aš ir pritariu, būt vieta kur galima info nuleist, nesusijusią su oficialiom rungtynėm, bei lygomManau nepamaišytų tema "Lietuvos Futbolo klubai", nes dabar nėra aišku ar tarkim ir apie tą patį Žalgirį bei Klaipėda diskutuot reikėtų A lygos ar |I lygos forumuose
Užsiregistruot nenori?Labai ja nepatogu ta patvirtinimo koda rasinet. o dar nerretai jis buna kazkoks neaiskus it tenka kartot.
Užsiregistruoji (vieną kartą suvedi patvirtinimo kodą) ir baigiasi bėdos. Tas kodas yra tam, kad visokie spam bot'ai nepridėtų čia nuorodų į sukryžiuotų pimpalų tinklapiusLabai ja nepatogu ta patvirtinimo koda rasinet. o dar nerretai jis buna kazkoks neaiskus it tenka kartot.
o tau neatrodo kad truksta stadionu, apie kuriuos diskutuoti?Mano manymu trūksta forumo apie LT futbolo stadionus.
- Atsiras. Galvoju, kad gal reiktų surašyti čia miestų ir miestelių stadionus su adresais, žemėlapiais kaip juos rasti ir pridėti nuotraukų (turiu jų šiek tiek sukaupęs). Ar kam įdomu?o tau neatrodo kad truksta stadionu, apie kuriuos diskutuoti?Mano manymu trūksta forumo apie LT futbolo stadionus.
labai įdomu būt. Ypač jei panašių foto pasitaikytų, kaip iš Simno stadioGalvoju, kad gal reiktų surašyti čia miestų ir miestelių stadionus su adresais, žemėlapiais kaip juos rasti ir pridėti nuotraukų (turiu jų šiek tiek sukaupęs). Ar kam įdomu?