slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 28 09:51

Galėjai papaišyti žemėlapį :mrgreen: O tai ne į tą daržinę nueisiu... :
nei tu kur eisi, nei važiuosi. Žiūrėsi per kompą ant sofkutės gulėdamas į tuos savo žaliai baltus loserius, apsuptas uošvienės ir žmonos ir viskas :lol: .

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 10:38

nei tu kur eisi, nei važiuosi. Žiūrėsi per kompą ant sofkutės gulėdamas į tuos savo žaliai baltus
loserius
, apsuptas uošvienės ir žmonos ir viskas :lol: .
Sirguliuoju, tai namie būsiu ant raudonos sofkutės... bet jaučiu, kad man kompo niekas neduos, tai liksiu be fulės, tik arbatą su medumi gersiu... :roll:
loserius??? Suklydai gal??? lošėjus norėjai parašyti??? :roll: :twisted:

Uošvienė kaip dora katalikė eis dažyti margučių. :mrgreen: Nereikia man pagalbos, kad kas komentuotų varžybas. :mrgreen:

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 10:40

M. Zubas: "Tauras" prieš mus neturi ko prarasti
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... rasti.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Privalome suprasti, koks varžovas atvažiuoja į Vilnių. "Tauras" yra lygos autsaideris, tačiau tuo jis ir gali būti pavojingas", - sako žalgiriečių treneris

"Rungtynėms svarbiausia pasiruošti psichologiškai", - prieš šeštadienio mačą pabrėžia Marekas Zubas.

"Sezono pradžia yra neprognozuojama. Komandos gali rungtynes sužaisti virš savo galimybių arba priešingai. Stabilumas ir ryškesnis žaidimo braižas atsiranda sezonui įpusėjant", - teigia VMFD "Žalgiris" ekipos treneris.

"Priešininkai išėję į aikštę užmiršta klubo problemas. Jaunimas, kurio tauragiškiams netrūksta, rungtyniauja su dviguba energija ir noru įrodyti savo vertę. Tad turime susikoncentruoti ties savo žaidimu, viską atlikti kaip įmanoma geriau.

Komanda privalo rungtyniauti kokybiškai prieš visus varžovus. Žalgiriečiams keliami aukščiausi efektyvumo kriterijai. Labai svarbu savo pasirodymu aikštėje priešininkams neleisti pagalvoti apie tai, kad jie gali parsivežti nors tašką", - pasakoja strategas.

"Džiugu, jog visi žalgiriečiai sveiki. Galime tinkamai ruoštis dvikovai. Mieliau rungtyniautume lauke, tačiau oro sąlygos tam vis dar netinkamos. Tuo įsitikinome praėjusį savaitgalį, kuomet susitikome su Rygos "Daugava" klubu.

Galime pasidžiaugti, jog pavyko iškovoti pergalę, o futbolininkai neatitrūko nuo rungtynių ritmo. Tai labai svarbu. Po Šv. Velykų mūsų laukia nepaprastai įtemptas tvarkaraštis", - sako Marekas Zubas.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 10:43

VMFD „Žalgiris“ VS. Tauragės „Tauras“

Praėjusiame sezone žalgiriečiai tarpusavio dvikovose šventė penkias pergales.

A lygoje pirmosios dvi pasiektos rezultatu 2:0, vėliau 5:0, 4:0 ir LFF taurės V etape 3:0.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 10:45

Kitos komandos prie -6-9 lošia lauke ir neinkščia, o čia matai +1 baidosi. Dar suprasčiau, jei sakytų, kad žiūrovų gaila, o dabar tik patys bijo kai ką nušalti :)

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 10:45

Iš pralaimėjimų liūno neišbrendantis „Tauras“
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... 80%9C.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Praėjusiame sezone devintąją vietą užėmęs Tauragės „Tauras“ šiemet yra vienintelis klubas dar neiškovojęs taškų A lygoje

Būsimasis žalgiriečių varžovas į Vilnių atvyks po trijų iš eilės patirtų pralaimėjimų šalies čempionate.

Permainos

Dar sausio mėnesį „Tauro“ sporto direktoriumi tapo Šenderis Giršovičius, o kiek vėliau prie administracijos prisijungė ir generalinis vadybininkas, italas Michele Giordano. Vadovauti komandai sutiko treneris iš Baltarusijos Aleksandras Brazevičius, pakeitęs italą Giovanni Scanu.

Iš pradžių į komandos treniruotes rinkosi išskirtinai vien tauragiškiai, kiek vėliau į peržiūrą atvyko legionieriai.

Pasiruošimas

Žiemą tauragiškiai išbandė jėgas šešiuose draugiškuose susitikimuose. Iš pradžių 2:3 bei 0:6 nusileista Liepojos „Metalurgs“ ir Sillamae „Kalev“ komandoms. Kiek vėliau 1:2 pralaimėta Gargždų „Bangos“ ekipai. Po to sekė pergalė 2:0 prieš praėjusių metų bronzininkę „Sūduvą“ ir skaudus pralaimėjimas 1:4 „Šiauliams“. Pasiruošimo ciklas užbaigtas pergalingai - rezultatu 2:0 nugalėtas I lygos debiutantas Kazlų Rūdos „Šilas“.

Sezono startas

Vos prasidėjus A lygos sezonui tauragiškiams vėl teko nusivilti. Pirmajame ture namuose 1:2 pralaimėta Pakruojo „Kruojai“, vėliau išvykoje 0:2 nusileista Gargždų „Bangai“, o trečiajame ture savo aikštėje patirtas sutriuškinimas Marijampolės „Sūduvos“ vienuolikei - 1:6. Po šios nesėkmės Tauragės „Tauro“ treneris neslėpė nusivylimo savo auklėtiniais.
„Pralaimėjimas „Sūduvai“ yra gėdingas ir skaudus. Aikštėje nebuvo komandos, nebuvo kovos, nusiteikimo žaidimui. Mes nusileidžiame savo lygiu. Mums toli iki profesionalumo.
Kai kurie futbolininkai galvoja, kad žaisdami ir treniruodamiesi jie daro paslaugą komandai. Kol patyrę futbolininkai treniruosis ir žais taip, kaip matėme, komandinės dvasios aikštėje nebus“, - sakė A. Brazevičius. Treneris apgailestavo, jog tai buvo jau trečios rungtynės, kai žaidėjai nepadarė to, kas buvo suplanuota.
„Trejas rungtynes negaliu išsireikalauti iš komandos elementariausių taktinių uždavinių įgyvendinimo. Komandos dvasia netgi žemiau nulio. Matau vienintelę išeitį – daugiau pasitikėti jaunais žaidėjais, nes aikštėje nematau skirtumo tarp patyrusio ir septyniolikmečio.
Tik jauni futbolininkai sąžiningai, trokštantys žaisti. Juos tenkina šiandieninės sąlygos, kad ir kokios jos sunkios. Jie nori žaisti futbolą ir tobulėti. Todėl tai vienintelė išeitis.“ – teigė A. Brazevičius.
„Tauras“ daugiausia bėdų turi dėl atsarginių žaidėjų suolelio ir lyderio trūkumo.
„Trejas rungtynes iš eilės mes turime tik 2-3 atsarginius žaidėjus. Praeitose vos vieną. Per savaitę futbolininkai turi atlaikyti didelius krūvius.
Kuomet yra sunku, aikštėje nėra lyderio, kuris sunkiu momentu galėtų užvesti komandą, padėti jai. Kai tik tampa sunku, mes susispaudžiame gynyboje, pamiršdami, kad mes taip pat mokame žaisti.
Pirmiausia reikia gaivinti komandos psichologiją, dvasią. Jeigu to nepavyks padaryti, nežinau, apie ką galima daugiau kalbėti. Situacija labai sunki. Nežinau, kaip futbolininkai, tačiau aš daugiau tokios gėdos užsitraukti negaliu ir neketinu. Galiu ir moku dirbti. Mes vienareikšmiškai ištaisysime šią situaciją“, – rėžė A. Brazevičius.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 10:50

Kitos komandos prie -6-9 lošia lauke ir neinkščia, o čia matai +1 baidosi. Dar suprasčiau, jei sakytų, kad žiūrovų gaila, o dabar tik patys bijo kai ką nušalti :)
Plius vienas yra daug blogiau už minus 15 ar 25. Manau,turėtum žinoti tai, kad bacilos ir virusai tiesiog lipte limpa prie nulinės temperatūros, o kai šalta nieko baisaus... :ugeek:
Kolega, gal šiais metais nesirgai??? :roll:

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 10:52

Užduotis - laimėti nepraleidus įvarčio
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... arcio.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VMFD "Žalgiris" ekipos gynėjas Luka Peričius prieš mačą su Tauragės "Tauru" sako, jog žalgiriečiams keliama užduotis ne tik laimėti


"Galime neabejoti, jog varžovai savo žaidimą pradės nuo gynybos. Jie lauks mūsų klaidų, o tuomet stengsis kontratakuoti. Praėjusiais metais jiems to padaryti nepavyko - nepraleidome nė vieno įvarčio. Gynybai bus keliamas uždavinys vėl išlaikyti savo vartus "sausus". Tai bus paskutinės mūsų rungtynės "Sportima" manieže, todėl norime šią vietą palikti iškovoję įtikinamą pergalę", - sako L. Peričius.

"Kiek šiemet teko stebėti "Tauro" pasirodymus, pirmiausia į akis krito šios komandos prastas fizinis pasirengimas. Rungtynėse su Marijampolės "Sūduva" tauragiškiai pirmąjį kėlinį sužaidė lygiosiomis, o antrajame neatpažįstamai pasikeitė. Atrodo, kad "Tauro" vienuolikei šiame sezono etape jėgų užtenka tik 45 minutėms", - pastebi kroatas.

"Praėjusį A lygos turą bei draugiškas rungtynes su Rygos "Daugava" buvau priverstas praleisti dėl traumos, tačiau dabar jaučiuosi gerai. Jeigu treneriui reikės manęs aikštėje, būsiu pasiruošęs", - tikina gynėjas.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 13:07

Žalgiriečiams keliami aukščiausi efektyvumo kriterijai. Labai svarbu savo pasirodymu aikštėje priešininkams neleisti pagalvoti apie tai, kad jie gali parsivežti nors tašką
tai kokie tada efektyvumo kriterijai keliami austrų klubams ar Atlantui, jau nekalbant apie čempionų lygos klubus.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 13:12

Manau,turėtum žinoti tai, kad bacilos ir virusai tiesiog lipte limpa prie nulinės temperatūros, o kai šalta nieko baisaus... :ugeek:
Kolega, gal šiais metais nesirgai??? :roll:
Čia tik žaliai balti gali taip mąstyti. Virusai, slogos, ledas, karštis ir dar visokie velniai jiems trukdo aukščiausio lygo futbolą pademonstruoti. Neįsivaizduoju, kaip kovotojas gali sirgti. Nors , kaip Cezis minėjo tai ten tik lošėjai belikę...

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 13:55

Čia tik žaliai balti gali taip mąstyti. Virusai, slogos, ledas, karštis ir dar visokie velniai jiems trukdo aukščiausio lygo futbolą pademonstruoti. Neįsivaizduoju, kaip kovotojas gali sirgti.

Nors , kaip Cezis minėjo tai ten tik lošėjai belikę...
Aš kovotojas esu, bet nuo sausio pabaigos nesugebu bacilų užmušti... nei samanė, nei arbata su medum nepadeda... :twisted:
Prie PC sudėtinga pasėdėti, ant sofkutės sudėtinga vartytis, o jeigu reikėtų fulę šaltyje žaisti, tai nafig... :twisted:
Sausio 30 dieną ėjau per miestą ir dantim kalenau... daugiau nei 39 temperatūra...
Net ir kovotojai suserga... :ugeek:

Grajakai-žaidėjai-lošėjai. :D Arba pamaivos-reklaminiai veidukai/kojytės...
Juk galima rinktis tarp tų, kurie grajina, ir, tarp tų, kurie tik maivosi...
Žaidžia, o ne pozuoja fotografams, ar triusikus lyg Bekhemas reklamuoja...
O to ko pageidauji??? Kad vien modeliai CHR7 stiliaus pagal tave turėtų aikštėje slankioti??? :roll:
Atrodo, kad slash tapo pop kultūros auka... Tikras lietuviškas futbolas yra žaidžiamas pelkėje, kemsynuose ir bruzgynuose, šabakštynuose... Išvedė tave lenkai iš kelio... tau duok tik iščiustytą D ir G stadioną su kokiu FC KAUNAS žvaigždynu... FK SPYRIS, mat tau jau ne lygis.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 14:51


Net ir kovotojai suserga... :ugeek:
Tu gal sportininkus turėjai omenyje, o ne kovotojus...:)
Atrodo, kad slash tapo pop kultūros auka... Tikras lietuviškas futbolas yra žaidžiamas pelkėje, kemsynuose ir bruzgynuose, šabakštynuose...
tai ko Žalgiris slepiasi Sportimoje, kur vėjas neužpučia ir sniego nėra? Ar jie nepripažysta lietuviško futbolo? FBK su jaunimo rinktine irgi per šalčius ant vėjo žaidė draugiškas NFA aikštėje ir nieko. Visas jaunimas sulindęs į žiemines striukes lakstė. O pvz. FBK ispanas išėjo su vasarine apranga žaisti ir nepasakysi, kad jam šalta. Nors ir nekaip jis žaidžia, bet matosi kovotojas. O žaliai balti verkia, kad ant apledėjusios aikštės gali tekti žaisti.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 15:05

Tu gal sportininkus turėjai omenyje, o ne kovotojus...:)
Save turėjau mintyje... Kovotojas, amžinai sugniaužti kumščiai ir pasiruošęs bet kam perkąsti gerklę.
10 metų net slogos nebuvo, o čia blin, kai pristojo bacilos kažkokios... nafig... :mrgreen:
tai ko Žalgiris slepiasi Sportimoje, kur vėjas neužpučia ir sniego nėra? Ar jie nepripažysta lietuviško futbolo? FBK su jaunimo rinktine irgi per šalčius ant vėjo žaidė draugiškas NFA aikštėje ir nieko. Visas jaunimas sulindęs į žiemines striukes lakstė. O pvz. FBK ispanas išėjo su vasarine apranga žaisti ir nepasakysi, kad jam šalta. Nors ir nekaip jis žaidžia, bet matosi kovotojas. O žaliai balti verkia, kad ant apledėjusios aikštės gali tekti žaisti.
Oi, tai čia dėl merginų. Nori pritraukti jas į stadionus, bet LFF stadione sušaltų gražuolės, netektų pusės grožio, o Sportima, tai rimta daržinė, nei sniego, nei šalčio...
FBK KAUNAS-2012 gi mėgėjai... Jiems ten žiemos turnyrų metu ir draugiškose galima bet kaip žaisti...jeigu nori vasariškai, o jeigu nori su vailokais žaidžia, su pufaikoms.
A lygos reglamentas draudžia pačiūžas, vailokus, pufaikas ir kitus rakandus naudoti rungtynių metu. Buržuikos juk nepasistatyti vartininko aikštelėje. O III lygoje komandų susitarimu tai galima pasidaryti... :mrgreen:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 15:28

FBK KAUNAS-2012 gi mėgėjai... Jiems ten žiemos turnyrų metu ir draugiškose galima bet kaip žaisti...jeigu nori vasariškai, o jeigu nori su vailokais žaidžia, su pufaikoms.:
tai, kad ne mėgėjai o Lietuvos jaunieji talentai U-17 su pufaikom žaidė.
A lygos reglamentas draudžia pačiūžas, vailokus, pufaikas ir kitus rakandus naudoti rungtynių metu. Buržuikos juk nepasistatyti vartininko aikštelėje.
tai mėgėjai turbūt kalčiausi žaidžiantys su pačiūžomis ir vailokais, kad Žalgirio superžvaigždės negali išbėgti į atvirą orą sužaisti A lygos rungtynių. Merginų dar jiems mat reikia pritraukti į stadionus. Patys, kaip merginos su Vilma priešakyje...

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 15:36

Čia: talentai žaidė su pufaikom, kad nesušaltų... :ugeek: O kad fbk`aškės nudistus vaidina, tai jau rimta bėda. :mrgreen:

Nereikia varyt ant žalgiriečių, jeigu tamstelė nuo alučio į pilvą nuaugai. :mrgreen: Vilma graži moteriškaitė, vaikinai juk nešals kažkokiam pavietryje???
nafig tokios kančios, kad save "marozyti"??? Dar senovės žemaičiai sakydavo, kad šiluma kaulų nelaužo, bet litvinams to nesuprast... :roll: 8-)

Grįžti į