mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 20 13:02

Lietuvos futbolo rinktinę norėtų treniruoti vengras C.Laszlo?

2011-10-20 07:43

Prie Lietuvos rinktinės vairo gali stoti patyręs specialistas iš Vengrijos Csaba Laszlo. Dėl traumų anksti baigęs futbolininko karjerą 47 metų treneris turi Lietuvos futbolo federacijos reikalaujamą kvalifikaciją, todėl, nepatvirtintais duomenimis, svarsto galimybę dalyvauti viešai paskelbtame konkurse, rašo eurofootball.lt.
Pradėjęs karjerą žemesniuosiuose lygiuose, 2004 metais C. Laszlo stojo prie „Ferencvaros“ vairo, o netrukus buvo paskirtas Vengrijos rinktinės stratego Lotharo Matthauso asistentu.

Vėliau jis vos keletą mėnesių dirbo su „Sopron“ ekipa, o 2006-2008 metais vadovavo egzotiškai Ugandos rinktinei, su kuria tik dėl blogesnio įvarčių skirtumo neprasimušė į 2008 metų Afrikos Nacijų taurės turnyrą.

Tuomet C.Laszlo pasuko į Didžiąją Britaniją ir ėmėsi darbo Edinburgo „Hearts“ komandoje, kuri priklauso verslininkui iš Lietuvos Vladimirui Romanovui. Su šiuo klubu vengras šalies čempionate užėmė trečią vietą ir buvo pripažintas geriausiu 2009 metų Škotijos „Premier“ lygos strategu. Tačiau kitame sezone „Hearts“ žaidimo kreivė smuko žemyn ir C.Laszlo buvo atleistas.

Praėjusį sezoną vengras treniravo „Charleroi“ iš Belgijos, bet dėl prastų rezultatų kovo mėnesį neteko darbo.

Šaltinis:lrytas.lt

...

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 20 14:24

Lietuvos futbolo rinktinę norėtų treniruoti vengras C.Laszlo?

Prie Lietuvos rinktinės vairo gali stoti patyręs specialistas iš Vengrijos Csaba Laszlo. Tačiau kitame sezone „Hearts“ žaidimo kreivė smuko žemyn ir C.Laszlo buvo atleistas.

Praėjusį sezoną vengras treniravo „Charleroi“ iš Belgijos, bet dėl prastų rezultatų kovo mėnesį neteko darbo.

Šaltinis:lrytas.lt
Tai šitas guliašo valgytojas norėtų treniruoti Lietuvos rinktinę??? Bedarbis siūlosi...
Nerimtas jis kandidatas, kaip sako Varanis. Mes jo neimam į darbą.
Paveikslėlis
Turime ir savų kandidatų į sostą. Paveikslėlis
Paveikslėlis

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 25 17:40

V.Urbonas: neplanuoju pretenduoti į Lietuvos rinktinės trenerio darbą


Sekmadienį paaiškėjo, kad ketvirtą kartą iš eilės Lietuvos futbolo čempionu tapo Panevėžio „Ekranas“. Likus dviem turams panevėžiečiai savo pagrindinį varžovą Vilniaus „Žalgirį“ lenkia septyniais taškais.


Valdas Urbonas „Ekrano“ klube pradėjo savo karjerą ir dirba jame ketverius metus. Būtent tiek, kiek tęsiasi Panevėžio komandos aukso laikai. Prieš tai 43-ejų metų V. Urbonas vyriausiuoju treneriu dirbęs nebuvo.


- Ar dėl to, kad dar likus dviem turams jau užsitikrinote čempionų vardus, galima sakyti, kad „Ekranas“ buvo visa galva stipresnis už varžovus?


- Jeigu būtume laimėję juos prieš 10 turų, galbūt ir galima būtų taip sakyti. Bet taškų atotrūkis, o ypač jo svyravimai, ypač konkuruojant su „Žalgiriu“ parodo, kad nebuvo mums taip paprasta, kad čempionatas buvo sudėtingas, kadangi teko nemažai žaisti ir Europos taurių turnyruose – net 6-erias rungtynes. Tiek jų turėjome pirmą kartą. Visa tai susidėjo ir kaip ir kiekvienas čempionų titulas, šis buvo iškovotas sunkiai, ramybės mes neturėjome. O tai, kad jį iškovojome prieš du turus prieš čempionatui baigiantis yra normalu ir nieko išskirtinio.


- Prieš sezoną tikėjotės būtent tokio čempionato?


- Prognozavau, kad dėl prizinių vietų kovos tos trys komandos, kurios dėl jų ir kovojo. Kadangi „Sūduva“ buvo gerai sukomplektuota komanda, turinti gerą trenerį, laukiau iš jos daugiau. Galbūt kiek netikėtai per anksti ji pasitraukė iš kovos dėl pagrindinio trofėjaus. Galbūt tai palengvino ir mums gyvenimą, bet rezultatai rodo, kad lengva mums nebuvo. Sužaidėme daug lygiųjų, jautėme, kad visi varžovai stengiasi prieš mus kovoti su dviguba energija.


- Ar po vakar leidote futbolininkams atsipalaiduoti, atšvęsti sėkmę pirmenybėse?


- Žaidėjai gavo poilsio. Paskutiniam etapui: dvejoms čempionato rungtynėms ir taurės turnyro ketvirtfinaliui susirinksime trečiadienį. Mes anksčiausiai iš visų Lietuvos komandų pradėjome savo pasirengimą sezonui – dar pernai metų gruodžio pradžioje. Ir mūsų žaidėjai futbolo yra prisisotinę. Natūralu, kad jiems reikalinga šiek tiek poilsio. Ir tos pora dienų ir galės būti tas šventimas. Tai yra normalu. Juk pasidžiaugti žmogui irgi reikalinga.


- Jūs su „Ekranu“ čempionu tapote ketvirtą kartą. Kuris jų buvo sunkiausias?


- Yra sudėtinga juos lyginti. Vis trofėjai man, kaip treneriui, yra gauti sunkiu darbu. Minėti galima būtų kiekvienus iš tų ketverių metų. Bet vis dėl to visada išliks atmintyje tas pirmas mano, kaip „Ekrano“ vyr. trenerio, čempionatas, kai nutraukėme tą ilgametę „Kauno“, vienvaldžio lyderio, hegemoniją. Tada radome kelius, kaip tai įvykdyti. Po to pajutome, kad iškovoti čempionų vardus – viena, o juos išlaikyti – kita. O ypač – išlaikyti ne vieną sezoną, o kelis.


- Ko „Ekranui“ trūksta, kad patektų į Europos taurių turnyrų grupinius etapus?


- Kai kas mus kritikuoja už pasirodymus Europos taurių turnyruose. Galbūt užmiršta tą dalyką, kad ir kitos komandos, turbūt, norėtų dalyvauti tenai vietoj mūsų, bet toje mūsų vietoje kol kas neatsiduria... Ir todėl aš į tą kritiką žiūriu ramiai. Žinau, ko mums trūksta, tą patvirtino ir dalyvavimas turnyruose šiais metais. Trūksta mums nelabai daug. Tiesiog komandų, kurios turi panašius biudžetus ir panašiais galimybes, kaip ir mes, konkurencija yra labai didelė. Todėl reikalinga ir sėkmė. Ypač žiūrint į šiuos metus, kai visą kėlinį turėjome vieno žaidėjo pranašumą žaisdami su BATE, bet tuo pasinaudoti mums nepavyko.


Mes surinkome 10 taškų iš 11 – visų Lietuvos klubų surinktų taškų skaičius. Todėl aš galiu teigti, kad mūsų indėlis į bendrą taškų kraitį buvo tikrai didelis. Ir aš visiškai nesutinku su skeptikais, kurie sako, kad „Ekranas“ nieko doro Europos taurių turnyruose nepasiekia.


- Šiemetinė „Ekrano“ sudėtis skyrėsi nuo pernykštės. Ar kitais metais vėl ieškosite naujų žaidėjų?


- Taip, šiemet buvo nemaža dalis naujokų. Nuo sezono pradžios žaidė 8 nauji žaidėjai, nuo sezono vidurio prisijungė dar keturi. Komanda atsinaujino 60-70-čia procentų. O tai pakankamai daug. Tai natūralu, nes vyksta kartų kaita. Reikalinga, kad žaidėjai priprastų vienas prie kito. Ir šie metai buvo pirmas žingsnis ta linkme. Dabar sezono pabaigoje komanda yra įgavusi daugiau patirties, geriau vienas kitą tarpusavyje pažįsta žaidėjai. Ir tikrai nematau reikalo kažką keisti. Galbūt kai kurios pozicijos reikalauja pastiprinimo. Į tas vietas bandysime rasti du-tris žmones, kad jie įsilietų kitą sezoną.


- Esate keturis kartus Lietuvos čempionas kaip treneris. Ar nežadate pretenduoti į Lietuvos rinktinės stratego postą?


- Treniruoti klubą ir treniruoti rinktinę yra skirtinga darbo specifika. Aš džiaugiuosi savo darbu klube ir visiškai jame save realizuoju. Seku visas rinktinę liečiančias peripetijas. Ir man labai rūpi, kaip išsispręs tas klausimas. Bet žiūriu iš šono - pats neplanuoju pretenduoti į šį darbą. Nemanau, kad mano galimybės laimėti konkursą yra didelės. Man pakanka darbo „Ekrane“.


Šaltinis:Ingvaras Butautas,sportas.info

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 25 17:42

Nežinau...Gal ir nebloga būtų kandidatūra.Žmogus treneriu dirba, patirties turi, visada Lietuvoje yra, žino kas dedasi A lygoje.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 26 00:44

Padvigubinai postą su Urbonu - sutrumpink.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 26 10:44

http://www.lrytas.lt/-13196111991318010 ... ako-ne.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Treneriai Lietuvos futbolo rinktinei sako „ne“

Vos paskelbusi viešą konkursą, kad ieškomas nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris, Lietuvos futbolo federacija (LFF) netrukus paskelbė, kad greičiausiai naujasis strategas bus lietuvis, nors šalies specialistai į šias pareigas nesiveržia, diena.lt.
Lietuvos futbolo rinktinės šalies strategai treniruoti nenori.

Ar kas nors iš žinomiausių šalies futbolo specialistų jau pateikė paraišką LFF?

„Ne. Visada galvojau, kad į rinktinę reikia kviesti tą trenerį, kuris tai užsitarnavo darbu ir rezultatais. Niekada pats niekur nesisiūliau – nei žaisdamas, nei pradėjęs trenerio karjerą“, – teigė ką tik danų grando „Brøndby IF“ vyriausiuoju treneriu tapęs Aurelijus Skarbalius.

„Ne. Kokios čia dar paraiškos? Yra federacijos prezidentas, generalinis direktorius, yra rinktinių direktorius – jie turi susėsti ir nuspręsti, kas tinkamas rinktinei, o kas – ne. Juk jiems geriau matyti, ko jie nori? Aš paraiškos tikrai nesiųsiu. Net neįsivaizduoju, kodėl pasirinktas būtent toks būdas išrinkti trenerį“, – sakė Marijampolės „Sūduvos“ vairininkas Virginijus Liubšys.

„Ne, aš paraiškos nesiųsiu, nors toks rinkimų būdas yra normalus dalykas. Ar esu girdėjęs ką nors panašaus pasaulyje? Girdėjęs ar negirdėjęs – koks skirtumas, bet kas čia blogo – pateikti paraišką? Pasakysiu atvirai: jokiomis paraiškomis aš nesidomiu, dabartinėms mano funkcijoms tai nepriklauso“, – tvirtino Vilniaus miesto futbolo draugijos (VMFD) „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Vitalijus Stankevičius.

„Ne, nes tai yra absoliutus absurdas. Pirmą kartą girdžiu, kad būtų priimamos kokios nors paraiškos. Kas jas tvirtins? LFF vykdomasis komitetas? Tai reikia suprasti taip, kad federacijos prezidentas vėl nori išvengti atsakomybės. Be to, koks save gerbiantis treneris gali rašyti tokį prašymą? Treneriai paskiriami, kviečiami. Pasakykite nors vieną pasaulio šalį, kurioje tokiu būdu, kaip Lietuvoje, rinktų nacionalinės rinktinės trenerį? Nenoriu šia tema net kalbėti, nes tai yra cirkas“, – kalbėjo buvęs ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės strategas Benjaminas Zelkevičius.

„Ne, neplanuoju. Manau, kad tokių dalykų esmė – ne paraiškos. Kiekviena federacija savarankiškai sprendžia, kokiu būdu išsirinkti trenerį. Tikrai žinau, kad ir anksčiau pasaulyje yra buvę tokių rinkimų, tiesa, negaliu prisiminti kur“, – svarstė Valdas Ivanauskas.

„Tikrai ne. Nesuvokiu, ką jie čia sugalvojo, turbūt rado sprendimą, kaip visuomenę nuraminti. Suprasčiau, jei federacija turėtų kandidatų sąrašą ir iš jų rinktųsi. O kas dabar? Ką jie darys, jei paraiškas atsiųs 20 kandidatų? Arba jei atsiųs paraišką žmogus iš darbo biržos? Iškart atmes ar kalbėsis su visais kandidatais? Gal iš tiesų darbo biržoje yra norinčių vadovauti Lietuvos futbolo rinktinei? Aš tokiame konkurse dalyvauti nenoriu“, – pareiškė FBK „Kaunas“ sporto direktorius Igoris Pankratjevas.

„Ne, neplanuoju, nes realiai vertinu savo galimybes laimėti šį konkursą ir suprantu, kad jos nėra didelės, Be to, turiu daug darbo ir savo klube“, – sakė šalies A lygos čempiono Panevėžio „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.

Na va kandidatu kaip ir is Lietuvos nebeturim :)

Bombard1er
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: 2011 Vas 25 11:58
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 26 11:02

Na vietiniu kaip ir nebeliko isties.O cia siand paskaiciau straipsni jog Slovenija pasirase sutarti su nauju treneriu.Na o ju atleistaji galetume prigriepti.
M. Kekas rinktinės vyriausio trenerio pareigose dirbo nuo 2007 metų.

Šaliai atgavusi nepriklausomybę 1992 metais, Slovėnijos futbolo rinktinė žaidė 2000 metų Senojo žemyno pirmenybėse ir 2002 bei 2010 metų pasaulio futbolo čempionatuose.
Kaip su maza salim daug pasiekes sakyciau.O ir finansine prasme turbut ne astronomines sumos noretu :),bet jau dabar aisku,kad turesim koki Venceviciu ar panasei,nes normalesni savo ats jau pasake ,kad tokie konkursai gedingi ir paraisku nesius...

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 26 11:15

Čia yra keli klausimai

Ar neištraukta iš konteksto (visi žinome, kas straipsnio autorius)?

Ar sako tiesą (kai treneriu tapo Couceiro, Benas malė tą patį apie konkursus, bet jame dalyvavo)?

Aš irgi laikau CV siuntinėjimus - idiotizmu, bet esu priverstas tame žaidime dalyvaut savo darbo srityje.

Kažkodėl įsitikinęs, kad pusė tų bent jau į rinktinės stratego postą pretenduoja. Bet LFF gali eit populizmo keliu ir atknist užsienietį, kurio pasiekimai nuliniai, bet daug neužsiprašė, o ir kvailių choras psalmes giedotų, kadangi dabar matome tautos nusiteikimą - kad treneris turi būti jaunas ir iš vakarų Europos, visa kita nesvarbu.

Todėl tam slovėnui vargu ar yra šansų. Bijau kad netenkintų sąlygos "per daug neužsiprašė"

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 26 11:18

Čia yra keli klausimai

Ar neištraukta iš konteksto (visi žinome, kas straipsnio autorius)?

Ar sako tiesą (kai treneriu tapo Couceiro, Benas malė tą patį apie konkursus, bet jame dalyvavo)?

Aš irgi laikau CV siuntinėjimus - idiotizmu, bet esu priverstas tame žaidime dalyvaut savo darbo srityje.

Kažkodėl įsitikinęs, kad pusė tų bent jau į rinktinės stratego postą pretenduoja. Bet LFF gali eit populizmo keliu ir atknist užsienietį, kurio pasiekimai nuliniai, bet daug neužsiprašė, o ir kvailių choras psalmes giedotų, kadangi dabar matome tautos nusiteikimą - kad treneris turi būti jaunas ir iš vakarų Europos, visa kita nesvarbu.

Todėl tam slovėnui vargu ar yra šansų. Bijau kad netenkintų sąlygos "per daug neužsiprašė"
vat vat as prie tu cv tai irgi nieko cia keisto per daug nematau yra taip uzsienyje dare jau, o jau cia musu visokiems grandu treneriams matai nelygis...

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 26 12:50

http://penalty.lt/kodel-treneriai-nenori-konkurso/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kodėl treneriai nenori konkurso?

Pasibaigus atrankai į 2012 metų Europos futbolo čempionatą Lietuvos nacionalinės rinktinės trenerio postą paliko Raimondas Žutautas.

Marijus RIMAS

Lietuvos futbolo federacija (LFF) naujo stratego ieškoti kol kas labai neskuba, bet paskelbė viešą konkursą trenerio pareigoms užimti. LFF prezidentas Liutauras Varanavičius yra sakęs, kad šalies rinktinei greičiausiai vadovaus lietuvis, o kol kas paraiškos gaunamos tik iš užsieniečių. Pastarųjų pasitaiko įvairių ir net keliančių šypseną – dirbti mūsų šalyje veržiasi tiek treniravę egzotiškus Afrikos klubus, tiek dideles ambicijas puoselėjantys septyniolikmečiai paaugliai.

Tačiau atrodo, kad vadovauti mūsų reprezentacinei ekipai nelabai nori mūsų specialistai. Didžiosios dalies futbolo mėgėjų favoritas Aurelijus Skarbalius kol kas apsisprendęs dirbti Danijoje. Kiti treneriai išreiškė nenorą dalyvauti konkurse. Jų manymų, niekur pasaulyje federacijos taip nedaro – rinktinės trenerį jos paprasčiausiai paskiria. Įdomu tai, kad dalyvauti konkurse atsisako net ir turintys didesnę nei R.Žutautas patirtį tautiečiai, bet dabar neturintys darbo. Šalies spaudai jie vienbalsiai tvirtina, kad toks būdas įsidarbinti jų netenkina.

Kokia to priežastis? Juk ir buvę Lietuvos nacionalinės ekipos strategai dalyvavo konkursuose, pristatinėjo savo programas ir tik pasirodę geriau imdavosi darbo. Vieša paslaptis, kad kai kurie specialistai suplukę ruošdavo programas, nors jau dirbti būdavo paskirtas kitas. Turbūt nenoras sulaukti tokios lemties ir atbaido lietuvius nuo savo kandidatūrų iškėlimo. Daugumoje Lietuvos gyvenimo sferų visokie konkursai dažniausiai tėra formalumas, o viskas būna nuspręsta anksčiau. Šalies futbolo specialistų logika paprasta – jei reikės ir taip paskirs, todėl vargti rašant visokius planus nėra prasmės.

Ar blogai kad LFF paskelbė viešą konkursą? Atsakymas būtų, kad ne. Futbolas sulaukė šiek tiek dėmesio, visuomenė aptarinėja įsivaizduojamų kandidatų privalumus ir trūkumus. Panagrinėjusi viešąją nuomonę LFF žinos gerbėjų nuotaikas ir nuspręs – atsižvelgti į jas ar ne. Tada ir paskirs naująjį ir taip laukiamą Lietuvos futbolo rinktinės trenerį.

manau viska logiskai isdeste...

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 28 12:24

http://www.eurofootball.lt/index.php?page=news&id=25272" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos rinktinės trenerio postas yra siūlomas vengrui Laszlo Csabai, tačiau kol kas nepavyksta pasiekti susitarimo dėl sutarties trukmės.

Buvęs Edinburgo "Hearts" strategas patvirtino "EuroFootball.lt" portale skelbtą informaciją, kad pretenduoja pakeisti atleistą Raimondą Žutautą.

"Csaba buvo Lietuvoje. Aš nesiderėjau, bet žinau, kad kalbėjosi generalinis direktorius (Julius Kvedaras - aut. past.). Turbūt reikėtų klausti jo,- "EuroFootball.lt" sakė LFF prezidentas Liutauras Varanavičius. - Kiek žinau, galutinio sutarimo atmesti ar neatmesti pasiūlymą dar nebuvo."

Kalbama, kad jis atmetė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) pasiūlymą pasirašyti sutartį iki 2016 metų. Anot specialisto, jis linkęs dviejų metų kontraktui su galimybe jį pratęsti ilgesniam laikui, todėl derybos tebesitęs.

Tikslas - patekti į Europos čempionatą

Kalbėdamas su savo šalies žurnalistais Csaba tikino, jog ilgalaikė sutartis jam siūloma todėl, kad Lietuvos nacionalinei komandai yra keliamas tikslas patekti į 2016 metų Europos čempionatą, kuris vyks Prancūzijoje.

Todėl atrankoje į 2014 metų planetos pirmenybes turėtų būti išnaudoti dabartiniai jaunimo rinktinių futbolininkai. Jis pridūrė, kad jaunimo rinktinių žaidimas jam tikrai nekelia susižavėjimo, todėl tai gali būti kliūtis įgyvendinti išsikeltus siekius.

Vengras buvo tarp kandidatų tapti treneriu ir prieš 2012 metų Europos čempionato atrankos turnyrą. Tuomet LFF pasirinko Žutautą.

Spalvinga karjera

Pradėjęs karjerą žemesniuosiuose lygiuose, 2004 metais Laszlo stojo prie "Ferencvarosi" vairo, o netrukus buvo paskirtas Vengrijos rinktinės stratego Lotharo Matthauso asistentu.

Vėliau jis vos kelis mėnesius dirbo su "Sopron" ekipa, o 2006-2008 metais vadovavo egzotiškai Ugandos rinktinei, su kuria tik dėl blogesnio įvarčių skirtumo neprasimušė į 2008 metų Afrikos Nacijų taurės turnyrą.

Tuomet Laszlo pasuko į Didžiąją Britaniją ir ėmėsi darbo Edinburgo "Hearts" komandoje, kuri priklauso verslininkui iš Lietuvos Vladimirui Romanovui. Su šiuo klubu vengras šalies čempionate užėmė trečią vietą bei buvo pripažintas geriausiu 2009 metų Škotijos "Premier" lygos strategu. Visgi kitame sezone "Hearts" žaidimo kreivė smuko žemyn ir Laszlo buvo atleistas.

Praėjusį sezoną vengras treniravo "Charleroi" iš Belgijos, bet dėl prastų rezultatų kovo mėnesį neteko darbo.

Vo blyn, negi nieko rimtesnio nesugebejo atkapstyt, vien kad uzsienietis tai savaime nera kad geras...
Paskutinį kartą redagavo 1 karys. Iš viso redaguota 2011 kartus.

...

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 28 12:45

Vo blyn, negi nieko rimtesnio nesugebejo atkapstyt, vien kad uzsienietis tai savaime nera kad geras...
Svarstau:

Ir kas mums čia per jėgą siūlo tą Lašlą??? Su protekcijomis atrieda atidunda tasai vengras.
Labai gaila, kad jis niekam tikęs. :lol:
Norėtųsi kažko, kas galėtų prikelti rinktinę iš letargo, o ne galutinai ją sužlugdytų.
Bet lietuviams ir toks treneris atrodo lyg išsigelbėjimas.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 28 12:57

man tai isviso tas "2014 metų planetos pirmenybes turėtų būti išnaudoti dabartiniai jaunimo rinktinių futbolininkai" panasu i federacijos atmaza del rezultatu, nes netikiu kad paims ir nekvies stankeviciaus, sembero, serno, pilibaicio, miko, cesnaquskiu ir staiga prades jaunimu remtis. o jeigu bus levi rezultatai tai istrauks akd cia mol europos cempionatui ruosiames, o jei neblogi tai viskas vel bus pamisrta ir staiga atsiras "musu ilgalaikes strategijos pasekme". Dar beje kazkodel nutylima kad jeigu bsu prasti rezai tai tuoj viename krepselyje su lichtensteinu busim ir matysim ta eurocempa kaip savo ausis...

...

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 28 13:04

Vienžo: kaip norės LFF su Varaniu, taip ir bus.
Dėl prastų rezultatų teisinasi jau 10 metų, taigi patirties atsikalbinėti turi užtektinai. :lol:

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Galimi nauji vyr. treneriai

2011 Spa 28 13:08

Vienžo: kaip norės LFF su Varaniu, taip ir bus.
Dėl prastų rezultatų teisinasi jau 10 metų, taigi patirties atsikalbinėti turi užtektinai. :lol:
vat vat, o ant 2016 jau bus visi pamirse ka jei cia pezejo...

Grįžti į