karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: II (2) turas

2015 Kov 09 20:42

Tai fig znajet kiek ten buvo toj pusėj kur kameros ir VIP'as. Nors pagal emocijas atrodo, kad kokie cieli 20 :)
nu spėčiau ne daugiau 100, nors šiaip tai koks skirtumas, tikiuosi tik susipras, kad savaitgalį ypač kol dar orai ne kokie linksmiau žaisti, negu pirmadienio vakarais...

Neige
Pranešimai: 77
Užsiregistravo: 2012 Bal 19 15:54
Palaikoma komanda: Vėtra
Miestas: Vilnius

Re: II (2) turas

2015 Kov 09 22:13

Ech, dažnai nyku tam lietuviškame stadione. Ir dar kai prireklamuoja Full HD transliacijų su visais pribombasais, tai ištempti užpakalį visai sunku darosi. Bet vistiek, gyvo vaizdo ir garso nepakeisi. Bet šiaip labai smagu, kad nors vienoje vietoje tobulėjama intensyviai. Ar kokia nors šalis turi tokia išvystitą legalaus transliavimo, santraukų, komentarų ir t.t. sistemą?

Apie varžybas nesiplėsiu, patys matėt. Kažkaip neįtikina manęs Trakai. Ir klaidų begalės. Kruoja ir Beniušis - senas geras anglikoniškas futbolas. Žmonių VIP tribūnoje nemažai buvo, visi slėpėsi nuo dulksnos. Kruojos treneris tai antras Scanu. Drąskosi, skėryčiojasi, šaukia, rėkia trimis kalbomis :D

Topas buvo per pertrauką, kai Budraitis bandė pritraukti žiūrovus į aikštę kažkokiai loterijai. Spėkit, kas iš to išėjo.
Yesterday, upon the stair, I met a man who wasn't there. He wasn't there again today, I wish, I wish he'd go away...

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: II (2) turas

2015 Kov 09 22:15

Ar kokia nors šalis turi tokia išvystitą legalaus transliavimo, santraukų, komentarų ir t.t. sistemą?
Visos geros lygos turi ir turi geresnius nei futolo.tv
tiesa, ten futbolas įdomus masėms, todėl yra mokami tv ar internetiniai kanalai.

Neige
Pranešimai: 77
Užsiregistravo: 2012 Bal 19 15:54
Palaikoma komanda: Vėtra
Miestas: Vilnius

Re: II (2) turas

2015 Kov 09 22:55

Ar kokia nors šalis turi tokia išvystitą legalaus transliavimo, santraukų, komentarų ir t.t. sistemą?
Visos geros lygos turi ir turi geresnius nei futolo.tv
tiesa, ten futbolas įdomus masėms, todėl yra mokami tv ar internetiniai kanalai.
Užmiršau paminėti, kad apie nemokamus dalykus kalbu :)
O aplink mus? Skandinavija, kaimynai?
Yesterday, upon the stair, I met a man who wasn't there. He wasn't there again today, I wish, I wish he'd go away...

Psichologas
Pranešimai: 1320
Užsiregistravo: 2015 Vas 02 18:02
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris
Miestas: Kaunas

Re: II (2) turas

2015 Kov 10 02:19

Ar kokia nors šalis turi tokia išvystitą legalaus transliavimo, santraukų, komentarų ir t.t. sistemą?
Visos geros lygos turi ir turi geresnius nei futolo.tv
tiesa, ten futbolas įdomus masėms, todėl yra mokami tv ar internetiniai kanalai.
Užmiršau paminėti, kad apie nemokamus dalykus kalbu :)
O aplink mus? Skandinavija, kaimynai?
Būtent. Jeigu pats futbolas nėra pačio aukščiausio lygio, tai bent televiziją turim profesionalią. Skandinavai neturi nieko geresnio, neturi ir krūva slavų šalių. Iš tų didžiųjų top lygų, tik prancūzai į youtube deda santraukas. Aš <3 futbolo.tv!

...

Re: II (2) turas

2015 Kov 10 10:19

TRAKAI 1 - 1 KRUOJA
2015-03-09 | 2 turas | LFF stadionas | Teisėjas: Edmundas Gaigalas | Žiūrovų: 500
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Trakai-Kruoja/334" onclick="window.open(this.href);return false;


2015 metų „SMScredit.lt A lygoje“ – pirmosios lygiosios. Jų autoriais tapo „Trakų“ ir Pakruojo „Kruojos“ klubai, kurių akistata Vilniuje baigėsi taikiai 1:1 (1:0).

Pirmajame kėlinyje šeimininkai akivaizdžiai pirmavo pagal kamuolio kontrolę, o Aido Dambrausko auklėtiniams teko žaisti „antru numeriu“ ir laukti savo šansų kontratakose. Pakruojo komandos legionieriai nors ir rodė nemažas pastangas, tačiau susižaidimo stoka neleisdavo aštriau pagrasinti Mariaus Rapalio ginamiems vartams.

Savo ruožtu „Trakų“ vienuolikė ne kartą pavojingai grasino varžovams, kuriuos nuo praleisto įvarčio gelbėjo čempionate debiutavęs vartų sargas Felipe Gomesas. Vis dėlto 36 minutę brazilas buvo priverstas kapituliuoti ir jam teko traukti kamuolį iš savo vartų tinklo.

Jurijus Mamajevas atliko perdavimą į plotą Lukui Kochanauskui, kuris įsiveržė į baudos aikštelę ir tiksliu smūgiu kaire koja išvedė „Trakų“ ekipą į priekį.

Po pertraukos svečiai išlygino žaidimą ir jau 47 minutę atstatė pusiausvyrą. Po pakelto kampinio kamuolys palankiai atšoko Ričardui Beniušiui, kuris smūgiuodamas iš arti nesuklydo.

Kiek vėliau „Kruojos“ lyderis turėjo dvi geras progas persverti rungtynių rezultatą. Pirmajame epizode R.Beniušio įsiveržimą į baudos aikštelę nutraukė M.Rapalis, o antrojoje situacijoje vartininkas tik stebėjo kaip veterano galva smūgiuotas kamuolys skriejo visai šalia vartų skersinio.

70 minutę pavojinga ataka atsakė ir senosios sostinės riteriai. Po keitimo aikštėje pasirodęs Ronaldas Solominas atliko perdavimą L.Kochanauskui, tačiau stipriai puolėjo smūgiuotą kamuolį atrėmė patikimai sužaidęs F.Gomesas.

Pačioje dvikovos pabaigoje po pakelto kampinio arti tikslo buvo galva smūgiavęs Edvardas Gaurilovas, bet ir vėl „Kruojos“ ekipą išgelbėjo patikimas vartų sargo žaidimas. Per pridėtą laiką nė vienai komandai nepavyko išplėšti pergalės.

...

Re: II (2) turas

2015 Kov 10 10:21

KOMENTARAI

Ričardas Beniušis („Kruoja“):
„Manau, žiūrint į visus niuansus, mes esame patenkinti tašku. Gal žiūrovai šiemet daugiau iš mūsų tikisi, bet susiklosčius tokiai situacijai mes esame patenkinti. Yra daugiau vienodo pajėgumo komandų, manau, tai suteikia žavesio. Sveikintinas dalykas, kad kiti tempiasi – tuo yra smagiau ir mums, ir žiūrovams. Pernai metų koziris buvo standartinės padėtys, treneris šitą akcentuodavo, su šitu treneriu kitaip – jis akcentuoja kitką. Stengiamės įvykdyti, bet tas dalykas išlikęs iš pernai. Laukiame pastiprinimo ir Tautvydo Eliošiaus – labai sunku susikalbėti su užsieniečiais, gal jie nesupranta manęs, gal aš jų. Nesame gal pilnai fiziškai pasiruošę, bet žingsnis po žingsnio dirbame ta linkme.“

Treneris Aidas Dambrauskas („Kruoja“):
„Aš galvoju, kad rezultatas atspindi šių rungtynių eigą. Gal kiek silpniau sužaidėme pirmą kėlinį, bet antrame kėlinyje žaidimas išsilygino. Ir jie turėjo momentų, ir mes, bet kažkiek sušlubavo realizacija. Palengva eisime į priekį. Prieš savaitę prisijungė naujokai ir labai sunku apie juos net kažką pasakyti. Rungtynių pabaigoje išleidome gynybinio pobūdžio žaidėjus, nes neturime didelio pasirinkimo. Nėra žaidėjų, kurie šiai dienai vietoje Ričardo Beniušio įneštų gyvumo ir duotų jam pailsėti. Tautvydas Eliošius treniruojasi su komanda, bet dar bijome, kad nepasikartotų trauma. Geriau išlaukti negu, kad išėjęs sulūžtų.“

***

Treneris Valdas Urbonas („Trakai“):
„Turėjome savaitę pasiruošimo – reikėjo žaidėjus atstatyti psichologiškai, kadangi patyrėme tokį šaltą dušą Klaipėdoje, tas darė įtaką. Žiūrint į žaidimą, pirmame kėlinyje kūrėme ir žaidėme savo žaidimą, buvo gerų momentų, išėjimų ir kamuolio kontrolė. Antras kėlinys – vyrus perspėjau, kad būtų atidūs pirmas antro kėlinio penkiolika minučių prie standartinių situacijų. Buvo aišku, kad „Kruoja“ bandys lyginti rezultatą, eis į priekį. Buvo panašu, kad galėjome nuo tos standartinės situacijos apsiginti, gaila. Įvartis kažkiek išderino mano jauną komandą, „Kruoja“ primetė daugiau judėjimo ir noro. Nors ir pakeičiau taktinę schemą, bet iki rungtynių pabaigos nebuvo momentų, kuriuose galėjome išpešti kažkokios naudos. Vaizdas nebuvo toks ryškus kaip pirmame kėlinyje.“

Jurijus Mamajevas („Trakai“):
„Kruoja“ įmušė greitą įvartį ir tai juos išlaisvino – jie pradėjo žaisti savo futbolą. Mes šiek tiek pasimetėme, po pusės kėlinio susiėmėme, bet paleidome keletą momentų, kurių realizuoti nepavyko. Manau, kad kiekvienose rungtynėse mums seksis vis geriau, kol kas kažko vis trūksta. Rungtynių pradžia buvo gera, neblogai sužaidėme pirmą kėlinį, buvo pakankamai neblogų progų, jų nerealizavome. „Kruoja“ žaidė savo futbolą ir įmušė po standarto, kai mes nesužaidėme iki galo. Esant rezultatui 1:1, varžovai pagavo savo žaidimą ir pradėjo bėgti į priekį. Pirmame kėlinyje juos pranokome, bet mums nepakako realizacijos.“

...

Re: II (2) turas

2015 Kov 10 10:26

TRAKAI 1 - 1 KRUOJA

[1-0] 37` Lukas Kochanauskas (Jurijus Mamajevas)

[1-1] 47' Ričardas Beniušis


***

„Trakai“ 1:1 „Kruoja“:
santrauka (A lyga; II turas; 2015-03-09)

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LFVBO2dwxEI" onclick="window.open(this.href);return false;


...

Re: II (2) turas

2015 Kov 10 10:36

R.Beniušis: „Kol kas susikalbėti sunku – gal aš jų nesuprantu, gal jie manęs“

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=_2mu5sAogp4" onclick="window.open(this.href);return false;



***

V.Urbonas: „Kruojos“ žaidimo ašis sukasi aplink R.Beniušį“

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6-Pbuflr7wI" onclick="window.open(this.href);return false;


bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: II (2) turas

2015 Kov 10 14:41

Antrojo turo apžvalga: lyderių grupėje liko keturios komandos
Nerijus Kesminas
2015-03-10 12:48
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Antr ... andos/1894" onclick="window.open(this.href);return false;

Antrojo turo apžvalga: lyderių grupėje liko keturios komandos.

Kvartetas. Iš penkių komandų, pergalingai pradėjusių čempionatą, šįsyk pralaimėjo tik viena - lygos debiutantas Kauno "Stumbras" namuose 0:2 nusileido Marijampolės "Sūduvai". Kitas naujokas iš laikinosios sostinės, "Spyris", netikėtai lieka lyderių grupėje su varžovais, kurie prieš sezoną buvo priskiriami prie pretendentų laimėti medalius.

Snaiperiai. 33-ejų "Sūduvos" puolimo lyderį Tomą Radzinevičių, atrodo, aplankė antroji jaunystė. Veteranas antrą kartą iš eilės pasižymėjo dubliu. Bet keturių įvarčių per dvejas rungtynes nepakanka, kad šį "SMScredit.lt A lygos" sezoną būtum snaiperių sąrašo viršūnėje - Klaipėdos "Atlanto" rusas Andrejus Paniukovas dukart pasiuntė kamuolį į Utenos "Utenio" vartus ir savo įmuštų skaičių grafoje turi prašmatnų skaičių 6. Antrose rungtynėse iš eilės įmušė dar du futbolininkai - Andrius Velička iš "Spyrio" ir Lukas Kochanauskas iš "Trakų".

Kompromisai. Pirmose devyneriose sezono rungtynėse jų nebuvo - pirmosios lygiosios užfiksuotos tik dešimtose, kai "Trakai" Vilniuje sužaidė 1:1 su Pakruojo "Kruoja".

Uždanga. Prieš Vilniaus "Žalgirio" vartus ji kol kas - geležinė. Čempionai išvykoje įveikė "Klaipėdos granitą", iškovojo antrą pergalę iš eilės tuo pačiu rezultatu 2:0 ir lieka vienintelė kol kas nepraleidusi įvarčio pirmenybių komanda. Savo vartus "sausus" pavyko išsaugoti jau dviem "Žalgirio" vartininkams - Sauliui Klevinskui ir Armantui Vitkauskui.

Nuostoliai. "Žalgiriui" laimėti nesukliudė žaidėjų ligos ir traumos. Įplyšusį kojos raumenį vis dar gydosi Linas Pilibaitis, Klaipėdoje nežaidė apsirgęs Deividas Šemberas, o S.Klevinską A.Vitkausku treneriui Valdui Dambrauskui teko keisti, kai vartininkas susižeidė per apšilimą.

Gimtadienis. "Klaipėdos granito" treneris Gedeminas Jarmalavičius jį pasitiko darbe. Pergalės futbolininkai treneriui nepadovanojo. "Vis dar esame vieno kėlinio komanda", - tai, kad klaipėdiečiai šiuo metu nėra idealiai fiziškai pasirengę, liko konstatuoti G.Jarmalavičiui.

Tradicija. "Neerzinkite A.Paniukovo", - "Atlanto" sezono startą galima apibūdinti ir taip. Klaipėdiečiai antrą kartą iš eilės praleido pirmi. Antrąsyk iš eilės kelią į pergalę jiems skynė legionieriaus įvarčiai. Mezgasi tradicija, kuri neturėtų nepatikti uostamiesčio komandos gerbėjams - juolab kad dėl geriausio įvarčių santykio "Atlantas" yra pirmoje "SMScredit.lt A lygos" turnyro lentelės pozicijoje.

Savikritika. "Visą atsakomybę dėl rezultato prisiimu sau, nes antrajame kėlinyje nespėjau sureaguoti į įvykius aikštėje", - padėkojęs komandai galimos kritikos ugnį į save nukreipė "Utenio" treneris Mindaugas Čepas.

Užuovėja. Namų rungtynes "Atlantui" Utenos komanda 1:2 pralaimėjo Vilniuje - oro sąlygos kol kas neleidžia žaisti ant gyvos žolės savame mieste.

Legionas. "Kruoja" rungtynėse su "Trakais" turėjo gausesnį žaidėjų pasirinkimą nei sezono starte - dvikovą pagrindinėje sudėtyje pradėjo naujokai brazilas vartininkas Felipe Gomesas, rumunas gynėjas Horia Crisanas ir saugas iš Malio Boubakary Diarra. Pakruojo komandos starto sudėtyje buvo penki užsieniečiai, "Trakų" - keturi, o iš viso rungtynėse pasirodė dešimt legionierių - "Kruojos" ukrainietis Maksimas Adamenka į kovą kilo nuo suolo.

Problema. "Labai sunku susikalbėti su užsieniečiais. Gal jie manęs nesupranta, gal aš jų", - pasiguodė "Kruojai" įvartį pelnęs komandos kapitonas Ričardas Beniušis.

Nokautas. Šiauliuose 2:1 nugalėjęs "Spyris" lemtingą smūgį varžovams atseikėjo 90-ąją rungtynių minutę. Pergalingą įvartį Dmitrijus Rekišas įmušė į tuščius vartus gavęs nepriekaištingą Roko Sikorskio perdavimą.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: II (2) turas

2015 Kov 10 17:12

Lietuvos futbolo čempionato turo rinktinėje – legionierių antplūdis


Lietuvos futbolo „SMScredit.lt A lyga“ tradiciškai skelbia 11 geriausių šalies čempionato turo futbolininkų. Tarp vienuolikos išrinktųjų antrame ture pateko šešių klubų žaidėjai. Net septyni jų yra legionieriai – daugiau negu aikštėje leidžia komandoms turėti čempionato nuostatai.

Felipe Gomesas (Pakruojo „Kruoja“). Pirmas blynas tikrai neprisvilo – debiutuodamas brazilas ne kartą gelbėjo komandą rungtynėse su „Trakais“. Aikštėje vyko permaininga kova ir sėkmės svarstyklės galėjo pakrypti į bet kurią pusę vienai ar kitai aplinkybei susiklosčius šiek tiek kitaip, bet vartininkas buvo vienas tų, kurie pasistengė, kad šalies vicečempionai namo į Aukštaitiją išsivežtų tašką. Tadas Simaitis rungtynėse su „Žalgiriu“ galbūt žaidė ne mažiau efektingai, bet jo herojiški žygiai „Klaipėdos granitui“ taškų nepelnė.

Marko Živkovičius (Marijampolės „Sūduva“). Dar vienos labai geros serbo rungtynės. 2:0 laimėtoje dvikovoje su Kauno „Stumbru“ dešiniame krašte M. Živkovičius kartu su saugu Valentinu Baranovskiu sukėlė ne vieną viesulą, o gindamiesi „Sūduvos“ futbolininkai varžovams pernelyg daug galimybių kažką nuveikti nepaliko.

Maximiliano Ugge („Sūduva“). Kaip įprasta, ramus ir patikimas, labai retai klystantis poziciškai ir laimintis daugumą dvikovų, kuriose jam tenka dalyvauti. Galima sakyti, kad Artūras Rimkevičius šįkart išnyko „Sūduvos“ italo šešėlyje – „Stumbro“ įvarčių mašina turėjo vos vieną progą įmušti, bet ir ja antro kėlinio pradžioje nepasinaudojo.

Semiras Kerla (Vilniaus „Žalgiris“). Čempionai ir toliau sugeba laikyti varžovus kuo toliau nuo savo vartų ir kuo dažniau – be kamuolio, todėl vilniečių vidurio gynėjams bene svarbiausias rūpestis yra neprarasti dėmesio koncentracijos. Bosnis S. Kerla su šia užduotimi nesunkiai susidoroja, o laimėtose rungtynėse su „Klaipėdos granitu“ jis buvo matomas ir „Žalgirio“ standartinėse situacijose.

Ramūnas Radavičius („Šiauliai“). Šiauliečiai pralaimėjo antrą kartą iš eilės, bet patyręs kairysis gynėjas turbūt yra vienas paskutiniųjų, kuriuos dėl to būtų galima kaltinti. Veteranas aktyviai dalyvavo atakose, pirmame kėlinyje pavojingai smūgiavo į vartus, o po pertraukos rezultatyviai asistavo vieninteliam įvarčiui į Kauno „Spyrio“ vartus, kurį įmušė Edvinas Jasaitis.

Jurijus Kendyšas („Žalgiris“). Net ir neturėdamas greta savęs susirgusio Deivido Šembero, baltarusis per rungtynes su „Klaipėdos granitu“ viešpatavo aikštės viduryje. Ataka, kuri baigėsi pirmu žalių ir baltų įvarčiu, prasidėjo J. Kendyšo perdavimu iš aikštės gilumos, sykį saugas ir pats patikrino varžovų vartų skersinio tvirtumą. Bene vienintelis dalykas, kuriuo galėtų būti nepatenkintas futbolininkas – geltona kortelė. Antra per dvejas čempionato rungtynes.

Dmitrijus Rekišas (Kauno „Spyris“). 2011-ų Europos jaunimo čempionato bronzos laimėtojo įtaka „Spyrio“ puolamajam potencialui – vis labiau akį rėžianti. Dešinio saugo pozicijoje baltarusis šįsyk turėjo rimtą konkurentą – Klaipėdoje įvartį įmušusį ir rezultatyvų perdavimą atlikusį Jakubą Wilką iš „Žalgirio“. Bet D. Rekišo statistika Šiauliuose buvo tokia pat, o jo sėkmingai kyštelėta koja kauniečiams pergalę atnešė sekundmačiui skaičiuojant 90-ą rungtynių minutę.

Vytautas Lukša („Žalgiris“). J. Wilkas – V. Lukšai, V. Lukša – J. Wilkui. Abu šie futbolininkai ir įmušė, ir asistavo, abu įrodinėjo, kad dabar yra geros formos, sužaisdami antras solidžias rungtynes iš eilės. Laiko pritapti naujoje aplinkoje iš „Trakų“ į žalių ir baltų stovyklą persikėlusiam V. Lukšai, atrodo, neprireikė – jį jau dabar drąsiai galima vadinti vienu komandos lyderių.

Vaidotas Šilėnas („Sūduva“). Matai baudos aikštelėje Tomą Radzinevičių – pataikyk kamuoliu į jį. Vadovaudamasis šiuo principu V. Šilėnas per dvejas „SMScredit.lt A lygos“ rungtynes surinko jau tris rezultatyvius perdavimus ir pirmauja šioje statistikos kategorijoje kartu su Robertu Vėževičiumi iš „Atlanto“. Kaip ir J. Kendyšas ar V. Lukša Vilniuje, buvęs „Žalgirio“ kairysis saugas Marijampolėje pritapo neįtikėtinai greitai.

Andrejus Paniukovas (Klaipėdos „Atlantas“). Vakarų fronte nieko naujo. Varžovai pradeda, A. Paniukovas laimi. Prie keturių įvarčių, pirmame ture įmuštų „Trakams“, „Atlanto“ rusas prieš Utenos „Utenį“ 2:1 laimėtose rungtynėse pridėjo dar du. Stebint iš šalies viskas atrodo labai paprasta: yra kamuolys, yra vartai. Jei kamuolys po tavo kojomis, lieka tik įmušti. Bet ši formulė paprasta tik tuo atveju, jei esi A. Paniukovas.

Tomas Radzinevičius („Sūduva“). A. Paniukovas įmušė šešis iš septynių šio sezono „Atlanto“ įvarčių, T. Radzinevičius – keturis iš penkių „Sūduvos“. Veteranas įvarčiais verčia beveik viską, ką į baudos aikštelę pasiunčia V. Šilėnas arba tai, ką dovanoja varžovai – antras įvartis į „Stumbro“ vartus krito po pasibaisėtinos kauniečių klaidos, pasiuntusios T. Radzinevičių į pasimatymą akis į akį su varžovų vartininku. Rezultatas – antras kapitono dublis, antra „Sūduvos“ pergalė iš eilės.

http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/li ... z3TzoDgi9w" onclick="window.open(this.href);return false;

geras gliukas grybavusį kendišą įtraukt...

Grįžti į