...

II (2) turas:

2013 Kov 12 13:48

2013-03-12 19:00
Žalgiris - : - Atlantas

2013-03-13 15:00
Kruoja - : - Dainava
2013-03-13 17:00
Banga - : - Tauras
2013-03-13 19:00
Sūduva - : - Šiauliai

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 12 14:04

"SMScredit.lt A lyga" atkeliauja ir į sostinę
2013-03-12
http://www.lff.lt/lt/article/smscreditl ... _i_sostine" onclick="window.open(this.href);return false;

Nors vaizdas lauke labiau primena sausio, o ne kovo vidurį, „SMScredit.lt A lygos" komandos tęsia kovą aikštėse. Šiandien ir rytoj šalies futbolo čempionate įvyks antrojo turo rungtynės.

Vilniaus „Žalgiris" - Klaipėdos „Atlantas". Kovo 12 dieną 19 val. Vilnius, universali arena „Sportima".

Pirmąjį turą šalies vicečempionas „Žalgiris" praleido, nes pirmenybėse rungtyniauja nelyginis komandų skaičius. Į Vilnių „SMScredit.lt A lyga" atkeliaus tik šį vakarą. Atkeliaus kartu su Klaipėdos „Atlantu", kuris savaitgalį pasiuntė varžovams grėsmingą žinią, kai išvykoje įveikė Marijampolės „Sūduvą".

Rimtą klaipėdiečių nusiteikimą rodo ir tai, kad į Vilnių komanda atvažiavo rungtynių išvakarėse. „Dabar jau visiems įdomu, kaip jie žais su mumis", - įsitikinęs „Žalgirio" treneris Marekas Zubas.

Ir su klaipėdiečiais, ir šeštadienį namų rungtynėse su „Šiauliais" vicečempionas rungtyniaus uždarame „Sportimos" manieže. Vengiant galimų traumų kol kas nuspręsta nežaisti apsnigtoje ir apledėjusioje LFF stadiono aikštėje.

Pakruojo „Kruoja" - Alytaus „Dainava". Kovo 13 dieną 15 val. Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas.

Namų sezoną „Kruoja", kaip ir „Dainava" pirmajame ture, pradės ne savame mieste. Alytiškiai su Panevėžio „Ekranu" žaidė Kaune, dabar abi komandos susitiks Panevėžyje. Tiems, kurie neturi dirbtinių aikščių, sezono pradžioje tenka ieškoti jų kuo arčiau namų.

„Kruojos" futbolininkai „SMScredit.lt A lygos" sezoną pradėjo pergale Tauragėje, nors tąsyk dar negalėjo rungtyniauti daugiau nei dešimt komandos žaidėjų - nespėta sutvarkyti jų registracijos formalumų. Reikia manyti, kad žaidėjų skaičiui didėjant, pernykščio „Atlanto" trenerio prancūzo Sebastieno Roqueso vedamos komandos potencialas stiprės.

„Dainava" sudėtį sudėliojo anksčiau nei „Kruoja", bet dzūkų taškų sąskaita kol kas tuščia - pirmajame ture alytiškiams savo čempionišką klasę parodė „Ekranas". Per šias rungtynes „Dainava" patyrė ir neplanuotų nuostolių - po susidūrimo su varžovu komandos kapitonui Nerijui Bartkevičiui Kauno medikai turėjo siūti žandą.

Gargždų „Banga" - Tauragės „Tauras". Kovo 13 dieną. 17 val. Gargždai, miesto stadionas.

Pirmasis turas parodė, kad abi stipriai atsinaujinusios komandos kol kas ieško savęs. Gargždiškiai, namuose žaisiantys antras rungtynes iš eilės, gali guostis tuo, kad sekmadienį pavyko iškovoti tašką, nors varžovai iš „Šiaulių" sukūrė daugiau progų nei „Banga".

„Taurui" rungtynėse su „Kruoja" išsigelbėti nepavyko. Nors jauni tauragiškiai antrajame kėlinyje turėjo ne vieną galimybę pasižymėti, likviduoti dviejų įvarčių varžovų pranašumo jie nesugebėjo, rungtynės baigėsi 1:2.

Marijampolės „Sūduva" - „Šiauliai". Kovo 13 dieną, 19 val. Marijampolė, „Arvi" maniežas.

Sportinio pykčio po nesėkmingai susiklosčiusių pirmųjų rungtynių „Sūduvai" nestigs. Trūks jai traumuoto Rafaelio Ledesmos, o Karolis Chvedukas irgi tik dabar baigia gydytis traumą.

„Šiauliai" šį sezoną, atrodo, neturės noro tapti patrankų mėsa „SMScredit.lt A lygos" galingiesiems. Jau pirmose sezono rungtynėse spragas, kurios liko iš komandos pasitraukus visam būriui praėjusių metų lyderių, Gargžduose sėkmingai užpildė Arminas Vaskela, Mantas Fridrikas ir trys nauji legionieriai iš Kroatijos.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: II (2) turas:

2013 Kov 12 21:43

Žalgirio žaidėjai atrodė apgailėtinai, kaip ir jų garbės prezidentas pastarosiomis dienomis. Solidarumas sakant....

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 13 12:56

Žalgirio žaidėjai atrodė apgailėtinai...
Tu, slasher, visai nebesigaudai lietuviškame futbole, kai su lenkais susidėjai. Kibice, kuo greičiau sugrįžk į A lygą.
ATLANTAS tau ne kokia 2004-ųjų ŠILUTĖ. O KLAIPĖDOS profesionalų rinktinė. :mrgreen:

Klausimėlis pamąstymui (prieš miegą):
Dar prieš 4 metus II lygoje (3 div.) žaidęs Klaipėdos "Atlantas" šį sezoną pradėjo dviem pergalėmis išvykose prieš aukščiausios lygos prizininkus. Negana to - vien su lietuviais, iš kurių tik trys ne iš Klaipėdos krašto. Uostamiesčio futbolo atgimimas?

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 13 13:03

VMFD ŽALGIRIS 1 - 2 FK ATLANTAS
2013 03 12, 1 JORNADA

Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/711/zalgiris-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/711/zalgiris-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/711/zalgiris-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 13 13:05

“Žalgiriui” – atgimusio “Atlanto” kirtis
2013.03.12 http://penalty.lt/zalgiriui-atgimusio-atlanto-kirtis/" onclick="window.open(this.href);return false;

Aukščiausius tikslus deklaruojantys Vilniaus “Žalgirio” futbolininkai pirmosiose 2013-ųjų A lygos sezono rungtynėse gavo skaudžią Klaipėdos “Atlanto” pamoką. Sportimos manieže vykusiose rungtynėse vilniečiai patyrė nesėkmę 1:2.

Rungtynės prasidėjo audringai. Jau 2 min. greitą “Atlanto” ataką tiksliu smūgiu pabaigė Tadas Eliošius. Bet 6 min. rezultatas tapo lygus. Po Ryčio Leliūgos pakelto kampinio galva įvartį pelnė Algis Jankauskas. Vėliau aikštėje vyravo apylygė kova. Tik greitos ir trumpais perdavimais paremtos Klaipėdos komandos atakos buvo pavojingesnės, nei pozicinis vilniečių žaidimas. Prieš pat pertrauką “Atlantas” išsiveržė į priekį. Pasižymėjo pernai “Žalgiryje” epizodiškai žaidęs Donatas Kazlauskas.

Antrame kėlinyje “Žalgiris” stiprino puolimą Vedranu Gercu, Jakubu Wilku ir Mantu Kukliu, bet pagyvėjimo tai neatnešė. “Atlantas” sėkmingai stabdė šeimininkų bandymus pereiti į puolimą, saugų grandis savo pareigų neatliko, o tolimi perdavimai į priekį nebuvo efektingi. Tuo metu klaipėdiečiai kontratakavo itin grėsmingai. Ypač pastebimas buvo abiejuose kraštuose siautęs Marius Papšys.

Dvikovą “Žalgiris” baigė mažumoje. 87 min. raudona kortelė už paskutinės vilties pražangą buvo parodyta vartininkui Aivarui Bražinskui. Į jo vietą stojęs Algis Jankauskas įvarčio nepraleido, bet “Žalgiriui” tai tapo menka paguoda – 1:2.

“Žalgiris”:
A.Bražinskas, E.Vaitkūnas, A.Jankauskas, L.Peričius, G.Freidgeimas, A.Žulpa, V.Šilėnas, P.Janušauskas (62′ M.Kuklys), R.Leliūga (46′ V.Gercas), P.Komolovas (46′ J.Wilkas), K.Bilinskis.

“Atlantas”:
M.Galdikas, K.Gnedojus, A.Jokšas, E.Žarskis, M.Kazlauskas, A.Bartkus, T.Eliošius (36′ D.Navikas), A.Urbšys, D.Kazlauskas (90′ G.Žukauskas), M.Papšys, E.Razulis (71′ A.Staponka).

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 13 13:08

VMFD "Žalgiris" 1 - 2 Klaipėdos "Atlantas"

2' [0 - 1] T. Eliošius
6' [1 - 1] A. Jankauskas
45' [1 - 2] D. Kazlauskas


composición de ZALGIRIS:
Aivaras Bražinskas, Egidijus Vaitkūnas, Algis Jankauskas, Luka Peričius, Georgas Freidgeimas, Paulius Janušauskas (62' Mantas Kuklys), Rytis Leliūgą (46' Vedranas Gercas), Artūras Žulpa, Pavelas Komolovas (46' Jakubas Wilkas), Vaidotas Šilėnas, Kamilis Bilinskis.

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 13 13:11

A lygos startas pažymėtas nesėkme
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... sekme.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį Vilniaus "Sportima" manieže vykusiose A lygos II turo rungtynėse VMFD "Žalgiris" ekipa rezultatu 1:2 nusileido Klaipėdos "Atlantui"


Uostamiesčio vienuolikei pergalę padėjo pasiekti Tado Eliošiaus ir Donato Kazlausko tikslūs smūgiai.

Be žvalgybos prasidėjusiose rungtynėse pirmasis įvartis krito jau 2-ąją susitikimo minutę. "Atlanto" atakos smaigalyje atsidūręs Tadas Eliošius nukreipė kamuolį į vartų tinklą. Netrukus tuo pačiu atsakė ir žalgiriečiai. 6-ąją minutę po Ryčio Leliūgos pakelto kampinio tiksliu smūgiu galva rezultatą išlygino komandos kapitonas Algis Jankauskas. Gausiai susirinkusius žiūrovus futbolininkai ir toliau džiugino gražiu žaidimu. 21 minutę "Žalgirio" saugas Artūras Žulpa atliko puikų perdavimą Kamiliui Bilinskiui, tačiau pastarojo reidą į baudos aikštelę sustabdė vartininkas. Prabėgus pusvalandžiui savo sugebėjimus dar kartą parodė pirmojo įvarčio autorius Tadas Eliošius, galingai smūgiavęs vartų link. Patikimai šiame epizode sužaidęs vartininkas Aivaras Bražinskas išgelbėjo vilniečius nuo įvarčio. Vis tik prieš pat pertrauką svečiai galiausiai pralaužė "Žalgirio" vienuolikės gynybą, o ataką rezultatyviai užbaigė puolėjas Donatas Kazlauskas.

Po pertraukos iniciatyva priklausė uostamiesčio futbolininkams. Antrajame kėlinyje pavojingiausią ataką jiems pavyko surengti 54 minutę, kuomet žalgiriečiai buvo priversti išmušti kamuolį beveik nuo savo vartų linijos. Savojo žaidimo taip ir neatradę vilniečiai 87 minutę neteko ir vartininko. Raudona kortelė už pavojingos "Atlanto" atakos sustabdymą buvo parodyta Aivarui Bražinskui. Į vartus stojęs žalgiriečių kapitonas Algis Jankauskas paskutines minutes sužaidė patikimai, tačiau komandos draugai išlyginti rezultato nesugebėjo.

Pergalę iškovoję klaipėdiečiai į savo sąskaitą įsirašė šeštąjį tašką, leidžiantį bent jau laikinai pakilti į pirmąją turnyro lentelės vietą.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: II (2) turas:

2013 Kov 14 07:46


Tu, slasher, visai nebesigaudai lietuviškame futbole, kai su lenkais susidėjai. Kibice, kuo greičiau sugrįžk į A lygą.
ATLANTAS tau ne kokia 2004-ųjų ŠILUTĖ. O KLAIPĖDOS profesionalų rinktinė. :mrgreen:
2004 ųjų Šilutė šiame sezone kovotų dėl bronzos su Žalgiriu.... Keista Cezi girdėti, kad būsimiesiems čempionams, europos lygos grupių varžybų dalyviams, supertaurės laimėtojams baimę kelia Klaipėdos profesionalų rinktinė :lol:
Klausimėlis pamąstymui (prieš miegą):
Dar prieš 4 metus II lygoje (3 div.) žaidęs Klaipėdos "Atlantas" šį sezoną pradėjo dviem pergalėmis išvykose prieš aukščiausios lygos prizininkus. Negana to - vien su lietuviais, iš kurių tik trys ne iš Klaipėdos krašto. Uostamiesčio futbolo atgimimas?
Pamąstymas toks, kad A lygą laimėti užtenka nuo nulio surinkti vidutinių žaidėjų klubą, pastatyti padoresnį trenerį ir turėti panašų direktorių į Vacį :)

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: II (2) turas:

2013 Kov 14 10:17

Pamąstymas toks, kad A lygą laimėti užtenka nuo nulio surinkti vidutinių žaidėjų klubą, pastatyti padoresnį trenerį ir turėti panašų direktorių į Vacį :)
Ar ne per anksti karūnuoji Vacio kariauną? Pernai "Sūduva" po pergalės prieš "Ekraną" pirmose rungtynėse irgi pasaulio valdovais skelbėsi, o pabaigoj sezono vos bronzą išlaikė savo naguose.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: II (2) turas:

2013 Kov 14 10:24

Ar ne per anksti karūnuoji Vacio kariauną? Pernai "Sūduva" po pergalės prieš "Ekraną" pirmose rungtynėse irgi pasaulio valdovais skelbėsi, o pabaigoj sezono vos bronzą išlaikė savo naguose.
Išlaikys ar neišlaikys, tai čia jau kita klausimas. Pats faktas, kad tokios sudėties ir tokio darbo koks dabar vyksta pas Atlantą užtenka, norint paimti A lygos auksą.

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: II (2) turas:

2013 Kov 14 11:03

I Pats faktas, kad tokios sudėties ir tokio darbo koks dabar vyksta pas Atlantą užtenka, norint paimti A lygos auksą.
zašibys, jau kovo 14 d. žinom kas paims auksą :lol:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: II (2) turas:

2013 Kov 14 11:21

zašibys, jau kovo 14 d. žinom kas paims auksą :lol:
žaliai balti jau prieš porą mėnesių žino kas ims auksą ir visiems įkyriai apie tai trimituoja. Blaiviai mąstantys žmonės pamatys , kas verti aukso tik rudeniop.

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 14 15:02

Įvartį pelniusiam A. Jankauskui mačo pabaigoje teko apsivilkti vartininko pirštines

Paveikslėlis

...

Re: II (2) turas:

2013 Kov 14 15:02

"Žalgiris" 1 : 2 "Atlantas"

FOTO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/441.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į