šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 15:50

Dar senovės žemaičiai sakydavo, kad šiluma kaulų nelaužo, bet litvinams to nesuprast... :roll: 8-)
Ai tik nereikia. Žemaičiai (Gargždai ir Tauragė) kaip sykis ant pliko lauko lošia, o vilniečiai ir marijampoliečiai į daržines lenda.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 29 16:01

Dar senovės žemaičiai sakydavo, kad šiluma kaulų nelaužo, bet litvinams to nesuprast... :roll: 8-)
Ai tik nereikia. Žemaičiai (Gargždai ir Tauragė) kaip sykis ant pliko lauko lošia, o vilniečiai ir marijampoliečiai į daržines lenda.
Tai žemaičiai ant pliko lauko lošia, o po to ilgai šildosi po kaldra. :mrgreen: Šiltai ir karštai laiką leidžiame. :mrgreen:
O kad vilniečiai, mar`iečiai landžioja į daržines, tai gal lepūs yra, neužsigrūdinę... :roll:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:01

Kvailai Atlantas pralaimėjo. Bet nėra ko norėti, kai Šiaulių gynyboje FBK legenda Fridrikas stovi. Nesuprantu, tik kaip Šiauliai sugebėjo pralošti kappa marškinėliams ir dar suteikti viltį jiem kovoti dėl aukso. Atlantui šitas pralaimėjimas gali kainuoti A lygos auksą.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:24

2013-03-29 19:00
Atlantas 1 : 3 Šiauliai
[1-0] 30` Andrius Bartkus
[1-1] 67' George Alaverdashvili
[1-2] 90' Niko Tokič
[1-3] 90' George Alaverdashvili


Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/719/atlantas-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/719/atlantas-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/719/atlantas-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;


p.S. prie santraukos šiaulietis daro gestą panašų į nacių pasisveikinimą. :mrgreen:

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:31

Kvailai Atlantas pralaimėjo. Bet nėra ko norėti, kai Šiaulių gynyboje FBK legenda Fridrikas stovi. Nesuprantu, tik kaip Šiauliai sugebėjo pralošti kappa marškinėliams ir dar suteikti viltį jiem kovoti dėl aukso. Atlantui šitas pralaimėjimas gali kainuoti A lygos auksą.
Bac, bac, bac... ir ATLANTO galybės neliko nė ženklo

Vakar nutrūko įspūdinga ATLANTO dviejų pergalių serija.

Vaciuko globotinius nugalėjo kuklus klubas iš ŠIAULIŲ ir padarė galą klaipėdiečių dominavimui A lygoje. Šiose varžytuvėse geriausiu žaidėju, įmušusiu du įvarčius, tapo perbėgėlis iš KRUOJOS ALAVERDAŠVILIS. :mrgreen: Labai mėgstu, kai kuklūs klubai mindo į purvą tokius rėksniukus kaip ATLANTAS. :mrgreen:

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:36

“Šiauliai” nuleido “Atlantą” ant žemės
2013 03 29
http://penalty.lt/siauliai-nuleido-atlanta-ant-zemes/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jei dvi Klaipėdos “Atlanto” pergalės sezono pradžioje laikytos netikėtumu, tai klaipėdiečių nesėkmė penktadienį rungtynėse su “Šiauliais” tikriausiai taip pat verta sensacijos vardo.

Gargžduose vykusioje dvikovoje šeimininkų teisėmis žaidęs “Atlantas” pralaimėjo “Šiauliams” 1:3.

Rungtynės prasidėjo aikštėje dominuojant šiauliečiams. 12 min. po “Šiaulių” ekipos naujoko George Alaverdašvilio smūgio savo komandą turėjo gelbėti klaipėdiečių vartininkas Mantas Galdikas. Šis epizodas privertė “Atlantą” suaktyvėti ir užvaldyti aikštės vidurį, nors progų atakos smaigalyje jie ir neturėjo.

30 min. netoli baudos aikštelės buvo pargriautas “Atlanto” saugas Marius Papšys, o Andrius Bartkus dar kartą įrodė turintis “smagią” koją. Jo baudos smūgis lėkė tiesiai į Pauliaus Pociaus ginamų vartų tinklą. Iki pertraukos šiauliečių gynyba ne kartą braškėjo. Kartą po kampinio kamuolį nuo vartų linijos atmušė gynėjai, o netrukus nuo gynėjų pabėgo klaipėdietis Karolis Laukžemis, bet smūgiavo netiksliai.

Antrame kėlinyje tęsėsi “Atlanto” dominavimas. Kelis kartus pavojingai smūgiavo varžovų gynybą draskęs M.Papšys. Tuo metu “Šiaulių” ekipos žaidime puolime varžovams įtampą keldavo vienintelis G.Alaverdašvilis. Tačiau gruzinas pasiekė savo 67 min. – jis panašiai kaip A.Bartkus realizavo baudos smūgį ir išlygino rezultatą.

Po praleisto įvarčio “Atlantas” sutriko, bet dar didesni nemalonumai Klaipėdos komandos laukė dvikovos pabaigoje. 89 min. Roko Gedmino smūgį atrėmė vartininkas, bet pirmas prie kamuolio suskubęs Niko Tokičius persvėrė rezultatą. Tuomet “Atlantas” pabandė išplėšti bent lygiąsias. Paskutinėmis rungtynių akimirkomis prie klaipėdiečių atakos prisijungė ir vartininkas M.Galdikas. Bet šiauliečiai atrėmė šturmą ir keliais staigiais perdavimais priekyje “surado” G.Alaverdašvilį, kuris ir padėjo tašką – 1:3. Pirmąją pergalę iškovoję “Šiauliai” surinko 5 taškus ir tik tašku atsilieka nuo “Atlanto”.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:37

Gargždų “Banga” VS. Panevėžio “Ekranas”
Gargždų stadionas, 14.00 val.
Tiesiogiai – per LRT


Trečiame ture “Banga” gana netikėtai net 0:3 nusileido Alytaus “Dainavai”. Todėl dabar gargždiškiams norėtųsi reabilituotis po nesėkmės, tačiau kažin, ar tokio kalibro varžovas tai leis. Antra vertus, kovingumu pasižyminti “Banga” pernai sykį su šalies čempionais sužaidė lygiosiomis. Todėl pirmosiose dienos rungtynėse galima tikėtis visko. Ypač žinant, kad “Ekrano” gynyba su naujokais dar nefunkcionuoja tobulai. Tą patvirtino draugiškos rungtynės su Daugpilio “Daugava”, kuriose ekraniečiai praleido tris įvarčius (2:3). Beje, “Ekranas” praleido įvarčius ir rungtynėse su “Dainava” bei “Kruoja”. Abi komandos per pertrauką čempionate stiprino puolimo grandį. Į “Bangą” sugrįžo ilgametis juos puolėjas Aurelijus Staponka, “Ekranas” pagaliau pasirašė sutartį su Artūru Rimkevičiumi. Tiesa, rezultatyviausias praėjusio sezono žaidėjas rungtyniauti Gargžduose dėl traumos padarinių dar negalės.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:38

Vilniaus “Žalgiris” VS. Tauragės “Tauras”
“Sportimos” maniežas, 19.00 val.


“Žalgirio” klubas iš kuklumo nemirs. Dar prieš sezoną žalgiriečiai viešai deklaravo čempioniškas ambicijas. “Atlanto” antausis ir sunki pergalė prieš “Šiaulius” privertė vicečempionus pažvelgti į veidrodį. Nepaisant to, prieš dvikovą su autsaideriais vilniečiai ir toliau spinduliuoja ramybe ir didžiuliu pasitikėjimu savimi. “Laimėti nepraleidus įvarčio”, – tokį komandos tikslą nurodė gynėjas iš Kroatijos Luka Peričius. Jis nori pakartoti praėjusio sezono scenarijų, kai “Žalgiris” nugalėjo Tauragės ekipą visose penkeriose A lygos ir LFF taurės dvikovose, taip ir nepraleisdamas įvarčio. Tačiau “Žalgiriui” koją gali pakišti nesibaigiantys eksperimentai gynybos grandyje. Rungtynes su “Atlantu” gynybos viduryje pradėjo L.Peričiaus ir A.Jankausko duetas, kraštuose žaidė Egidijus Vaitkūnas ir Georgas Freidgeimas. Pro du pastaruosius klaipėdiečiai skriedavo lyg mindami dviratį, tad antrosiose rungtynėse su “Šiauliais” kraštuose jau žaidė Andro Švrljuga ir Vaidas Šilėnas. Nors pastarasis įpratęs žaisti saugu, tą dieną turėjo kovoti gynyboje, o bene geriausias kairysis gynėjas Lietuvoje Ramūnas Radavičius buvo pastumtas į krašto saugus. Tuo metu vidurio gynėjų pozicijoje duetą su A.Jankausku sudarė veteranas Andrius Skerla, pakeitęs L.Peričių. Ką pasirinks Marekas Zubas dabar?

Po nuviliančio sezono starto nusiminęs “Tauro” treneris Aleksandras Brazevičius atvirai prabilo apie komandos žaidimo problemas ir būtinybę jas naikinti. Trūkumams pašalinti tauragiškiai turėjo beveik dvi savaites. Tad šeštadienį vakare pamatysime, ką per šį laikotarpį nuveikė “Tauro” ekipa. Tauragiškiams belieka susitelkti į gynybą, atsilaikyti kaip galima ilgiau ir laukti savo šanso kontratakuoti. Kaip ilgai tai seksis, sunku pasakyti, nes kol kas visiems į akis krinta prastokas “Tauro” komandos fizinis pasirengimas.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:39

Marijampolės “Sūduva” VS. Alytaus “Dainava”
“Arvi” maniežas, 19.00 val.


Nors kai kurios lažybų bendrovės akivaizdžiu poros favoritu laiko “Sūduvą”, jų siūlomi koeficientai tikrai neatspindi esamo jėgų santykio tarp komandų. “Sūduvai” reikia pamiršti pernai iškovotą bronzą ir iš paskutiniųjų kautis dėl pripažinimo. Marijampoliečiai sezoną pradėjo labai sunkiai, savo manieže per du susitikimus nepelnydami nė įvarčio, bet vėliau atkuto išvykoje 6:1 sutriuškindami “Taurą”.

“Dainavoje” pastaruoju metu įvyko permainų, kurias ištikimiausi klubo gerbėjai tikriausiai sutiko ne itin džiaugsmingai. Išskirtinai lietuviškas klubas pasipildė net trimis užsieniečiais iš įvairausių pasaulio kampelių – Claude’u Maka Koumu (Kirgizija), Akilu DeFreitu (Trinidadas ir Tobagas) bei Soumaila Keita (Malis). Ar jie taps rimta paspirtimi dzūkams, ar tik papildys pilką A lygos legionierių sąrašą, parodys artimiausi turai. “Jų vertinti negaliu, nes mačiau žaidžiančius tik tarp sniego ir ledo. Taip, jie bendrauja maloniai, elgiasi profesionaliai. Galiu pasakyti tiek”, – juokdamasis interviu “Sūduvos” tinklapiui sakė “Dainavos” treneris Gedeminas Jarmalavičius. Užsitęsęs pavasaris yra didžiausia “Dainavos” komandos problema, nes Alytuje nėra dirbtinės aikštės.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 10:57

[ Labai mėgstu, kai kuklūs klubai mindo į purvą tokius rėksniukus kaip ATLANTAS. :mrgreen:
turbūt netvėrei džiaugsmu, kai dar kuklus klubas Atlantas padėjo į vietą rėksnius iš Žalgirio :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 11:00

Galvoju, ar negalimas variantas, kad Žalgiris slapčia nupirko Šiauliams tą gruziną, kad atiminėtų taškus iš Ekrano ir Atlanto ir taip palengvintų vilniečiams kovą dėl medalių.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 11:12

"Šiauliai" švenčia pirmąją pergalę!
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_13334" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien Gargždų miesto stadione įvyko IV turo „SMScredit.lt A lygos“ rungtynės. Susitiko kol kas be pralaimėjimų žengiantys Klaipėdos „ Atlantas“ ir du taškus savo sąskaitoje turintys Šiaulių „Šiauliai“. Po atkaklių rungtynių, kuriose netrūko aštrių epizodų, panaikinę vieno įvarčio deficitą pirmąją savo pergalę rezultatu 3-1 šventė Šiaulių „Šiauliai“.

Startinė „Šiaulių“ sudėtis“
Paulius Pocius, Mantas Fridrikas (K), Klimas Gusočenko, Edvardas Pšelenskis, Deivydas Lunskis, Leonid Mushnikov, Tautvydas Eliošius, Arminas Vaskela, Rokas Urbelis, Georgi Alaverdashvili, Marko rašo.

Pirmojo kėlinio pradžioje abi komandos rungtyniavo apylygiai. Pirmieji šansą pasižymėti turėjo „Šiauliai“, kuomet komandos naujokas G. Alaverdashvili stipriai smūgiavo maždaug iš 16 m. atstumo. „Atlanto“ vartininkas kamuolį atmušė prieš save ir trūko labai nedaug, jog prie jo pirmas būtų suskubęs Rokas Urbelis. Deja „Atlantas“ suspėjo apsiginti ir išvengė rimtesnių nemalonumų. Kėliniui įpusėjus iniciatyvą perėmė aikštelės šeimininkai - „Atlanto“ futbolininkai. Pastarieji sukūrė nemažai pavojingų epizodų, po vieno iš kurių Deivydas Lunskis buvo priverstas baudos aikštelės prieigose neleistinai stabdyti „Atlanto“ futbolininką bei gavo geltoną kortelę. 30 – tą minutę prie kamuolio stojęs Andrius Bartkus smūgiavo tiksliai ir išvedė savo ekipą į priekį 1-0. Kėliniui artėjant į pabaigą „Atlantas“ dar turėjo porą momentų, tačiau dėka „Šiaulių“ gynybos, rimtesnių nemalonumų pavyko išvengti. Pirmasis kėlinys baigėsi minimalia „Atlanto“ persvara.

Antrojo kėlinio pradžioje aktyvesni buvo „Atlanto“ futbolininkai. Tačiau neilgai trukus žaidimas išsilygino. Sužaidus maždaug 20 antrojo kėlinio minučių „Šiauliai“ uždirbo baudinį maždaug 18 m. nuo vartų. Smūgį sėkmingai realizavo G. Alaverdashvili ir išlygino rezultatą. Rungtynėms bėgant į pabaigą aikštelėje pasirodė puolėjas iš Kroatijos Niko Tokič. Po sėkmingo Roko Gedmino reido kairiuoju kraštu ir smūgio į vartus „Atlanto“ vartininkas kamuolį atmušė prieš save, pirmas prie kamuolio suskubo Niko Tokič bei išvedė „Šiaulius“ į priekį 2-1. Per pridėtą laiką „Atlantas“ uždirbo kampinį. Rezultato lyginti nuskubėjo ir klaipėdiečių vartininkas. Sėkmingai apsigynę nuo pavojaus, „Šiauliai“ pasinaudojo vartininko nebuvimu savo vietoje bei galutinai išsprendė rungtynių baigtį. Trečiojo įvarčio autorius G. Alaverdashvili. „Šiauliai“ švenčia pergalę rezultatu 3-1.

„Šiauliai“ pirmieji parklupdė iki šiol pergalingai žygiavusį Klaipėdos „Atlantą“ ir įsirašė pirmąją pergalę šiame čempionate.

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 11:17

Galvoju, ar negalimas variantas, kad Žalgiris slapčia nupirko Šiauliams tą gruziną, kad atiminėtų taškus iš Ekrano ir Atlanto ir taip palengvintų vilniečiams kovą dėl medalių.
Oi, ne.. nepirko, juk MN ir VV labai skūpūs yra. Jie tiesiog įkalbėjo GA pažaisti už ŠIAULIUS ir jeigu gerai žais, tai 2014 metais garantavo vietą ŽALGIRYJE. :mrgreen:

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 11:49

Bac, bac, bac... ir ATLANTO galybės neliko nė ženklo

G. Alaverdashvili
Paveikslėlis

Pergalė!!!
"Šiauliai" parklupdė iki šiol pergalingai rungtyniavusį Klaipėdos "Atlantą" rezultatu 3-1!
Du įvarčius pelnė G. Alaverdashvili, sykį pasižymėjo Niko Tokič.
Pirmyn Šiauliai!
Dvieju metu kontraktas, kad nepabegtu is Siauliu... :mrgreen:

...

Re: IV (4) turas:

2013 Kov 30 12:24

„Atlantas“ A lygoje patyrė pirmąjį pralaimėjimą
http://klaipeda.diena.lt/naujienos/spor ... ima-486197" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktadienį buvo sužaistos vienintelės 4-ojo turo „SMScredit.lt A lygos“ rungtynės.

Gargždų miesto stadione susitiko šį sezoną puikią sportinę formą demonstruojantis Klaipėdos „Atlantas“ bei „Šiauliai“. Rungtynių pabaigoje pergalę rezultatu 1-3 iškovojo šiauliečiai.

Pirmasis įvartis buvo pelnytas 30-ąją minutę. Šeimininkus į priekį išvedė Andrius Bartkus, tačiau 67-ąją minutę rezultatą išlygino George‘as Alaverdashvilis.

Per likusį laiką abi komandos kūrė progas, tačiau jų sėkmingai išnaudoti nepavykdavo. Vis dėlto rungtynių pabaigoje Šiaulių miesto ekipa įrodė savo pranašumą. Pirmiausią pasižymėjo Niko Tokičius, o dar po kelių minučių rezultatą padvigubino G.Alaverdashvilis.

Po šių laimėtų rungtynių Saulės miesto ekipa A lygoje pakilo į 4-ąją vietą, o „Atlantas“ ir toliau lieka 2-oje.

„Atlantas“ 1 – 3 „Šiauliai“
30‘ [1 – 0] A.Bartkus
67‘ [1 – 1] G.Alaverdashvili
90‘ [1 – 2] N.Tokič
90‘ [1 – 3] G.Alaverdashvili

_________________________________________________________________________________________________________
Skaitykite daugiau: http://kl.lt/naujienos/sportas/-atlanta ... z2P18LfunJ" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į