...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Rgs 29 14:34

FA PANEVĖŽYS 0 - 3 FM ATEITIS
PANEVĖŽYS


***

U-16 – Elitinės lygos lyderiai
2014-09-22 http://www.ateitisfm.lt/u-16-elitines-lygos-lyderiai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ketvirtą pergalę šešto turo rungtynėse iškovojo Elitinėje (U-16) lygoje dalyvaujantys Vilniaus „Ateities“ auklėtiniai. Jie 3:0 išvykoje sutriuškino septintą vietą užimančią Panevėžio FA bei tapo savo grupės lyderiais. Dar du įvarčius prie pergalės pridėjo rezultatyviausias lygos žaidėjas Matas Gudaitis (jo sąskaitoje 10 tikslių smūgių), kartą pasižymėjo Marius Truncė.

„Rungtyniavome nuovargio fone. Jautėsi, kad visą savaitę labai sunkiai dirbom. Kita vertus, esame geresnė komanda – tą ir įrodėme“, – apie rungtynes kalbėjo treneris Dainius Gudaitis.

Po šios pergalės „Ateitis“ yra iškovojusi 12 taškų bei tašku lenkia į antrą poziciją nukritusią, rungtynėmis mažiau sužaidusią Vilniaus FM ekipą.

U-18 grupėje antrajame pagal stiprumą divizione dalyvaujantys „Ateities“ futbolininkai 3:2 Panevėžyje įveikė vietos futbolo akademijos komandą. Po įvartį nugalėtojams pelnė Irmantas Vilkevičius, Edvinas Ščiupokas ir Rimvydas Strazdas.

„Nusprendėme žaisti antru numeriu – daugiau dėmesio skirdami gynybai ir kontratakoms. Toks planas visiškai pasiteisino. Antrojo kėlinio viduryje jau pirmavome 3:0. Nesinori skųstis, tačiau tuo metu teisėjas sugalvojo 11 metrų baudinį, kurį realizavę varžovai įgavo psichologinį pranašumą. O mūsiškius išmušė iš vėžių. Netrukus praleidome antrą įvartį ir rungtynių pabaiga tapo gana nervinga“, – pasakojo treneris Romualdas Juknevičius.

Rungtynių pabaigoje savo meistriškumą pademonstravo vartininkas Artiomas Tarianikovas, jau ne pirmąkart gelbėjantis komandą svarbiausiais momentais.

Vilniaus regiono futbolo sąjungos čempionate dalyvaujantys dešimtmečiai 2:3 pralaimėjo Vilniaus FM-2 komandai, o metais jaunesni kolegos – 4:4 sužaidė su Talentų futbolo akademija.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Rgs 29 14:38

Skaudi „VU-Vilmestos“ pamoka
2014-09-25 http://www.ateitisfm.lt/skaudi-vu-vilmestos-pamoka/" onclick="window.open(this.href);return false;

II šalies lygoje dalyvaujanti Vilniaus „Ateities“ komanda net 0:6 pralaimėjo Rimanto Turskio treniruojamai „Vilniaus universiteto – Vilmestos“ ekipai, kuri lygoje pagal iškovotus taškus yra antra, o pagal prarastus – pirma.

„Nelabai ką čia pakomentuosi. Tiesiog studentai parodė mokiniams, kiek jiems dar reikia augti“, – po rungtynių sakė treneris Romualdas Juknevičius, kurio komanda praleido po tris įvarčius tiek pirmajame, tiek antrajame kėliniuose.

Iki sezono pabaigos „Ateitis“ sužais dar penkerias rungtynes. Po 21 turo lygoje – ji dvylikta.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Rgs 29 14:46

FM "Ateitis" (Vilnius) 0 - 6 "VU-Vilmesta" (Vilnius)
Data: 2014-09-23
Laikas: 17:00
Stadionas: Saulėtekio stadionas
Žiūrovų skaičius: 70
Teisėjai: Donatas Šimėnas, Tomas Butkus, Kirilas Sidorovas

įvarčiai:
30 Jarašius, Gvidas "VU-Vilmesta" (Vilnius)
33 Švaikevičius, Tadas "VU-Vilmesta" (Vilnius)
42 Beperšč, Arnold "VU-Vilmesta" (Vilnius)
***
60 Širvys, Paulius "VU-Vilmesta" (Vilnius)
62 Beperšč, Arnold "VU-Vilmesta" (Vilnius)
82 Nebeolisah, Franc Chukwuebuka "VU-Vilmesta" (Vilnius)

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Rgs 30 14:23

„Ateities“ savaitgalis – be pralaimėjimų
http://www.ateitisfm.lt/ateities-savait ... laimejimu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Elitinėje jaunių lygoje dalyvaujantis Vilniaus „Ateities“ klubas 2:0 nugalėjo „Šiaulių“ ekipą bei išsaugojo lyderio poziciją. Abu įvarčius nugalėtojams, po vieną kiekviename kėlinyje, pelnė rezultatyviausias lygos žaidėjas Matas Gudaitis.

„Sunkokos rungtynės. Šiauliečiai žaidė neblogai ir turėjo pora galimybių pasižymėti. Mūsų pačių žaidimas nebuvo blogas, tačiau norėtųsi dar geriau. Kita vertus, mūsų žaidimas kiekvienose rungtynėse geresnis ir geresnis“, – apie penktą pergalę čempionate pasakojo treneris Dainius Gudaitis.

Surinkę 15 taškų, „Ateities“ futbolininkai tašku lenkia rungtynėmis mažiau sužaidusią Vilniaus FM ekipą.

Pergalę, tiesa, po baudinių serijos iškovojo ir aštuoniolikmečių grupė, kuri po pagrindinio laiko nesugebėjo įrodyti pranašumo prieš Kėdainių jaunuosius futbolininkus. Pagrindinis laikas baigėsi 2:2, o baudinių serijoje „Ateitis“ buvo pranašesnė 4:2. Tai jau trečias kartas šį sezoną, kai pergalė yra iškovojama tokiu būdu.

„Gana greit praleidome įvartį. Viena vertus, tai nebuvo blogai, nes komanda pabudo; kita vertus, mes visų rungtynių metu nedemonstravome tokio žaidimo, kokį galime demonstruoti. Tikrai esu nepatenkintas tuo, kaip vystėsi žaidimas, nors tam yra ir objektyvių priežasčių. Neturėjome vidurio saugų, o kai pradedi užkaišioti pozicijas, visada gaunasi ne taip, kaip norėtųsi“, – apie rungtynes kalbėjo treneris Romualdas Juknevičius, kurio komandai po įvartį pelnė Irmantas Vilkevičius ir Edmundas Ščiupokas.

Iškovoję du taškus, „Ateities“ futbolininkai išsaugojo antrą vietą turnyro lentelėje.

Lygus rezultatas užfiksuotas Olego Kricuno treniruojamų 1998 metų gimimo auklėtinių rungtynėse. „Ateitis“ 3:3 sužaidė su bendraamžiais iš Utenos.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 01 10:37

FM "Ateitis" (Vilnius) - "Druskininkai" (Druskininkai) 1 (0) : 4 (4)
Data: 2014-09-30
Laikas: 20:00
Stadionas: Fabijoniškiu stadionas

Ateitis aprašymo dar neparengė, bet forumietis neige buvo ir matė viską savo akimis. pirmame kėlinyje dominavo FKD, o antrame ėmė tinginiauti aikštėje, gerai, kad ATEITIES meistrikšumas ne toks, kad atsitiesti galėtų, bet garbės įvartį pelnė.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 03 10:32

O straipsniuko, kad gavom į kaulus nuo FKD neparašo.. tik apie pergales Elito lygoje garsiai trimituoja..

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 03 13:06

O straipsniuko, kad gavom į kaulus nuo FKD neparašo.. tik apie pergales Elito lygoje garsiai trimituoja..
Elitinė lyga - prabangiai skamba. Todėl ir rašo. Labai čia svarbu kažkokios antros lygos pietų zonos rezultatai.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 03 13:19

be abejo, Pietuose keturios pergalės per sezoną, o Elite lyderystė.. dzin, ta II-a lyga, svarbu Elitas. :mrgreen:

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 06 13:39

II lygoje druskininkiečių pamoka
2014-10-03 http://www.ateitisfm.lt/ii-lygoje-drusk ... iu-pamoka/" onclick="window.open(this.href);return false;

II šalies lygoje dalyvaujanti ir dvyliktą vietą užimanti Vilniaus „Ateities“ ekipa 1:4 nusileido „Druskininkams“, tapusiems lygos lyderiams.

Gausybę buvusių Alytaus „Dainavos“ žaidėjų priglaudęs klubas iš Druskininkų nuo pat susitikimo pradžios pasiūlė atvirą futbolą, prie kurio „Ateitis“ prisitaikė gana greitai.

Maža to, vilniečiai netgi turėjo puikiausią galimybę pelnyti įvartį, tačiau vienas prieš vieną pabėgęs Irmantas Vilkevičius varžovų vartininko įveikti nesugebėjo.

Rungtynių lemtis buvo nuspręsta per 8 minutes, kai svečiai pelnė tris įvarčius. Pridėję dar vieną, iki pertraukos „Druskininkai“ susikrovė keturių įvarčių persvarą.

„Pirmajame kėlinyje akivaizdžiai jautėsi lygių skirtumas. Mes dar nepajėgūs žaisti su tokiomis komandomis, kurių sudėtyje yra tikrą futbolą mačiusių žaidėjų. Kai per pertrauką buvo pakeisti keli jų lyderiai, žaidimas absoliučiai išsilygino, o kalbant apie progas, mes o ne jie turėjo buvome ryškūs lyderiai. Gaila, kad išskyrus Dominyką Pajėdą, daugiau niekam įvarčių pelnyti nepavyko“, – apie rungtynes pasakojo treneris Romualdas Juknevičius.

Šios rungtynės „Ateičiai“ buvo tarsi repeticija prieš kitą antradienį įvyksiančią dvikovą dėl pirmosios vietos jaunimo pirmoje lygoje su bendraamžiais iš Tauragės.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 09 15:37

Siaubingas turas – per dvejas rungtynes praleisti aštuoni įvarčiai
2014-10-08 http://www.ateitisfm.lt/siaubingas-tura ... -ivarciai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Elitinėje lygoje dalyvaujantys „Ateities“ (U-16) futbolininkai prarado lyderio poziciją, kai 0:4 pralaimėjo į pirmą vietą pakilusiems Vilniaus FM bendraamžiams. Pirmajame rate FM buvo stipresni 3:0.

„Tąsyk žaidėme gerai ir 0:3 neatspindi tų įvykių aikštėje. Šįsyk neturėjom jokių šansų. Labai prastai sužaidė gynybos linija, taip pat labai prastai bėgome. Viskas logiška“, – apie rungtynes kalbėjo treneris Dainius Gudaitis.

Jo auklėtiniai nukrito į trečią poziciją, antrąją užleisdami Nacionalinės futbolo akademijos auklėtiniams.

Skausmingą pralaimėjimą patyrė ir žemesnėje lygoje dalyvaujantys (U-18) grupės futbolininkai. Jie 1:4 pralaimėjo Tauragės ekipai, kuri aplenkė vilniečius turnyro lentelėje.

Pirmą kėlinį „Ateitis“ laimėjo 1:0, tačiau antrajame sugriuvo bei praleido keturis įvarčius.

„Reikia pažymėti, kad visiškai neturėjome resursų. Traumuoti vidurio žaidėjai Ilcevičius ir Šereika, o be jų – neturime žaidėjų, kurie galėtų juos pakeisti. Jie yra tie žaidėjai, kurie laiko žaidimo gijas.

Varžovų komandoje žaidė septyni žaidėjai, kurie žaidžia pirmoje šalies lygoje. Prieš tokią komandą mes ypač antrajame kėlinyje neturėjome jokių galimybių.

Pirmajame dar žaidėme disciplinuotai, o po pertraukos kelios klaidos visiškai pakeitė žaidimo scenarijų. Reikia pripažinti, kad Tauragė buvo stipresnė“, – konstatavo treneris Romualdas Juknevičius.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 09 15:38

Du Matai išvyksta į Kaizerslauteną
2014-10-09 http://www.ateitisfm.lt/du-matai-isvyks ... rslautena/" onclick="window.open(this.href);return false;

Du geriausi „Ateities“ auklėtiniai Matas Radžiukynas ir Matas Gudaitis pakviesti į Vokietiją į Kaizerslauteno miestą dar vienai tobulinimosi programai. Šiems dviem jaunuoliams tai jau ne pirmas kartas, kai jie stažuosis Vokietijoje.

„Visų pirma, džiugu dėl pačių vaikinų. Kad ir kaip besistengtumėme, Lietuvoje suteikti tokių sąlygų, kokias suteiks Kaizerslautenas, paprasčiausiai neįmanoma. Kita vertus, tokie iškvietimai svarbūs ir pačiai Lietuvai, nes tokios tobulinimosi programos gali palengvinti jaunimo šuolį į nacionalinę rinktinę“, – sakė „Ateities“ sporto direktorius Dainius Gudaitis.

Kiek anksčiau, M.Radžiukynas ir M.Gudaitis stažavosi „Štutgarto“ akademijoje.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 10 02:11

D.Gudaitis, M.Gudaitis..

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 24 10:54

D.Gudaitis, M.Gudaitis..
Giminiu desreLLas :mrgreen:

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 24 10:57

Pergalinga savaitė
2014-10-21 http://www.ateitisfm.lt/pergalinga-savaite/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos elitinėje jaunimo lygoje dalyvaujanti Vilniaus „Ateities“ (U-16) komanda 1:0 nugalėjo bendraamžius iš Klaipėdos bei pakilo į antrąją turnyro lentelės vietą. Vienintelį įvartį pelnė Matas Radžiukynas. Šioje grupėje vienvaldės lyderės poziciją išsaugojo Nacionalinės akademijos auklėtiniai, kurie yra laimėję septynerias rungtynes iš septynerių.

Pirmoje lygoje dalyvaujanti aštuoniolikmečių komanda iškovojo dvi pergales. Iš pradžių 3:0 buvo nugalėti varžovai iš Jonavos, o po to net 6:0 sutriuškinta Klaipėda.

„Apie susitikimą su klaipėdiečiais nėra ką daug pasakyti, nes ten žaidžia jaunesni futbolininkai, už kuriuos mes esame visa galva stipresni. Šeši įmušti įvarčiai dar ne riba – lydint sėkmei, galėjome įmušti ir dešimt.

Kalbant apie rungtynes su Jonava, tai sužaidėme geras rungtynes. Visą laiką kontroliavome žaidimą ir pelnytai nugalėjome“, – sakė treneris Romualdas Juknevičius.

Rungtynėse su Klaipėda, „Ateities“ ekipai po du įvarčius pelnė Irmantas Vilkevičius ir Rimvydas Strazdas. Po kartą pasižymėjo Vitalijus Karablikovas ir Justinas Didika.

Rungtynėse su Jonavos ekipa įvarčius pelnė Dominykas Pajėda, I.Vilkevičius ir pirmąkart įvartį pelnęs Simonas Staigys.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Spa 24 10:58

„Ateities“ lygiosios Visagine
2014-10-21 http://www.ateitisfm.lt/ateities-lygiosios-visagine/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dvyliktą vietą antros lygos pietų zonoje užimanti Vilniaus „Ateities“ komanda lygiosiomis 3:3 baigė rungtynes Visagine su vietos komanda, kuri turnyro lentelėje užima dešimtą vietą.

Rungtynės vilniečiams prasidėjo labai nesėkmingai – sužaidus vos keletą minučių įvartį įmušė aikštės šeimininkai. Irmantas Vilkevičius rezultatą išlygino, tačiau prieš pertrauką, „Ateities“ vartininkas darkart traukė kamuolį iš vartų tinklo.

„Reikia pažymėti, kad pirmajame kėlinyje neužtikrintai sužaidė gynėjų grandis bei vartininkas. Vėl prasileidom tokius įvarčius, kokių prasileisti neturėtumėm“, – sakė treneris Romualdas Juknevičius.

Po pertraukos Rimvydas Strazdas įspūdingu smūgiu rezultatą išlygino, o I.Vilkevičius pirmąsyk šiame susitikime išvedė savo ekipą į priekį. Visaginiečių „va bank“ susitikimo pabaigoje davė vaisių – jie besibaigiant rungtynėms, rezultatą išlygino.

„Antrajame kėlinyje kovojome pagirtinai. Žaidimas tikrai buvo geras, bet pasikartosiu, vis dar negalime stabilizuoti gynybos linijos“, – reziumavo treneris.

Kitas rungtynes „Ateitis“ žais su Prienų „Rūdupiu“.

Grįžti į