...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Lap 03 19:48

Du pralaimėjimai NFA ekipai
2014-10-28 http://www.ateitisfm.lt/du-pralaimejimai-nfa-ekipai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Per savaitę dvejas rungtynes su Nacionalinės futbolo akademijos auklėtiniais žaidė Vilniaus „Ateities“ komanda, kuri pralaimėjo rezultatais 0:2 ir 1:2.

Pirmosios tarpusavio rungtynės buvo žaidžiamos Elitinės jaunių lygos čempionate. Jose „Ateitis“ buvo priversta rungtyniauti be savo lyderių Mato Gudaičio ir Mato Radžiukyno, kurie tuo metu svečiavosi Kaizerslautene surengtoje stovykloje.

„Varžovai šiek tiek stipresni, bet mes nežaidėme blogai. Pasinaudojus savo galimybėmis, rezultatas būtų kitoks“, – apie rungtynes kalbėjo treneris Dainius Gudaitis.

Panašiai klostėsi ir antrosios rungtynės, vykusios „Ateitis CUP“ turnyre. Abi ekipos laimėjo savo grupių turnyrus ir pateko į finalą, o jame 2:1 pajėgesni ir vėl buvo NFA atstovai.

Po pirmosios rungtynių dalies „Ateitis“ atsiliko rezultatu 0:2, tačiau antrajame sušvelnino atsilikimą ir buvo labai arti to, kad išlygintų rezultatą. Deja, nepavyko.

„Įvertinus, kokio lygio komandos dalyvavo, tai mūsų pasiekimas yra labai labai geras. Džiaugiuosi ir savo komandos pasirodymu, ir apskritai, visu turnyru“, – minėjo D.Gudaitis.

Šį savaitgalį įvyks trylikamečių „Ateitis CUP“ turnyras, kuriame „Ateities“ komanda nedalyvaus. Tuo metu jis svečiuosis Rygoje vyksiančiame turnyre.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Lap 03 19:49

Skaudi nesėkmė „Rūdupiui“
2014-10-28 http://www.ateitisfm.lt/skaudi-nesekme-rudupiui/" onclick="window.open(this.href);return false;

Antroje šalies lygoje dalyvaujanti Vilniaus „Ateities“ komanda nepasinaudojo galimybe pakilti iš dvyliktos pozicijos, nes pirmaudama 2:0, praleido tris įvarčius bei padovanojo pergalę Prienų „Rūdupio“ komandai.

„Ne pirmą kartą šį sezoną atsitinka taip, kad kažkurią atkarpą sužaidžiame blogai. Atrodė, kad rungtynės jau laimėtos ir tai buvo didžiausia mūsų bėda“, – apie rungtynes sakė treneris Romualdas Juknevičius.

Po įvartį „Ateities“ komandai pelnė Simonas Staigys ir Rimvydas Strazdas.

Likus vienoms rungtynėms iki sezono pabaigos, „Ateitis“ užima dvyliktą vietą, kuri jau nepasikeis.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2014 Lap 22 09:48

ko jų puslapis nerandamas??? už hostingą nebemoka??? taupo kapeikas???

The Miz

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 08 18:21

Naujo turnyro pradžia – kitų metų kovo 13 dieną

Vos tik praūžus grandioziniam „Ateitis CUP 2014. Autumn“ turnyrui, paaiškėjo, kad didžiausias Baltijos šalyse turnyras „Ateitis CUP“ į Vilnių grįš kitų metų kovo 13 dieną. Tądien startuos 2000 metų gimimo vaikų turnyras „Ateitis CUP 2015. Spring“.

„Iki šiol pavasariniai turnyrai būdavo „skystesni“, nei rudeniniai. Bet.. kai yra tiek norinčių, kitų metų turnyras bus grandiozininis“, – apie būsimą turnyrą pasakojo jo organizatorius Dainius Gudaitis.

Dėl dalyvavimo turnyre norą dalyvauti jau pareiškė klubai iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Italijos ir kitur.

http://www.ateitisfm.lt/naujo-turnyro-p ... -13-diena/" onclick="window.open(this.href);return false;

The Miz

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 08 18:22

Po įspūdingo „Ateities“ sezono – įspūdingas uždarymas

Penkioliktus gyvavimo metus skaičiuojanti Vilniaus futbolo mokykla „Ateitis“ iškilmingai užbaigė 2014 metus. Į metų pabaigimo šventę, vykusią SEB arenoje, sugūžėjo daugiau nei 200 mokyklos auklėtinių ir jų tėvelių, o šventės pagrindiniu akcentu tapo – pačių geriausiųjų apdovanojimas.

„Ateitis“ tapo vienintele futbolo mokykla (ar klubu), kuri praėjusį sezoną Lietuvoje iškovojo tris medalių komplektus tose amžiaus grupėse, kurios varžosi vienuolika prieš vienuolika.

„Noriu pasveikinti Dainių Gudaitį už puikiai atliktą darbą. Tą įrodo net keturi vaikai, kurie yra pakviesti į keturiolikmečių, penkiolikmečių Lietuvos rinktines“, – sveikinimo žodį tarė Lietuvos futbolo federacijos vaikų ir jaunių Futbolo asociacijos prezidentas Romualdas Lavrinavičius, vėliau apdovanojęs tiek geriausius futbolininkus, tiek mokyklos įkūrėją, sporto direktorių ir dvi amžiaus grupes ant prizinės pakylos nuvedusį Dainių Gudaitį.

„Šie metai tikrai buvo labai geri, todėl, visų pirma, reiškiu padėką mokyklos treneriams: Vincui Kateivai, Algirdui Biliūnui, Romui Juknevičiui, Giedriui Barevičiui bei jaunosios kartos treneriams Olegui Kricunui ir Šarūnui Beivydui. Visas šis kolektyvas mokyklą padarė tokio lygio, kokio ji dabar yra.

Mes penkerius metus rengiame „Ateitis CUP“ turnyrą, kurio organizaciją įvertino net tokias gilias tradicijas turintis, kaip Bergamo „Atalantos“ klubas. Kitąmet jis į turnyrą pažadėjo deleguoti dviejų amžiaus grupių komandas. Kelios komandos kitąmet į turnyrą atvyks iš Anglijos „Bath“ klubo, iš Švedijos „Hammarby“ klubo, iš Barselonos futbolo akademijos ir panašiai. Patikėkit, tai yra labai didelis mokyklos įvertinimas.

Taip pat tas dalykas verčia nesustoti ir toliau siekti pačių aukščiausių tikslų“, – pasakojo D.Gudaitis.

Apdovanojimų ceremonijos metu, buvo pagerbti visų amžiaus grupių geriausieji metų komandų žaidėjai:

U-18 Mindaugas Kuras

U-17 Artiom Tarianikov

U-16 Nojus Kondratavičius

U-15 Jurij Serbin

U-14 Justinas Marazas

U-13 Andrius Abartis

U-12 Mykolas Alekna

U-11 Dominykas Štura

U-10 Linas Lakickas

U-9 Martynas Kregždė

U-8 Kipras Ališauskas

U-7 Vytenis Pavilionis

U-6 Oskaras Penikas



Taip pat asmeninius prizus gavo ir du rezultatyviausi visos Lietuvos žaidėjai – Matas Gudaitis – 36 įvarčiai keturiolikmečių grupėje, Matas Radžiukynas – 45 įvarčiai penkiolikmečių grupėje. Asmeniniais prizais apdovanoti ir:

Geriausias keturiolikmečių vartininkas Lietuvoje – Tomas Čepulis

Geriausias penkiolikmečių gynėjas – Arkadij Raiz,

Geriausias aštuoniolikmečių puolėjas – Jaroslav Ilcevič.

Šie išvardinti žaidėjai kartu su savo komandomis buvo apdovanotos ir atminimo medaliais, diplomais bei gražuole taure. 2000 metų gimimo auklėtiniai, surinkę vienodai taškų, kaip ir čempionai, užėmė antrą vietą, o 1996/97 ir 1999 metų jaunieji futbolininkai liko treti.

R.Lavrinovičius paskatinimo dovanomis „Atiduok širdį Lietuvos rinktinei“ apdovanojo visų „Ateities“ amžiaus grupių kapitonus.

Foto rasite čia:

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 395&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 19 14:04

„Ateities“ ketvertukas – šalies rinktinėje

Net keturi 2000 metų gimimo kartos Lietuvos vicečempionai pakviesti į Lietuvos U-15 rinktinę.

Nacionalinės komandos trenerių malonės sulaukė Matas Gudaitis, Džiugas Tijūnėlis, Justinas Marazas bei vartininkas Tomas Čepulis.

Šis ketvertukas dalyvaus stovykloje, kurios metu treneriai turės galimybę atsirinkti geriausius tos kartos Lietuvos žaidėjus.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 19 14:05

Anonsas
2015-01-09

2015 – ųjų metų sezoną pradedanti Vilniaus futbolo mokykla „Ateitis“ šį šeštadienį surinks geriausius auklėtinius bei stos į kovą su praėjusio sezono šalies II lygos vicečempione „VU-Vilmestos“ komanda.

Rungtynės vyks „Sportimos“ manieže 14.30 valandą.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 19 14:06

Barselonos FA treneriai grįžta!
http://www.ateitisfm.lt/barselonos-fa-treneriai-grizta/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kovo mėnesio pabaigoje Vilniaus „Sportimos“ manieže bus surengta jau trečia savaitės trukmės stovykla, kurią ves Barselonos futbolo akademijos treneriai.

„Ateities“ vadovai ne kartą gyrė svečius už produktyvų darbą, katalonai ne kartą džiaugėsi vaikų pastangomis ir noru tobulėti.

Galutinė data dar nenustatyta, tačiau planuojama, jog treneriai atvyks paskutinę kovo mėnesio savaitę.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 19 14:07

„Ateitis CUP“ turnyras – tarp geriausių metų renginių
2015-01-17 http://www.ateitisfm.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus rotušėje apdovanoti Vilniaus miesto sporto tarybos iniciatyva pagal rezultatus išrinkti ir nominuoti 9-iose nominacijose 2014 metų geriausi sportininkai, geriausios komandos, sporto renginiai, sporto įvykiai, įstaigos.

Geriausiu trečiuoju Metų Vilniaus sporto renginiu išrinktas Tarptautinis vaikų futbolo turnyras „Ateitis cup 2014“, antruoju pripažintas Tarptautinis Danske bank Vilniaus maratonas ir geriausio Metų Vilniaus sporto renginio titulą pelnė Pasaulio vyrų ledo ritulio čempionatas.

Verta pažymėti, kad pirmąsias dvi vietas užėmę renginiai buvo finansuoti pačios savivaldybės, o „Ateities CUP“ tunyrui, kuriame varžėsi komandos iš trylikos šalių ir dalyvavo per 3000 vaikų, iš miesto nebuvo skirta nei lito.

„Bet kuris įvertinimas yra labai malonus. Nors sakoma, kad savame krašte pranašu nebūsi, tačiau šis pavyzdys įrodo, kad galime būti įdomūs ne tik italams, ispanams ar kitoms vienuolikai šalių, kurios dalyvauja turnyre, tačiau ir saviems“, – sakė apdovanojimą iš sostinės mero Artūro Zuoko rankų atsiėmęs pagrindinis „Ateitis CUP“ organizatorius Dainius Gudaitis.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 19 14:10

Vakar per LNK rodė laidą "Mano miestas", kur dainuoja žvaigždės ir buvo rungtis, kai su žiūronais į vienus vartus spardė kamuolį.

Vilnius pusfinalyje kovėsi su Plunge ir gavo..

Vilniaus miestą atstovavo ATEITIES FM futbolistai, kurie pralaimėjo 2-3 plungiškiams iš fk Žiogelis ir į finalą nepateko..

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 27 13:27

„Ateities“ „mažiukai“ – „Super Nova CUP“ taurės laimėtojai
2015-01-26 http://www.ateitisfm.lt/ateities-maziuk ... aimetojai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Inčukalno mieste vykusiame „Super Nova“ taurės turnyre „Ateities“ 2008 metų gimimo auklėtiniai iškovojo keturias pergales bei laimėjo penkių komandų turnyrą.

Be „Ateities“ jaunuolių, šiame turnyre varžėsi ir keturios latvių komandos: Rygos „Super Nova“ (nugalėta 2:1), „Ventspils“ (nugalėtas 2:1), SN „Saulkrasti“ (nugalėti 3:1) bei „Gulbene“ (nugalėta 4:0).

„Kai vykome į Inčukalnį, tikrai vaikams neakcentavau, jog jie privalo laimėti. Tokio amžiaus vaikams svarbiausia žaisti. Pergalės yra antraeilis dalykas. Tačiau negaliu sakyti, kad nedžiuginantis“, – turnyrą reziumavo treneris Olegas Kricun.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 27 13:28

„Ateitis“ dalyvaus „Snaigės“ turnyre
http://www.ateitisfm.lt/ateitis-dalyvau ... s-turnyre/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šį savaitgalį startuosiančiame aštuonių komandų „Snaigės“ turnyre dalyvaus ir praėjusiais metais ketvirtą vietą užėmę „Ateities“ futbolo mokyklos auklėtiniai.

Kartu su „Ateitimi“, B grupėje taip pat žais MRU, „Trakų“ bei „Gariūnų“ ekipos. A grupėje dėl vietos pusfinalyje varžysis: Vilniaus FM, „Granito“, „VU-Vilmestos“ bei „Teros“ klubai.

„Šis turnyras – tai pasiruošimas naujam sezonui“, – pagrindinį turnyro tikslą įvardino „Ateities“ treneris Romas Juknevičius.

„Snaigės“ nugalėtojai paaiškės vasario 28 dieną.

Pirmąsias rungtynes su „Gariūnais“ „Ateitis“ žais sausio 31 dieną, šeštadienį 16.00 valandą, Vilniaus „Fabijoniškių“ stadione.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 27 13:29

Sužinok ispaniškų futbolo paslapčių ir tu

Su Barselonos futbolo akademija bendradarbiaujanti Vilniaus futbolo mokykla „Ateitis“ rengia dar vieną treniruočių stovyklą su iš Ispanijos atvyksiančiais treneriais.

Didžiulio pasisekimo praėjusį kartą sulaukusi stovykla į Lietuvos sostinę grįš kovo 30 dieną ir tęsis iki balandžio 3 dienos.

Registracija „Ateities“ mokykloje bus vykdoma iki vasario 16 – osios.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 29 22:37

Futbolo turnyre Vilniuje – Europos grandai
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 1751?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;

Bergamo „Atalanta“, Barselonos FA, Kijevo „Dinamo“ – tai tik keli pavadinimai stipriausių Europos futbolo akademijų, kurios kovo 13 dieną Vilniuje pradės kelionę „Ateitis CUP“ taurės link. Šeštus metus skaičiuojantis „Ateitis CUP“ turnyras ir toliau išlieka vienu patraukliausiu turnyru Rytų Europoje. „Per penkerius metus užaugome. Jeigu anksčiau į mus nepatikliai žiūrėdavo Vakarų Europos šalys, tai dabar jos pačios prašosi į turnyrą. Praėjusiais metais mes savo geografiją papildėme Italijos, Švedijos, Anglijos komandomis, šiemet pirmą kartą Lietuvos istorijoje dalyvaus „Bellinzona“ klubas iš Šveicarijos. Manęs dažnai klausia, kaip pavyko juos prisikviesti? Atsakymas paprastas – rekomendacijas jiems teikia anksčiau dalyvavę klubai“, – pasakojo turnyro sumanytojas ir organizatorius, futbolo mokyklos „Ateitis“ vadovas Dainius Gudaitis.

Praėjusį rudenį dešimtyje amžiaus grupių varžėsi rekordinis dalyvių skaičius – 165 komandos arba beveik 3000 jaunųjų futbolininkų iš 13 Europos šalių. „Naujo rekordo dabar nepasieksime. Tiesą sakant, ir nekeliame tokio tikslo. Mūsų tikslas – kokybė“, – sakė D.Gudaitis. „Ateitis CUP“ turnyras yra puikus Lietuvos jaunųjų futbolininkų veidrodis, atskleidžiantis didžiąsias jaunimo ugdymo ydas. Šis turnyras Vilniaus miesto savivaldybėje buvo įvertintas kaip trečias pagal svarbą 2014 metų renginys. Aukštesnes vietas užėmė tik Pasaulio ledo ritulio čempionatas bei Vilniaus maratonas. „Ateitis CUP 2015. Spring“ turnyras penkis savaitgalius vyks Vilniaus „Sportimos“ manieže. Jaunieji futbolininkai kovos devyniose amžiaus grupėse.

...

Re: FM "ATEITIS" --> Vilnius

2015 Sau 30 10:11

rekomendacijas jiems teikia anksčiau dalyvavę klubai
Dirbant su norvegais, danais, šveicarais ir vakariečiais apskritai, svarbiausia yra rekomendacijos.
Be jų niekas su tavimi nesikalbėtų, nebendrautų net.. ir juo labiau nevažiuotų į Lietuvą.

Neblogai kontora sukasi, teisingu keliu eina. 8-)

Grįžti į