Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Ir vėl...Naujas treneris kas juo galėtu būti ?

2023 Sau 24 13:02

Antradienį tai Delfi pripažino ir pats E. Stankevičius.

„Ne paslaptis, domina E. Jankausko kandidatūra ir jo paslaugos. Buvo susitikimas pirmadienį, strategas išsakė savo poziciją. Laukia dar vienas susitikimas rytoj (trečiadienį), kurio metu tikimės susitarti dėl visų sutarties detalių ir sąlygų.

Tuomet sausio 30-ą dieną vykdomajam komitetui bus pristatyta E. Jankausko kandidatūra, jis nuspręs, ar patvirtinti Lietuvos jaunimo rinktinių ir vyrų nacionalinės komandos trenerių štabus“, – teigė E. Stankevičius.

Anot LFF generalinio sekretoriaus, E. Jankauskui siūloma rinktinei vadovauti artėjančio Europos čempionato atrankos ciklo metu.

„Trečiadienį aptartume visas sutarties detales, E. Jankauskas pristatytų savo asistentus, galimą trenerių štabo sudėtį.

O R. Breu atitektų 19-mečių rinktinės trenerio vieta. Ir pats Reinholdas yra minėjęs, jog save labiau mato jaunimo rinktinėse“, – pridūrė E. Stankevičius.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/p ... d=92349867

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Ir vėl...Naujas treneris kas juo galėtu būti ?

2023 Sau 30 17:36

Vykdomojo komiteto posėdyje patvirtinti Lietuvos nacionalinių rinktinių treneriai
30 sausio, 2023
https://www.lff.lt/vykdomojo-komiteto-p ... treneriai/

Pirmadienį LFF būstinėje vyko Vykdomojo komiteto posėdis, kurio pagrindinis klausimas buvo Lietuvos nacionalinių rinktinių trenerių tvirtinimas.

Nacionaliniu vyrų rinktinės treneriu buvęs legendinis Lietuvos rinktinės futbolininkas Edgaras Jankauskas. Jam tai nebus pirmas etapas prie nacionalinės rinktinės vairo – rinktinei jis jau vadovavo 2016–2018-aisiais. Buvo patvirtinas ir nacionalinės rinktinės trenerių štabas. Vyriausiajam treneriui talkins asistentai Andrius Velička ir Vaidas Sabaliauskas, vartininkų treneris Audrius Paškevičius, fizinio rengimo treneris Georgas Freidgeimas bei analitikas Rokas Pranaitis.

Patvirtinti ir vaikinų rinktinių vyriausieji treneriai – U21 bei U15 rinktines treniruos Tomas Ražanauskas, U19 rinktinei diriguos Reinholdas Breu, o U16 ir U17 rinktinių vairas patikėtas A. Veličkai.

Patvirtinti ir moterų bei merginų rinktinių treneriai. Nacionalinę moterų rinktinę ir toliau treniruos Danielis Wimmeris, U19 merginų rinktinė patikėta į Karolio Jasaičio rankas, o merginų U15 ir U17 rinktines treniruos Kotryna Kulbytė.

Grįžti į