bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

III turas

2011 Kov 31 23:48

Saulius Širmelis: „Kol kas „Bangos“ žaidimas banguotas“
2011 03 30
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12487" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį „Šiaulių“ laukia dar viena išvyka į Gargždus, kur teks žaisti su garsiai savų aistruolių palaikomais šeimininkais - „Bangos“ futbolininkais. Varžovai po dviejų turų savo sąskaitoje turi vieną pralaimėjimą ir vieną pergalę. Šiomis rungtynėmis šiauliečiai pradeda balandžio maratoną, kuomet per mėnesį teks sužaisti aštuonerias rungtynes.

Su gargždiškiais „Šiauliai“ pastaraisiais metais žaidė septynis kartus – penkis kartus iškovotos pergalės, du kart – pralaimėta. Savo aikštėje šiauliečiai du kartus yra laimėję dideliu skirtumu – 3 : 0 ir 4 : 0, visos kitos rungtynės baigėsi vieno įvarčio persvara. Pernai metais „Šiauliai“ iškovojo dvi pergalęs vienodu rezultatu 1 : 0, „Banga“ vieną – 2 : 1. Lyginant su praėjusiu sezonu „Banga“ išlaikė daugumą futbolininkų. Iš svarbesnių netekčių galima išskirti – Andriaus Jokšo perėjimą į „Ekraną“, Valerijaus Mižigurskio persikėlimą į Estiją, Talino „Levadia“, bei Aurelijaus Staponkos nuomą Izraelio Ramat Gano "Hapoel". Komandą papildė penki žaidėjai: Caleb Ekwegwo, Marius Kazlauskas, Ilya Rodkin, Andrej Usačiov, Irmantas Zelmikas.

„Šiaulių“ komandos vyr. treneris Saulius Širmelis sakė, kad rungtynės parodys ar savaitės pertrauka čempionate buvo naudinga šlifuojant komandinius veiksmus ar išmušė iš jau spėjusio tapti įprasto grafiko - „Nežaidėme draugiškų rungtynių kaip kitos komandos, derinome komandinius veiksmus treniruotėse. Gaila – kažkuriam laikui netekome vieno iš komandos lyderių – Igors Kozlovs gavo traumą, kiek laiko jis negalės žaist paaiškės tik atlikus išsamius medicininius tyrimus. Tai didelė netektis mūsų komandai, tačiau sezonui komplektavomės taip, kad iškritus vienam žaidėjui komanda nesugriūtų.“ Kalbėdamas apie varžovus treneris sakė, kad „Bangą“ kol kas sunku nuspėti, jie gali sužaisti ir puikias rungtynes, gali rungtyniauti ir ne taip sėkmingai. Iš varžovų komandos naujokų Saulius Širmelis išskyrė gynėjus Andrej Usačiov ir Irmantą Zelmiką, pastarojo prisijungimas ypač sustiprino „Bangos“ gynybos liniją - „„Banga“ – kol kas, pagal pavadinimą, šiemet banguota, kol kas nenuspėjama komanda. Priklausys „ant kokios bangos“ pataikysime.“

Šiomis rungtynėmis „Šiauliai“ pradeda gana sunkų ciklą, kuomet per mėnesį reiks sužaisti 8 rungtynes trijuose frontuose – penkerias A lygoje, dvi - Triobet Baltijos Lygoje ir atsakomąsias LFF taurės pusfinalio rungtynes su „Ekranu“. „Krūvis didžiulis. Svarbu kiek sugebėsime keisti sudėtį, išlikti sveikais, tačiau, tokiam intensyvumui ruošėmės ir, manau, neblogai sukomplektavome komandą. Balandis bus sunkus, tačiau atsipalaiduoti negalėsime iki pat sezono galo“ – sakė „Šiaulių“ komandos vyr. treneris Saulius Širmelis.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Kov 31 23:50

Šeštadienio varžovai – sustiprėję, bet šiandien trenerį atleidę „Mažeikiai“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... d-maeikiai" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas Kasperavičius

Šeštadienį Marijampolės „Sūduva“ „Arvi“ futbolo arenoje žais A lygos čempionato trečiojo turo rungtynes su „Mažeikių“ komanda. „Mažeikių“ futbolininkai 2011 metų pirmenybes pradėjo sėkmingai. Per dvejas rungtynes jie surinko keturis taškus. Pirmajame ture būsimieji mūsų ekipos varžovai sužaidė lygiosiomis 1:1 su Tauragės „Tauru“, o antrajame netikėtai 2:0 privertė pasiduoti Vilniaus „Žalgirį“. Visus tris įvarčius mažeikiškiams pelnė saugas iš Ukrainos Vadimas Antipovas.

Po praėjusio sezono „Mažeikių“ komandoje įvyko labai daug permainų. Ekipą paliko vartininkas iš Latvijos Maksimas Vitkovskis, gynėjai Gintaras Juodeikis (tapo dublerių treneriu), Tomas Bardauskas, Mantas Ronkauskas, Deividas Piliukaitis, brazilas Luizas Junioras, Romanas Gladilinas iš Latvijos, saugai Donatas Remėza, Nerijus Kumža, puolėjai Erlandas Šiaulys, Tadas Jurkus, Laimonas Vaitekaitis, brazilas Diogo Braga. „Mažeikius“ papildė vartininkas Aurimas Dubickas, gynėjai Eimantas Valaitis, Aurimas Miniauskas, ukrainietis Vitalijus Polianskis, saugai Saimonas Burkšaitis, Evaldas Užkuraitis, Meirūnas Stankevičius, ukrainiečiai Viktoras Dovbišas, Vadimas Antipovas, Romanas Kisliakovas, Konstantinas Paninas, Valentinas Turčynas, puolėjai Mindaugas Grušauskas, Antanas Tautvydas, Erikas Grigaliūnas, ukrainiečiai Sergejus Žigalovas, Kirilas Lazarenko. Galima drąsiai teigti, kad šiemet „Mažeikiai“ kur kas stipresnė ekipa nei pernai. Ypač ją sustiprino legionieriai iš Ukrainos.

„Mažeikiai“ tapo pirmuoju A lygos klubu, šį sezoną jau spėjusiu atsisakyti vieno futbolininko paslaugų. Prieš kelias dienas mūsų būsimieji varžovai abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su legionieriumi iš Ukrainos Konstantinu Paninu. „Mažeikių“ komandoje ukrainietis išbuvo labai trumpai. Tik prieš 2011 metų sezoną komandą papildęs K.Paninas sužaidė dvejas A lygos rungtynes, per kurias nepasižymėjo.

„Mažeikiai“ turnyro lentelėje yra gerokai aukščiau nei tos ekipos, su kuriomis mes žaidėme per pirmuosius du turus. Tačiau aš neskirstau komandų į silpnesnes ar stipresnes. Visus varžovus reikia gerbti ir bet kurioms rungtynėms būtina rengtis kruopščiai bei atsakingai. Mūsų komanda taip ir daro“, – Fksuduva.lt tinklalapiui sakė „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys.

Jis pasidžiaugė, kad iš Lietuvos rinktinės stovyklos visi „Sūduvos“ futbolininkai grįžo sveiki, nė vienas nesusižeidė. „Su „Mažeikiais“ galėsime rungtyniauti beveik stipriausios sudėties. Dėl patirtos traumos komandai dar negalės padėti legionierius iš Ukrainos Sergejus Koziuberda. Dar šiek tiek koją skauda puolėjui Ričardui Beniušiui“, – teigė V.Liubšys.

„Komandai kelsime pačius aukščiausius tikslus, tačiau kamuolys yra apvalus ir nuspėti rungtynių baigtį sunku. Aš tikiuosi atkaklios, įdomios dvikovos. Manau, kad žiūrovams rungtynės patiks. Ar mus tenkintų lygiosios? Marijampolėje pelnytas vienas taškas tikrai nebūtų pats blogiausias variantas“, – šiandien dieną tvirtino tuomet dar „Mažeikių“ strategas Ričardas Grigaliūnas. Pasak jo, ekipoje yra ir traumuotų, ir sergančių futbolininkų. „Tačiau mes sugebėsime atrinkti optimalią sudėtį“, – pridūrė jis.

Paklaustas, kodėl klubas nutarė išsiskirti su ukrainiečiu K.Paninu, R.Grigaliūnas atsakė: „Legionierius nepateisino vilčių. Jis nepademonstravo to, ko iš jo tikėjomės“. Likimo ironija, bet tuoj po pokalbio su R.Grigaliūnu, paaiškėjo, kad jis taip pat prarado „Mažeikių“ pasitikėjimą. Klubo interneto svetainė Fkmazeikiai.lt pranešė, kad šalių susitarimu nutraukė darbo sutartį su vyriausiuoju treneriu R.Grigaliūnu, nes spaudoje pasirodžiusi informacija apie trenerio nusikalstamą veiklą nedera su klubo propaguojamomis vertybėmis. „Neketiname smerkti ar teisti trenerio, tačiau negalime toleruoti veiklos, kuri prasilenkia su įstatymais ir morale. Tokiais ar panašiais atvejais klubas visuomet elgsis principingai.“- sakė klubą administruojančios VŠĮ Mažeikių sporto centras direktorius Rosvaldas Gorbačiovas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 01 00:08

FC Klaipėda atsakingai ruošiasi svarbioms varžyboms Vilniuje - į rikiuotę sugrįžo sirgę bei traumuoti žaidėjai -Taciano bei puolėjas Denis Trifunovič, kuriam tai bus debiutas Lietuvoje. Vakar komanda turėjo foto sesiją stadione, nuotraukos netrukus bus patalpintos mūsų int. puslapyje http://www.klaipeda-fc.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.facebook.com/fcklaipeda?ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: III turas

2011 Bal 01 21:49

Šeštadienį – principinė dvikova prieš Kauno FBK (FKE TV) http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2636" onclick="window.open(this.href);return false;

A lygos trečiajame ture Panevėžio „Ekranas“ Marijampolės „Arvi“ arenoje susitiks su Kauno FBK. Rungtynių pradžia – 14 valandą. Kviečiame atvykti „Ekraną“ palaikyti Suvalkijoje - įėjimas į rungtynes nemokamas!

Į aukščiausiąją lygą grįžusi laikinosios sostinės ekipa nė iš tolo neprimena komandos, kuri prieš keletą metų aršiai kovojo su „Ekranu“ dėl čempionų vardų. A lygos starte „Kaunas“ nusileido „Žalgiriui“ 0:3, vėliau tokiu pačiu rezultatu „Sūduvai“, LFF taurės pusfinalyje patyrė triuškinamą pralaimėjimą 0:5 Gargždų „Bangos“ ekipai.

Šalies čempionai, Panevėžio „Ekranas“ čempionatą pradėjo užtikrintomis pergalėmis: įveiktas „Atlantas“ 4:0, pergalė 3:0 prieš „Dainavą“ bei LFF taurės pusfinalyje 2:0 nugalėta „Šiaulių“ komanda.

V.Urbonas: „Reikia iškovoti tris taškus“

„Ekrano“ vyr.treneris Valdas Urbonas, nepaisant nesėkmingų Kauno komandos rezultatų A lygos pradžioje, nesitiki lengvos dvikovos. „Manau, vyrai puikiai supranta atsakomybę, reikia iškovoti tris taškus. Prieš „Ekraną“ Lietuvoje visi stengiasi sužaisti kuo geriau. Kaip rodo praktika, geriausios rungtynės sužaidžiamos būtent prieš stipriausią ekipą. Negalime sau leisti atsipalaiduoti, tikėtis lengvo žaidimo. Turime pasiekti mus tenkinantį rezultatą“.

Pertrauką dėl nacionalinės rinktinės dvikovų „Ekranas“ išnaudojo aktyviai ruošdamasis artėjančioms balandžio mėnesio kovoms. „Pirma savaitė buvo gal kiek lengvesnė, nes futbolininkams reikėjo poilsio. Visgi sužaidėme tris rungtynes per savaitę. Vėliau dirbome pagal įprastą planą, aktyviai ruošėmės kovoms. Norėtųsi daugiau atsargoje turėti futbolininkų, negalime išlipti iš traumų virtinės, balandžio mėnesį laukia septynios rungtynės, praktiškai kas trys dienos. Bet kokiu atveju, tikslai išlieka tie patys".

N.Sasnauskas: “Lengvos dvikovos tikrai nelaukiame“

Pasak gynėjo Nerijaus Sasnausko, motyvacijos rungtynėms tikrai pakaks: „Prieš kiekvienas rungtynes, nesvarbu koks priešininkas, reikia rimtai nusiteikti, ar rungtyniautume prieš „Mažeikius“, ar prieš FBK, ar prieš „Sūduvą“. Jokio skirtumo, jog „Kaunas“ susilpnėjęs, išėjo daug žaidėjų, atstovauja jaunimas, vis tiek reikės kovoti. Lengva nebūna nei prieš vieną komandą, visos moka žaisti. Juolab „Kauno“ žaidėjai norės įrodyti, jog nėra silpnesni už komandą palikusius žaidėjus. Lengvos dvikovos tikrai nelaukiame“.

Per rungtynes gyvai komentarus sekite fkekranas.lt skiltyje FKE LIVE.

Sekmadienį, balandžio 3 d. Kaune, Nacionalinės akademijos aikštėje (Aušros g. 42D) susitiks FBK“Kauno” ir “Ekrano” dublerių komandos. Rungtynių pradžia – 13 val.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 02 00:03

3 turas: dvikova su pasikeitusiais "Šiauliais"
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 354-3turas" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį 17 valandą Gargždų miesto stadione "Banga" susitiks su "Šiauliais".

Varžovai. "Šiauliai" - vienas neparankiausių varžovų mūsų komandai. Per aštuonis iki šiol vykusius susitikimus sėkmė kur kas dažniau lydėjo šiauliečius. "Šiaulių" sąskaitoje šešios pergalės, "Bangos" - dvi (įvarčiai 6:17). Praėjusiais metais Marijampolės futbolo manieže vykusią pirmąją dvikovą 1:0 laimėjo "Šiauliai", o birželio 11 dieną Gargžduose "Banga" pasiekė revanšą - 2:1. Paskutiniame susitikime Gargžduose rugsėjo mėnesį mūsų komanda pralaimėjo šiauliečiams 0:1 ir taip, galima sakyti, užleido jiems penktąją turnyrinės lentelės vietą.

2011 metų sezoną "Šiauliai" pradėjo beveik neatpažįstamai pasikeitę. Permainos pradėtos jau nuo trenerių štabo - komandos vairą iš gargždiškiams puikiai pažįstamo V.Ivanausko perėmė Saulius Širmelis, praėjusiais metais vadovavęs Kauno "Atletui". Neliko šiauliečių sudėtyje ir dviejų pastaruosius sezonus svarbiausių žmonių - saugą M.Kuklį "Šiauliai" perleido belgų "KV Turnhout", o saugas V.Šilėnas persikėlė į Vilniaus "Žalgirį". Kituose klubuose karjerą tęs ir keletas kitų "Šiauliuose" nemažai laiko praleidusių žaidėjų - puolėjas V.Viktoravičius (šiuo metu siejamas su Kuršėnų "Venta"), saugas S.Burkšaitis ("Mažeikiai"), gynėjas P.Drublionis (Pakruojo "Kruoja").

Atsiradusias spragas šiauliečiai užpildė patyrusiais žaidėjais - gynėjais Laurynu Rimavičiumi (25 metai, praėjusiame sezone - Pakruojo "Kruoja"), Audriumi Veikučiu (31, Silamėje "Kalev", Estija), Tomu Sirevičiumi (32, Vilniaus "Žalgiris") ir brazilu Juvenal Gomes da Silva (31, Novopolotsko "Naftan", Baltarusija), saugais Arvydu Veikučiu (23, Silamėje "Kalev", Estija), Ryčiu Leliūga (24, HB Koge, Danija) ir puolėju iš Gruzijos Gocha Tvildiani (Batumio "Adeli"). Taip pat šiauliečiai išlaikė dalį pagrindinių žaidėjų - vartininką Š.Jurevičių (21), gynėjus D.Lunskį (33), V.Lapeikį (27) ir E.Pšelenskį (23), saugus R.Vėževičių (25) ir P.Janušauską (22) bei legionierius kroatą gynėją S.Količ (29), latvį saugą I.Kozlovs (23), ukrainietį puolėją V.Raskov (26).

2011 metų sezonas. A lygoje šiauliečiai startavo dviem pergalėmis. Beje, abi pasiektos Gargždų miesto stadione - kovo 13 dieną 1:0 įveikta "Klaipėda", o kovo 20 dieną 2:1 palaužtas Pakruojo "Kruojos" pasipriešinimas. Gerą sezono pradžią apkartino tik pralaimėjimas LFF Taurės pusfinalyje. Kovo 16 dieną Marijampolės futbolo manieže šiauliečiai 0:2 pralaimėjo Panevėžio "Ekranui" ir dabar, norėdami patekti į finalą ir pratęsti ne tik kovą dėl Taurės, bet ir dėl kelialapio į UEFA Europos lygos atranką, "Šiauliai" privalo panevėžiečius įveikti palankiu skirtumu Panevėžyje.

Dubleriai. Rezervinės komandų sudėtys jėgas išbandys Šiauliuose sekmadienį 15:00.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 02 16:33

„Žalgiris“ ruošiasi atkakliai kovai
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n407.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Po dviejų savaičių pertraukos „Žalgiris“ vėl žais A lygos rungtynes. Šį kartą „Sportimoje“ žalgiriečiai susitiks su „Klaipėda“. Sekmadienį 18 val. 15 min. „Žalgirio“ komanda žais A lygos trečiojo turo rungtynes su „Klaipėda“. Pernai rungiantis su šia komanda vilniečiai bėdų neturėjo. Visas trejas rungtynes „Žalgiris“ laimėjo be didelio vargo. Tačiau tai buvo pernai. Šiemet „Klaipėda“ yra gerokai pasikeitusi. Ją treniruoja brazilas strategas Luizas Antonio Fereira, komandoje daug naujokų iš užsienio.

„Šios rungtynės mums yra labai svarbios, po to šalto dušo Gargžduose su „Mažeikiais“ - kalbėjo „Žalgirio“ vyr. treneris Vitalijus Stankevičius. - Jis kainavo labai brangiai – tris taškus. Taip pat reikėjo atstatyti pasitikėjimą savimi. Po Lenkijos jaučiu, jau jį atgauname ir dabar norime reabilituotis prieš savo žiūrovus.“ Bent dviejų žaidėjų, rungtyniavusių Gragžduose, mače su „Klaipėda“ nebus. Kaip žinia, vartininko Sauliaus Klevinsko karjeros keliai pasuko į Rusiją, o saugas Raimondas Vilėniškis – traumuotas. „Mes nusiteikę gerai kovai su „Klaipėda“. Sieksime pergalės. Bet tikrai nenusiteikę užmėtyti juos kepurėmis, - tvirtino V. Stankevičius. - „Klaipėdos“ komandoje po pernai pasikeitė daug: ir trenerių štabe ir žaidėjų naujų pilna. Jie atsivežė legionierių ir tie legionieriai yra tos komandos lyderiai. Tai disciplinuota komanda, ji daug presinguoja varžovus, neleidžia jiems žaisti laisvai ir tikisi įmušti kontratakomis. Ir rezultatai jų nėra tokie, kad būtų panašūs į aiškius autsaiderius. Prieš „Šiaulius“ pralaimėjo dėl to, kad nerealizavo baudinio, „Taurui“ taip pat nusileido minimaliai.“

„Pradėkime nuo to, kad noriu komandos vardu atsiprašyti fanų už rungtynes su „Mažeikiais“, - kalbėjo komandos kapitonas Algis Jankauskas. – Ypač tų, kurie buvo į jas nuvykę.“ „Tos rungtynės pasitikėjimo savo jėgomis suprantama, nepridėjo, – tęsė jis. - Su „Klaipėda“ reikia nusiteikti sunkioms, kovingoms rungtynėms. Mes kol kas nežaidžiame to žaidimo, kokį galim žaisti. Net progų daug nesusikuriame. Reikia, pagaliau pradėti žaisti taip, kad visi matytų, kad esame tikrai kovinga komanda.“

Kapitonas nesiėmė vertinti varžovų pajėgumo. „Aš net nežinau kokia ta komanda, - sakė A.Jankauskas. – Žinau tik, kad tikrai ne tokia, kokia buvo pernai, viskas ten pasikeitę: daug naujų žaidėjų, legionierius treneris.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:10

„Šiauliai“ nusileido „Bangai“
2011 04 02
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12500" onclick="window.open(this.href);return false;

„Šiaulių“ futbolininkai patyrė pirmąją nesėkmę A lygos pirmenybėse. III ture šiauliečiai Gargžduose nusileido vietos „Bangai“ 1 : 3. Šeimininkai pirmieji pelnė įvartį, tačiau dar pirmame kėlinyje rezultatą baudos smūgiu išlygino R. Leliūga. Antroje rungtynių pusėje pavojingesnės buvo „Bangos“ atakos-jiems pavyko pelnyti du įvarčius, o D. Lunskiui dar ir parodyta raudona kortelė.
„Banga" (Gargždai) - „Šiauliai" (Šiauliai) 3:1 (1:1)
Gargždų miesto stadionas
Teisėjas: G.Mažeika (Kaunas), 750 žiūrovų
Įvarčiai: 20 min. A.Lipskis, 73 min. I.Bagdonas, 86 min. (iš 11m.) G.Kulbis („Banga"); 27 min. R.Leliūga („Šiauliai")
Įspėjimai: 26 min. I.Zelmikas („Banga"); 39 min. L.Rimavičius, 90 min. Arvydas Veikutis („Šiauliai")
Pašalinimai: 86 min. D.Lunskis („Šiauliai")
„Banga": Spiridonov, Padaigis, M.Kazlauskas, Zelmikas, Usačiov, Ostap (33 min. Rodkin), Grudys, Kura (68 min. Kulbis), Choruži, Lipskis, Gailius (56 min. Bagdonas). Atsarginiai: P.Pocius, Bitinas, Gudauskas.
„Šiauliai": Jurevičius, Lunskis, Pšelenskis, Rimavičius, Juvenal, Količ (73 min. Arv. Veikutis), P.Janušauskas, Vėževičius, Leliūga, Raskov, Tvildiani (46 min. E.Jasaitis). Atsarginiai: Simaitis, Urbelis, Au.Veikutis, Sirevičius, Lapeikis.

„Šiaulių“ gretose negalėjo žaisti Igors Kozlovs, kuris dėl patirtos traumos negalės žaisti kelis mėnesius. Pirmame kėlinyje komandos rungtyniavo gana atsargiai. Neblogos galimybės neišnaudojo Rytis Leliūga, po baudos smūgio iš 20 metrų kamuolys pataikė į sienelę. Vis tik pirmieji įvartį pasiekė „Bangos“ futbolininkai – kamuolys po rikošeto atiteko Andriui Lipskiui, kuris iš kelių metrų nuginklavo Šarūną Jurevičių. Praėjus vos keletui minučių dar vienas baudos smūgis buvo skirtas prie šeimininkų vartų, šį kartą Leliūgą buvo tikslus – saugas puikiu smūgiu išlygino rezultatą ir atidarė savo įvarčių sąskaita čempionate.

Antrame kėlinyje Gocha Tvildiani pakeitė Edvinas Jasaitis, pasikeitė ir futbolininkų išsidėstymas aikštėje, tačiau tai norimų rezultatų nedavė. „Banga“ įsibėgėjus kėliniui perėmė iniciatyvą ir daugiau kontroliavo kamuolį, šiauliečiai bandė atsakyti staigiai išpuoliais daugiausiai dešiniuoju kraštu, labiausiai įsiminė Ryčio Leliūgos reidas po kurio Irmantas Zelmikas ir Igoris Spiridonovas tik didelių pastangų dėka išmušė kamuolį į kampinį. Kėlinio viduryje „Banga“ pelnė antrąjį įvartį – Ignas Bagdonas po perdavimo iš krašto galva nukreipė kamuolį į vartus. 86 minutę buvo padėtas galutinis šių rungtynių taškas, Šarūnui Jurevičiui po smūgio nesugavus kamuolio prie jo skubėjo Deivydas Lunskis ir Gajus Kulbis, gargždiškis pargriuvo ir teisėjas parodė į 11 metrų žymą. Skirtas baudinys nustebino patyrusį „Šiaulių“ komandos gynėją, tačiau dar labiau – skirta raudona kortelė. „Abejoju ar baudinys buvo skirtas teisingai, ne aš jam , o jis man spyrė į koją. Nesuprantu už ką buvau nubaustas dar ir raudona kortele.“ – po rungtynių susikrimtęs kalbėjo Deivydas Lunskis. Iki rungtynių pabaigos pakeisti rezultato nepavyko.

Antradienį „Šiaulių“ laukia dar viena išvyka – Triobet Baltijos lygos rungtynės su Talino „Levadia“. Jos, siekiant patausoti Šiaulių stadiono veją, bus žaidžiamos Marijampolėje. Šias rungtynes transliuos Viasat Sport Baltic kanalas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:12

Saulius Širmelis: „Rezultatą nulėmė antrasis kėlinys“
2011 04 02
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12502" onclick="window.open(this.href);return false;

„Šiaulių“ komandos vyr. treneris Saulius Širmelis po pralaimėtų rungtynių „Bangai, teigė, kad nepavyko sėkmingai sužaisti aikštės viduryje, kur buvo nusileista varžovams. "Rezultatą nulėmė antrasis kėlinys, kurį "Banga" sužaidė pranašiau. Saugai buvo kovingesni už mūsų aikštės vidurio žaidėjus, o kaip žaidžia saugai - taip žaidžia komanda. Belieka "Bangą" pasveikinti su neblogu žaidimu ir žiūrėti į priekį.“ Treneris nenorėjo komentuoti Deivydo Lunskio gautos kortelės. „Aš ne teisėjas, tačiau jei parodė vadinasi buvo. Vidurio gynėjai nesužaidė gerai antrame kėlinyje – antras įvartis įmuštas galva po perdavimo iš krašto, vėliau dar viena situacija, kai puolėjas iššoko vienas prieš vieną – jų žaidimo vertinti gerai negaliu.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:14

Arminas Narbekovas: „Rezultatas mus tenkina“
2011 04 02
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12501" onclick="window.open(this.href);return false;

Po rungtynių „Bangos“ vyr. treneris Arminas Narbekovas džiaugėsi iškovotais trim taškais ir futbolininkais sėkmingai įsiliejusiais į žaidimą po keitimų. "Pirmajame kėlinyje pasiekti įvarčiai - kurioziški. Sunku pasakyti, ar mūsų žaidėjas buvo nuošalėje - įrašo nemačiau. Toks pats buvo įvartis į mūsų vartus, kai vieną kartą pasidarome baudą ant šešiolikos metrų linijos, o vėliau duodame tokiems žaidėjams kaip R.Leliūga progą pasitaisyti. Antrąjį kėlinį, kaip ir sakė varžovų treneris, lėmė saugai. Labai gerai į žaidimą įsiliejo I.Rodkin ir G.Kulbis. Ir, aišku, gerai sužaidė A.Lipskis su I.Bagdonu. Aštuoniolikos metų vaikinas išėjo ir įmušė lemiamu momentu. Padarė tai, ką daro patyrę ir visame pasaulyje žinomi puolėjai. Galiu pagirti ir gynėjus, kad neleidome priešininkams kurti progų. Praktiškai žaidėme gana saugiai. O kas svarbiausia - rezultatas mus tenkina".

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:19

Juvenal: „Ne tokio debiuto tikėjausi“
2011 04 02
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12503" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmas oficialias rungtynes „Šiaulių“ komandoje sužaidęs legionierius iš Brazilijos Juvenal, sako, kad pralaimėjimas jį nuliūdino, kaip ir visą komandą, tačiau reikia žvelgti į priekį ir taisyti su „Banga“ padarytas klaidas.

Juve, kaip vertini šias rungtynes, kurios tau buvo ir pirmosios oficialios Lietuvoje?
Ne tokių pirmųjų rungtynių A lygoje tikėjausi. Ne viskas pavyko komandai šiandien, ne viskas pavyko ir man. Reikia dirbti taisyti klaidas.

Kaip manai, kur pralaimėjimo priežastys?
Nežaidėme taip kaip turėtume žaisti- trumpais perdavimais, kontroliuoti kamuolį. Tiek pirmame kėlinyje, tiek antroje rungtynių pusėje nepavykdavo užpulti. Antras kėlinys buvo visiškai be pavojingesnių atakų. Bandėme žaisti ilgesniais perdavimais, tačiau visus kamuolius susirinkdavo aukšti „Bangos“ gynėjai.

Ką gali pasakyti apie savo žaidimą?
Nesu patenkintas ir savo žaidimu, komanda pralaimėjo dėl visų kaltės, tame tarpe ir mano. Pirmame kėlinyje kelis kartus sėkmingai jungiausi į ataką, tačiau nepavyko perdavimai į baudos aikštelė. Antrame kėlinyje daugiau gyniausi, tik kelis kartus pabandžiau iš toli smūgiuoti – įmušti nepavyko. Tikiuosi pavyks jau artimiausiu metu.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:21

"Banga" parklupdė šiauliečius
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 55-pergale" onclick="window.open(this.href);return false;

Puikiai sužaidusi antrąjį kėlinį "Banga" šeštadienį įveikė vieną neparankiausių pastarojo meto varžovų - Šiaulių "Šiaulius".

Rungtynės. Komandos sužaidė neįspūdingą pirmąjį kėlinį, per kurį abi kartu smūgiavo tik keturis kartus. Visgi vartininkams net du kartus teko traukti kamuolį iš tinklo. Pirmajam tokią nelinksmą misiją teko atlikti šiauliečių vartų sargui Š.Jurevičiui, kai 20 minutę, po ne itin sėkmingo komandos draugo smūgio, kamuolys svečių baudos aikštelėje atiteko A.Lipskiui. "Bangos" saugas smūgiu iš kelių metrų išvedė "Bangą" į priekį - 1:0. Tiesa, svečiams prireikė tik septynių minučių pusiausvyrai atstatyti. "Šiauliai" išnaudojo standartinę situaciją - R.Leliūga baudos smūgiu iš 20 metrų perkėlė kamuolį per gargždiškių "sienelę" - 1:1.

Antrajame kėlinyje "Bangos" žaidimą gerokai pagyvino po keitimų aikštėje pasirodę I.Bagdonas ir G.Kulbis. 73 minutę abu jie dalyvavo pelnant antrąjį "Bangos" įvartį. G.Kulbis laiku atidavė kamuolį kairiajame krašte buvusiam M.Choruži, o po šio perdavimo į baudos aikštelę I.Bagdonas krisdamas galva nukreipė kamuolį į vartus - 2:1. Po keleto minučių A.Lipskis galėjo dar padidinti mūsų komandos persvarą, tačiau išbėgęs vienas prieš "Šiaulių" vartininką kiek sudelsė ir galimybė buvo prarasta. 84 minutę A.Lipskis dar kartą atsidūrė atakos smaigalyje - iš dešiniojo krašto smūgiuotą kamuolį Š.Jurevičius nukreipė už galinės linijos. Ne taip sėkmingai šiauliečių vartininkas sužaidė 86 minutę - dar vieną tolimą smūgį atrėmė tiesiai prieš save ir "Šiaulių" gynėjui neliko nieko kito, kaip tik griauti kamuolį į vartus pasiųsti pasiruošusį G.Kulbį. Šiaulietis D.Lunskis išvydo raudoną kortelę, o į svečių vartus paskirtą vienuolikos metrų baudinį G.Kulbis pavertė įvarčiu - 3:1. Tokį galutinį rezultatą užfiksavo ir finalinis teisėjo švilpukas.

"Šiaulių" vyr.treneris S.Širmelis pripažino "Bangos" pranašumą: "Rezultatą lėmė antrasis kėlinys, kurį "Banga" sužaidė pranašiau. Saugai buvo kovingesni už mūsų aikštės vidurio žaidėjus, o kaip žaidžia saugai - taip žaidžia komanda. Belieka "Bangą" pasveikinti su neblogu žaidimu ir žiūrėti į priekį".

"Bangos" vyr.treneris A.Narbekovas pasidžiaugė komandos žaidimu: "Pirmajame kėlinyje pasiekti įvarčiai - kurioziški. Sunku pasakyti, ar mūsų žaidėjas buvo nuošalėje - įrašo nemačiau. Toks pats buvo įvartis į mūsų vartus, kai vieną kartą pasidarome baudą ant šešiolikos metrų linijos, o vėliau duodame tokiem žaidėjam kaip R.Leliūga progą pasitaisyti. Antrąjį kėlinį, kaip ir sakė varžovų treneris, lėmė saugai. Labai gerai į žaidimą įsiliejo I.Rodkin ir G.Kulbis. Ir, aišku, gerai sužaidė A.Lipskis su I.Bagdonu. Aštuoniolikos metų vaikinas išėjo ir įmušė lemiamu momentu. Padarė tai, ką daro patyrę ir visame pasaulyje žinomi puolėjai. Galiu pagirti ir gynėjus, kad neleidome priešininkams kurti progų. Praktiškai žaidėme gana saugiai. O kas svarbiausia - rezultatas mus tenkina".
"Bangos" sudėtis: I.Spiridonov, D.Padaigis, I.Zelmikas, A.Usačiov, M.Kazlauskas, M.Kura (68' G.Kulbis), R.Grudys, A.Ostap (33' I.Rodkin), A.Lipskis, M.Choruži, G.Gailius (56' I.Bagdonas). Atsargoje liko: P.Pocius, M.Bitinas, M.Gudauskas.
Kita dvikova. Balandžio 9 dieną 17 valandą Gargždų miesto stadione mūsų komanda susitiks su Tauragės "Tauru".

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:24

Mažeikiai patyrė pirmąjį pralaimėjimą sezone
Šeštadienis, 02 Balandis 2011
Parašė Linas Glodenis
http://www.fkmazeikiai.lt/index.php/nau ... kiai-sduva" onclick="window.open(this.href);return false;

Futbolo klubas „Mažeikiai“, Marijampolėje patyrė pirmąjį sezono pralaimėjimą - rezultatu 3:0 (0:0), nusileista Marijampolės „Sūduvos“ vienuolikei. Rungtynes gerokai aktyviau pradėję šeimininkai kontroliavo kamuolį ir kūrė progas, tačiau „Mažeikių“ gynyba, pirmame kėlinyje jiems pasižymėti neleido, kėliniui perkopus į antrą pusę, jau ir „Mažeikiams“ pavyko sukurti kelias pavojingesnes atakas, tačiau pirmas kėlinys baigėsi taikiai 0:0.

Antrame kėlinyje „Sūduva“ ir vėl turėjo kamuolio kontrolę, bet „Mažeikiams“ vis pavykdavo apsiginti. Tačiau rungtynėms jau einant į pabaigą, varžovams vis dėl to pavyko pasiųsti kamuolį į Aurimo Dubicko saugomus vartus, 72 rungtynių minutę Tomo Ražanausko pakeltas kampinis pataikė į tolimąjį vartų virpstą ir įskriejo į vartus (oficialioje statistikoje, šis įvartis įrašytas mūsų futbolininkui – G. Podeliui). Jau po dviejų minučių (74 min.), T. Ražanauskas prisideda ir prie antro įvarčio – jo baudos smūgį, į „Mažeikių“ vartus galva nukreipia Ričardas Beniušis. Puikią progą rezultatą sušvelninti turėjo Gintas Podelis, tačiau vienam prieš varžovų vartininką išbėgusiam puolėjui pasižymėti nepavyko. Neįmuši tu – įmuša tau, 90 min. Tadas Eliošius įsiveržia į „Mažeikių“ baudos aikštelę ir pelno trečiąjį šeimininkų įvartį. Rungtynės šiuo rezultatu ir baigiasi - „Sūduva“ išlieka nepralaimėjusi, o Mažeikiai prie savo sąskaitoje turėtos vienos pergalės ir vienų lygiųjų, prideda ir vieną pralaimėjimą. Sekančios mūsų komandos rungtynės – Balandžio 10 dieną, 13 valandą, jau gali vykti ir Mažeikių sporto centro stadione, viskas priklauso tik nuo oro sąlygų (kaip greitai po žiemos atsigaus stadiono veja) ir futbolo federacijos sprendimo. Apie stadiono vejos būklę jums pabandysime pranešti ateinančią savaitę.
FK "Mažeikiai" sudėtis: A. Dubickas, N. Labžentis, A. Miniauskas, V.Polianskij (80 min. E. Užkuraitis), A. Bulošas, E.Valaitis, S. Burkšaitis (87 min. Šluta), V. Dovbiš (54 min. R. Kysliakov), G. Podelis, V. Antipov, S. Žigalov. Atsarginiai: M.Matuzas, M. Grušauskas, M. Stankevičius.

Marijampolės "Sūduva" sudėtis: Valinčius, V.Slavickas, Radžius, Samusiovas, Borovskij, Mašitšev, Chvedukas, Ražanauskas (85 min. Leimonas),E.Grigaitis (46 min. Tad.Eliošius), Urbšys, Lukšys (55 min. Beniušis). Atsarginiai: Vitkauskas, Skroblas, Brokas, Xiaolei.

"Sūduva" (Marijampolė) - "Mažeikiai" (Mažeikiai) 3:0 (0:0)
Teisėjas: S.Dirda (Kaunas), 1000 žiūrovų
Įvarčiai: 72 min. G.Podelis ("Mažeikiai" į savo vartus), 74 min. R.Beniušis, 90 min. T.Eliošius ("Sūduva")
Įspėjimai: 60 min. A.Urbšys ("Sūduva"); 7 min. V.Dovbiš, 34 min. A.Bulošas, 74 min. N.Labžentis ("Mažeikiai")

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:27

Prieš „Sūduvą“ neatsilaikė ir „Mažeikiai“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... r-maeikiai" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas Kasperavičius

Šiandien Marijampolės „Sūduva“ „Arvi“ futbolo arenoje žaidė A lygos čempionato trečiojo turo rungtynes su „Mažeikių“ komanda. Iki šio mačo abi ekipos nebuvo patyrusios pralaimėjimo kartėlio. Marijampoliečiai savo sąskaitoje po dviejų turų turėjo šešis taškus, mažeikiškiai – keturis. Po šių rungtynių pasigirti, kad žengia be pralaimėjimų galės tik „Sūduvą“, kuri sutriuškino svečius 3:0. Tačiau pergalė toli gražu nebuvo tokia lengva, kaip galima pamanyti žinant tik rezultatą. Praėjusį ketvirtadienį pasikeitė „Mažeikių“ ekipos vyriausieji treneriai. Lazdijų teismui dėl prekybos narkotinėmis medžiagomis nuteisus vyriausiąjį trenerį Ričardą Grigaliūną, viešosios įstaigos Mažeikių sporto centro valdyba nutraukė su juo darbo sutartį. 38 metų R.Grigaliūnas prie „Mažeikių“ vairo stovėjo nuo praėjusių metų spalio mėnesio. Naujuoju komandos strategu paskirtas buvęs jo asistentas 42 metų Nerijus Gudaitis.

Pirmajame kėlinyje „Sūduva“ žaidė pranašiau, kur kas dažniau atakavo, tačiau kamuolys varžovų vartuose taip ir neatsidūrė. „Mažeikiai“ daugiausia rūpinosi savo vartų saugumu, o prieš pat pertrauką surengė ir pavojingų atakų.
Ir antrajame kėlinyje Suvalkijos komandai ilgai nesisekė įmušti įvarčio. Marijampoliečiai į priekį išsiveržė tik 72–ąją minutę. Po saugo Tomo Ražanausko pakelto kampinio kamuolys atsidūrė „Mažeikių“ vartuose. Oficialioje statistikoje parašyta, kad įvartį į savo vartus įsimušė mažeikiškis Gintas Podelis. 74 min. T.Ražanauskas prisidėjo ir prie antrojo įvarčio. Po jo baudos smūgio puolėjas Ričardas Beniušis nukreipė kamuolį į vartus. 90 min. individualų meistriškumą pademonstravo universalusis Tadas Eliošius. Sau būdingu stiliumi suklaidinęs varžovus ir įsiveržęs į baudos aikštelę jis dar kartą privertė „Mažeikių“ vartininką traukti kamuolį iš vartų tinklo – 3:0.

„Pirmiausia noriu pasakyti, kad „Mažeikiai“ man padarė labai gerą įspūdį. Galiu pagirti varžovus. Ne šiaip jie sužaidė lygiosiomis su Tauragės „Tauru“ ir įveikė Vilniaus „Žalgirį“. Mažeikiškiai gynėsi labai drausmingai, sudraskyti jų gynybos užtvaras buvo itin sudėtinga. Antrajame kėlinyje mūsų futbolininkai svečius spustelėjo ir jie nebeatsilaikė. Tačiau „Sūduvai“ pirmaujant 2:0, varžovai turėjo puikią progą sušvelninti rezultatą, bet ja nepasinaudojo. Esu patenkintas vyrų kovingumu ir noriu jiems padėkoti už valią ir ryžtą“, – Fksuduva.lt tinklalapiui sakė „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys. Į pastebėjimą, kad pataikė su keitimais, nes du įvarčius pelnė po keitimų aikštėje pasirodę futbolininkai, V.Liubšys atsakė taip: „Keitimai tikrai pavyko. Tačiau aš visada sakiau, kad mes turime 17–18 lygiaverčių futbolininkų, iš kurių bet kuris gali sustiprinti žaidimą“.

„Pirmajame kėlinyje mūsų komanda ne tik atsilaikė, bet ir sukūrė pavojingų momentų, galėjo net pelnyti įvartį. Mes žinome „Sūduvos“ treniruočių sąlygas, komandos ambicijas, todėl įsivaizdavome, kaip ji rungtyniaus. Tačiau žaidėme gerai, ypač iki pertraukos. Kažin, kaip būtų pasibaigęs mačas, jei nebūtume praleidę pirmojo keisto įvarčio. Kai atsilikinėji, reikia stengtis lyginti rezultatą, nes nėra svarbu – 0:1 ar 0:2 pralaimėti. „Mažeikių“ futbolininkai stengėsi išlyginti rezultatą, bet netrukus praleido dar vieną įvartį. Esant rezultatui 0:2, Gintas Podelis išsiveržė vienas prieš vartininką, bet nesugebėjo įmušti. Jei Gintui būtų pasisekę, gal mačas pasibaigtų kitaip. Man vadovauti ekipai taip pat nebuvo lengva, nes tik prieš dieną tapau vyriausiuoju treneriu“, – sakė „Mažeikių“ strategas Nerijus Gudaitis.
Marijampolės “Sūduva” – “Mažeikiai” 3:0 (0:0)
Teisėjas: S.Dirda (Kaunas), 1000 žiūrovų
Įvarčiai: 72 min. G.Podelis („Mažeikiai“ į savo vartus), 74 min. R.Beniušis, 90 min. T.Eliošius („Sūduva“)
Įspėti: 60 min. A.Urbšys („Sūduva“); 7 min. V.Dovbišas, 34 min. A.Bulošas, 74 min. N.Labžentis („Mažeikiai“)
„Sūduva“ žaidė tokios sudėties: Povilas Valinčius, Nerijus Radžius, Mantas Samusiovas, Vaidas Slavickas, Valdemaras Borovskis, Karolis Chvedukas, Tomas Ražanauskas (80 min. Povilas Leimonas), Evaldas Grigaitis (46 min. Tadas Eliošius), Nikolajus Mašitševas, Andrius Urbšys, Povilas Lukšys (55 min. Ričardas Beniušis)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:33

FK "Tauras"-FK "Kruoja". Rezultatas 0:0
Parašė Eugenijus ©
Šeštadienis, 02 Balandis 2011
http://v2.fktauras.lt/index.php?option= ... tiesiogiai" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien Gargžduose vykusios rungtynės tarp FK "Tauras" ir FK "Kruoja" baigėsi lygiosiomis 0:0. Nors FK "Kruoja" pirmą kėlinį aktyviai spaudė ir statistiškai vos ne dvigubai lenkė smūgiais į vartų plotą, mūsų komandos vartininkas ir gynėjai atlaikė šį spaudimą ir pirmą kėlinį abi komandos baigė be įvarčių. Antrame kėlinyje žaidimas pasikeitė, nors jis vyko permainingai, visgi aktyviau ir stipriau atrodė FK "Tauras". Ypač pastebimas buvo legionierius Regillio Seedorf, kuris įspūdingais ir gražiais smūgiais tiek galva tiek ir koja bandė nuginkluoti priešininkų vartininką, deja, fortūna šįsyk įvarčio pagailėjo. Rungtynių pabaigoje abi komandos dar bandė išplėšti pergalę kontroatakomis, pavojingų progų sukūrė tiek varžovai, tiek ir mūsų komanda. Apmaudžiai, smūgiu galva šiek tiek per aukšti paskutinėmis rungtynių minutėmis kamuolį į vartus kreipė ir neįmušo R.Seedorf. Rungtynės taip ir pasibaigė 0:0 (0:0).
Mūsų komandos startinė sudėtis: O.Borysenko, O.Buitkus, D.Halvitovs, K.Gnedojus, V.Zubavičius, R.Seedorf, M.Stanaitis, V.Rečicki, N.Mačiulis, D.Borisovs, N.Misiuk.
Atsarginiai: M.Gintalas, S.Pilypas, D.Malkevičius, E.Bužas, L.Martišauskis, M.Grigalevičius.
Treneriai: vyr.treneris G.Jarmalavičius, treneris R.Rudzevičius, gyd. V.Kairevičius.

FK "Kruoja" startinė sudėtis: G.Kvedaras, M.Bagužis, J.Mockus, S.Pihotckij, P.Drublionis, M.Gardzijauskas, Ž.Banys, K.Jarmalavičius, V.Pocevičius, E.Veliulis, T.Švelna.
Atsarginiai: M.Galdikas, A.Žulpa, G.Slavickas, T.Jaudokimovs, D.Petrauskas, D.Paulauskas, A.Bagočius.
Treneriai: vyr.treneris A.Klimavičius, treneris A.Dambrauskas, gyd. A.Isalčiūnas

Teisėjai: teisėjas J.Paškovskis (NA/k) (Vilnius), asist. A.Bagdonas (I,k) (Vilnius) asist. R.Andriuškevičius (II,k) (Vilnius), inspektorius L.Dunauskas (Telšiai)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: III turas

2011 Bal 03 00:35

"Ekranas" 3:0 "Kaunas"
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2637" onclick="window.open(this.href);return false;
2011-04-02

Šeštadienį A lygos III turo rungtynėse Panevėžio „Ekranas“ Marijampolėje nesunkiai įveikė Kauno FBK „Kauną“ 3:0. Po trečios pergalės iš eilės kartu su Marijampolės „Sūduva“ Panevėžio ekipa dalinasi 1-2 vietas.
„Ekrano“ startinė sudėtis: T.Kauneckas, A.Jokšas, N.Sasnauskas, D.Gleveckas, D.Matovič, M.Andelkovič, R.Radavičius, A.Kučys, A.Ribokas, T.Markevičius, E.Varnas.
Nuo pat pirmų minučių, kaip ir buvo galima numanyti, iniciatyva priklausė šalies čempionams. Pirmojo įvarčio laukti ilgai nereikėjo. 10 minutę greitos atakos smaigalyje atsidūrė T.Markevičius, kuris perėmė kamuolį šalia varžovų baudos aikštelės ir smūgiu nuo virpsto išvedė ekipą į priekį - 1:0. 22 minutę galėjo tapti lygus: aikštės viduryje suklydo R.Radavičius bei D.Matovič ir kamuolį perėmęs Kauno komandos žaidėjas greitai atsidūrė šalia „Ekrano“ vartų, atliko perdavimą ekipos draugui, kuris atsidūręs vienas prieš vartus nesugebėjo atlikti sėkmingo smūgio. Kamuolys praskriejo šalia vartų. Po 3 min. sekė „Ekrano“ ataka, po skersuoto kamuolio į baudos aikštelę vartininkas nesėkmingai jį išmušė ir kamuolys atsidūrė ties baudos aikštelės riba, jį tiksliai stipriu gražiu smūgiu nestabdymas į viršutinį vartų kampą pasiuntė A.Kučys - 2:0. Per pirmąjį varžybų pusvalandį „Ekranas“ paklojo tvirtus pagrindus pergalei ir Panevėžio komandos pranašumas nekėlė abejonių. Iki pertraukos aikštėje vaizdas nesikeitė: žaidimą tvirtai kontroliavo „Ekranas“, kuris dar turėjo ne vieną progą triuškinamą rezultatą pasiekti dar pirmajame kėlinyje. Kauno komanda atsakydavo retomis atakomis, viena jų galėjo baigtis įvarčiu, tačiau iš kelių metrų smūgiuotas kamuolys pataikė į vartininką T.Kaunecką.

Po pertaukos 51 min. „Ekranas“ savo pranašumą įtvirtino trečiu įvarčiu. Po tikslaus R.Radavičiaus perdavimo E.Varnas iš kelių metrų muša įvartį ir nepalieka abejonių dėl šių rungtynių baigties. Po kelių minučių „Kauno“ situaciją sukomplikavo raudona kortelė: A.Sanajevas už paskutinės vilties pražangą prieš R.Radavičių išvydo raudoną kortelę. Baudos smūgis pataikė į žaidėjų sienelę. Iki rungtynių pabaigos „Ekranas“ kontroliavo situaciją aikštėje, tačiau daugiau pasižymėti nepavyko. Užtikrinta trečioji pergalė sausu rezultatu ir Panevėžio ekipa liko vienintelė, nepraleidusi nei vieno įvarčio A lygos pirmenybėse.

Sekmadienį, balandžio 3 d. Kaune, Nacionalinės akademijos aikštėje (Aušros g. 42D) susitiks FBK“Kauno” ir “Ekrano” dublerių komandos. Rungtynių pradžia – 13 val.

Grįžti į