...

IV (4) turas;

2015 Bal 16 16:48

Ketvirtasis I lygos turas – principinių dvikovų metas
2015-04-16 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Ketvir ... u-metas/90" onclick="window.open(this.href);return false;

Ketvirtajame I lygos ture išvysime ne vieną principinę senų varžovų ar kaimynų dvikovą. Pirmenybės jau įsibėgėja, komandos po truputį įgauna formą, tad gražių ir atkaklių kovų, reikia tikėtis, tik daugės.

Tauragės „Tauras“ - : - Kazlų Rūdos „Šilas“
Penktadienis, 04.17, 17:30

Tiesioginė transliacija – per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.
Penktadienį Tauragėje laukiama nuožmi kova dėl taškų. Pirmas ratas „Šilo“ futbolininkams pakankamai sudėtingas – visas rungtynes tenka žaisti išvykose, bet kol kas komanda atrodo pasiruošusi šiems išbandymams. Dvi pergalės ir vienas pralaimėjimas – visai neblogas rezultatas, turint omenyje ir „Šilo“ priešininkus, kurie nebuvo iš silpnųjų. Tauragės „Tauro“ žaidimas kol kas primena sūpuokles – nelengva pergalė startiniame susitikime prieš „Džiugą“, beviltiški 0:4 Alytuje ir rezultatyvios lygiosios namuose rungtynėse su Radviliškio „Lokomotyvu“. Kol kas tauragiškių „Achilo“ kulnas – gynyba, komanda per daug praleidžia įvarčių. Ar tą sugebės išnaudoti Grigaitis ir „ko“? Neilgai teks laukti.

Kėdainių „Nevėžis“ - : -Jonavos „Lietava“
Šeštadienis, 04.18, 13:00


Tiesioginė rungtynių transliacija per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Karščiausias Vidurio Lietuvos derbis retai ką palieka abejingu. Abu miestai su gražiomis futbolo tradicijomis, abu klubai – pirmosios lygos senbuviai. Tarpusavio dvikovos nebūna nuobodžios ir pilkos – tiek aikštėje, tiek už jos ribų, klubų sirgaliai jau ruošia savąją atributiką. Abi komandos rikiuojasi turnyrinės lentelės viršuje, kėdainiškiams šios rungtynės – puiki proga atitolti nuo varžovų, išlaikant lyderio poziciją. Galbūt aikštėje išvysime kėdainiškių „legiono“ atstovų, kurie šiemet kaip reta spalvingi ir intriguojantys, šou. Be abejo, aikštės šeimininkų statusas tarsi ir įpareigoja laikyti „Nevėžį“ favoritais, bet palaukime šeštadienio. Beje, „Nevėžis“ kol kas nepraleidęs nė vieno įvarčio! Papildomas šių rungtynių akcentas – jaunų trenerių dvikova. Įdomu bus stebėti, kokias staigmenas paruošė vienas kitam Darius Urbelionis ir Marius Bezykornovas.

Alytaus „Auska“ – : - Kauno „Kaunas“
Šeštadienis, 04.18, 15:00


Pirmasis istorijoje šių komandų tarpusavio susitikimas vyks Dzūkijos sostinėje. Pasiekimai pirmenybių starte identiški – po vieną pergalę, lygiąsias ir pralaimėjimą. Tiesa, kauniečių sąskaitoje – trimis taškais daugiau (priminsime, kad „Auska“ startavo su -3 taškais). Tiek svečiai, tiek šeimininkai nusiteikę siekti pergalės – bus matyti, kurių norai labiau atitiks galimybės. Neblogai subalansuotai, turinčiai savo žaidimo braižą „Kauno“ komandai, kol kas trūksta rezultatyvesnio puolimo – 2 įvarčių per trejas rungtynes mažoka. Kita vertus, praleidžia kauniečiai irgi nedaug. Alytiškiai savo sirgaliams ramaus gyvenimo nežada ir nesismulkina – jei pergalė, tai 4:0, jei pralaimėjimas tai 0:5.

„Panevėžys“ – : - Kelmės „Kražantė“
Šeštadienis, 04.18, 15:30


Nauja „Panevėžio“ komanda auginasi raumenis, prie jaunimo prisijungė keli patyrę žaidėjai. Panevėžiečiai renka taškus, tiesa, kol kas dar yra „minuso“ zonoje. Gali būti, kad po šio turo iš tos zonos bus pakilta. Tam būtina įveikti lygos debiutantus – Kelmės „Kražantę“. Uždavinys tikrai nėra neįveikiamas. Kelmiškiams startas pirmenybėse, sakykime tiesiai šviesiai, nepavyko. Trys pralaimėjimai stambiais rezultatais gali skaudžiai atsiliepti komandos vidinei atmosferai, pasitikėjimui savimi. Tiesa, nereikia pamiršti, kad „Kražantė“ rungtyniavo su gana pajėgiomis ekipomis, potencialiomis turnyro lyderėmis. Įvarčių santykis (3-16) akivaizdžiai byloje apie tai, kas šiuo metu yra didžiausias Kelmės komandos stratego galvos skausmas. Kita vertus, visose rungtynėse žemaičiai įmušdavo ir patys , tad varžovams ši komanda gali įkasti ir gana skaudžiai.

Pakruojo „Kruoja - 2“ – : - Kretingos „Minija“
Šeštadienis, 04.18, 17:30


Dar viena komandų pora, kurioje galima išskirti ryškesnį dvikovos favoritą. Pakruojo komandos aktyve – dvi pergalės ir tik po atkaklios kovos rungtynių pabaigoje nusileista Gargždų „Bangai“. „Minijai“, tuo tarpu, taškų rinkimo sezonas dar neprasidėjęs. Ar ši „sausra“ bus nutraukta Panevėžyje („Kruojos“ rezervas kol kas čia žaidžia savo „namų“ rungtynes)?! Tenka tuo stipriai abejoti, nors kamuolys, kaip žinome, apvalus. Vėlgi, nereikia pamiršti, kad abi komandos atlieka ir savotiškus „poligonų“ vaidmenis Pakruojo „Kruojos“ ir „Klaipėdos granito“ žaidėjams. Tad kartais kažkokie lokaliniai, specifiniai uždaviniai gali būti svarbesni už atskirų rungtynių rezultatą.

Telšių „Džiugas“ – : - „Trakai – 2“
Sekmadienis, 04.19, 14:00


Telšiškiai nuo pirmųjų turų kimba varžovams į atlapus, atkakliai su jais galynėjasi, bet galų gale būna priversti nusileisti – kol kas balanse trys pralaimėjimai minimaliais rezultatais. Neabejoju, kad greitu laiku „Džiugas“ pradės rinkti ir taškus. Tiesa, šio turo varžovas – ne dovanėlė. „Riteriai“ (nors gal antrąją „Trakų“ komandą derėtų vadinti „ginklanešiais“ ar kokias „knechtais“) demonstruoja neblogą žaidimą, bus išblizginę šarvus bei pasiruošę ginklus. Vėlgi, komandos sudėčiai (ir galbūt nuotaikai) turės įtakos išvakarėse vyksiantis A lygos susitikimas tarp „Žalgirio“ ir „Trakų“ pagrindinių ekipų. Nereikia pamiršti, kad žemaičiai jau nuo senų laikų turi sukaupę nemažai kovų su šarvuotais ir geriau ginkluotais priešais patirties. Ir anaiptol, ne visada „svečiams“ tie susirėmimai smagiai baigdavosi. Tad žemaitiškas lokys savo glėbyje gali kaip reikiant patreškinti šarvuotus svečių nuo sostinės šonus.

Vilniaus „Žalgiris - 2“ – : - „Šilutė“
Sekmadienis, 04.19, 14:00


Jauniesiems žalgiriečiams bus proga reabilituotis po ne itin vykusių rungtynių su „Trakų“ pamaina. Be abejo, bus siekiama pergalės, bus nemažai atakuojama – būtent tokį žaidimo stilių demonstruoja žaliai balti. Tačiau ne visus varžovus pavyksta tuo užburti. Racionalūs veiksmai, šaltakraujiškumas ir aštrios, greitos kontratakos padėjo tiek Kazlų Rūdos „Šilui“, tiek „Trakų“ pamainai išsivežti iš LFF stadiono net ne po vieną, o po tris visaverčius taškus. Tad labiau patyrusi komanda (o tokia atrodo šįmet „Šilutė“) tikrai gali tai pamėginti padaryti dar kartą. Galbūt pamatysime klasikinę „ugnies ir ledo“ dvikovą?! Bet kuriuo atveju vaizdas turėtų būti įdomus, ypač stebint artimiausią Lietuvos čempionų pamainą, papuolančią į įvairias žaidybines bei turnyrines situacijas.

Gargždų „Banga“ – : - FK „Palanga“
Sekmadienis, 04.19, 19:00

Rungtynes tiesiogiai transliuos http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.
Vėl derbis, atkakli kova ir daug (Lietuvos futbolo mastu) žiūrovų. Tokie būtų lūkesčiai iš šių kautynių. Tiesa, kartais kautynės virsta „kapotynėmis“, ko šioms komandoms nelinkėčiau. Abi komandos solidžiai pradėjo sezoną, vienintelius pralaimėjimus kol kas patyrė prieš lygos lyderius – Kėdainių „Nevėžį“, išvykose, po atkaklių kovų. Kaip ir dera kaimynams, reikia neabejoti, tiek žaidėjai, tiek treneriai pakankamai gerai žino vieni kitus. Palangiškių žaidimo planą gali kiek pakoreguoti Klaipėdos „Atlanto“ poreikiai, tuo tarpu „Banga“ bus pasiruošusi patvirtinti atsakymą į retorinį dažnai skambantį stadione klausimą: „Kas laimės? Kas laimės?“.

Vilniaus MRU – : - Radviliškio „Lokomotyvas“
Sekmadienis, 04.19, 20:00


Turą pabaigs kova Vilniuje. MRU po ne itin vykusių startinių rungtynių padidino apsukas ir dabar žengia antroje turnyrinės lentelės vietoje. Tuo tarpu Radviliškio „Lokomotyvo“ žaidimą kol kas apibūdinti sunkiau. Išvedant paraleles su giminišku komandos pavadinimui geležinkeliu – perklojami bėgiai (iš salės futbolo standartų į lauko futbolo), vyksta rekonstrukcijos bei renovacijos darbai. Praeitame ture įvyko jau bandomasis, dalinai pavykęs važiavimas – iš Tauragės grįžta su pirmuoju tašku. Visgi, reikia manyti, MRU tai didelio įspūdžio nepadarys, nuo pirmų minučių „Lokomotyvo“ komandai gresia nemažas spaudimas. Tad gynybai papildomų kniedžių ir varžtų gali prireikti.

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 16 17:03

Tauragės „Tauras“ - : - Kazlų Rūdos „Šilas“

Vienas egspertas tikino, kad 0-2 bus, aš 1-7 pasakiau.. tai žiūrėsim, kuris egzpertesnis. :D

Telšių „Džiugas“ – : - „Trakai – 2“

- jeigu riteriukai sumaitojo žalgirietukus, tai baisu pagalvoti, kas dėsis Telšiuose.. Norisi, kad žemaičiai gudams parodytų, kad moka žaisti ir neslėgs jų psichologinė našta..

Gargždų „Banga“ – : - FK „Palanga“
Vėl derbis, atkakli kova ir daug (Lietuvos futbolo mastu) žiūrovų.
- Nelabai matau, per kuriuos galus čia derbis, bet mandarinai ir palangiškiai kausis, o tai įdomu bet kuriuo atveju..

Vilniaus MRU – : - Radviliškio „Lokomotyvas“

- pačios nykiausios kontoros kausis.. FK MRU surinks kelias dešimtis sirgalių, gal net futbolas ten bus..

haus
Pranešimai: 385
Užsiregistravo: 2014 Vas 28 00:02
Palaikoma komanda: Utenis, Žalgiris

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 16 18:46

Spėju Panevėžius pasikankins su Kražantė, gali būti lygiosios.

Jei Kražantė praloš vėl nemažu skirtumu tai jiems treneris nepadės, reikia psichologo. ;)

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 18 10:21

Nemanau kad Panevėžys turės problemų su Kražante

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 18 10:27

Įtikinamą pergalę šventęs „Šilas“ Tauragėje neišsigando „Tauro“
2015-04-17 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Itikin ... o-Tauro/95" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos ketvirtajame ture įtikinama pergale džiaugėsi Kazlų Rūdos „Šilo“ futbolininkai, kurie išvykoje Tauragėje net 5:0 (2:0) pranoko vietos „Taurą“.

Pirmojo įvarčio ilgai laukti nereikėjo. Jau 7-ąją rungtynių minutę svečius į priekį išvedė Andrius Urbšys, po kurio smūgio „Šilas“ pirmavo – 1:0. Pirmajame kėlinyje daugiau sėkmingų progų pavyko susikurti svečiams, o 31-ąją minutę Evaldas Grigaitis „Šilo“ pranašumą padvigubino – 2:0. Tiesa, pirmajame kėlinyje progų turėjo ir „Tauras“. 34-ąją minutę sušvelninti tauragiškių atsilikimą galėjo Lukas Ankudinovas, tačiau kamuolys vartų tinklo neskrodė. Prieš antrąjį kėlinį „Šilas“ savo pranašumą dar labiau galėjo padidinti, kuomet po gražios atakos į priekį pabėgo Aurimas Raginis, tačiau įvarčio pelnyti nepavyko, todėl prieš antrąją rungtynių dalį „Šilas“ pirmavo 2:0.

Antrajame kėlinyje sužaidus 10 minučių, „Šilui“ pavyko surengti dar vieną sėkmingą ataką. Savo antrąjį įvartį pelnė A.Urbšys, o Kazlų Rūdos klubas dar labiau atitolo nuo varžovų – 3:0. Antroje rungtynių dalyje „Taurui“ susikurti sėkmingas progas sekėsi dar sunkiau, o rungtynių tempą ir toliau kontroliavęs „Šilas“ po dar vieno E.Grigaičio įvarčio tapo sunkiai pavejamas – 4:0. Tačiau net ir įtikinamai pirmaudami Kazlų Rūdos futbolininkai ginklų nesudėjo. 74-ąją minutę „Šilo“ pranašumą dar labiau padidino Darius Cibulskas – 5:0. 85-ąją minutę pavojingą ataką surengti pavyko ir „Taurui“, kuomet kamuolį į vartus pasiuntė L.Ankudinovas, tačiau kamuolys skriejo virš vartų ir rezultato sušvelninti nepavyko.

Rungtynių statistika

Tauragės „Tauras“ – Kazlų Rūdos „Šilas“ 0:2 (0:5)
Tauro d.d. stadionas: 120 žiūrovų

Įvarčiai: 7 min. Andrius Urbšys (0:1), 31 min. Evaldas Grigaitis (0:2), 56 min. Andrius Urbšys (0:3), 62 min. Evaldas Grigaitis (0:4), 74 min. Darius Cibulskas (0:5).

Įspėjimai: 25 min. Algirdas Šveikauskas – geltona kortelė („Tauras“), 47 min. Dominykas Norkus – geltona kortelė („Tauras“), 62 min. Vidmantas Gudjonis – geltona kortelė („Tauras“), 83 min. Aurelijus Jakelaitis – geltona kortelė („Šilas“).

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 18 10:29

Tauragės „Tauras“ – Kazlų Rūdos „Šilas“ 0:2 (0:5)


savaitės pradžioje vienas futbolo ekspertas manęs klausė, kaip ten bus? jis spėjo, kad 2-0 Šilas, o aš jam 7-1 atsakiau.
tai sako, tu gal išprotėjai, juk ten TAURAS...
O vakar FB, kai 4-0 buvo, parašė, kad tavo teisybė :)
Šnd dar FB nebuvau pajungęs, gal vėl klausinės kiek ir kaip..

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 18 10:30

Nemanau kad Panevėžys turės problemų su Kražante
vien Savėno neužteks jiems.

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 18 10:42

L.Stonkus: rungtynės tarp „Lietavos“ ir „Nevėžio“ visada būna išskirtinės
2015-04-17 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/LStonk ... irtines/94" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį LFF I lygos aistruoliai turės galimybę išvysti vidurio Lietuvos futbolo derbį, nes Kėdainių „Nevėžis“ namuose priims Jonavos „Lietavos“ vienuolikę. Jog šios rungtynės abiems ekipoms yra išskirtinės pritarė ir pirmalyga.lt kalbintas vienas jonaviškių lyderių Laurynas Stonkus.

„Tarp mūsų ir „Nevėžio“ komandų visada būna arši kova, tai jau galima pavadinti ir derbiu. Šis varžovas mums tikrai labai gerai pažįstamas. Rungtynės tikrai yra šiek tiek išskirtinės, žaisdami su „Nevėžiu“ visada susikaupiame šimtu procentų. Su šia komanda nuo senų laikų kovodavome nuo pirmos iki paskutinės rungtynių minutės. Ruošiamės labai rimtai ir kovosime tik dėl pergalės“, – įnirtingą kovą žadėjo „Lietavos“ puolėjas.

Šiuo metu „Nevėžis“ rikiuojasi pirmoje turnyrinės lentelės vietoje ir per tris turus nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, o „Lietava“ su dviem pergalėmis ir vienu pralaimėjimu žengia šešta. Kovoje dėl pergalės L.Stonkus išskyrė ir pavojingiausią kėdainiškių žaidimo akcentą.

„Išskirti kėdainiškių pavojingiausius žaidėjus kol kas sunku, nes komandą papildė naujokai. „Nevėžyje“ pavojingiausi žaidėjai žaidžia dešiniajame krašte, todėl kovojant reikės tai akcentuoti“, – kalbėjo L.Stonkus.

Per tris turus „Nevėžis“ ne tik nepatyrė pralaimėjimo kartėlio, tačiau nepraleido ir nei vieno įvarčio. Kokį kozirį norint iškovoti pergalę reikės mesti „Lietavos“ futbolininkas?

„Norint iškovoti pergalę reikės labai daug noro ir aikštelėje atiduoti visą save“, – tikino jonaviečių žaidėjas.

Šiuo metu L.Stonkus „Lietavos“ komandoje yra rezultatyviausias ir spėjo pasižymėti trimis įvarčiais. Pasak futbolininko, jo žaidimo kreivė dar galėtų kilti į viršų, o pasirodymas aikštelėje ateityje turėtų būti dar sėkmingesnis.

„Negalėčiau pasakyti, kad jau pasiekiau optimalią sportinę formą, bet tikiuosi, kad greitai būsiu pasirengęs šimtu procentų. Pirmame mače sužaidžiau tikrai neblogai, bet per kitus du susitikimus mano pasirodymas buvo kiek prastesnis. Tobulėti dar tikrai yra kur“, – mintimis dalijosi L.Stonkus.

Mačas tarp „Nevėžio“ ir „Lietavos“ šeštadienį Kėdainiuose prasidės 13 val. Negalėsiančius rungtynių stebėti stadione kviečiame susitikimo tiesioginę transliaciją žiūrėti http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 18 14:55

Kėdainių FK NEVĖŽIS 1 - 1 Jonavos FK LIETAVA
I lyga - 4 turas
Data 2015-04-18 13:00
Vieta Kėdainių miesto stadionas


Įvartis
57' Tadas Markevičius - NEVEŽANTIS [1-0]
79' Aretas Gėgžna - LIETAVA [1-1]

- Pirmas kartas sezone, kai kėdainiečiai prasileido įvartį į savo vartus.

Zemaitiss
Pranešimai: 964
Užsiregistravo: 2014 Vas 06 15:36
Palaikoma komanda: Džiugas

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 19 16:44

labai saldi..Dziugo pergale...Trakai kontroliavo kamuoliuka daugiau tiek pirmam tiek antram kelinyje..bet...pirmam kelini visa ju kontrole didziaji laiko dali buvo savo aiksteles puses..nelabai as ju supratau..nei patys ka kure nei kitiem leido..pirmo kelinio statistika paprasta..jei nieko nepraleidau..tai kampinai 0-2 Traku...smugiai i vartus 2-0 Dziugo...
vat antras kelinys kitas reikalas..Trakiskiai paaktyvino veiksmus puolime...ir tuo netruko pasinaudot zemaiciai...nuskubeje i greita ataka...atrode kad Warrenas perlaike kamuoli ir tuom baigsis...bet emesis iniciatyvos Sluta..netoli baudos aiksteles gavo proga prasmugiuot..ne itin stipriu bet itin tiksliu smugiu pasiunte kamuoli i varsutini kairiaji kampa...vartininkas sureagavo ir vos vos istrauke..bet atmuse priesais save...tuo netruko pasinaudot Petrikas...ir visu dziaugsmuj 1-0...:)..nuo tos akimirkos uzvire tikras musis...Trakai metesi i prieki lygint rezultato...o Dziugas renge viena po kitos kontraatakas...kad ir kaip sveciai stengesi...rimciausias ispuolis buvo belikus keletai minuciu iki rungtyniu pabaigos..kai Malinauskas gavo perdavima i baudos aikstele..ir prasmugiavo is eigos virs vartu...
taigi....pirmoji pergale... :)..

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 19 17:10

Kas ten pasakojo, kad Žalgiris B neleis nieko iš pagrindinės sudėties į I lygą? :) Šiandien tokia jaunatviška sudėtis su G.Freidgeimu, A.Yedigaryanu, P.Janušausku ir K.Andreou :)

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 20 09:04

Pirmąjį sezono įvartį praleidęs „Nevėžis“ lygiosiomis sužaidė su „Lietava“
2015-04-18 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Pirmaj ... Lietava/97" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos ketvirtajame ture Kėdainių „Nevėžis“ namuose lygiosiomis 1:1 (0:0) sužaidė su svečiais iš Jonavos – „Lietavos“ futbolininkais. Tai buvo pirmosios „Nevėžio“ lygiosios po trijų iš eilės iškovotų pergalių.

Pirmajame rungtynių kėlinyje progų pasižymėti turėjo abi ekipos, tačiau sėkmingai atakų pabaigti nepavykdavo. Komandų puolimas kiek labiau suaktyvėjo kėlinio pabaigoje ir ekipoms pavyko surengti ne vieną pavojingą ataką. Per pridėtą pirmojo kėlinio laiką progą pasižymėti turėjo Aretas Gėgžna, tačiau kamuolys skriejo virš vartų, o prieš ilgąją pertrauką ir toliau buvo lygybė – 0:0.

Po ilgosios pertraukos aikštėje ir toliau vyravo apylygis komandų žaidimas. 55-ąją minutę įvartį pelnyti galėjo Lukas Miščiukas, tačiau „Nevėžiui“ nuo pavojingos jonaviečių atakos apsiginti pavyko. Po šio epizodo įvarčio ilgai laukti neteko. Tiesa, pirmieji pasižymėjo kėdainiškiai. Į priekį pabėgęs Tadas Markevičius tiksliu smūgiu į vartus išvedė „Nevėžį“ į priekį – 1:0. 79-ąja rungtynių minutę rezultatą išlyginti pavyko jonaviečiams. Nors po Mariaus Bezykornovo smūgio kamuolys pataikė į virpstą, tačiau pirmasis prie kamuolio prišokęs A.Gėgžna pasiuntė tiksliai kamuolį į vartus ir rezultatas tapo 1:1. Per likusį rungtynių laiką ekipos bandė pralaužti varžovų vartus, tačiau sėkmingų atakų surengti nesugebėjo. Finalinė rungtynių sirena skelbė lygybę – 1:1.

***

Kėdainių „Nevėžis“ – Jonavos „Lietava“ 1:1 (0:0)
Kėdainių miesto stadionas: 350 žiūrovų

Įvarčiai: 57 min. Tadas Markevičius (1:0), 79 min. Aretas Gėgžna (1:1).

Įspėjimai: 44 min. Martynas Stirbys – geltona kortelė („Lietava“), 75 min. Fabio Malheiro Paim – geltona kortelė („Nevėžis“), 90 + 1min. Nerijus Kestenis – geltona kortelė („Nevėžis“).

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 20 09:06

„Auskos“ ir FBK „Kauno“ susitikimas baigėsi be įvarčių
2015-04-18 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Auskos ... ivarciu/98" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos ketvirtajame ture Alytuje vykusiose rungtynėse užfiksuotos lygiosios. Vietos „Auska“ lygiosiomis 0:0 sužaidė su Kauno FBK „Kaunu“.

Pirmajame kėlinyje žaidimo ritmą labiau kontroliavo kauniečiai bei susikūrė ne vieną palankią progą išsiveržti į priekį, tačiau sėkmingai atakų pabaigti nepavykdavo. Šeimininkai pralaužti kauniečių gynybos pirmajame kėlinyje taip pat nesugebėjo, o teisėjo švilpukas po pirmųjų keturiasdešimt penkių minučių skelbė lygų rezultatą – 0:0.

Antrajame kėlinyje progų išsiveržti į priekį turėjo tiek „Auska“, tiek ir FBK „Kauno“ futbolininkai, tačiau įvarčių nerealizavo. Kėlinio pradžioje puikią galimybę pasižymėti turėjo alytiškiai, kuomet po paskirto baudos smūgio galėjo išsiveržti į priekį, bet kauniečių žaidėjai vartus apgynė sėkmingai. Per likusį antrojo kėlinio laiką vartų sargams pavyko sėkmingai apginti savo vartus, o rungtynės taip ir baigėsi be įvarčių – 0:0.

***

Alytaus „Auska“ – Kauno FBK „Kaunas“ 0:0 (0:0)
Alytaus d.d. stadionas: 250 žiūrovų

Įspėjimai: 60 min. Darius Laugalys – geltona kortelė (FBK „Kaunas“), 65 min. Andrius Petraška – geltona kortelė (FBK „Kaunas“), Tomas Čeliauskas – geltona kortelė (FBK „Kaunas“), 90 min. Paulius Giedraitis – geltona kortelė (FBK „Kaunas“).

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 20 09:07

Staigmeną pateikusi „Kražantė“ išvykoje sužaidė lygiosiomis su „Panevėžiu“
2015-04-18 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Staigm ... neveziu/99" onclick="window.open(this.href);return false;

Ketvirtajame LFF I lygos ture Panevėžyje vykusiose rungtynėse vietos „Panevėžys“ lygiu rezultatu 2:2 (1:1) sužaidė su Kelmės „Kražante“.

Rungtynių pradžioje kamuolį sėkmingiau kontroliavo šeimininkai, tačiau kibią gynybą pademonstravę „Kražantės“ futbolininkai varžovams lengvai pasižymėti neleido. Pirmasis įvartis buvo pasiektas 17-ąją minutę, kuomet atakos smaigalyje atsidūręs Jonas Skinderis išvedė panevėžiečius į priekį – 1:0. Tačiau „Kražantė“ ginklų nesudėjo ir jau 26-ąją minutę rezultatą išlygino Kildras Kavaliukas – 1:1. Per likusią kėlinio dalį nei vienai iš ekipų rezultato padidinti nebepavyko.

Antrojo kėlinio pradžioje išsiveržti į priekį progą turėjo „Panevėžys“, tačiau įvarčio pelnyti nepavyko. Visgi 67-ąją minutę kelmiškių gynybą pavyko pralaužti Arnui Ribokui ir išvesti šeimininkus į priekį – 2:1. Nors ilgą laiką „Kražantei“ rezultato išlyginti nepavyko, tačiau 81-ąją minutę sėkmingai ataką surengę svečiai, vedami Vaido Viktoravičiaus rezultatą išlygino – 2:2. Per likusias minutes persvaros įgauti nepavyko nei vienai iš ekipų, o rungtynės baigėsi lygiosiomis.

***

Panevėžio „Panevėžys“ – Kelmės „Kražantė“ 1:1 (2:2) :mrgreen:
Panevėžio FA stadionas: 350 žiūrovų

Įvarčiai: 16 min. Jonas Skinderis (1:0), 26 min. Kildras Kavaliukas (1:1), 67 min. Arnas Ribokas (2:1), 81 min. Vaidas Viktoravičius (2:2).

Įspėjimai: 21 min. Kildras Kavaliukas – geltona kortelė („Kražantė“), 36 min. Artūr Juchno – geltona kortelė („Kražantė“), 66 min. Aivaras Meškinis – geltona kortelė („Panevėžys“), 72 min. Jonas Skinderis – geltona kortelė („Panevėžys“), 87 min. Rimvydas Čypas („Kražantė“).
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2015 kartus.

...

Re: IV (4) turas;

2015 Bal 20 09:08

Pirmąją sezono pergalę „Minija“ šventė Pakruojyje
2015-04-18 http://www.pirmalyga.lt/naujiena/Pirmaj ... uojyje/100" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF I lygos ketvirtajame ture pirmąją pergalę iškovojo Kretingos „Minija“, kuri svečiuose 2:0 (0:0) įveikė Pakruojo „Kruojos-2“ ekipą.

Pirmoje rungtynių pusėje žaidimą kontroliavo „Kruojos-2“ futbolininkai, o svečiams teko įnirtingai ginti savo vartus. Tačiau visos šeimininkų progos baigdavosi smūgiu greta virpsto. Kėlinio viduryje progą pasižymėti turėjo ir „Minija“, tačiau smūgio sėkmingai realizuoti nepavyko. Besibaigiant kėliniui, „Kruoja-2“ surengė dar ne vieną išpuolį prie „Minijos“ vartų, tačiau įvarčių pelnyti nepavyko, o po pirmojo kėlinio buvo lygus rezultatas – 0:0.

Antrajame kėlinyje „Minija“ turėjo progą išsiveržti į priekį, kai po 11 metrų baudinio į vartus smūgiavo Dos Santos Leonardo, tačiau smūgis buvo netikslus. Tačiau neilgai trukus svečiams pavyko pralaužti „Kruojos-2“ gynybą, o po Gedimino Strikio įvarčio kretingiškiai išsiveržė į priekį – 1:0. Antroje kėlinio dalyje komandoms sunkiai sekėsi kurti pavojingas atakas, o žaidimas daugiau vyko aikštės viduryje. Tačiau į priekį išsiveržę kretingiškiai žaidimo kontrolės nepaleido ir rungtynių pabaigoje savo persvarą padvigubino. Atakos smaigalyje atsidūrė Deivydas Gedvilas, o po jo įvarčio „Minija“ šventė pirmąją sezono pergalę rezultatu 2:0.

Rungtynių statistika

Pakruojo „Kruoja-2“ – Kretingos „Minija“ 0:0 (0:2)
Pakruojo miesto stadionas: 55 žiūrovai

Įvarčiai: 54 min. Gediminas Strikys (0:1), 90 min. Deivydas Gedvilas (0:2).

Įspėjimai: 50 min. Evaldas Lukoševičius – geltona kortelė („Kruoja-2“), 58 min. Gediminas Balašauskas – geltona kortelė („Kruoja-2“), 71 min. Sigitas Olberkis – geltona kortelė („Kruoja-2“).

Grįžti į