belenkok
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: 2011 Bal 26 12:51

Futbolo menedzeris su video macais

2011 Bal 26 12:59

Sveiki,

Noreciau pakviesti futbolo fanus prisijungti pries online futbolo menedzerio http://www.sokker.org . Tai ne eilinis, jau gan ilga laika (apie 7 metus) gyvuojantis projektas. Is panasaus tipo zaidimu jis issiskiria tuo, jog turi 2D video macus, kuriuose zaidejai zaidzia pagal jusu paciu sukurta taktika (nustatote kas kur begs kamuoliui esant tam tikrose pozicijose). Nenoriu perdaug issiplesti, tiesiog kvieciu paziureti si filmuka, ir jei sudomins, tai neabejodami prisijunkite, kur jusu lauks neypatingai didele, taciau aktyvi lietuviu bendruomene.



tiesa, dar noreciau prideti kad filmuko kurejas labai siaura pasirinkima ivarciu sudejo... musama yra nemazai kombinaciniu ivarciu kur zaidejai graziai susipasuoja, praspiria ant prabegimo ir panasiai. Dar nesenai buvo idiegti atnaujinimai kur zaidejai pasispiria kamuoli i prieki patys kad galetu greiciau begt ir gynejams idiegta buvo sliding tackle.

sniegius
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: 2011 Lie 25 16:06

Re: Futbolo menedzeris su video macais

2011 Lie 25 16:22

Labas, http://www.managerzone.com" onclick="window.open(this.href);return false; galima žiūrėti ir 2D ir 3D , virš 1000 lietuviškų komandų A-lyga ,ir 1-4 divizionai. Aišku pradedi nuo 4, po truputi treniruoji, perki parduodi, keiti taktias, strateguoji. Savaitėje dvi lygos rungtynės + draugiškas renkiesi pats. Gali pažiūrėt http://www.youtube.com/watch?v=6xmtIB9df9Y" onclick="window.open(this.href);return false; . Jei nori ir velka kompas, kameras gali reguliuot pats. Nemokamas menedžeris, aišku jei paremsi neatsisakys. Dar begalė mokamų turnyrų nors yra ir kei nemokami, vienas iš jų Welcome cup- tik naujai pradėjusiems žaist it t.t. Žaidžia beveik visas pasaulis. Registruojantis pasirink lietuvių kalbą, bus lengviau.

kachiuz
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: 2011 Rgs 21 19:38

Re: Futbolo menedzeris su video macais

2011 Rgs 21 19:48

na kad nekurti atskiros temos, tai parasysiu sitoje truputi daugiau apie sokker.org.

Paveikslėlis
Sokker.org - nemokamas futbolo vadybos žaidimas kiekvienam, norinčiam turėti savo futbolo komandą. Šiame futbolo menedžeryje savo komandos pasirodymą galite stebėti gyvai 2D. Kaip tai atrodo? Pasižiūrėkite šias 2D animuotas futbolo rungtynes!

Užsiregistravę šiame online futbolo žaidime gausite komandą - jūs tapsite pagrindine komandos figūra, kuri spręs, kokius žaidėjus pirkti, kokius parduoti, kuriuos treniruoti, jūs taip pat spręsite kokia taktika komanda žais kiekvienose rungtynėse, kurie žaidėjai pasirodys aikštėje, o kurie liks šildyti suoliuko. Savų taktikų kūrimas yra labai svarbus šiame žaidime: su tinkamai pasirinkta taktika galite pasiekti gerų rezultatų net ir neturėdami savo komandoje didelių žvaigždžių (jūs galite nurodyti kurioje aikštelės vietoje turi būti žaidėjas ir kaip jis turi judėti vykstant rungtynėms)! Jūs taip pat galite tartis su kitais komandų valdytojais dėl draugiškų rungtynių, bei nustatinėti norimas bilietų kainas žiūrovams, o turint pakankamai lėšų, galite plėsti stadioną pagal savo norus.

Šiuo metu užsiregistruoti Sokker.org yra palankus metas, nes reguliarusis sezonas artėja į pabaigą, taigi turėsite laiko apsiprasti su žaidimo aplinka bei taisyklėmis, komandos valdymu, turimais žaidėjais, perskaityti naujokų gidus bei kitą dominančią informaciją ir naują sezoną pradėti nuo „švaraus lapo“ :)

Paveikslėlis

Šiek tiek įdomių faktų iš žaidimo:
• Šis strateginis futbolo žaidimas šiuo metu turi daugiau nei 60 000 aktyvių vartotojų.
• Paskutinio Sokker pasaulio futbolo čempionato nugalėtoja tapo.. Estija, kuri turi ~480 vartotojų!
• Didžiausia Sokker šalis pagal vartotojų skaičių yra.. Lenkija, su ~16 000 vartotojų (beje Pasaulio čempionato pusfinalyje susitiko būtent Estija ir Lenkija, ir pergalę rezultatu 4:2 šventė Estai).
• Lietuvos vartotojų skaičius šiuo metu yra ~130.
• Didžiausias Lietuvos vyrų futbolo rinktinės pasiekimas - Sokker pasaulio čempionate iškovota Bronza, tiesa tai įvyko jau labai seniai..
• Geriausias Sokker futbolininkas yra lietuvis Rolandas Miasodejevas. Kai jam buvo tik 18 metų, jis buvo parduotas už rekordinę 85 000 163 Lt sumą!

Pradėti žaisti Sokker.org labai paprasta – nereikia nieko siųstis, o jei turite Facebook profilį, registruojantis užtenka tik sugalvoti prisijungimo vardą bei komandos pavadinimą. Taigi jei jus sudomino šis naršyklinis futbolo žaidimas ir nusrpendėte užsiregistruoti, savo komandą gausite trečiame arba ketvirtame Lietuvos divizione. Aukščiausias divizionas kaip ir realybėje yra A Lyga, kurioje kiekvieną sezoną žaidžia 8 geriausios Lietuvos futbolo komandos.

Žemiau galite pažiūrėti dar keletą video apie šį interneto futbolo žaidimą

Sokker manager video 1
Sokker manager video 2

Grįžti į