CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

I (1) Turas :

2016 Vas 17 16:17

I (1) Turas

1. Kovo mėn. 2 d. (trečiadienis) 18:10 Vilniaus „Žalgiris“ vs. Trakų „Trakai“
2. Kovo mėn. 5 d. (šeštadienis) 13:00 Utenos „Utenis“ vs. Kauno „Kauno Žalgiris“
3. Kovo mėn. 5 d. (šeštadienis) 15:00 Klaipėdos „Atlantas“ vs. Kauno „Stumbras“
4. Kovo mėn. 6 d. (sekmadienis) 13:00 Jonavos „Lietava“ vs. Marijampolės „Sūduva“

- idomu, kiek pasikeitimu bus nuo paskelbimo datos. :roll:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 01 17:36

1-ojo turo anonsas: ar atstatys „Trakai“ savo baterijas?
Karolis Tretjakas
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/1-oj ... rijas/2952" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-03-01 17:32

Į Lietuvos futbolo stadionus sugrįš „SMScredit.lt A lyga“ ir jau pirmame čempionato ture netruks intrigos. Tarpusavyje susigrums čempionas ir vicečempionas, Utenos „Utenis“ ir „Kauno Žalgiris“, pasirengimo cikle nė sykio nesuklupęs Kauno „Stumbras“ išvykoje grumsis su Klaipėdos „Atlantu“, o po ilgos pertraukos į Lietuvos čempionatą grįžusi Jonavos „Lietavą“ pradės turnyrą akistata su galinga sudėtį subūrusi Marijampolės „Sūduva“.

Vilniaus „Žalgiris“ – Trakų „Trakai“. Kovo 2 dieną 18.10 val. Vilnius, „Sportimos“ maniežas.

Praėjus vos trims dienoms, Supertaurės dalyviai susigrums ir vėl – tik šį kartą „SMScredit.lt A lygoje“. Jeigu „Žalgirio“ pasirodymas savaitgalį buvo toks, kokio galėjome tikėtis, tai situacija „riterių“ komandoje verta dėmesio. „Žalgiris“ nesužaidė pačių geriausių rungtynių, tačiau nuo suolo į aikštę mesti futbolininkai pagyvino komandos žaidimą. Tie, kurie buvo pakeisti, turės daugiau jėgų negu „riteriai“, bet sunku nuspėti, kaip keisis starto vienuoliktukas, lyginant su Supertaurės rungtynėmis. Valdas Dambrauskas turi malonią problemą padalinti visiems žaidėjams laiką, o tokį futbolininką kaip Elivelto į aikštę mesti po keitimo yra didelė prabanga. Lyginant su Supertaure, Valdas Urbonas galės verstis dar trimis opcijomis. Viena iš jų – rezultatyvių perdavimų ekspertas Jurijus Mamajevas ir du naujokai – Titas Vitukynas bei Modestas Vorobjovas. Jeigu rusas bus pasiruošęs, jis, be jokios abejonės, turėtų užimti vietą starto sudėtyje, o kiti du saugai gali svariai prisidėti žengę į aikštę po keitimo. Dvikovos su „Žalgiriu“ pabaigoje Jevgenijus Zasavickis buvo priverstinai pakeistas ir sunku pasakyti, ar artėjančiam mačui jis maksimaliai pasirengęs.

Utenos „Utenis“ – „Kauno Žalgiris“. Kovo 5 dieną 13 val. Visaginas, sporto centro stadionas.

Būtent Visagine šie klubai užbaigė praėjusį „SMScredit.lt A lygos“ sezoną ir tada užtikrintai nugalėję uteniškiai užsitikrino šeštą vietą turnyro lentelėje. Abejos komandos pasirengimo cikle susitiko tarpusavyje ir tada minimalia persvara laimėjo kauniečiai, kaip ekipos sužais pirmame ture nesiryžtų prognozuoti ir geriausias orakulas. Gerokai pasikeitęs „Utenis“ iki šių rungtynių gali pranešti apie naujus pirkinius. Draugiškame mače su „Lietava“ rungtyniavo Mindaugo Čepo nurodymų Gargždų „Bangoje“ klausęs vartininkas Vitalijus Mirnas ir buvęs „Sūduvos“ atstovas Nikola Prebiračevičius. Abu šie žaidėjai Utenos klubui yra išties reikalingi: labiau patyrusių centro gynėjų uteniškiams išties trūksta, o Pavelas Leusas, kurio kompetencija tarp vartų virpstų dar negalima abejoti, nežinia kokioms funkcijos teiks prioritetą – vartų sargo ar trenerio asistento. Kauno klubas taip pat išlaiko intrigą, nesudėjęs paskutinių taškų. Jei peržiūroje dalyvaujantis Mindaugas Kalonas apsivilks žalgiriečių marškinėlius – tai bus labai skambus papildymas. Net ir ne pačios geriausios formos futbolininkas „SMScredit.lt A lygoje“ gali būti labai rimta jėga. Tiek uteniškiai, tiek kauniečiai atliko savotišką rokiruotę. Mantas Fridrikas bei Jevgenijus Morozas rungtyniaus prieš klubus, kuriems atstovavo praėjusiame sezone.

Klaipėdos „Atlantas“ – Kauno „Stumbras“. Kovo 5 dieną 15 val. Klaipėda, centrinio stadiono dirbtinė aikštė.

Dar vienerios įdomios rungtynės įvyks uostamiestyje, kur kelis ankstesnių sezonų lyderius susigrąžinęs „Atlantas“ kovos su „Stumbru“, puikiai pasirodžiusiu pasirengimo cikle. Keliais praėjusiame sezone „Šiaulių“ klube žaidusiais futbolininkais pasipildę atlantiečiai naujiems iššūkiams ruošėsi akistatose su solidžiais varžovais ir retai kuo jiems nusileido. Konstantinas Sarsanija džiaugėsi komandos pasirengimu ir šiais metais galės verstis solidesniu indėliu, kylančiu nuo atsarginių suolo. Itin įdomu bus stebėti Domantą Šimkų, grįžusį iš Danijos ir pirmą sykį rungtyniausiantį stipriausiame Lietuvos čempionate. Savo ruožtu Dariaus Gvildžio kariauna pasirengimo cikle pasirodė puikiai, nepralaimėdama nė vieno mačo. Ypač solidžiai atrodo pergalė prieš „Trakus“ ir lygiosios su Donato Vencevičiaus treniruojama Suvalkų „Wigry“ ekipa. Taip pat maloniai nuteikia kauniečių gynyba – praėjusį sezoną gana dažnai prie savo vartų klydę „Stumbro“ žaidėjai net keliuose draugiškuose mačuose išlaikė „sausus“ vartus. „Atlantą“ galima laikyti nedideliu mačo favoritu, tačiau Kauno ekipa su buvusiu atlantiečiu Robertu Vėževičiumi sieks paneigti išankstines prognozes.

Jonavos „Lietava“ – Marijampolės „Sūduva“. Kovo 6 dieną 13 val. Kaunas, NFA stadionas.

Įžanginį turą užbaigs po 27-erių metų į Lietuvos čempionatą sugrįžusi „Lietavos“ vienuolikė, kuri turės progą atsirevanšuoti marijampoliečiams už nesėkmę Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės ketvirtfinalyje. Jonaviečiai po truputį pildėsi naujais futbolininkais, iš kurių išsiskyrė Valdemaro Borovskio atvykimas į naująjį klubą. Solidžiai atrodo ir saugų grandis su Domniyku Galkevičiumi. Tadu Eliošiumi bei Tomu Salamanavičiumi, taip pat įdomu bus stebėti, kiek įvarčių pelnys rezultatyviausias praėjusio sezono Pirmos lygos žaidėjas Laurynas Stonkus. „Lietava“ kol kas dar negali priimti varžovų mieste, tad rungtyniaus Kaune, kuriame atvykusių sirgalių iš netoliese esančios Jonavos tikrai netrūks. „Ant popieriaus“ Marijampolės klubas atrodo itin solidžiai. Balkanų desantas, tarp kurių yra ir Andro Švrljuga, ir dėmesio vertas legionierius iš Serbijos Predragas Pavlovičius, turi tikrai rimtų ambicijų šiam sezonui. Nors „Sūduva“ draugiškuose mačuose dažniau klupo nei iškovojo pergales, tačiau marijampoliečiai yra gana ryškūs šio susitikimo favoritai ir jų išbarstyti taškai, nepaisant sezono starto, bus nemenka staigmena.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 01 19:25

neatstatys, nespės, bus sutriuškinimas

ziedas
Pranešimai: 256
Užsiregistravo: 2010 Bal 01 13:24
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 02 09:24

neatstatys, nespės, bus sutriuškinimas
tu kaip juodasis pranasas, cia trakams, as itariu, kad taip nebus

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 02 19:06

nemačiau sekmadienio grajaus, bet šnd tai nyku. Žalgiris turėjo pusprogių ir Trakai kažką panašaus turėjo, bet rungtynės be gražių ir įspūdingų smūgių ar išėjimų į ataką.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 02 20:08

nemačiau sekmadienio grajaus, bet šnd tai nyku. Žalgiris turėjo pusprogių ir Trakai kažką panašaus turėjo, bet rungtynės be gražių ir įspūdingų smūgių ar išėjimų į ataką.
normalios tos rungtynės sezono pradžia gi.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 03 13:11

http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/spec ... kirtildquo" onclick="window.open(this.href);return false;

Specialisto vertinimas. V.Liubšys: „Išskyrus D.Česnauskį, „Trakuose“ daugiau nėra ką išskirti“

Debiutinėse 2016 metų A lygos rungtynėse Vilniaus „Žalgiris“ užtikrintai nugalėjo „Trakų“ komandą bei privertė „pakeisti plokštelę“, kuri grojo prieš sezoną. O naujieji komandos legionieriai įrodo, kad yra geresnį už „braziliškąją armiją“, kuri „Žalgirį“ papildė praėjusią vasarą.

Su portalu futbolas.lt apie vakarykštes rungtynes savo mintimis pasidalino „Panevėžio“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys.

Vertinimas. „Žalgiris“ buvo gerokai šviežesnis, o „Trakai“ vangesni. Po neįmušto baudinio žaidimas apsilygino, tačiau žalgiriečiai ir toliau buvo aštresni atakoje. Jie labai gerai pereidavo į kontratakas. Aštrus pirmas perdavimas iš vidurio zonos trakiškius iškart priversdavo susidurti su problemomis.

Šios rungtynės visiškai skyrėsi nuo sekmadienio rungtynių, kuriose „Trakai“ žaidė žymiai geriau. Vadinasi, „Žalgiris“ greičiau atsistatė po tos pirmos dvikovos. Neabejotinai, tai padaryti padėjo ilgesnis šios komandos atsarginių suolas.

Išskyrus Deividą Česnauskį, „Trakuose“ daugiau nėra ką išskirti. D.Aršakianui žalgiriečiai neleido nieko sukurti, o ir visi kiti atrodė pavargę.

B.Atajičius. Paliko gerą įspūdį. Nestandartinis žaidėjas. Jis be įmuštų įvarčių turėjo dar kokias tris galimybes. Puikiai jaučia situaciją, kamuolio skriejimo kryptį, sugebantis gerai žaisti vienas prieš vieną, taip sėkmingai žaidžia galva. Tikrai geras puolėjas.

Elivelto. Elivelto sekmadienį starto sudėtyje nežaidė, tad vakar jo buvo visur pilna. Kaip ir B.Atajičius, tai yra nestandartinis žaidėjas, galintis lygioje vietoje „išmaudyti“ tris varžovus ir pats sau susikurti progą. Jo didžiausias privalumas – žaidimo aštrinimas. Praėjusį sezoną traumos pristabdė jo progresą, bet vakar buvo matyti, kad jis jau visiškai sveikas ir absoliučiai pavojingas varžovams.

Broliai. Linas vakar sužaidė puikias rungtynes, pora kartų tiesiog ištraukęs komandą nuo įvarčio. Mano nuomone, vakar Linas žaidė geriau nei Arūnas, kitaip tariant, aplošė vyresnįjį brolį.

Česnauskis. Tai yra tikras profesionalas, kuris dar mažiausiai trejus ketverius metus gali žaisti tokiu lygiu. Stebėdamas jo žaidimą vakar, tikrai negalėjau pasakyti, kad prieš tris dienas jis atžaidė Supertaurės rungtynes. Visi „Trakų“ pavojai buvo kuriami, būtent, per Deivido kraštą. Buvo keli epizodai, kai jis pavėlavo su paskutiniu perdavimu, bet iš esmės jis neabejotinai buvo geriausias „Trakų“ žaidėjas.

Dapkus. Bendrame „Trakų“ fone, Martynas atrodė tikrai neblogai. Tai yra žaidėjas, kuris moka atsiduoti komanda. Vakarykštėje dvikovoje jo žaidimas man patiko labiau nei J.Zasavickio. Pastarajam vakar rungtynės nesusiklostė – jis niekur nespėjo, dėl to buvo priverstas bauduoti ir jei ne protingas trenerio Valdo Urbono sprendimas, veikiausiai būtų užsidirbęs antrą geltoną kortelę. Grįžtant prie M.Dapkaus, tai gal jis ir nebuvo labiausiai matomas žaidėjas aikštėje, tačiau sužaidė tikrai gerai.

Lukša. Vytas yra patyręs žaidėjas, žinantis kaip ir kur elgtis. Suprasdamas, kokia „Žalgiryje“ didžiulė konkurencija, jis sezoną pasitiko puikios sportinės formos. Keletą metų jo žaidime po gero starto atsirasdavo duobių, tačiau išskirtinai šiemet jis negali leisti sau nei kiek atsipūsti. Norinčiųjų užimti V.Lukšos vietą „Žalgiryje“ yra ne vienas. Sakyčiau, kad sezono pradžioje tai vienas kertinių komandos žaidėjų.

Stankevičius. Simonui reikia žaisti. Jei nebus galimybių A lygoje, tai bent pirmoje. Aš prieš daug metų esu sakęs, kad tai ateities žaidėjas. Tačiau metai Anglijoje jam padarė meškos paslaugą. Neturėdamas žaidybinės patirties, jis nustojo tobulėti. Jei jam bus suteikta proga, tikiu, kad jis gali būti toks pat geras, kaip ir prieš keletą metų.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 12:39

gal galit, kas paaiškint kaip dabar tame futbolo.tv transliaciją utenio susirast, užsiregistravau, bet jungiantis erorą meta...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 12:44

gal galit, kas paaiškint kaip dabar tame futbolo.tv transliaciją utenio susirast, užsiregistravau, bet jungiantis erorą meta...
- Jei nepavyks prisijungti, dar galėsi matyt čia: http://play.tv3.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 12:47

gal galit, kas paaiškint kaip dabar tame futbolo.tv transliaciją utenio susirast, užsiregistravau, bet jungiantis erorą meta...
- Jei nepavyks prisijungti, dar galėsi matyt čia: http://play.tv3.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;
thanx

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 12:57

Jau atsirado transliacijos langas ir futbolo.tv puslapyje.

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 13:04

kalono net ant suolo nėr?

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 13:10

kalono net ant suolo nėr?
nesp4jo registruot. žaidžia tai grynai ant čiuožyklos, va ir pirma sezono vartininko kliurka...

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 13:40

Krušanauskas siautėja :D KŽ solidžiau atrodo kaip komanda

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: I (1) Turas :

2016 Kov 05 13:46

utenis tai nusiteikę savo aikštės pusėje ant ledo barceloną vaizduoti...

Grįžti į