Kaip žinia, statistika - aukščiausia melo forma

Futbolo TV pateikia melagingas išvadas ir net neraudonuoja. Milijonas peržiūrų jiems lygu milijonui futbolo mėgėjų

Tarkim aš per sezoną pažiūrėjau >30 rungtynių, tai išeina kad "pasidauginau" ir dabar mane sudaro >30 asmenų
Dar įdomu, kad 2 iš 3 žiūrimiausių varžybų buvo su Kruojos dalyvavimu. Matyt ten ne tik lietuviukai buvo pasijungę

Įdomu būtų pamatyti visą Top-10
A lygos rungtynes stebėjo milijoninė auditorija
http://www.futbolo.tv/smscredit-lt-a-ly ... auditorija" onclick="window.open(this.href);return false;
B8tent, kad pagal youtubus visokius milijonas perziuru is 156 A lygos rungtyniu.
jeigu as I kelini ziuredavau kontoroje, o per 15 min. i namus gridavau ir vel pasijungdavau, tai jau du ceziai vienas rungtynes ziurejo.
Jeigu po var=yb7 dar buvau 5ki63s nos5 ir ka=k1 atsisiun2iau, pakopinau linkus, tai vienoms rungtyn4ms net 4-5 CEZIAI.
Mano geriausias draugas, kuris nelabai domisi futbolu, is karto pasake, kad reikia, ta milijona is 156 dalintis. Vidutine auditorija yra orianetyras.
O tai bus 6 tukstanciai. dar kazkokius rekordinius 17 tukstanciu irase, bet, jauciu, kaip ir as, ten darbe kazkas ziurejo, dar vasziuodami namo kamstyje sededami panarse telefone.. ir namie priesedo prie kompo.. Tie 17 tukstanciu virstu kokiais 8 tukstanciais vartotoju.
Aisku, nereikia pamirsti egzotikos- tailando, Egipto ir Alzyro lazybininku.

Bet ju interesas ne A lyga, o babkes.