nueitų į Sūduvą arba Trakus tai ta komanda tikrai sustiprėtų. Galvoju, kad Kuklys yra toks žaidėjas, kuris galėtų pati sezono žaidėju.
Taip, Europai jis per lėtas. Gal daugiau praktikos pagerintų situaciją, kitam treneriui gal jis bus rinktinėje reikalingas.
Kas be ko, keisti žaidėją gali kai turi geresnę opciją :)

Rinktinėj Kuklys negali gerai žaisti dėl tų pačių priežasčių - per lėtai mąsto. Žaidžiant su Europos rinktinėmis greičiai paprastai yra nelietuviški ir jis tiesiog nespėja reaguoti.
Rinktinėje Kuklys negali gerai žaisti dėl kitos priežasties. Nelabai kas į aikštę ten jį leidžia.
Ir šiaip, atstokit nuo Kuklio. Žalgirio gerbėjus jis, manau, puikiai tenkina.

...

2015 Lap 30 10:45

Žalgirio gerbėjus jis, manau, puikiai tenkina.
- Išrankiam skoniui įtinka? :roll:

...

2015 Lap 30 10:50

Vyr. treneris Valdas Dambrauskas („Žalgiris“): „Nesinorėjo išeiti atostogų, neturint teigiamo rezultato. Žaidėme su pagrindiniais priešininkais, tai turėjome ir papildomos motyvacijos - tiek išlydėti Deividą, tiek garbingai užbaigti sezoną. Tą ir padarėme. Norėčiau dar kartą padėkoti visai „Žalgirio“ šeimai, visiems žaidėjams, kurie buvo kartu su mumis, fanams - niekada nežaidėme vieni, visada jautėme jų palaikymą, ir, aišku, klubo valdžiai, kuri daro viską, kad tokių didingų dienų klubo istorijoje būtų kuo daugiau.“

Deividas Šemberas („Žalgiris“): „Aš adekvačiai suprantu, kad ateina laikas pabaigti karjerą ir džiugi, kad karjera baigėsi tokia gražia gaida. Tapome čempionais, laimėjome taurę, visai neblogai pasirodėme Čempionų lygoje. Manau, kad ši komanda turi didelį potencialą ir gali nueiti žymiai toliau. Todėl linkiu šiai komandai pasiekti tu tikslų, kurių sieka. Man buvo didelė garbė šiuos du metus dirbti šalia tokių profesionalių žmonių. Tai nusipelno didelės pagarbos ir aš esu laimingas, kad tuos du metus praleidau „Žalgirio“ šeimoje.“

Kalinauskas

2015 Lap 30 12:07

Žalgirio gerbėjus jis, manau, puikiai tenkina.
- Išrankiam skoniui įtinka? :roll:
Tave Aršakyanas šašlykais maitintų ir tu taptum išrankus.......

...

2015 Lap 30 15:49

Tave Aršakyanas šašlykais maitintų ir tu taptum išrankus.......
- oi, neprimink tu man šašlo.. pas Wladiką paskutinį kartą vasarą jų prisivalgėm.. brrrrrrrr.... :evil:

Matas

2015 Lap 30 19:14

Didelė tikimybė, kad dar iki naujako Kendyshas pakeis klubą. Bet ne į Baltarusiją važiuos.

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2015 Lap 30 20:24

Didelė tikimybė, kad dar iki naujako Kendyshas pakeis klubą. Bet ne į Baltarusiją važiuos.
Kazachstanas ar Lenkija? :) Bus proga Žalgiriui kažkiek užsidirbti.

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2015 Lap 30 20:30

labiausiai vertas iš visų.

Rokiz
Palaikoma komanda: Žalgiris

2015 Lap 30 20:50

jei pamenu tai jis triju metu sutarti pasirases buvo, nemanka turbut suma is pardavimo gausis

Kalinauskas

2015 Lap 30 23:36

Kendyšas iš šiemet A lygoje visą sezoną sužaidusių legionierių buvo bene antras pagal gerumą.

Matas

2015 Lap 30 23:47

O kas pirmas?

Kalinauskas

2015 Lap 30 23:50

Mamajevas, kiek gi tų gerų legionierių, sužaidusių pilnus sezonus. Kitais metais konkuruos Edgaras Davidsas ir Chula iš Žalgirio ir gal dar koks nors talentas:-)

Matas

2015 Gru 01 00:03

Nu Chulai kaži kaip seksis pagyti. Žaidėjui, kurio pagrindinis ginklas greitis, po tokios traumos atsistatyti gali būti sunku. O dėl Slijngardo - sutinku.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2015 Gru 01 00:27

Chula yra faino lygio vidutinis žaidėjas Europoje, kuris gali krts nuo karto sublizgėti.Portugalijoje iš jo buvo gana daug tikimasi, bet jo lygis nebekilo.Nieko aišku aš nesakau, gali jis lošti ir Portugalijoje ir aukščiausioje lygoje, bet tik žemesnio kalibro komandose.Lietuvoje jis geras ir labai geras, bet UEFA lygose kai reiks žaisti, nieko nebus iš jo, jis duomenų neturi dideliam futbolui, visai kitas variantas Slinjgard apie jį ir apie tai, kad jis jaunas būdamas buvo laikomas vienu iš geriausiu savo pozicijos pasaulio žaidėjų galima kalbėti ir kalbėti, tai aukšto lygio žaidėjas, galintis lošti aukšto meistriškumo futbolą prieš bet ką, bet kažkokios bėdos jį nubloškė į žemesnį lygmenį.
Lucas Gaucho - kažkada buvo talentas, nežinau, gal ir tebėra, bet man toks įspūdis, kad jam Europos futbolas tiesiog pagal žaidimo stilistika netinka.
Gonzaga Eliandro - buvo laikomas gana dideliu talentu, kol buvo Brazilijoje, išvykus kažkas atsitiko ir jis patapo tik vidutinioku, tai ir vėl gali būti adaptacinės problemos, greičiausiai žaidėjas netinkamas Europos futbolui.
Kristis Andreou - Nežinau ką apie jį galima pasakyti, Žalgiris kažko tikėjosi iš šio žaidėjo, bet mano galva tai nusivylimas, komandoje buvo, kaip trečia koja šuniui paskutiniu metu.Žalgiris matėsi nebežinojo ką su juo daryti ir kur jį kišti.Nors žaidėjas įdomus buvo.Rašau BUVO, nes man regis jo sutartis pasibaigė
Mano galva iš naujokų reikėtu atsisveikinti su Lucas Gaucho, Eliandro (nors man labai šis žaidėjas patinka), Kendysh (Atrodo, kad žaidėjas geras ir lošia neblogai, bet panašu, kad Žalgiris keičia scoutinimo kryptį ir žaidėjų iš rytų manau nebeišvysime, bent iki vasaros).Ko Žalgiriui reikėtu ? kažko naujo visose pozicijose

Grįžti į