Respublik
Pranešimai: 8678
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FKS Ukmergė

2024 Bal 03 21:21

FKS „Ukmergė“ (2023 m. – 10 vieta)

Praėjusiais metais į Lietuvos futbolo žemėlapį sugrįžęs Ukmergės miestas debiutinį sezoną pažymėjo dešimta užimta vieta. Klubo vadovai neslepia, kad pagrindinis tikslas – įsitvirtinti lygoje buvo pasiektas.

„Visada norisi geriau, bet, iš esmės, esame patenkinti tuo, kaip viskas susiklostė. Labiausiai džiugina, kad pernai surinkta nauja komanda susilipdė ir tai antrajame rate leido mesti kovą net ir lygos lyderiams“, – sakė „Ukmergės“ vadovas Benas Terekas.

Šiemet „Ukmergė“ prarado Robertą Ratkevičių ir Kirilą Levšiną, kurie pasitraukė į „TransINVEST“ B komandą, tačiau pasistiprino buvusiais „Riteriais“ Kajumi Statausku ir Egidijumi Mickumi, taip pat namo sugrįžusiu Tomu Bielicku bei Motiejumi Slivka ir vartininku Karoliu Čirba.

„Ukmergė“ tokio vartininko nėra turėjusi niekada. Be abejo, kad ši pozicija stiprins visą mūsų komandą“, – sakė B. Terekas.

Klubas yra išsikėlęs ilgalaikę strategiją – 2027 metais laimėti LFF II lygą ir sportiniu principu iškovoti kelialapį į „TopSport Pirmą lygą“. Iki tol, kasmet komandos rezultatai turėtų gerėti.
https://www.lff.lt/lff-ii-lyga-prie-sta ... -ii-dalis/

Grįžti į