slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

IV turas

2011 Bal 04 18:58

FBK Kaunas - Dainava
2011-04-09 14:00:00 Kauno Nacionalinės futbolo akademijos aikštė (Aušros g. 42D)
Įdomu, o ta NFA aikštė atitinka A lygos reikalavimus, ar čia kokia išimties teise leidžia rengti rungtynes, kad LFF aikštėje artimas LFF klubas FBK žais? Dar Kontrimui patiks tos gumos ir turėsim ten žaisti visą sezoną. Turbūt ir už DG žymiai pigiau.

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: IV turas

2011 Bal 04 22:41

Kad Kaunui leidžia žaist namie - puiku. Blogai, kad kitiems neleidžia žaisti kur nori.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: IV turas

2011 Bal 04 22:50

FBK Kaunas - Dainava
2011-04-09 14:00:00 Kauno Nacionalinės futbolo akademijos aikštė (Aušros g. 42D)
Įdomu, o ta NFA aikštė atitinka A lygos reikalavimus, ar čia kokia išimties teise leidžia rengti rungtynes, kad LFF aikštėje artimas LFF klubas FBK žais? Dar Kontrimui patiks tos gumos ir turėsim ten žaisti visą sezoną. Turbūt ir už DG žymiai pigiau.
Dirbtinė danga toje aikštėje šiai dienai yra geriausia visoje Lietuvoje, bet kitų reikalavimų tas "stadionas" neatitinka nė iš tolo. Vien tas vaizdelis, kai žaidėjai keliauja į aikštę vos ne per žiūrovų minią, užmuša bet kokį norą domėtis kitų reikalavimų įgyvendinimu :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: IV turas

2011 Bal 04 23:11

Vien tas vaizdelis, kai žaidėjai keliauja į aikštę vos ne per žiūrovų minią,...
dar ypač, kai manieže kokia "Namų pasaulis" paroda vyksta. :D

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IV turas

2011 Bal 08 12:59

4 turas: į svečius atvyksta nuolat besikeičiantis "Tauras"
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 358-4turas" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį 17 valandą Gargždų miesto stadione "Banga" susitiks su Tauragės "Tauru".

Varžovai. "Tauras" keletą pastarųjų metų yra bene dažniausiai sudėtį keičianti komanda. Tauragiškiai neatpažįstamai pasikeitė 2007 ir 2008 metų sandūroje ir iš I lygos autsaiderio tapo I lygos nugalėtoju, 2009 metus pradėjo viena sudėtimi, o, nepavykus prasibrauti į UEFA Europos lygos kvalifikaciją, baigė kita. 2010 metais istorija pasikartojo - įgiję teisę žaisti UEFA Europos lygos turnyre, tauragiškiai viduryje sezono pasipildė ne vienu patyrusiu žaidėju. Atrodo, kad tradicija nebus pažeista ir šiais metais. Sezoną "Tauras" pradėjo gerokai "aptirpusia" sudėtimi. Į kitus klubus (tiek Lietuvos, tiek užsienio) persikėlė dauguma praėjusio sezono lyderių - T.Ražanauskas, L.Savastas, T.Gražiūnas, A.Gedgaudas, J.Mockus, K.Jasaitis, Š.Kilijonas, S.Irkha, M.Daunoravičius. Pristabdyti karjerą buvo priverstas tauragiškis M.Lėkis.

Iš 2010 metų sezono pagrindinių žaidėjų liko komandos kapitonas saugas Nerijus Mačiulis (28 metai), dažniausiai po keitimų aikštėje pasirodydavę vietiniai talentai saugai Lukas Bielskis (18) ir Lukas Martišauskis (21) bei nuo liepos mėnesio Tauragėje rungtyniavę saugai Orestas Buitkus (35), Vitalijs Rečickis (24, Latvija) ir puolėjas Mindaugas Grigalevičius (29). Kur kas reikšmingesnį vaidmenį šiame sezone teks vaidinti ir buvusiam atsarginiam vartininkui ukrainiečiui Aleksandr Borisenko (23).

Tradiciškai tauragiškiai pasikvietė visą būrį naujokų. "Tauro" gretas papildė latviai gynėjas Dmitrijs Halvitovs (25) ir puolėjas Dmitrijs Borisovs (23), saugas olandas Regilio Seedorf (22), visų pirma garsus tuo, kad turi žymų pusbrolį, praėjusį sezoną "Žalgiryje" rungtyniavęs gynėjas Kazimieras Gnedojus (25), užsienyje pasiblaškęs, o 2010 dalį sezono atstovavęs "Kaunui" puolėjas Nikolaj Misiuk (24), "Kaune" profesionalią karjerą pradėjęs, o praėjusiais metais estų Silamėje "Kalev" rungtyniavęs saugas Vygantas Zubavičius (26), Vilniaus ekipose "Vilnius" ir "Vėtra" rungtyniavęs, o 2010 metus graikų žemesnėse lygose (Zakynthos APS) pabaigęs saugas Marius Stanaitis (23). Paskutinę akimirką dar prisijungė ir gynėjas Davydas Arlauskis (24), praėjusiais metais gynęs "Žalgirio" garbę, o 2009 metais pusę sezono atstovavęs "Bangai". Kol kas tik ant suolo tenka sėdėti dar dviem naujokams - buvusiam Kauno "Atleto" vartininkui Mantui Gintalui (23) ir pastaruoju metu Italijoje (AC Savoia 1908) rungtyniavusiam puolėjui Edgarui Buzui (23).

Tikėtina, kad birželio-liepos mėnesiais "Tauro" sudėtis keisis, nes ne taip seniai paaiškėjo, kad tauragiškiai vėl išbandys jėgas UEFA Europos lygoje. Tokia galimybė jiems atsirado po to, kai UEFA kriterijų neatitiko Vilniaus "Žalgiris".
Tarpusavio susitikimai. Per visą nepriklausomybės laikotarpį gargždiškiai ir tauragiškiai tarpusavyje sužaidė 28 oficialias rungtynes. Minimali persvara "Bangos" pusėje - mūsų komanda laimėjo 11 susitikimų, "Tauras" - 10, o dar 7 dvikovos baigėsi taikiai. Įvarčių santykis palankesnis gargždiškiams - 46:31.

Praėjusiame sezone, nors "Tauras" ir finišavo dviem pozicijomis aukščiau nei "Banga", sėkmė dažniau lydėjo mūsų komandą. Kovo 27 dieną "Tauras" savo žiūrovų akivaizdoje įveikė "Bangą" 2:0, o birželio 4 dieną Gargžduose ir rugsėjo 12 dieną Klaipėdoje, kur "Tauras" žaidė namų rungtynes, "Banga" dukart atsirevanšavo varžovams - 2:1 ir 2:0.

2011 metų sezonas. Šio sezono pradžia "Taurui" ypatingai sunki - praėjusiais metais pradėta Tauragės stadiono rekonstrukcija kol kas nebaigta, dirbtinės dangos aikštės įrengimas užstrigo įpusėjus darbus, o arčiausiai esantis Pagėgių stadionas vis dar neatsigavęs po žiemos. Tad tauragiškiams, norint tobulinti žaidybinius elementus, tenka važinėti į Gargždus. Mūsų stadione "Tauras" žaidė ir pirmąsias trejas "namų" rungtynes. Jose pavyko iškovoti vieną pergalę ir dukart sužaisti lygiosiomis. Kovo 12 dieną tauragiškiai sužaidė taikiai (1:1) su "Mažeikiais", kovo 19 dieną baigiantis rungtynėms palaužė (2:1) "Klaipėdos" pasipriešinimą, o praėjusį savaitgalį be įvarčių baigė susitikimą su "Kruoja". Dvikova su "Banga" "Tauras" pradės ilgą išvykų seriją ir į savo stadioną planuoja sugrįžti tik birželio 19 dieną, kai taip pat susitiks su mūsų komanda.

Dubleriai. Kadangi tauragiškiai šiuo metu neturi tinkamos aikštės, abiejų komandų dubleriai taip pat žais Gargžduose. Ši dvikova šeštadienį vyks iškart po pagrindinių sudėčių susitikimo - 19:30.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IV turas

2011 Bal 08 13:03

Vilius Lapekis: „Llaukiame pirmųjų rungtynių Šiauliuose“
2011 04 08
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12519" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį futbolas grįžta į Šiaulius. „Šiaulių“ futbolininkai žais pirmąsias A lygos rungtynes savo žiūrovų akivaizdoje, varžovas – Klaipėdos „Atlantas“. Futbolininkai sako, kad pasiilgo savų žiūrovų garsaus palaikymo ir visus šiauliečius kviečia apsilankyti stadione.

Pastaruosius dvejus metus „Atlantas“ A lygoje nerungtyniavo, o ir šiemet į pagrindines šalies pirmenybes buvo priimtas kone paskutinę akimirką. Su finansiniais sunkumais Klaipėdos „Atlantas“ susiduria ir pastaruoju metu, klubui iškelta bankroto byla.

Per paskutinius 12 „Šiaulių“ ir „Atlanto“ komandų susitikimų abi komandas laimėjo po tris rungtynes, šešis kartus užfiksuotos lygiosios. Įvarčių santykis 14 : 13 palankesnis „Šiaulių“ ekipai. Praėjusiame ture klaipėdiečiai iškovojo pirmąją pergalę čempionate – 1 : 0 įveikta Alytaus „Dainava“.

Prieš pirmąsias sezono rungtynes savo žiūrovų akivaizdoje „Šiaulių“ gynėjas Vilius Lapeikis, prieš keletą metų rungtyniavęs šioje Klaipėdos ekipoje, sakė, kad komanda ruošiasi įprastu grafiku. „Laukia varžovų rungtynių peržiūra, per treniruotes šlifuojam taktiką ir puolamuosius veiksmus, kaip turėtumėm žaisti prieš varžovus. Nemanau, kad klaipėdiečių komandą kažkaip neigiamai gali veikti kalbos apie „Atlanto“ bankrotą - jau sužinoję kad rungtyniaus A lygoje jie žinojo, kokia klubo finansinė padėtis. Tad manai, psichologiškai jiems tai nebus našta, gal net atvirkščiai, jų niekas neslegia, jie, galima sakyti, žaidžia savo malonumui.

Mes labai laukiame pirmųjų rungtynių Šiauliuose, tikimės pademonstruoti gerą žaidimą, žiūrovams padovanoti pergalę ir reabilituotis po nesėkmės Gargžduose. Tikimės ir gausaus šiauliečių, pasiilgusių futbolo, palaikymo. Beje, tai bus ir pirmosios rungtynės ant natūralios žolės. Kad aikštės kokybė dar toli gražu nėra ideali, tačiau tai yra – tikrasis futbolas, jau seniai laukiame kada galėsime pradėti žaisti lauke ir natūralioje aikštėje.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IV turas

2011 Bal 08 23:10

Šeštadienį „Sūduva“ egzaminuos brazilo treniruojamą „Klaipėdą“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... jam-klaipd" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas Kasperavičius

Šeštadienį, 13 val., Marijampolės „Sūduva“ Gargždų miesto stadione žais Lietuvos futbolo A lygos čempionato ketvirtojo turo rungtynes su „Klaipėda“. Mūsų komanda rimtai rengiasi šiam mačui. Marijampoliečiai jau šiandien, susitikimo išvakarėse, išvyko į Palangą.

„Pernai A lygoje buvome aštunti. Todėl natūralu, kad šiemet keliame sau aukštesnį tikslą – patekti į pirmąjį šešetuką“, – sezono išvakarėse kalbėjo vienas „Klaipėdos“ vadovų Raimondas Bieliauskas. Tačiau pasiekti tokį tikslą būsimiems mūsų varžovams bus labai sunku. Pirmieji trys turai uostamiesčio futbolininkams susiklostė nesėkmingai, jie pralaimėjo visus kartus. Klaipėdiečiai nusileido „Šiauliams“ (0:1), Tauragės „Taurui“ (1:2), o praėjusiame ture net 0:5 Vilniaus „Žalgiriui“.

Tasrpsezoniu „Klaipėdos“ ekipoje įvyko daug permainų. Su komanda po praėjusio sezono atsisveikino vyriausiasis treneris Rimantas Skersys, vartininkas Liudvikas Valius, gynėjai Vytautas Birškys, Povilas Šarūnas, Tomas Adomauskas, Eimantas Rudavičius, Darius Tamašauskas, Gediminas Jackus, Edgaras Žalys, saugai Marius Papšys, Gediminas Kruša, Anatolijus Anisimenko, Vilius Bundulas, Ernestas Biskys, Vismantas Skersys, puolėjai Giedrius Kožikis, Brunas Biskys.

Į „Klaipėdą“ atėjo vyriausiasis treneris brazilas Luizas Antonio Fereira, vartininkas Šarūnas Kazlauskas, gynėjai Rolandas Slepakovas, brazilas Taciano Jeanas Tratchas, saugai Donatas Remėza, Rokas Borusas, brazilas Armando Tarlazis Dos Santosas, graikas Anastasios Zagkos, Serbijoje gimęs, bet Švedijos pilietybę turintis Denisas Trifunovičius, puolėjai Robertas Kaminskas, Mohamedas Keita iš Gvinėjos. Pastarasis yra savo šalies jaunimo (U-21) rinktinės žaidėjas ir jau yra kviečiamas į pagrindinę komandą.

„Sūduva“ čempionatą pradėjo taip, kaip ir buvo tikėtasi – trimis įtikinamomis pergalėmis. Virginijaus Liubšio auklėtiniai sutriuškino Alytaus „Dainavą“ (6:1), FBK „Kauną“ (3:0)ir „Mažeikius“ (3:0). Komandai ir rytoj keliamas tikslas įsirašyti į sąskaitą dar tris taškus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IV turas

2011 Bal 09 00:14

Mačas A lygoje Kaune - po 877 dienų pertraukos
2011-04-08
http://www.fbk.lt/index.php/macas_a_lyg ... aukos/6353" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį FBK "Kaunas" žais LFF A lygos IV turo rungtynes su čempionato debiutante Alytaus "Dainava". A lygos rungtynes "Kaunas" pagaliau žais Kaune. Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadiono veja vis dar nėra tinkamai parengta futbolo rungtynėms, todėl šeštadienio mačas bus žaidžiamas Nacionalinės futbolo akademijos aikštėje (Aušros g. 42D). "Kaunas" jau žaidė vienerias namų rungtynes šių metų A lygoje, bet jas teko organizuoti Marijampolės futbolo manieže. Praėjo 877 dienos nuo to karto, kai kauniečiai galėjo matyti geltonai-žalių rungtynes A lygoje Kaune. Paskutinį kartą "Kaunas" savo mieste A lygos rungtynes žaidė daugiau nei prieš dvejus metus - 2008 m. lapkričio 11 d. S.Dariaus ir S.Girėno stadione "Kaunas" susitiko su Vilniaus "Vėtra". Visiems gerbėjams, kurie ilgai laukė šio įvykio ir nepabūgs žvarbių savaitgalio oro sąlygų, sugrįžimo į Kauną proga klubas futbolo gerbėjams dovanoja nemokamas rungtynes.

FBK "Kaunas" - Alytaus "Dainava".
Balandžio 9 d. 14:00 val.
Kauno Nacionalinės futbolo akademijos aikštė (Aušros g. 42D).

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IV turas

2011 Bal 10 00:09

Neįspūdingas žaidimas ir lygiosios
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... -lygiosios" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį "Banga" žaidė neįspūdingai, bet iki pergalės pritrūko tik 5 minučių.

Rungtynės. Dvikovą aktyviau pradėję tauragiškiai kiek išsikvėpė po pirmųjų penkiolikos minučių taip ir nepasiekę svarbiausio tikslo - išsiveržti į priekį. Sėkmingiau šiuo atžvilgiu sužaidė "Banga" - 32 minutę A.Lipskis baudos smūgiu iš 40 metrų pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kur mūsų komandos gynėjas A.Usačiov aplenkė varžovus ir galva nukreipė kamuolį į vartus - 1:0. Vos po poros minučių rezultatas jau galėjo būti lygus. Laimei, "Tauro" legionierius R.Seedorf, įveikęs "Bangos" gynėjus, iš 15 metrų sukirto kamuolį į virpstą.

Antrajame kėlinyje besivejančiųjų vaidmenyje buvusiam "Taurui" ilgą laiką nesisekė bent kiek rimčiau grasinti "Bangos" vartams. Realiausią progą svečiams sukūrė patys "Bangos" žaidėjai. 72 minutę I.Spiridonov ne itin sėkmingai išmušė kamuolį iš baudos aikštelės krašto ir šis atiteko per 30 metrų nuo vartų buvusiam M.Grigalevičiui. Visgi "Tauro" puolėjui nepavyko pasinaudoti puikia proga - ne itin stipriai į tuščius vartus pasiųstą kamuolį suspėjo sustabdyti į savo poziciją grįžęs I.Spiridonov. Deja, bet 85 minutę "Bangos" vartų sargui teko atlikti nemalonią misiją - traukti kamuolį iš tinklo. Po klaidų dešiniajame gynybos krašte kamuolys atiteko netoli vartų buvusiam varžovų puolėjui N.Misiuk, kuris kulnu nukreipė kamuolį į vartus - 1:1.

Po rungtynių "Tauro" vyr.treneris G.Jarmalavičius buvo patenkintas tiek rungtynėmis, tiek rezultatu: "Patiko rungtynės. Ypatingai pirmas kėlinys, nes tiek "Banga", tiek mes žaidėme futbolą. Mes tikriausiai sužaidėme geriausias rungtynes šiemet. Turėjome progų ir mes, ir "Banga". Šiandien išsiskyrėme taikiai - gal tai ir yra objektyvu". Paklaustas, ar jau priprato prie Gargždų miesto stadiono, treneris atsakė: "Jaučiamės kaip namuose. Ir treniruojamės, ir žaidžiam. Tikrai čia yra labai gerai".

"Bangos" vyr.treneris A.Narbekovas ne itin džiaugėsi dvikovos baigtimi: "Skaudu, kad kiekvienas priešininkas prieš mus žaidžia savo geriausias rungtynes - tiek "Šiauliai", tiek "Tauras", tiek "Kruoja". Šiandien buvo silpnos mūsų rungtynės. Matėme kaip mūsų puolėjus alkūnėmis daužė kaip obuolius, o mes duodame priimti kamuolį, apsisukti ir tada jau turime problemų. Prieš kitas komandas N.Misiuk nepataiko į tuščius vartus, o mums įmuša su kulnu. Tampa beveik Maradona". Paprašytas įvertinti komandoje debiutavusius legionierius, treneris sakė: "Pirmajame kėlinyje reikėjo ilgai laukti, kol S.Tatiefang įsiliejo į žaidimą. Antrajame kėlinyje iškrapštydavo kamuolį ir dvikovose vienas prieš du ar tris. Sunku vertinti C.Ekwegwo žaidimą, kai žmogus paliktas vienas, negauna maitinimo iš saugų. Ką tu tokiu atveju gali padaryti. Jei jis pademonstruotų, aišku, su komandos draugų pagalba, ką daro per treniruotę, tai visai kitaip atrodytų".
"Bangos" sudėtis: I.Spiridonov, D.Padaigis, I.Zelmikas, A.Usačiov, M.Kazlauskas, M.Kura (60' G.Kulbis), R.Grudys, S.Tatiefang, A.Lipskis (I.Bagdonas), M.Choruži, G.Gailius (46' C.Ekwegwo). Atsargoje liko: P.Pocius, M.Bitinas, I.Rodkin.
Kita dvikova. Kitas rungtynes "Banga" žais trečiadienį - balandžio 13 dieną 18 valandą Gargždų miesto stadione mūsų komanda susitiks su Kauno FBK "Kaunu". Tai bus LFF Taurės pusfinalio atsakomosios rungtynės. Kovas A lygoje "Banga" pratęs šeštadienį, balandžio 16 dieną, 17 valandą Vilniuje dvikova su vietos "Žalgiriu".

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IV turas

2011 Bal 10 00:27

„Sūduva“ įveikė „Klaipėdą“ ir pratęsė pergalių seriją
Valdas Kasperavičius
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... ali-serij-" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduva“ Lietuvos futbolo A lygos čempionate iškovojo ketvirtąją pergalę iš eilės. Šiandien mūsų komanda Gargžduose žaidė su taškų šį sezoną nesugebančia pelnyti „Klaipėda“ ir nugalėjo ją 2:0. Uostamiesčio futbolininkai ketvirtą kartą turėjo palikti aikštę nuleistomis galvomis. Po šios pergalės „Sūduva“ tapo vienvalde A lygos pirmenybių lydere, nes per pirmuosius tris turus devynis taškus surinkęs šalies čempionas Panevėžio „Ekranas“ ketvirtojo turo rungtynes žais tik rytoj.

Pirmajame kėlinyje pranašiau žaidė „Sūduva“. Mūsų futbolininkai kontroliavo kamuolį, tačiau daug pavojingų atakų nesukūrė. Klaipėdiečiai aktyviai judėjo ir neleido marijampoliečiams laisvai priimti kamuolio. Iki pertraukos Suvalkijos ekipai pavyko įmušti vieną įvartį. 12 min. nesėkmingai sužaidė „Klaipėdos“ vartininkas. Su kamuoliu atsidūręs „Sūduvos“ saugas Tadas Eliošius savo šanso nepraleido. Jis techniškai perkėlė kamuolį per varžovų vartininką ir išvedė savo komandą į priekį. A lygos čempionate tai buvo jau ketvirtasis Tado įvartis. Jis tapo rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju. Kėlinio pabaigoje po kampinio uostamiesčio komanda turėjo puikią galimybę išlyginti rezultatą. Tačiau „Klaipėdos“ žaidėjas iš kelių metrų kamuolį smūgiavo tiesiai į „Sūduvos“ vartininką Povilą Valinčių.

Antrajame kėlinyje abi komandos galėjo pasižymėti, tačiau proga pasinaudojo tik marijampoliečiai. 76 min. tolimu ir taikliu smūgiu „Sūduvos“ persvarą padidino Povilas Leimonas. Šį sezoną jis pasižymėjo pirmą kartą. „Sūduva“ šiemet pirmą kartą A lygos čempionato rungtynes žaidė ne „Arvi“ arenoje, o Gargžduose. „Tai, kad rungtyniavome ne manieže, o lauke, ant dirbtinės dangos aikštės, jautėsi. Pūtė stiprus vėjas, sunkiau buvo suvaldyti kamuolį. Pastaruoju metu mes visą savaitę treniravomės ant žolės, o šiandien žaidėme ant dirbtinės dangos. Skirtumas jautėsi“, – Fksuduva.lt tinklalapiui sakė „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys.

Paklaustas, kaip vertina rezultatą ir auklėtinių žaidimą, V.Liubšys atsakė: „Rezultatas neblogas. Mūsų komanda turėjo dar kelias progas įvarčiui pasiekti. Galėjo pasižymėti puolėjai Povilas Lukšys, Ričardas Beniušis. Kita vertus, galėjome ir praleisti, ypač pirmojo kėlinio pabaigoje. Tačiau puikiai žaidė mūsų vartininkas Povilas Valinčius. Vis dėlto komandai ne viskas pavyko, nes neseniai sirgo Tomas Ražanauskas, Andrius Urbšys. Tam tikrais momentais „Sūduvos“ žaidime trūko minties“.
„Klaipėda“ – Marijampolės „Sūduva“ 0:2 (0:1)
Teisėjas: G.Mažeika (Kaunas), 200 žiūrovų
Įvarčiai: 12 min. T.Eliošius, 76 min. P.Leimonas („Sūduva“)
Įspėti: 8 min. M.Keita („Klaipėda“); 74 min. V.Borovskis („Sūduva“)
„Sūduva“ žaidė tokios sudėties: Povilas Valinčius, Valdemaras Borovskis, Nerijus Radžius, Mantas Samusiovas, Vaidas Slavickas, Karolis Chvedukas, Povilas Leimonas, Tadas Eliošius, Nikolajus Mašitševas, Evaldas Grigaitis (Andrius Urbšys), Ričardas Beniušis (Povilas Lukšys)

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: IV turas

2011 Bal 10 10:51

"Bangos" vyr.treneris A.Narbekovas ne itin džiaugėsi dvikovos baigtimi: "Skaudu, kad kiekvienas priešininkas prieš mus žaidžia savo geriausias rungtynes - tiek "Šiauliai", tiek "Tauras", tiek "Kruoja".
nu cia ir pasake, arba zurnalistas sugalvojo. bet siauliu rungtynes pries banga buvo pacios prasciausios per visas iki siol si sezona zaistas

Grįžti į