Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2022 Spa 31 23:56

Tauragės Martyno Mažvydo progimnazijos stadiono bei sporto salės atidarymas
https://www.taurage.lt/taurages-martyno ... tidarymas/

Spalio 28 d. oficialiai atidarytas Tauragės Martyno Mažvydo progimnazijos stadionas bei sporto salė. Šventinio renginio metu trumpai pristatyta šio projekto eiga, tarti sveikinimo žodžiai, surengtos draugiškos krepšinio rungtynės, išbandyti bėgimo takeliai, disko metimo sektorius. Susirinkusiems svečiams skambėjo orkestro melodijos.

Tauragės Martyno Mažvydo progimnazijos renovacijos darbai pradėti 2017 m. Jie buvo išskaidyti į šešis etapus. Mokyklos stadiono rekonstrukcija – penktasis etapas. 2021 m. kovo mėnesį Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministro įsakymu buvo patvirtinta šalies švietimo įstaigų sporto aikštynų atnaujinimo programa. Tų pačių metų balandžio mėnesį Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija, įgyvendindama šią programą, patvirtino 30 mokyklų sąrašą, kurių sporto aikštynai bus atnaujinami 2021-2024 metais. Minėtame sąraše Tauragės Martyno Mažvydo progimnazijos sporto aikštynas buvo įrašytas antruoju numeriu. Numatytiems darbams skirtas 232 000 Eur finansavimas.

Stadiono rekonstrukcijos darbai pradėti 2021 m. rudenį. Siekiant visapusiškai atnaujinti stadioną, Tauragės rajono savivaldybė iš savivaldybės biudžeto papildomai skyrė 594 441 Eur moderniam, daugiafunkciniam ir saugiam stadionui įrengti. Atlikus stadiono rekonstrukciją jame įrengti bėgimo takai, futbolo aikštė su laistymo įranga, daugiafunkcė krepšinio, tinklinio, teniso aikštelė, dirbtinės dangos futbolo aikštelė, paplūdimio tinklinio aikštelė, treniruokliai, disko metimo sektorius, erdvės laisvalaikiui ir kita. Įrengta apšvietimo sistema.

Pasak Tauragės rajono mero Dovydo Kaminsko, stadiono atidarymas džiugi diena ne tik progimnazijos bendruomenei, bet ir visiems gyventojams, kurie galės sportuoti moderniame stadione, esančiame miesto centre. Šiuolaikiška ir visiems sporto mėgėjams prieinama vieta bus atvira kasdien, nuo 6 iki 22 val.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2022 Gru 21 14:45

Jiezne parko stadionas 100 x 50 m , bet tik todėl, kad aikštė atžymėta pačioje siauriausioje parko dalyje. Toje pačioje erdvėje galima turėti net ir tinkamų matmenų stadioną, nereikalaujant papildomo ploto.
https://e-seimas.lrs.lt/rs/legalact/TAD ... transcript

https://www.google.com/maps/@54.5945672 ... 92?ucbcb=1

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Vas 06 18:43

Užrašas ant sporto aikštyno vartų papiktino alytiškį
https://alytusplius.lt/naujienos/uzrasa ... o-alytiski

Savaitgalį Vidzgirio progimnazijos sporto aikštyne norėjęs pasportuoti alytiškis nustebo radęs užrakintus vartus. Ant jų buvo pakabintas užrašas, kad nuo vasario 1 iki kovo 1 dienos stadionas savaitgaliais bus užrakintas, kadangi aikštyno prižiūrėtojas atostogauja. Į sporto aikštyną nepatekęs vyras teigė nesuprantantis, kaip už mokesčių mokėtojų pinigus įrengtas stadionas gali būti užrakintas nuo visuomenės.

„Visokių gyvenime situacijų būna – žmonės atostogauja, serga, bet juk tokiu atveju negali visko taip imti ir uždaryti. Galiausiai kyla klausimas, kam išvis tą stadioną rakinti: argi iš jo kažką vertingo išneš?“, – savo nuomonę dėstė alytiškis.

Pirmadienį popiet AlytusPlius.lt susisiekė ir apie situaciją teiravosi Alytaus miesto savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo Vytuolio Valūno. Jis teigė, kad apie tokį užrašą nieko nežino, tačiau netrukus situaciją pasiaiškino.

„Nuo kitos savaitės pradžios tas sporto aikštynas bus atidarytas – kaip ir numatyta dokumentuose. Vidzgirio progimnazijos direktorius mane informavo, kad šią problemą išspręs. Alytiškio pastebėjimas yra pagrįstas, sporto aikštynas turi būti atviras visuomenei, į jį investuota daug valstybės, savivaldybės lėšų“, - komentavo V. Valūnas.

Už darbą savaitgaliais darbuotojui yra skiriamas priedas, stadioną reikia ne tik užrakinti ir atrakinti, bet ir prižiūrėti, sutvarkyti. Ir pasak V. Valūno, net ir tais atvejais, kai sporto aikštyno prižiūrėtojas atostogauja, serga ar yra išvykęs į komandiruotę, privalu užtikrinti, kad stadionas veiktų ir savaitgaliais. Tad minėtu atveju progimnazijos administracija paskirs žmogų, kuris stadioną prižiūrės atostogų metu.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Vas 23 11:29

Skuode praėjusių metų gale pradėta stadiono rekonstrukcija už 0.43 mln. Mokyklos sklype yra pakankamai erdvės (11,5 tūks. kvadratų) pilnų matmenų futbolo stadionui ir visoms suplanuotoms aikštelėms sutalpinti, bet, kiek suprantu, rekonstrukcija bus padaryta tiktai dabartinių dimensijų ribose...

Prasideda Skuodo Pranciškaus Žadeikio gimnazijos stadiono-sporto aikštyno rekontravimo darbai
https://skuodas.lt/prasideda-skuodo-pra ... mo-darbai/

Skuodo rajono savivaldybės administracija sudarė rangos darbų sutartį su UAB „Kuršasta“ dėl Skuodo Pranciškaus Žadeikio gimnazijos stadiono-sporto aikštyno rekonstravimo darbų. Darbų suma – 430 768,85 eur. Darbų pabaiga – 2023 m. liepos 31 d.

Rekonstravimo darbų veiklos:
1. Griovimo darbai.
2. Žemės darbai.
3. Želdiniai.
4. Futbolo aikštelė.
5. Pėsčiųjų takų betoninių trinkelių danga.
6. Asfaltbetonio pagrindas sportinėms lauko dangoms.
7. Bortai, borteliai, latakai.
8. Lauko sporto inventorius.
9. Tvora.
10. Teritorijos apšvietimas.
11. Vaizdo stebėjimo įrengimas.
12. Nuotekų surinkimo ir drenažo tinklai.
13. Išpildomųjų geodezinių nuotraukų parengimas.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Geg 19 20:18

Apžiūrėjo ir įvertino Užupio pagrindinės mokyklos stadiono būklę
https://www.ukmerge.lt/naujienos/apziur ... ono-bukle/

Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas ir vicemeras Eugenijus Kuodelis šiandien lankėsi Užupio pagrindinėje mokykloje. Vizito tikslas - susipažinti su mokyklos stadiono būkle ir ieškoti būdų stadiono atgaivinimui, atkūrimui, pagerinimui.

Savivaldybės vadovai aplankė stadioną, išklausė nuogąstavimus, problemas ir patys įvertino kaip prastai ir nešiuolaikiškai atrodo mokyklos stadionas. Drauge su mokyklos administracijos atstovais meras aptarė planą, kuris padėtų realizuoti ir įgyvendinti sumanymus, kaip padaryti patrauklesnę šio stadiono infrastruktūrą.

„Mokyklos stadione įrengto lengvosios atletikos bėgimo tako dangą sudaro senas ir vietomis jau sutrupėjęs asfaltas, futbolo stadiono aikštė yra natūralios žolės bei nelygaus, net duobėto pagrindo, prieš 12 metų įrengtos krepšinio aikštelės danga susidėvėjusi. Visa tai kelia grėsmę mokinių saugumui. Šios mokyklos sporto aikštyną būtina atnaujinti“,- po apžiūros sakė meras D. Varnas.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Geg 19 20:27

Nežinau ką jie čia galvoja daryti, bet teoriškai užtenka ploto daryti pilnų matmenų dangą.

Ruošiamasi Tauragės „Šaltinio“ progimnazijos stadiono atnaujinimui
https://kurjeris.lt/aktualijos/ruosiama ... aujinimui/
https://darbai.taurage.lt/lt/projektas/ ... inimas-162

Edit: Lol nesvarbu, sugebėjau rasti piešinuką. Pasirodo futbolo aikštę ne didins, o mažins iki 32x25 metrų. Įmetu šį grožį :lol:
Paveikslėlis
Penktadienį, gegužės 19-ąją, „Tauragės kurjeryje“: grandiozinė stadionų renovacija – būdas sumažinti paauglių nusikalstamumą
https://kurjeris.lt/naujienos/penktadie ... alstamuma/

Tauragės „Šaltinio“ progimnazija pagaliau sulaukė renovacijos. Už daugiau nei 2 mln. eurų bus atnaujinamas lyg piktžaizdė vešėjęs progimnazijos stadionas. Kitų ugdymo įstaigų vadovai viliasi, kad rajono valdžia pamatys ir jų stadionuose besiveriančias duobes.

Kaip šiuo metu sportuoja nenaudojamo Tauragės „Šaltinio“ progimnazijos stadiono moksleiviai, kurios ugdymo įstaigos dar laukia atnaujinimų, galiausiai – kuri mokykla išvis neturi stadiono ir kaip verčiasi per kūno kultūros pamokas, skaitykite rytoj atsivertę „Tauragės kurjerį“.

Paskelbtas konkursas „Šaltinio“ progimnazijos stadionui rekonstruoti
https://kurjeris.lt/naujienos/paskelbta ... onstruoti/
2023 02 26

Tauragės rajono savivaldybė antradienį paskelbė viešųjų pirkimų konkursą „Šaltinio“ progimnazijos stadionui rekonstruoti. Kovo pradžioje paaiškės, ar rangovą pavyko surasti, kuris darbus atliktų per pusantrų metų.

Jei pavyks rasti rangovą, tai vienu metu statybininkai plušės šalia esančiose teritorijose: vieni statys sporto areną, o kiti iš pagrindų rekonstruos „Šaltinio“ progimnazijos stadioną. Vasario 21-ąją savivaldybės administracija paskelbė ieškanti šios mokyklos stadiono techninio projekto, parengto 2020 m., įgyvendintojų. Po 16 mėnesių suplanuoti darbai turės būti atlikti, jų atlikimo terminas gali būti pratęstas dar dviem mėnesiams.

Tiekėjas, pasisiūlęs atlikti rekonstrukcijos darbus, privalės sumokėti 5 tūkst. Eur pasiūlymo galiojimo užstatą. Vykdomas pirkimas yra žaliasis, tai reiškia, kad bus taikomi aplinkos apsaugos kriterijai. Nurodyta, kad pirkimas nėra susijęs su projektu ar programa, finansuojama Europos Sąjungos lėšomis.

Stadiono sklypo plotas – 33 495 kv. m. Suplanuoti paviršinių nuotekų, drenažo, elektros ir elektroninių ryšių tinklai, bėgimo takai su nuolydžiais, šuoliaduobė, futbolo, krepšinio, teniso, badmintono, kliūčių ruožo, treniruoklių ir universali, vaikų žaidimo aikštelės. Stadione planuojama ir tribūna, suoliukai, vandens gėrykla, kietos dangos pėsčiųjų takai, stadioną apjuos tvora. Teritorija bus apšviesta ir stebima vaizdo kameromis, apželdinta krūmais, medžiais ir veja.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Bir 12 16:19

Tai visgi buvo tik sidabrinės.
Čia yra šakės. Auksinės. Daug, daug aukso.
Viso Radviliškio Vaižganto progimnazijos stadiono atnaujinimo projektas kainavo 526 000 Eur. Valstybė jo įgyvendinimui skyrė 232 000 Eur, kita dalis lėšų – iš Radviliškio rajono savivaldybės. Vien tik šiemet tam, kad sėkmingai pabaigtų stadiono renovaciją savivaldybė iš biudžeto skyrė 137 000 Eur. Darbus, net greičiau nei planuota, atliko UAB „ROLANA“.
Kretingoje atnaujintas dar vienas sporto aikštynas
https://www.atviraklaipeda.lt/2023/06/1 ... aikstynas/

Šeštadienį Kretingoje oficialiai atidarytas atnaujintas sporto aikštynas prie Pranciškonų gimnazijos. Nors sporto aikštyno rekonstrukcijos darbai realiai baigti tik prieš kelias savaites, kretingiškiai netruko jį pamėgti bei jau šiandien čia aktyvų laisvalaikį leidžia gausus būrys miestiečių.

Atnaujintame sporto aikštyne įrengtas 280 m ilgio 3 takelių bėgimo takas, 100 m ilgio 4 takelių bėgimo tako tiesioji. Aikštynas taip pat turi dvi krepšinio, mini futbolo, tinklinio ir paplūdimo tinklinio aikšteles, šuolio į tolį sektorių, lauko treniruoklius, stalo teniso stalą. Čia taip pat įrengtas naujas apšvietimas, takeliai, mažosios architektūros elementai, rekonstruota tvora bei atlikti kiti darbai.

Kretingos rajono mero Antano Kalniaus teigimu, atnaujintas sporto aikštynas – tai jau trečias per pastaruosius kelerius metus Kretingoje įrengtas šiuolaikiškas sporto objektas.

„2020 metų rugsėjį Kretingoje oficialiai atidaryta pilnų matmenų dirbtinės dangos futbolo aikštė, tais pačiais metais baigti Kretingos Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos stadiono rekonstrukcijos darbai, – sakė A. Kalnius. – Dar šią vasarą bus pradėti Kretingos Simono Daukanto progimnazijos stadiono atnaujinimo darbai, vykdomos centrinio Kretingos miesto stadiono rekonstrukcijos rangovo parinkimo procedūros, šį rudenį planuojame atverti ir naujojo Kretingos sporto komplekso duris.“

Sporto aikštynas prie Pranciškonų gimnazijos atnaujintas Kretingos rajono savivaldybės ir Sporto rėmimo fondo lėšomis. Kiek daugiau nei 860 tūkst. eurų kainavusius rekonstrukcijos darbus atliko rangovas UAB „Rolana“.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Lie 15 11:27

Kretingoje rekonstruojamas dar vienas sporto aikštynas
https://www.atviraklaipeda.lt/2023/07/1 ... aikstynas/

Pradėti Kretingos Simono Daukanto progimnazijos aikštyno rekonstrukcijos darbai. Tai jau ketvirtas per pastaruosius kelerius metus Kretingoje tvarkomas sporto aikštynas.

Projekto rangos darbų vertė – beveik 1,222 mln. eurų. Darbai finansuojami Kretingos rajono savivaldybės (990 tūkst. eurų) ir Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos (232 tūkst. eurų) lėšomis.

Progimnazijos sporto aikštyno rekonstrukcijos darbus vykdo Kretingos rajono savivaldybės skelbtą viešųjų pirkimų konkursą laimėjusi UAB „Rolana“.

Darbų metu bus įrengtas aikštyno drenažas, lietaus surinkimo tinklai, apšvietimas, sutvarkyti bėgimo takai, lengvosios atletikos sektorius, įrengti nauji gimnastikos įrenginiai, futbolo (žalios natūralios vejos) aikštė, krepšinio ir tinklinio aikštelės bei kt.

Tvarkant aikštyną bus sutvarkyta ir progimnazijos automobilių stovėjimo aikštelė (580 kv. m. ploto), aplinkinės teritorijos gerbuvis.

Stadiono su bėgimo takais, krepšinio ir tinklinio aikštelės įrengimo darbus numatyta baigti šių metų gruodį, likusius darbus – ateinančiais metais.

Šių metų birželį Kretingoje oficialiai buvo atidarytas atnaujintas sporto aikštynas prie Pranciškonų gimnazijos, 2020 metų rugsėjį – pilnų matmenų dirbtinės dangos futbolo aikštė, tais pačiais metais baigti ir Kretingos Jurgio Pabrėžos universitetinės gimnazijos stadiono rekonstrukcijos darbai.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Lie 15 12:48

Remontuojamame „Šaltinio“ progimnazijos stadione iškasta sprogmenų
https://kurjeris.lt/aktualijos/nelaimes ... sprogmenu/

Kiek prieš 15 val. Tauragės priešgaisrinei tarnybai ir policijai pranešta, kad remontuojamame „Šaltinio“ progimnazijos stadione technika iškasė greičiausiai nuo Antrojo pasaulinio karo likusių sprogmenų. Į stadioną iškviesti ugniagesiai-gelbėtojai informavo, kad pirminiais duomenimis iškasti septyni sprogmenys. Tai galinčios būti minosvaidžio minos.

Teritorijoje budi policijos pareigūnai. Ji aptverta, laukiama išminuotojų.

Apie statybininkų radinį išsamiau skaitykite penktadienio „Tauragės kurjerio“ numeryje.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Rgp 07 05:25

Radau atsitiktinai 2015 m. sąrašą, kuriuo valstybė atidavinėjo vadinamuosius futbolo gardelius savivaldybėms. Sąrašas vietų viduje:
https://e-seimas.lrs.lt/rs/legalact/TAP ... t/ISO_PDF/

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Rgp 09 14:14

Buvęs stadionas uostamiestyje virs pieva
https://klaipeda.diena.lt/naujienos/kla ... va-1135015?

Buvęs stadionas netoli Bijūnų, Rūtų, ir Birutės gatvių pamažu virsta neprižiūrima dykra ir aplinkui gyvenantiems klaipėdiečiams kelia vis daugiau klausimų.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Rgs 23 10:36

Vilniečiams – nauji stadionai ir sporto aikštynai
https://vilnius.lt/lt/2023/09/13/vilnie ... aikstynai/

Vilniaus miesto savivaldybė sparčiai atnaujina sporto infrastruktūrą. Per vasarą buvo rekonstruoti ir sutvarkyti aštuoni mokyklų sporto aikštynai, dar trylika planuojama užbaigti per artimiausius du mėnesius. 11-oje darželių baigiamos įrengti universalios lauko sporto aikštelės mažiesiems.

„Siekiame, kad atnaujinta infrastruktūra, šiuolaikinius standartus atitinkantys sporto aikštynai skatintų vaikus ir jaunimą gyventi aktyvų gyvenimo būdą. Svarbu ir tai, kad po pamokų šia infrastruktūra gali naudotis ir bendruomenės. Tęsime šiuos darbus, kad dar daugiau vilniečių galėtų naudotis patrauklia ir modernia sporto įranga arčiau namų“, – akcentavo Vilniaus miesto savivaldybės meras Valdas Benkunskas.

Lauko sporto aikštynų atnaujinimo darbai baigti „Atgajos“ specialiojoje mokykloje, Aleksandro Puškino, „Žaros“, „Santaros“, V. Kačialovo, Žvėryno, Radvilų gimnazijose, Liepkalnio mokykloje.

„Atgajos“ specialiojoje mokykloje ir Aleksandro Puškino gimnazijoje įrengti interaktyvūs įrenginiai, tinkami ne tik sportuoti, bet ir mokytis. Juose integruotos garso, šviesos sistemos, jutiklinis ekranas. Įrenginiai pritaikyti žmonėms, turintiems specialiųjų poreikių. Minėtuose aikštynuose atnaujintos krepšinio, futbolo, tinklinio aikštelės, treniruoklių zonos, Aleksandro Puškino gimnazijos aikštyne atnaujintas bėgimo takas, įrengta ir mažoji futbolo aikštė.

Artimiausiu metu darbus planuojama užbaigti ir „Minties“ gimnazijoje, Naujamiesčio mokykloje.

Per rugsėjį aikštynai bus baigti tvarkyti Žvėryno, Fabijoniškių, Abraomo Kulviečio, Jono Basanavičiaus, Grigiškių ir Grigiškių „Šviesos“ gimnazijose, Barboros Radvilaitės, Simono Stanevičiaus ir Naujininkų progimnazijose, Vytės Nemunėlio pradinės mokyklos aikštynuose. O spalį darbai bus užbaigtas ir Kunigaikščio Gedimino progimnazijos ir VGTU inžinerijos licėjaus lauko aikštynų atnaujinimas.

Mokyklose su didesne stadionų erdve – Vasilijaus Kačialovo, Radvilų, „Minties“ ir „Žaros“ gimnazijose – atnaujinamos krepšinio, futbolo, tinklinio aikštelės, bėgimo takai, šuoliaduobės ir treniruoklių zonos. Žvėryno ir Grigiškių „Šviesos“ gimnazijose ir Simono Stanevičiaus progimnazijoje taip pat įrengiame teniso kortus.

Mažesniuose mokyklų aikštynuose planuojamos būtinosios multifunkcinės sporto aikštelės ir treniruoklių zonos. Krepšinio, tinklinio ir futbolo aikštelės bus VGTU inžinerijos licėjuje, Vytės Nemunėlio pradinėje mokykloje, Grigiškių gimnazijoje. Treniruoklių zonos su įvairiems raumenims treniruoti skirta įranga bus įrengtos „Santaros“ ir Fabijoniškių gimnazijose, Naujininkų progimnazijoje ir Naujamiesčio mokykloje. Abraomo Kulviečio mokykloje bus įrengta ir vilniečių taip laukiama parkūro treniruočių zona.

Tik krepšinio aikštelės bus įrengtos Jono Basanavičiaus gimnazijoje ir Liepkalnio mokykloje. Simono Stanevičiaus progimnazijos aikštynas bus papildytas teniso kortais.

Nenuskriausti liks ir mažieji. Iki spalio pabaigos bus įrengtos universalios lauko sporto aikštelės 11-oje darželių: „Gintarėlis“, „Vilija“, „Gelvonėlis“, „Prie Pasakų parko“, „Skroblinukas“, „Šilelis“, „Lokiukas“, „Pipiras“, Markučių, Vaduvos, Vilkpėdės,

Šiems darbams skirta daugiau kaip 6 mln. Eur.

„Šiuo metu viešoji sostinės sporto infrastruktūra – viena iš geriausių šalyje. Kitais metais atnaujinus paskutinius 15 sporto aikštynų, galėsime drąsiai sakyti, kad visi Savivaldybės viešieji sporto aikštynai jau sutvarkyti. Tereikia noro sportuoti“, – teigia Vilniaus miesto savivaldybės Sporto ir sveikatingumo skyriaus patarėjas Rokas Germanavičius.

<...>

---------------------------------
Mokiniams ir bendruomenėms atvertas Vilniaus Radvilų gimnazijos sporto aikštynas
https://vilnius.lt/lt/2023/10/10/mokini ... aikstynas/

Šiandien atidarymo šventė vyko Vilniaus Radvilų gimnazijos sporto aikštyne, kuriame įrengtos dvi krepšinio ir viena tinklinio aikštė, futbolo aikštė, bėgimo takai ir treniruoklių zona.

„Į miesto mokyklų sporto aikštynus ateina civilizacija. Sporto infrastruktūra prie visų ugdymo įstaigų turi būti sutvarkyta ir šis tikslas jau beveik pasiektas. Ypač smagu, kad kitais metais atnaujinamų sporto aikštynų sąraše – jau paskutinės didžiosios gimnazijos ir progimnazijos ir net 9 pradinės mokyklos. Gyventojų ir moksleivių prašau naudoti pagal paskirtį atnaujintus aikštynus, saugoti dangas ir sportuoti, kuo daugiau sportuoti“, – Radvilų gimnazijos aikštyno atidarymo šventėje kalbėjo Vilniaus miesto savivaldybės vicemerė Donalda Meiželytė.

Radvilų gimnazijos aikštyno sutvarkymo darbai kainavo 695 tūkst. Eur.

Per šią vasarą ir rudens pradžią Vilniaus miesto savivaldybė atnaujino dar 20 mokyklų sporto aikštynų: „Atgajos“ specialioje mokykloje, Aleksandro Puškino, „Žaros“, „Santaros“, V. Kačialovo, Žvėryno, „Minties“, Fabijoniškių, Abraomo Kulviečio, Jono Basanavičiaus, Grigiškių ir Grigiškių „Šviesos“ gimnazijose, Naujamiesčio ir Liepkalnio mokyklose, Barboros Radvilaitės, Simono Stanevičiaus ir Naujininkų progimnazijose, Vytės Nemunėlio pradinėje mokykloje.

Spalį bus užbaigti ir Kunigaikščio Gedimino progimnazijos ir VGTU inžinerijos licėjaus lauko aikštynai.

Universalios lauko sporto aikštelės atnaujintos ir 11-oje darželių: „Gintarėlis“, „Vilija“, „Gelvonėlis“, „Prie Pasakų parko“, „Skroblinukas“, „Šilelis“, „Lokiukas“, „Pipiras“, Markučių, Vaduvos, Vilkpėdės.

Sporto aikštynų atnaujinimo darbams skirta daugiau kaip 6 mln. Eur.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Spa 24 18:36

Prasidėjo renovacija Kėdainių sporto centro Futbolo manieže. Šaltuoju metų periodu jame treniruojasi FK "Nevėžis" visos vaikų ir jaunimo futbolo grupės. Manieže bus pakeista danga, ventiliacijos sistema, apšvietimas, įrengta tablo, balkonas žiūrovams, renovuotos dušų patalpos ir kt.
Ką veiks kadenciją baigę savivaldybės vadovai?
https://rinkosaikste.lt/ka-veiks-kadenc ... s-vadovai/

Pabaigta miesto stadiono rekonstrukcija už daugiau nei 934 tūkst. eurų. Pabaigtas futbolo maniežas – 130 tūkst. eurų.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Spa 27 19:27

Panevėžio „Vilties“ progimnazijos stadiono modernizavimo darbai įgauna pagreitį
https://aina.lt/panevezio-vilties-progi ... -pagreiti/

„Vilties“ progimnazijos stadiono įrengimo darbus atlieka UAB „Rolana“. Šiemet iš valstybės biudžeto projektui įgyvendinti skirta per 550 tūkst. Eur, likusios lėšos – Savivaldybės. Darbus planuojama įgyvendinti iki kitų metų pabaigos.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Įvairios varžyboms netinkamos bazės

2023 Spa 27 21:31

Teismas: Statybų konsultacinė įmonė „Kelvista“ ir bankrutuojanti „Nodama“ Švenčionių rajono savivaldybei turi atlyginti 102 tūkst. eurų žalą už defektus statant Pabradės „Žeimenos“ gimnazijos sporto aikštyną
https://www.15min.lt/verslas/naujiena/n ... 71-2101910

Grįžti į