Gvidas Gineitis

Moderatorius: Respublik

Mantini
Pranešimai: 49
Užsiregistravo: 2022 Gru 28 12:30

Re: Gvidas Gineitis

2023 Vas 15 10:25

Transfermarkt atnaujino Gineičio vertę, 500k eurų pagal juos jis vertas

Lukas
Pranešimai: 13
Užsiregistravo: 2022 Gru 02 11:26
Palaikoma komanda:

Re: Gvidas Gineitis

2023 Vas 15 11:53

Transfermarkt atnaujino Gineičio vertę, 500k eurų pagal juos jis vertas
O kokia prieš tai buvo?

Mantini
Pranešimai: 49
Užsiregistravo: 2022 Gru 28 12:30

Re: Gvidas Gineitis

2023 Vas 15 12:08

Transfermarkt atnaujino Gineičio vertę, 500k eurų pagal juos jis vertas
O kokia prieš tai buvo?

Nebuvo jokios vertės išviso, tai čia pirmasis jo įvertinimas pagal juos

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Vas 21 20:10

Šiaip Torino sekančias rungtynes žais su lygos autsaideriais. Tai to mėnesio gali ir nereikėti laukti, gali avansu gauti ir antrą startą.
Visgi gavo Gineitis ir antrą capą, bet tiktai jau per 90+ pridėtą laiką.

18-metis Gineitis vėl sulaukė šanso „Serie A“ rungtynėse
https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/1 ... d=92600057

Švieslentėje degė dvejetai (2:2), tiksėjo prie pagrindinio rungtynių laiko pridėtos arbitro minutės (90+2'), kuomet strategas Ivanas Juričius į aikštę metė saugą iš Lietuvos, kuris pakeitė komandos draugą Ivaną Iličių.

G. Gineitis vos kelis kartus spėjo prisiliesti prie kamuolio, po vieno iš epizodų ir klaidos perduodant kamuolį kilo grėsminga varžovų ataka, kurią šeimininkų gynėjams pavyko neutralizuoti.

Po šio momento „Torino“ nebespėjo priartėti prie svečių vartų, arbitro švilpukas skelbė lygiąsias – 2:2 (1:0).

Po lygiųjų Turino ekipa su 31 tašku užima 9-ą vietą, „Cremonese“ lieka paskutinė 20-a (9 taškai). Artimiausias rungtynes „Torino“ žais vasario 28-ą prieš „Juventus“.

Mantini
Pranešimai: 49
Užsiregistravo: 2022 Gru 28 12:30

Re: Gvidas Gineitis

2023 Kov 02 14:15

Pasirašė naują kontraktą kuris galios iki 2026 pabaigos. Kas įdomu kad prieš tai vasarą buvo pasirašes kontrakta galiojusi iki 2025.

„Torino“ pratęsė sutartį su G.Gineičiu
https://www.sportas.lt/naujiena/472933/ ... g-gineiciu

Savo vietą „Torino“ pagrindinėje komandoje išsikovojęs lietuvis Gvidas Gineitis sulaukė pasitikėjimo ir iš klubo. Šiandien „Torino“ pranešė, kad pratęsė sutartį su 18-mečiu futbolininku iki 2026 metų vasaros bei pagerino saugui finansines sąlygas.

G.Gineitis pasaulio čempionato metu šią žiemą sugebėjo į save atkreipti dėmesį ir „Torino“ treneris Ivanas Juričius saugą iš jaunimo komandos perkėlė į pagrindinę. Joje kelias kontrolines rungtynes sužaidęs lietuvis paliko gerą įspūdį ir visai neseniai debiutavo Italijos „Serie A“ čempionate prieš „Milan“ klubą. Po to lietuvis sulaukė dar kelių minučių kitose Italijos „Serie A“ lygos rungtynėse.

karys
Pranešimai: 9153
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Gvidas Gineitis

2023 Kov 03 10:24

tai įprasta praktika, negali su jaunu žaidėju ilgesnio kontrakto pasirašyti, o dabar algą kažkiek pakėlė, parodė, kad jį mato ateityje, win/win

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Bir 06 23:01

Gineitis šiandien žaidė Primaveros pusfinalyje, bet Torino u19 pralaimėjo Fiorentina jaunimui. Finale susitiks su Leece jaunimu, visose komandose teoriškai yra lietuvių, bet per sezoną nei Gudelevičius, nei Esmilis nuo suoliukų nekilo.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Bir 28 15:52

Virš Gvido Gineičio ateities Turine – klaustukas
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-2075294

Solidžiai praėjusį sezoną Italijos „Serie A“ debiutavęs Lietuvos rinktinės saugas Gvidas Gineitis šansą jam suteikusio „Torino“ marškinėlių artimiausiu metu gali ir nevilkėti.

Iš Mažeikių kilęs devyniolikmetis futbolininkas neseniai baigė proveržio sezoną. Solidus lietuvio žaidimas Turino U-19 komandoje „Primavera“ pirmenybėse atkreipė ir pagrindinę ekipą treniruojančio kroato Ivica Juričiaus dėmesį.

G.Gineitis tapo pagrindinės „Torino“ komandos nariu, tris sykius pasirodė „Serie A“ rungtynėse, o po įkvepiančio istorinio debiuto su legendiniu „AC Milan“ klubu netgi buvo pakviestas į vadovų kabinetą padėti parašą ant naujos sutarties. Dabartinė devyniolikmečio mažeikiškio sutartis su „Torino“ galioja iki 2026-ųjų. Tai aiškiai signalizuoja, jog lietuvis yra svarbi Il Toro ir I.Juričiaus ilgalaikės vizijos detalė. Kita vertus, šiuolaikiniame futbolo pasaulyje nėra nieko pastoviau už laikinumą.

15min žiniomis, kol kas nėra aišku, ar lietuvį 66-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais „Stadio Olimpico Grande Torino“ aikštėje matysime ir kitą sezoną.

Dešimtoje vietoje praėjusį „Serie A“ sezoną užbaigęs „Torino“ šią vasarą ieško pastiprinimo.

Vienu pagrindinių taikinių šiuo metu yra Cyrielas Dessersas. 28-erių Belgijoje gimęs, bet Nigerijai atstovaujantis puolėjas pastarąjį sezoną praleido „Cremonese“ ekipoje.

Prie piniginio pasiūlymo „Torino“ galėtų pridėti keletą futbolininkų, o vienas didžiausių Italijos sporto dienraščių „Tuttosport“ neseniai rašė, jog klubo vadovai mainais svarsto galimybę pasiūlyti Senegalo puolėją Demba Secką ir G.Gineitį.

15min šaltinių teigimu, tokiu atveju, lietuvis veikiausiai būtų nuomojamas.

„Cremonese“ klubui tai taip pat gali pasirodyti patrauklus variantas. Lombardijos klubo vadovai visiškai neseniai pranešė, jog pagrindinis vasaros darbas – suburti solidžią komandą, kuri kuo greičiau, geriausia po metų, vėl sugrįžtų į „Serie A“. Šiuo metu Kremonos klubo radare yra virš 20 futbolininkų pavardžių. O klubo atstovai prasitarė, jog G.Gineitis irgi yra šiame sąraše.

Visgi visi svarbiausi sprendimai Turino „jaučių“ stovykloje priklauso nuo I.Juričiaus. Iš Splito kilęs 47-erių strategas prie „Torino“ vairo stovi nuo 2021-ųjų ir puikiai išmano Apeninų futbolo specifiką. Visą savo trenerio karjerą, kuri trunka jau ilgiau nei dešimtmetį, jis dirbo tik Italijoje.

Kai praėjusį sezoną treneris suteikė šansą G.Gineičiui, nemažai specialistų kilstelėjo antakius, nes milžiniškos konkurencijos aplinkoje jauni žaidėjai iš „Primavera“ į pagrindines komandas yra paaukštinami vis rečiau. Akivaizdu, jog kroatas įžvelgia lietuvio talentą, bet per artimiausias kelias savaites turės nuspręsti, kas G.Gineičiui yra geriausia – likti Turine ar išvykti į kitą komandą semtis patirties ir rinkti minutes. Sunkiai tikėtina, kad ilgalaikę sutartį turintis vienas talentingiausių klubo žaidėjų galėtų būti parduotas, bet nuoma – žymiai realesnis variantas.

Šiuo metu G.Gineitis atostogauja Rodo saloje, Graikijoje.

Liepos 10-ąją „granatiniai“ pradės pasiruošimą naujam sezonui Filadelfijoje, o po savaitės grįš į Europą ir stovyklaus Italijos šiaurėje, Alpių papėdėje, esančiame Pincolo miestelyje. Tarp treniruočių stovykloje plušėsiančių žaidėjų bus ir G.Gineitis. Ten lietuvis turės šansą dar labiau pakelti savo akcijas I.Juričiaus akivaizdoje.

Beveik neabejojama, jog kroato mėgstamoje 3–4–2–1 schemoje ateinantį sezoną pagrindiniai vidurio saugai atraminėje zonoje bus serbas Ivanas Iličius ir su Italijos U-21 jaunimo rinktine šiuo metu Europos čempionate žaidžiantis Samuele Ricci. Juos turėtų keisti lenkas Karolas Linetty.

Devynis mačus praėjusį sezoną žaidusio 22-ejų prancūzo Michelio Ndary Adopo kontraktas baigėsi šią vasarą, Bisau Gvinėjoje gimusio ir devyniolika mačų „Serie A“ sužaidusio anglo Ronaldo Vieira nuomos sutartis iš Genujos „Sampdoria“ veikiausiai taip ir nebus išpirkta.

Visa tai tarsi signalizuoja, kad G.Gineičio šansai likti Turine yra gana solidūs. Visgi nemažai priklauso ir nuo judesių žaidėjų perėjimų rinkoje, ir puolėjų formos. Jei I.Juričius matys, kad reikia pastiprinimo, ir toliau medžios C.Dessersą, neatmetama galimybė, jog gali išsiųsti kažkurį iš dabartinių savo auklėtinių.

Tokiu atveju, G.Gineitis būtų vienas realiausių pasirinkimų, juolab, kad I.Juričius nori, jog komandos talentas gautų kuo daugiau žaidybinės praktikos.


----------------
Torino, Milinkovic-Savic and Gineitis will return to training on Friday. Three of them will arrive in Pinzolo
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... lo-1852184
12 JULY 2023

Vanja Milinkovic-Savic and Gvidas Gineitis will return to training on Friday against Torino. As reported by La Gazzetta dello Sport, there are still many elements to which Juric has to give up, practically all the elements called up in June in the national teams, except Buongiorno, Popa and Zima, who have cut a week of the three holidays they were entitled to. Almost everyone will be at the Filadelfia this weekend, except Ricci, Pellegri and Bellanova, who will join Pinzolo directly.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Spa 28 21:52

Praleidau gyvai :( , Gineitis starte žaidė prieš Lecce.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Spa 29 16:23

Gineitis žaidė nuo pat mačo pradžios, o „Torino“ iškovojo svarbią pergalę Italijoje
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... -italijoje

Lietuvos futbolo rinktinės narys Gvidas Gineitis sulaukė dar vieno šanso Italijos „Serie A“ lygoje, o jo atstovaujama „Torino“ ekipa rezultatu 1:0 įveikė „Lecce“ futbolininkus.

Svarbu pabrėžti tai, kad G. Gineitis žaidė nuo pat mačo pradžios. Tik 82-ąją min. jį pakeitė Ivanas Iličius. 10-ąją min. G. Gineitis užsidirbo geltoną kortelę, tačiau tai nesutrukdė likti aikštėje.

Pergalę nulėmusį įvartį 41-ą min. pelnė Alessandro Buongiorno.

Šis laimėjimas „Torino“ ekipai buvo labai svarbus, nes prieš tai komanda nebuvo iškovojusi pergalės penkeriose rungtynėse iš eilės. G. Gineitis ir kompanija Italijos čempionate dabar užima 13-ą vietą.


Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Spa 29 16:30

Juric: "Radonjic? We are making different choices. Bravo Gineitis and how I saw Sanabria"
https://www.sosfanta.com/news/juric-rad ... -sanabria/
PERFORMANCE - "Already against Inter we saw good things, we were punished by the result. Today was a further proof of growth, we are satisfied with how we interpreted the game. We were facing Lecce who came from a good period and have young and interesting players. The team played well and I'm satisfied."
<...>
GINEITIS - "The foundation of these guys lies in the approach to life and work, those who have the right mentality arrive. They don't have to be phenomena to get far, they have to be good at the approach. Gineitis is one of them."
Gineitis: "Three important points in Lecce, Juric saw that I'm growing"
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... do-1893897
Gvidas Gineitis spoke to Torino Channel after the win against Lecce: "The emotions are great because we won against a team that is above us in the standings, they are three important points. We really needed the three points because we hadn't won five games. We did our job and brought home the three points."

Juric speaks highly of you. You got a yellow right away but it didn't change you.
"I never give up even in training, if I make a mistake I want to do more. The coach has seen that I'm growing, he knows I'm there with my head and he left me on the pitch because I want to give everything for the team."

Now there's the Coppa Italia.
"Yes, let's rest and come back stronger than before."

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Lap 03 03:11

Gineitis gavo visas 120+ minučių taurėje. Neabejoju, kad skaudi naktis po tokių. Pirmas įvartis, bet mano požiūriu, ne jo kamuolys turėjo būti, bet pralaimėjo dvikovą kuri užsibaigė įvarčiu. Tuomet įžaidė assistą nuo kampinio. Po to ir antro įvarčio situacija vėl: nesužiūrėjo išsikeitimų, nenusileido pasaugoti kur buvo jo zona ir paleido varžovus 1x2, kas galiausiai užsibaigė antru įvarčiu. Galiausiai pabaigoje nesužiūrėjo būtent savo žmogaus ir galėjo atsinešti ir trečią įvartį... Torino iškrito iš taurės.


https://youtu.be/NKWYNQLWjGQ

Zemaitiss
Pranešimai: 964
Užsiregistravo: 2014 Vas 06 15:36
Palaikoma komanda: Džiugas

Re: Gvidas Gineitis

2023 Lap 03 12:10

Gineitis gavo visas 120+ minučių taurėje. Neabejoju, kad skaudi naktis po tokių. Pirmas įvartis, bet mano požiūriu, ne jo kamuolys turėjo būti, bet pralaimėjo dvikovą kuri užsibaigė įvarčiu. Tuomet įžaidė assistą nuo kampinio. Po to ir antro įvarčio situacija vėl: nesužiūrėjo išsikeitimų, nenusileido pasaugoti kur buvo jo zona ir paleido varžovus 1x2, kas galiausiai užsibaigė antru įvarčiu. Galiausiai pabaigoje nesužiūrėjo būtent savo žmogaus ir galėjo atsinešti ir trečią įvartį... Torino iškrito iš taurės.


https://youtu.be/NKWYNQLWjGQ
prie pirmo ivarcio isvis nematau nieko blogo is jo puses,tiesiog bande gelbet situacija,bet varzovas buvo arciau ir patogesneje situacijoje. Prie antro ivarcio visu pipiru neberciau jam tikras gynejas tokioje situacijoje gal butu geresni sprendima priemes,bet ir tai nebutinai,nes situacija atrodo buvo sudetinga.Labiau sakyciau,kad ten bendra Torino zaideju klaidu virtine toje situacijoje.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2023 Lap 24 13:44

Lietuvos vardą Europos čempionų lūpose atgaivinęs talentas – apie pranašišką užgaidą ir ištryškusias ašaras
https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/l ... s-95155753

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Gvidas Gineitis

2024 Sau 07 23:33

Gineitis gavo kelias "sekundes" pasimėgauti 3–0 pergale prieš Napoli.

Grįžti į