man Egis kažkaip neatrodo autoritetingas ir solidus žmogusKodėl netikėta? Turbūt daugiausiai už VŽ rungtynių sužaidęs iš dabartinės sudėties.
man Egis kažkaip neatrodo autoritetingas ir solidus žmogusKodėl netikėta? Turbūt daugiausiai už VŽ rungtynių sužaidęs iš dabartinės sudėties.
čia dėlto, kad mėgsta spjaudytis?
man Egis kažkaip neatrodo autoritetingas ir solidus žmogus
na jis man toks biškį forsas atrodočia dėlto, kad mėgsta spjaudytis?
Šį kartą žaliai balti mačą pradės pakitusia startine sudėtimi: Saulius Klevinskas, Aldas Korsakas, Marius Žaliūkas, Mamadou‘as Mbodjis, Dominykas Barauskas, Eltonas, Saulius Mikoliūnas, Marinas Matošas, Elivelto, Jorge‘as Chula, Simonas Stankevičius
Atsarginiai: Armantas Vitkauskas, Linas Klimavičius, Egidijus Vaitkūnas, Donovanas Slijngardas, Danielis Romanovskis, Mantas Kuklys, Tautvydas Eliošius, Justas Lasickas, Vytautas Lukša, Bahrudinas Atajičius

4' Greitas prasiveržimas kairiuoju aikštės kraštu, Barauskas perduoda Mikoliūnui, šis skersuoja kamuolį, o baudos aikštelėje likęs laisvas smūgiuoja Elivelto, kuris muša pirmą rungtynių įvartį
30' Greitos kontratakos metu Chula perduoda kamuolį Elivelto, kuris antrą kartą šiose rungtynėse siunčia kamuolį į vartų tinklą - 2:0
69' Mikoliūnas greitos atakos metu kala trečią įvartį, rezultatyvų perdavimą atliko Romanovskis
abejoju ar kas iš forumiečių matėKas matė papasakokit, kaip Stankevičius atrodė ?
visko gali būti, nesigilinau kokia estų sudėtisPries estu vaikus losia, kaip supratau...
nelabai pagrindas, naujokai, atsarginiai ir jaunimas...Kiek spejau pamatyt, estu pagrindas los
- Panašiai kaip Žalgiris.nelabai pagrindas, naujokai, atsarginiai ir jaunimas...