...

Igoris Pankratjevas

2014 Rgs 26 10:44

IGORIS:
"Prieš ankstesnius atrankos ciklus tekdavo prisiskaityti visko – rinktinė žais greitai, žais gražiai, sieks vienos ar kitos vietos. Ir kas iš to išeidavo? Todėl aš ir nenoriu žarstyti pažadų"

...

Re: Igoris Pankratjevas

2014 Rgs 26 10:51

I. Pankratjevas: Nė vienam neužtrenkiau durų
http://penalty.lt/i-pankratjevas-ne-vie ... kiau-duru/" onclick="window.open(this.href);return false;

Igoris Pankratjevas neskuba atskleisti, kokius futbolininkus pasirinko artimiausiems EURO 2016 atrankos mačams, tačiau sako, kad apie sudėtį galvoja dažnai.

Rugsėjo pradžioje Lietuvos rinktinė išvykoje 2:0 nugalėjo San Marino komandą. Tačiau tai tebuvo ilgo atrankos ciklo pradžia. Spalį Vilniuje vyksiančios dvikovos su Estija ir Slovėnija gali tapti lakmuso popierėliu, parodysiančiu mūsų futbolininkų galimybes ir perspektyvas.

“Šiuo metu vyksta intensyvus darbas. Nemėgstu daug kalbėti viešai ir dalinti interviu, nes rinktinės treneriu dirbu neseniai ir dar nieko nepasiekiau. Prieš ankstesnius atrankos ciklus tekdavo prisiskaityti visko – rinktinė žais greitai, žais gražiai, sieks vienos ar kitos vietos. Ir kas iš to išeidavo? Todėl aš ir nenoriu žarstyti pažadų”, – aiškino 50-metis specialistas.

Vis tik socialinio futbolo projekto “Atnešk savo širdį” pristatumo metu I. Pankratjebas sutiko atsakyti į kelis klausimus.

- Ar bus permainų komandos sudėtyje?
- Be permainų neįmanoma, tačiau jų bus nedaug. Dažniausiai tai susiję su traumomis. Iki atrankos varžybų dar dvi savaitės, žaidėjai savo klubuose sužais po 2-3 rungtynes, tad dar visko gali nutikti.

Dar negaliu pasakyti, kas tikrai neatvyks. Su treneriais stebime, kaip futbolininkai žaidžia klubuose, kokia jų savijauta. Yra pervargusių. Štai Gediminas Vičius. Jis daug žaidžia savo komandoje, jam tenka atlaikyti ilgus skrydžius. Tai atsiliepia sveikatai.

- Palaipsniui jauninate rinktinės sudėtį, tačiau taip ir nepaaiškinote, kodėl atsisakėte kelių senbuvių.
- Nei spaudai, nei televizijai nesu sakęs, kad mes jauniname komandą. Vyksta normalus savaiminis procesas. Kai mums tam tikru metu prireikia vieno ar kito žaidėjo, jį ir pasirenkame.

- Tad tokiems žaidėjams, kaip Marius Stankevičius ar Darvydas Šernas durys į rinktinę neuždarytos?
- Durys neuždarytos niekam. Rinktinės išplėstiniame žaidėjų sąraše figūruoja daug pavardžių. Kiekvienas, žaidžiantis futbolą ir turintis Lietuvos pilietybę turi šansų atstovauti rinktinei. Žinoma, turi atitikti tam tikrą lygį.

- Jūsų nenustebino estų pergalė prieš slovėnus pirmame ture?
- Šiek tiek nustebino. Tačiau estai žaidžia daug draugiškų rungtynių. Jų rezultatai nėra prasti ir dėl to FIFA reitinge užimama gana aukšta vieta (81 – aut.).

- Per dvejas artimiausias rungtynes namie tenkins tik pergalės ar kuklesnis rezultatas?
Dar turime laiko iki rungtynių. Apie tikslus pakalbėsime vėliau.

- Ar rinktinei šiame atrankos cikle bus keliami konkretūs tikslai?
- Mes norime judėti pirmyn žingsnis po žingsnio. Žinoma, į aikštę eini kautis dėl pergalės. Nors visų rungtynių neįmanoma laimėti, visuomet stengiesi nugalėti.

- Luko Spalvio trauma sujaukė rinktinės planus?
- Taip ir man skaudu dėl to. Lukas yra jaunas futbolininkas, tik ką pradėjęs profesionalo karjerą ir iš karto patyrė rimtą traumą. Trečiadienį kalbėjausi su juo telefonu. Jis išvyko gydytis į Šveicariją, reabilitacija truks keturis mėnesius.

- Kaip tokia trauma gali atsiliepti tolesnei žaidėjo karjerai?
- L. Spalvio kūnas jaunas, todėl tikiuosi, kad viskas bus gerai. Prieš metus kildavo klausimų: kodėl į rinktinę kviečiamas L. Spalvis? O dabar mes kalbame: gaila, kad jo nėra…

- Gal puolimo grandyje yra kitų alternatyvų, kurių dar nesame matę?
- Stebime, stebime, stebime… Svarstome įvairius variantus, gal nustebinsime ir jus (šypsosi).

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Igoris Pankratjevas

2014 Lap 15 11:18

Legenda apie tikrąjį I. Pankratjevo amžių ir kriminalinį rajoną

http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/l ... rajona.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Igoris Pankratjevas

2014 Lap 15 11:22

SLABODKĖS FUTBOLO FEDERACIJA
Kaunas sau tyliai valdo Lietuvą :)

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Igoris Pankratjevas

2014 Lap 15 12:03

Stankus, Kvedaras ir kompanja yra LT futbolo piktybiniai augliai

Dėl Pankratjevo aš neturiu ką blogo pasakyti. Bent jau Žalgiryje kaip treneris jis pasirodė gerai

Senukas
Pranešimai: 1873
Užsiregistravo: 2010 Kov 16 10:27
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: Igoris Pankratjevas

2014 Lap 15 23:51

jaunus zaidejus imt reiktu nuo17-18 metu ir jauna treneri,tada rezultatai bus .Su Rusiska strategija nelaimesi :D Graudu tiesiog zeti 17 metu ir tai geriau atzaistu.Zluges futbolas Lietuvos kur vadovauja nusikalteliai,von visa sutve lauk :D

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Geg 27 11:10

futbolas.lt
2 val. ·

Pradėsiu sakinį panašiai, kaip tą mėgsta daryti Sportalas.

VBS pranešė, kad treneriui Igoriui rungtynės su Šveicarija gali būti paskutinės.

Taip pat surastas kitas treneris, kuris galėtų jįjį pakeisti.

To kito trenerio pavardė nėra Skarbalius, nėra Ivanauskas, tačiau ansai iš Marijos žemės.

Gali būti, kad leis užbaigti ciklą, bet faktas, kad naujo nepradės.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Geg 27 11:58

iškart pagalvojau apie Jankauską, nes jis bedarbis. o iš lietuvių tai nelabai yra iš ko rinktinis. tai arba NO name koksnors, kuo labai abejoju, arba JANKAUSKAS

...

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Geg 27 12:05

kažkas dar Narbekovo labai norėtų.. :roll:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Geg 27 15:35

ai jo.. bus tikriausiai Narbekovas, filmą parodė savaitgalį

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Geg 27 15:44

aš tai spėju, kad iki ciklo pabaigos nieko čia iš vis nebus...

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Geg 27 16:36

J. Kvedaras apie gandus: E.Jankauskas naujas rinktinės treneris? (21)
161Modestas Krukauskas
2015-05-27 13:55, atnaujinta 2015-05-27 15:28

„Ką čia gali sakyti? Nieko, nes nieko tiksliai nežinau. Dar prieš dieną galvojau tik apie FIFA prezidento rinkimus“, – ramiai ir be jokių emocijų kalbėjo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Julius Kvedaras apie trečiadienio rytą Šveicarijos teisėsaugos „susprogdintą“ FIFA korupcijos bombą. Kylantis neregėtas skandalas FIFA „sužeidė“ jau 14 aukšto rango šios organizacijos narių – visi jie areštuoti ir bus, greičiausiai, perduoti ir apklausiami JAV. Tuo tarpu Lietuvoje žaibo greičiu plinta dar vieno „bombos sprogimo“ nuojauta – užkulisiuose šnekama apie naują Lietuvos futbolo rinktinės trenerį.

Trečiadienio rytą LFF prezidentas J.Kvedaras sostinės oro uoste laukė skrydžio į Šveicarijos miestą Ciurichą, kur jau penktadienį viso pasaulio FIFA delegatai turėjo rinkti organizacijos prezidentą ketverių metų kadencijai.

Apie tai, kad Šveicarijoje areštuoti keturiolika Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) aukšti pareigūnai, Lietuvos atstovas sužinojo jau susikrovęs lagaminus.

„Reikia nuskristi į Šveicariją, o tada ir žiūrėti, kas ten ir kokia situacija. Manęs galima neklausti – nieko nežinau. Gal rytoj susirinksime į kokį pasitarimą ir viskas paaiškės, o gal jau šiandien vakare bus pokalbis“, – teigė LFF vadovas.

Jam taip pat buvo negirdėta šalies viešoje erdvėje atkakliai peršama žinia, kad birželio 14-ąją po Lietuvos futbolo rinktinės 2016-ųjų Europos čempionato atrankos mačo su Šveicarija darbo neteks dabartinis nacionalinės komandos strategas Igoris Pankratjevas, o jo vietą, galimai, užims praeityje garsus futbolininkas Edgaras Jankauskas.

„Pirmą kartą apie tai girdžiu. Niekada apie tai net nekalbėjome. Federacijoje nebuvo kalbų apie tai“, – vienareikšmiškai gandus paneigti buvo pasiryžęs J.Kvedaras.
LFF prezidentas paminėjo, kad su E.Jankausku pastaruoju metu matėsi tikrai ne dėl siūlymo perimti nacionalinės ekipos vairą.

„Jis su kitais būsimais treneriais dvi dienas lankė Kaune kursus, kuriuose buvo galima gauti UEFA „Pro“ licenciją, o paskaitas skaitė Amsterdamo „Ajax“ klubo specialistai. Bet Edgaras buvo ne vienas – dar ir kitos garsios futbolo pavardės“, – šnekėjo 65-erių vyras.

UEFA „Pro“ licencija – aukščiausias Europos futbole taikomas trenerių kvalifikacijos lygmuo, leidžiantis specialistui vadovauti tiek klubams, tiek ir nacionalinei ekipai.

„Jei kalbėsime tik kaip apie trenerį E.Jankauską, man tikrai patiko jo darbo stilius „Trakų“ komandoje. Ir tikrai nesupratau, kodėl jį praėjusiame sezone atleido. Bet tai jau klubo reikalas ir aš nenoriu nieko plačiau komentuoti. Tos visos kalbos apie galimus naujus rinktinės trenerius yra skirtos tik sensacijoms kurti. Kas gali, kas negali būti... Bet kas gali būti futbolo rinktinės treneriu. Net ir jūs – žurnalistai“, – baigė pokalbį LFF prezidentas J.Kvedaras.

http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/j ... eneris.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Geg 27 17:14

"Bet kas gali būti futbolo rinktinės treneriu. Net ir jūs – žurnalistai“, – baigė pokalbį LFF prezidentas J.Kvedaras." va čia teisybė

plintusas
Pranešimai: 123
Užsiregistravo: 2015 Kov 02 17:29
Palaikoma komanda: Utenis

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Bir 03 15:19

Paveikslėlis

Blatterio išėjimo proga Pankas išmetė savo treningus ir užsimetė švarką :o

...

Re: Igoris Pankratjevas

2015 Bir 03 15:42

nepažinau, kai su švarku.. gal treningiukai prirūgo kažkiek, ar išsiskalbė..

Grįžti į