Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2022 Sau 11 12:12

Startuoja 2021-ųjų Lietuvos futbolo geriausiųjų rinkimai
https://lff.lt/news/13065/startuoja-202 ... -rinkimai/

Balsuoti:
https://www.delfi.lt/apps/futbolo-rinkimai/

Startuoja 2021 metų Lietuvos geriausiųjų apdovanojimai, kuriuose paaiškės geriausi šalies metų futbolininkai, treneriai bei kitų nominacijų laimėtojai. Prie jau įprastų nominacijų šiais metais prisidės dar viena – bus renkama ir geriausia Lietuvos futbolo metų organizacija.

Šie apdovanojimai, kaip įprasta, vyks dviem etapais – pirmasis etapas vyks nuo sausio 11 iki sausio 16 dienos, 23.59 val., jo metu DELFI platformoje bus galima pasirinkti tris kandidatūras iš devynių pateiktų. Iš vieno IP adreso balsuoti bus galima penkis kartus per parą. Prieš šį etapą ekspertų komisijai buvo pateikti nominacijų išplėstiniai sąrašai, iš kurių komisijos nariai išrinko, jų manymu, labiausiai vertus patekti į rinkimų sąrašus.

Kiekvienoje nominacijoje vėliau liks po tris kandidatus – antrame etape balsavimas vyks nuo sausio 17 iki sausio 23 dienos, 23.59 val. Tada balsuodami sirgaliai rinksis po vieną kandidatą, iš vieno IP adreso balsuoti bus galima penkis kartus per parą.

Tuo tarpu sausio 31 dieną Vilniuje numatytas šventinis renginys, kuriame paaiškės ir bus apdovanoti 2021-ųjų laureatai.

Nominacijų kandidatų sąrašai:

Geriausias Lietuvos metų futbolininkas:
Fedoras Černychas, Justas Lasickas, Linas Mėgelaitis, Saulius Mikoliūnas, Arvydas Novikovas, Vykintas Slivka, Benas Šatkus, Ernestas Šetkus, Edgaras Utkus.

Geriausias Lietuvos jaunasis (iki 21 metų) futbolininkas:
Vilius Armalas, Motiejus Burba, Gustas Jarusevičius, Titas Milašius, Nauris Petkevičius, Benas Šatkus, Artemijus Tutyškinas, Edgaras Utkus, Karolis Uzėla.

Geriausias lietuvis (arba Lietuvoje dirbantis) vyrų komandos treneris:
Victoras Basadre, Vladimiras Čeburinas, Mindaugas Čepas, Valdas Dambrauskas, Rokas Garastas, Valdas Ivanauskas, Joao Martinsas, Tomas Ražanauskas, Andrius Skerla.

Geriausias Optibet A lygos metų futbolininkas:
Vilius Armanavičius, Nicolasas Gorobsovas, Saidas Hamuličius, Nemanja Ljubisavljevičius, Saulius Mikoliūnas, Nauris Petkevičius, Michaelas Thuique`as, Karolis Uzėla, Hugo Videmontas.

Geriausias Lietuvos salės futbolo žaidėjas:
Edgaras Baranauskas, Vladimiras Derendiajevas, Jurijus Jeremejevas, Artūras Juchno, Genaras Samsonikas, Lukas Sendžikas, Albertas Voskunovičius, Justinas Zagurskas, Egidijus Žagaras.

Geriausia Lietuvos metų futbolininkė:
Dovilė Gailevičiūtė, Rimantė Jonušaitė, Ugnė Lazdauskaitė, Milda Liužinaitė, Greta Lukjančukė, Algimantė Mikutaitė, Simona Petravičienė, Laura Ruzgutė, Liucija Vaitukaitytė.

Geriausia Lietuvos jaunoji (iki 19 metų) futbolininkė:
Austė Bernotaitė, Dovilė Dockaitė, Rimantė Jonušaitė, Ema Kriaučiūnaitė, Meida Proscevičiūtė, Tereza Romanovskaja, Meda Šeškutė, Alina Špakovskaja, Erika Šupelytė.

Geriausia(-s) Lietuvos (arba Lietuvoje dirbanti(-s)) moterų futbolo trenerė (-is):
Simas Alsys, Darius Jankauskas, Karolis Jasaitis, Martynas Karpavičius, Kotryna Kulbytė, Arūnas Rastenis, Ingrida Siliūnienė, Rimantas Viktoravičius, Tatjana Veržbickaja.

Lietuvos futbolo turinio kūrėjai (Renkamas iš aktyviausių internetinių tinklaraščių, vaizdo laidų kūrėjų, tinklalaidžių, rašančių bei kalbančių apie Lietuvos ir pasaulio futbolo aktualijas);
„12 jardų“ – tinklaraštis ir laida apie Lietuvos ir užsienio futbolo teisėjų veiklą, subtilybes.
„Antra Geltona“ – futbolo tinklaraštis, pasižymi išsamiais straipsniais, analizėmis, neseniai sukurta ir tinklalaidė.
„Futbolas.lt“ – nauja tinklalaidė apie Lietuvos futbolą. Naujienos, diskusijos, gandai, tiesioginiai pokalbiai su futbolo žmonėmis.
„Futbolotreneris.lt“ – tinklaraštis su pasiūlymais ir diskusijomis, renginiais futbolo specialistams. 36 tinklalaidės serijos – pokalbiai su Lietuvos futbolo žmonėmis.
„Įvartis“ – savaitinė televizijos laida apie Lietuvos ir pasaulio futbolą; diskusijos, įdomybės.
„PadkaStas“ – nauja tinklalaidė apie Lietuvos futbolą. Išsamūs pokalbiai apie futbolo aktualijas, futbolo vadybą, ekonomiką ir kita.
„Skrieja kamuolys“ – savaitinė tinklalaidė apie Lietuvos ir Europos futbolą.
„Sveiks valio“ – futbolo kultūros žurnalas, tinklaraštis. Pateikia įvairias įdomybes apie futbolo kultūrą pasaulyje ir Lietuvoje. Daug dėmėsio skyrė futsal pasaulio čempionatui Lietuvoje.
„Vienuolika“ – futbolo tinklaraštis su pasaulio ir Lietuvos futbolo įdomybėmis, analizėmis.

Geriausia metų futbolo organizacija (Renkama iš aktyviausių klubų ir organizacijų pagal rungtynių lankomumą, kuriamą turinį, aktyvumą socialinėje erdvėje, fanų bazę ir kt.)
Gargždų „Banga“, Vilniaus BFA, FK „Garliava“, Kauno raj. „Hegelmann“, Marijampolės „Sūduva“, FA „Šiauliai“, Vilniaus „Žalgiris“, FK „Panevėžys“, Telšių „Džiugas“, FK „Jonava“, MFA „Žalgiris“, FK „Vilnius“, FK „Gintra“, Alytaus „Dainava“.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2022 Sau 18 00:04

Nominacijose liko po tris kandidatus
https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/t ... d=89220791

Dabar startuoja antrasis Lietuvos futbolo apdovanojimų balsavimo etapas – jis vyks iki šio sekmadienio (sausio 23 dienos), 23.59 val. Jo metu galima rinktis vieną kandidatą, o susumavus sirgalių ir komisijos balsus bus išrinkti visų nominacijų laureatai.

Geriausias Lietuvos metų futbolininkas – Justas Lasickas, Arvydas Novikovas, Ernestas Šetkus.
Geriausia Lietuvos metų futbolininkė – Rimantė Jonušaitė, Milda Liužinaitė, Liucija Vaitukaitytė.

Geriausias Lietuvos salės futbolo žaidėjas – Artūr Juchno, Lukas Sendžikas, Justinas Zagurskas.
Geriausias Optibet A lygos sezono futbolininkas – Vilius Armanavičius, Nauris Petkevičius, Hugo Videmont.

Geriausias Lietuvos futbolo ir Lietuvos čempionatų treneris – Vladimiras Čeburinas, Valdas Dambrauskas, Andrius Skerla.
Geriausias Lietuvos moterų komandos treneris – Karolis Jasaitis, Tatjana Veržbickaja, Rimantas Viktoravičius.

Geriausias Lietuvos jaunasis futbolininkas – Nauris Petkevičius, Benas Šatkus, Karolis Uzėla.
Geriausia Lietuvos jaunoji futbolininkė – Dovilė Dockaitė, Rimantė Jonušaitė, Meida Proscevičiūtė.

Tuo metu likusiose nominacijose viską lemia tik žiūrovų balsai. Finalininkų trejetai – jūsų dėmesiui (atsitiktine tvarka):
Gražiausias metų įvartis – Rolandas Baravykas, Karilė Liužinaitė, Simonas Urbys.
Lietuvos futbolo turinio kūrėjai – „Futbolas.lt“ – nauja tinklalaidė apie Lietuvos futbolą. „Futbolotreneris.lt“ – tinklaraštis su pasiūlymais ir diskusijomis, renginiais futbolo specialistams. 36 tinklalaidės serijos – pokalbiai su Lietuvos futbolo žmonėmis. „PadkaStas“ – nauja tinklalaidė apie Lietuvos futbolą.
Geriausia Lietuvos futbolo organizacija – FK „Garliava“, Kauno raj. „Hegelmann“, Vilniaus „Žalgiris“.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2022 Vas 01 02:38

Geriausi Lietuvos futbolininkai nesikeičia: trečiąkart juo tapo Arvydas Novikovas, geriausia žaidėja – ir vėl Liucija Vaitukaitytė
https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/l ... d=89343217

Tarp vyrų geriausias buvo antrą kartą paeiliui bei trečią karjeroje triumfavęs šiuo metu Turkijoje žaidžiantis Arvydas Novikovas, o geriausia futbolininke antrus metus iš eilės tapo Italijoje rungtyniaujanti Liucija Vaitukaitytė.

Tuo tarpu geriausiais jaunaisiais Lietuvos futbolininkais ir vaikinų ir merginų tarpe tapo Karolis Uzėla ir Rimantė Jonušaitė. K. Uzėlai tai buvo pirmasis toks įvertinimas, tuo tarpu R. Jonušaitė geriausia jaunąja metų žaidėja tapo jau trečią sykį paeiliui.

R. Jonušaitei apdovanojimuose taip pat atiteko ir dar vienas prizas – ji buvo apdovanota kaip rezultatyviausia praėjusio sezono „Start Energy“ moterų A lygos futbolininkė. Jinai praėjusiais metais įmušė 42 įvarčius. Tiesa, skaudžią traumą patyrusi žaidėja pati renginyje dalyvauti negalėjo, tačiau pasveikino renginio dalyvius vaizdo įrašu.

R. Jonušaitė nebuvo vienintelė, kuri per vakarą iškovojo du apdovanojimus – taip pat įvertintas buvo ir praėjusiais metais Vilniaus „Žalgiryje“ žaidęs Hugo Videmontas. Jis atsiėmė apdovanojimus kaip rezultatyviausias praėjusio sezono aukščiausios lygos futbolininkas, o vėliau ant sceną lipo ir antrą sykį – dabar jau atsiimti geriausio čempionato žaidėjo statulėlės. Abu kartus ant scenos užlipęs prancūzas dėkojo savo komandai ir teigė, kad be jų šių apdovanojimų iškovojęs nebūtų.

Gražiausiu metų įvarčiu pripažintas buvo Rolando Baravyko šūvis su Lietuvos rinktinės marškinėliais į Šiaurės Airijos vartus. Įdomu, kad tai buvo antrasis gynėjo įvartis rinktinėje, tačiau su abiem jais šiaulietis tapo šios nominacijos laimėtoju.

Geriausiu Lietuvos futbolo ir čempionatų treneriu tapo šiuo metu Kroatijoje besidarbuojantis Valdas Dambrauskas, šio įvertinimo nusipelnęs tiek už etapą Kroatijoje, tiek ir už pirmą metų dalį, kurią jis praleido Bulgarijoje, Razgrado „Ludogorec“ klube, su kuriuo tapo šalies čempionu.

Tuo tarpu geriausiu moterų komandos treneriu pirmą kartą tapo Vilniaus MFA „Žalgirio“ specialistas Karolis Jasaitis.

Antrą kartą įsteigtoje nominacijoje – geriausio metų salės futbolininko – antra sykį paeiliui laimėjo Lietuvos rinktinės ir „Kauno Žalgirio“ kapitonas Justinas Zagurskas.

Pirmą kartą įsteigos nominacijos – geriausios metų futbolo organizacijos – apdovanojimas atiteko Kauno rajono „Hegelmann“ klubui, o futbolo turinio kūrėjų nominacijoje triumfavo „Futbolas.lt“ tinklalaidė.

Pradžioje įteiktas rezultatyviausio LFF Pirmosios lygos žaidėjo prizas. Įdomiausiai, kad dar prieš skelbiant nugalėtoją, į sceną pasirodė veteranas Ričardas Beniušis ir pasisakė, kad jis atėjo atsiimti prizą, nes jis pelnė lygoje daugiausiai – 21 įvartį. Visi gerai pasijuokė, nes niekas nesitikėjo tokios renginio pradžios ir tokio starto. O jau po to sekė kitų rezultatyviausiųjų pagerbimas.


Kol kas daugiausiai geriausio šalies futbolininko vardą savo trofėjų kolekcijoje turi Edgaras Jankauskas – jis „Metų futbolininku“ rinktas 1997, 1998, 2000, 2001 ir 2004 metais. Po keturis kartus apdovanojimus yra gavę Valdas Ivanauskas ir Arminas Narbekovas. Geriausio „Metų futbolininko“ rinkimai vyksta nuo 1965 metų.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2022 Vas 02 12:11

2021-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimų nominacijų galutinės rikiuotės
https://lff.lt/news/13155/2021-uju-opti ... rikiuotes/

Geriausias Lietuvos futbolininkas
1. Arvydas Novikovas;
2. Ernestas Šetkus;
3. Justas Lasickas;
4. Fedoras Černychas;
5. Linas Mėgelaitis;
6. Edgaras Utkus;
7. Benas Šatkus;
8. Saulius Mikoliūnas;
9. Vykintas Slivka;

Geriausia Lietuvos futbolininkė
1. Liucija Vaitukaitytė;
2. Rimantė Jonušaitė;
3. Milda Liužinaitė;
4. Greta Lukjančukė;
5. Dovilė Gailevičiūtė;
6. Algimantė Mikutaitė;
7. Simona Petravičienė;
8. Ugnė Lazdauskaitė;
9. Laura Ruzgutė;

Geriausias Lietuvos salės futbolo žaidėjas
1. Justinas Zagurskas;
2. Lukas Sendžikas;
3. Artūras Juchno;
4. Jurijus Jeremejevas;
5. Egidijus Žagaras;
6. Edgaras Baranauskas;
7. Genaras Samsonikas;
8. Albertas Voskunovičius;
9. Vladimiras Derendiajevas;

Geriausias Lietuvos futbolo ir Lietuvos čempionatų treneris
1. Valdas Dambrauskas;
2. Andrius Skerla;
3. Vladimiras Čeburinas;
4. Mindaugas Čepas;
5. Rokas Garastas;
6. Tomas Ražanauskas;
7. Valdas Ivanauskas;
8. Joao Martinsas;
9. Victoras Basadre;

Geriausias (-a) Lietuvos moterų treneris (-ė)
1. Karolis Jasaitis;
2. Rimantas Viktoravičius;
3. Tatjana Veržbickaja;
4. Kotryna Kulbytė;
5. Martynas Karpavičius;
6. Ingrida Siliūnienė;
7. Simas Alsys;
8. Darius Jankauskas;
9. Arūnas Rastenis;

Geriausias Lietuvos Optibet A lygos futbolininkas
1. Hugo Videmontas;
2. Vilius Armanavičius;
3. Nauris Petkevičius;
4. Saidas Hamuličius;
5. Nicolasas Gorobsovas;
6. Saulius Mikoliūnas;
7. Karolis Uzėla;
8. Nemanja Ljubisavljevičius;
9. Michaelas Thuique`as;

Geriausias Lietuvos jaunasis futbolininkas
1. Karolis Uzėla;
2. Nauris Petkevičius;
3. Benas Šatkus;
4. Edgaras Utkus;
5. Motiejus Burba;
6. Gustas Jarusevičius;
7. Vilius Armalas;
8. Artemijus Tutyškinas;
9. Titas Milašius;

Geriausia Lietuvos jaunoji futbolininkė
1. Rimantė Jonušaitė;
2. Dovilė Dockaitė;
3. Meida Proscevičiūtė;
4. Austė Bernotaitė;
5. Ema Kriaučiūnaitė;
6. Meda Šeškutė;
7. Erika Šupelytė;
8. Alina Špakovskaja;
9. Tereza Romanovskaja;

Žemiau – nominacijų rikiuotė, kuriuose nugalėtojus nulėmė tik DELFI portale balsavusių sirgalių balsai.

Gražiausias metų įvartis
1. Rolandas Baravykas;
2. Simonas Urbys;
3. Karilė Liužinaitė;
4. Jordanas N‘Kololo;
5. Dominykas Kubilinskas;
6. Rimantė Jonušaitė;
7. Nauris Petkevičius;
8. Simonas Urbys;
9. Fedoras Černychas;
10. Hugo Videmontas;
11. Ema Kriaučiūnaitė;
12. Angelis Lezama;
13. Ricardinho;
14. Rokas Stanulevičius;
15. Rafaelis Floro;

Geriausi Lietuvos futbolo turinio kūrėjai
1. Futbolas.lt;
2. Futbolotreneris.lt;
3. Padkastas;
4. Antra geltona;
5. Įvartis;
6. Skrieja kamuolys;
7. Sveiks valio;
8. 12 jardų;
9. Vienuolika;

Geriausia Lietuvos futbolo organizacija
1. FC „Hegelmann“;
2. FK „Garliava“;
3. Vilniaus „Žalgiris“;
4. FA „Šiauliai“;
5. Gargždų „Banga“;
6. Vilniaus BFA;
7. Vilniaus MFA „Žalgiris“;
8. Telšių „Džiugas“;
9. Marijampolės „Sūduva“;
10. Šiaulių „Gintra“;
11. FK „Panevėžys“;
12. FK „Vilnius“;
13. Alytaus „Dainava“;
14. FK „Jonava“;

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2022 Vas 07 08:12

Lietuvą su asmeniniu prizu paliekantis Videmontas: čia jaučiausi kaip namuose
https://lff.lt/news/13168/lietuva-su-as ... p-namuose/

Geriausiu Lietuvos treneriu išrinktas V. Dambrauskas: „Priimu tai ne kaip apdovanojimą, o kaip atsakomybę“
https://lff.lt/news/13164/geriausiu-lie ... tsakomybe/

Geriausiu jaunuoju Lietuvos futbolininku tapęs K. Uzėla: „Praėjusiais metais viskas susiklostė tikrai puikiai“
https://lff.lt/news/13166/geriausiu-jau ... i-puikiai/

Geriausia Lietuvos futbolininke tapusi L. Vaitukaitytė: „Norėčiau, kad tai nebūtų paskutinis kartas“
https://lff.lt/news/13169/geriausia-lie ... is-kartas/

Trečią sykį geriausiu tapęs A. Novikovas: „Kiekvieną kartą viskas tarsi pirmą kartą“
https://lff.lt/news/13170/trecia-syki-g ... rma-karta/

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2023 Sau 09 19:03

Iš vieno IP adreso kiekvienoje nominacijoje galima balsuoti po 10 kartų, vienu balsavimu pasirenkant tris kandidatus.
:shock:

https://www.lff.lt/balsavimas/

Pirmame etape renkamasi iš devynių kandidatų, o balsavimas vyks iki sausio 15 dienos imtinai.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2023 Sau 09 19:14

Aprašymai puikūs:

Sveiks valio lygtai žurnalo kūrybą nutraukė 2021-ais, bet vis dar taip pristatomas.

Futbolotreneris 2022-ais išleido 1 podcastą iš 38 (minima 36, kopijuojant praėjusių metu aprašymą).

Futbolas.lt cituoju: „naujas podkastas apie Lietuvos futbolą (7 serijos).“

--
Geriausioje organizacijoje iš 9 kandidatų beliko 15.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2023 Sau 16 21:28

Startuoja antrasis futbolo apdovanojimų balsavimo etapas
https://www.lff.lt/finisavo-pirmasis-ba ... inkimuose/

Antrasis etapas, kaip ir pirmasis, truks savaitę ir baigsis sausio 22 dieną 23:59 val. Finalinis apdovanojimų renginys vyks sausio 31 dieną Kaune.

Finalininkų trejetai 2022-ųjų Optibet Lietuvos futbolo apdovanojimų rinkimuose:
Geriausias Lietuvos futbolininkas: Vilius Armanavičius, Edvinas Gertmonas, Justas Lasickas;
Geriausia Lietuvos futbolininkė: Ugnė Lazdauskaitė, Milda Liužinaitė, Liucija Vaitukaitytė;
Geriausias Lietuvos Optibet A lygos futbolininkas: Vilius Armanavičius, Edvinas Gertmonas, Nicolasas Gorobsovas;
Geriausias Lietuvos futsal žaidėjas: Edgaras Baranauskas, Albertas Voskunovičius, Justinas Zagurskas;
Geriausias Lietuvos jaunasis futbolininkas: Gvidas Gineitis, Artemijus Tutyškinas, Natanas Žebrauskas;
Geriausia Lietuvos jaunoji futbolininkė: Karolina Jasaitytė, Agnieška Kazarina, Viltė Švarcaitė;
Geriausias Lietuvos vyrų treneris: Vladimiras Čeburinas, Valdas Dambrauskas, Andrius Skerla;
Geriausia (s) Lietuvos moterų treneris (-ė): Karolis Jasaitis, Kotryna Kulbytė, Kaloyanas Petkovas;
Gražiausias Lietuvos metų įvartis: Nicolasas Gorobsovas, Oleksijus Zbunas, Domantas Šimkus;
Geriausia Lietuvos futbolo organizacija: Alytaus „Dainava“, FA „Šiauliai“, Vilniaus „Žalgiris“;
Geriausi Lietuvos futbolo turinio kūrėjai: „įVARtis“, „Padkastas“, „Skrieja kamuolys“;

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Geriausiųjų rinkimai

2024 Sau 30 04:58

Kaune surengta 2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimų šventinė ceremonija
https://www.lff.lt/kaune-surengta-2023- ... eremonija/

Pirmadienio vakarą Kaune buvo surengta šventinė 2023-ųjų TOPsport Lietuvos futbolo apdovanojimų ceremonija. Ceremonijoje buvo įvertinti geriausi ir rezultatyviausi praėjusių metų Lietuvos futbolininkai, treneriai ir kitų sričių atstovai.

Geriausiu Lietuvos futbolininku pirmą kartą tapo Justas Lasickas, kuris pernai su Ljublianos „Olimpija“ tapo Slovėnijos čempionu, taurės laimėtoju bei debiutavo UEFA Europos Konferencijų lygos grupių etape. Tuo tarpu geriausia Lietuvos futbolininke tapo po metų pertraukos vėl šį apdovanojimą iškovojusi, Italijoje pastaruoju metu žaidžianti Liucija Vaitukaitytė.

Geriausiu jaunuoju Lietuvos futbolininku buvo išrinktas vienas svarbiausių čempioniškos „Panevėžio“ komandos žaidėjų Matijus Remeikis, sėkmingai debiutavęs ir Lietuvos rinktinėje, o geriausia jaunąja žaidėja buvo išrinkta Agnieška Kazarina.

Geriausiu futsal žaidėju pirmą kartą karjeroje išrinktas Albertas Voskunovičius, geriausio įvarčio autoriumi tapo smūgiu per save LFF taurės pusfinalyje pasižymėjęs Vilius Armanavičius.

Visų nominacijų nugalėtojai ir laureatai:
Geriausias Lietuvos futbolininkas: Justas Lasickas.
Geriausia Lietuvos futbolininkė: Liucija Vaitukaitytė.
Geriausias Lietuvos A lygos futbolininkas: Pijus Širvys.
Geriausia Lietuvos moterų A lygos futbolininkė: Milda Liužinaitė.
Geriausias jaunasis Lietuvos futbolininkas: Matijus Remeikis.
Geriausia jaunoji Lietuvos futbolininkė: Agnieška Kazarina.
Geriausias Lietuvos futsal žaidėjas: Albert Voskunovič.
Geriausias Lietuvos (arba Lietuvoje dirbantis) vyrų komandos treneris: Gino Lettieri.
Geriausias Lietuvos moterų futbolo treneris: Kaloyan Petkov.
Lietuvos metų futbolo organizacija: FA „Šiauliai“.
Lietuvos futbolo turinio kūrėjai: „Skrieja Kamuolys“.
Gražiausias metų įvartis: Vilius Armanavičius.
Rezultatyviausias A lygos žaidėjas: Mathias Oyewusi (19 įvarčių).
Rezultatyviausias Pirmos lygos žaidėjas: Henrique Devensas (22 įvarčiai).
Rezultatyviausia moterų A lygos žaidėja: Juliet Sunday (29 įvarčiai).

----------------
2023-ųjų Lietuvos futbolo apdovanojimuose startuoja antrasis balsavimo etapas
https://www.lff.lt/2023-uju-topsport-li ... mo-etapas/

Finaliniai trejetai visose nominacijose
Geriausias Lietuvos futbolininkas: Gvidas Gineitis, Justas Lasickas, Pijus Širvys.
Geriausia Lietuvos futbolininkė: Milda Liužinaitė, Meda Šeškutė, Liucija Vaitukaitytė.
Geriausias Lietuvos A lygos futbolininkas: Edvinas Girdvainis, Eligijus Jankauskas, Pijus Širvys.
Geriausia Lietuvos moterų A lygos futbolininkė: Milda Liužinaitė, Algimantė Mikutaitė, Meda Šeškutė.
Geriausias jaunasis Lietuvos futbolininkas: Gvidas Gineitis, Matijus Remeikis, Faustas Steponavičius.
Geriausia jaunoji Lietuvos futbolininkė: Karolina Jasaitytė, Agnieška Kazarina, Žemyna Lekavičiūtė.
Geriausias Lietuvos (arba Lietuvoje dirbantis) vyrų komandos treneris: Valdas Dambrauskas, Edgaras Jankauskas, Gino Lettieri.
Geriausias Lietuvos moterų futbolo treneris: Vytautas Lukša, Kaloyan Petkov, Daniel Wimmer.
Geriausias Lietuvos futsal žaidėjas: Vladimir Derendiajev, Albert Voskunovič, Justinas Zagurskas.
Lietuvos metų futbolo organizacija: FK „Panevėžys“, FA „Šiauliai“, FK „TransINVEST“.
Lietuvos futbolo turinio kūrėjai: „Futbolas.lt tinklalaidė“, „Padkastas“, „Skrieja Kamuolys“.
Gražiausias metų įvartis: Vilius Armanavičius, Fedor Černych, Daniel Romanovskij.

Grįžti į