įvairūs

Moderatorius: Respublik

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: įvairūs

2019 Rgp 04 19:54

Trainerwechsel: SC Hainberg setzt auf Lukas Zekas
https://www.sportbuzzer.de/artikel/trai ... kas-zekas/

Der Fußball-Landesligist SC Hainberg hat einen Nachfolger für den im Sommer ausscheidenden Cheftrainer Oliver Hille gefunden. Der bisherige Co-Trainer Lukas Zekas übernimmt zusammen mit seinem Vater Arunas Zekas und Lars Willmann das Team von den Zietenterrassen.

SCH-Vorsitzender Jörg Lohse stellte das neue Trainer-Duo für die kommende Saison am Donnerstag in den neuen Räumen des Hainberger Sportvereins vor. „Lukas Zekas hat sich in dieser Saison zusammen mit Oliver Hille in die Trainingsarbeit eingearbeitet und als ausgewiesener Fachmann erwiesen“, so Lohse, der froh ist, ein Bindeglied zwischen Mannschaft und Verein gefunden zu haben.

„Wir danken Olli für die jahrelange Treue und die sehr gute Trainertätigkeit – wir sind ihm zu Dank verpflichtet“, lobte der Vorsitzende. Hille wechselt im Sommer als Co-Trainer zum derzeitigen Oberligisten FC Eintracht Northeim. Mit Lars Willmann übernimmt ein langjähriger Jugendtrainer des SC Hainberg den künftigen Co-Trainer-Posten, zusammen mit dem erfahrenen Arunas Zekas, der zuletzt mit seinem Sohn Lukas die U17 des I. SC 05 trainierte.

„Wir wollen als Verein mit Lukas Zekas, der von der Mannschaft sehr geschätzt wird, den eingeschlagenen Weg fortsetzten und jungen, hungrigen Spielern die Chance zur sportlichen Weiterentwicklung bieten“, ergänzte Lohse. Personell wird es bei den Hainbergern einige Veränderungen geben: Rolf-Hendrik Ziegner ist ein heißer Kandidat bei der SVG, und Jonas Hille scheint seinem Vater zu Eintracht Northeim zu folgen.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: įvairūs

2019 Rgs 07 08:57

Lietuvos trenerių duetas gelbės Švedijos aukščiausios lygos klubą
https://www.lrt.lt/naujienos/sportas/10 ... ygos-kluba

Švedijos futbolo lygoje rungtyniaujanti „Eskilstuna“ komanda pranešė, jog komandos vairą perimą Lietuvos futbolo specialistas Saulius Širmelis.

Su juo trenerių štabe dirbs ir asistuos dar vienas lietuvis – Saulius Čekanavičius.

„Stengiuosi kaip galėdamas padėti komandai. Nemanau, kad dabar yra laikas kažką keisti iš esmės, reikia labiau koncentruotis į detales, jog galėtume išlikti lygoje. Jaučiuosi gerai“, – klubo puslapiui sakė futbolo specialistas iš Lietuvos.

63-ejų metų trenerio pastaroji karjeros stotelė buvo Kazachstane, kur jis treniravo Karagandos „Šachtior“ komandą, o ją paliko 2017-ųjų gruodį.

Praeityje jis yra buvęs ir Lietuvos rinktinės trenerių štabe bei treniravęs Kazachstano jaunimo rinktinę.

Tuo tarpu naujasis jo asistentas Saulius Čekanavičius, kuris iki 2017-ųjų darbavosi Ventspilio klube Latvijoje.

AFC „Eskilstuna“ klubas šešiolikos komandų rikiuotėje kol kas yra vos penkioliktoje pozicijoje ir kovoja dėl išlikimo aukščiausioje Švedijos lygoje.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: įvairūs

2019 Rgs 07 18:46

Sėkmės Sauliui na ir vėl Sauliui, žodžiu sėkmės šiems treneriams, nes man jie patinka ir šiaip tie pirdokai dar geri treneriokai yra.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: įvairūs

2019 Rgs 07 19:47

Sauliui Širmeliui 63 metai. Tai nėra labai daug, dar gali padirbėt

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: įvairūs

2019 Rgs 16 22:06

Širmelio komanda du kart pirmavo ir bet baigė 2-2

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: įvairūs

2019 Spa 24 18:36

„Riterių“ fizinio rengimo treneris keliasi į Indiją!
http://fkriteriai.lt/2019/10/8462/

„Riterių“ fizinio rengimo treneris keliasi į Indiją!

Tris sezonus Riterius ruošęs vienas geriausių šalies fizinio rengimo specialistų Paulius Ragauskas karjerą tęs Indijoje. Buvusį Alekso Stanislovaičio auklėtinį ten pasikvietė buvęs „Riterių“ strategas Kibu Vicuna. Nuo šių metų ispanas treniruoja „Mohun Bagan“ klubo futbolininkus.

„Tokie pasiūlymai treneriams iš Lietuvos nesimėto, tai nelabai buvo apie ką galvoti. Kas žino, gal tokios galimybės, tai sau pasakiau: kodėl gi nepabandžius? Man svarbu buvo sužinoti artimųjų nuomonę, o gavus jų malonę, abejonių neliko“, – iš Indijos pasakojo P.Ragauskas.

Pauliau, ar tai pirmas K.Vicunos pasiūlymas tau?
Po trenerio išvykimo iš tuometinio „Trakų“ klubo su juo net neteko bendrauti, todėl tas pasiūlymas buvo pakankamai netikėtas. Vienas mano draugas su Kibu norėjo pabendrauti tam tikrais klausimais, tad parašiau jam. Po trumpo pokalbio jis užsiminė, kad norėtų mane matyti dirbantį kartu su juo Indijoje.

Jau spėjai suprasti, kas tai per šalis?
Šalis beprotiškai didelė ir įdomi. Aišku, pirmas įspūdis, vos išlipus iš lėktuvo – karštis ir drėgmė. Gatvėse labai daug vargingai gyvenančių žmonių, vidury gatvės gali pamatyti miegantį šunį ar vaikščiojančią karvę ir tai niekam nesudaro problemų. Visi gyvūnus apvažiuoja, niekas jų nevaiko ir juo labiau neskriaudžia. Indai labai mėgsta aštrų maistą, todėl stengiuosi jį darytis pats (šypsosi). Taip elgiuosi ir dėl higienos sumetimų, nes kavinėse ar restoranuose, švelniai tariant, tvarka ne superinė.

O kaip su futbolu čia?
Kol kas dar neaišku, kiek komandų dalyvaus, nėra aiškaus tvarkaraščio, tai kažkiek primena A lygą (juokiasi). Praėjusiais metais lygoje buvo vienuolika komandų, šiais metais turėtų būti arba tiek pat, arba dešimt.. niekas tiksliai nežino.

Kiekvienoje komandoje vienu metu aikštėje gali rungtyniauti penki legionieriai, o pirmaujančios komandos yra užregistravusios mažiausiai po šešis užsieniečius, kurie visa galva yra geresni nei vietiniai. Dar buvo jauno žaidėjo taisyklė, bet kol kas neaišku, ar ši taisyklė galios ir šiemet (šypsosi).

Pats čempionatas gana trumpas, nes komandos po kartą sužaidžia namie, išvykoje ir tuo viskas baigta. Naujas sezonas startuos lapkričio viduryje, o baigsis balandžio pabaigoje.

Ar labai didelis skirtumas tarp fizinio rengimo trenerio darbo Lietuvoje ir Indijoje?
Vienas skirtumas tas, kad čia jaučiamas didesnis žmonių susidomėjimas futbolu. Natūralu, kad dėl to jaučiamas spaudimas, o tavo darbas vertinamas žiūrovų. Lietuvoje, deja, to beveik nėra.

Galbūt, kažkiek įtakos turės religijų skirtumai, nes Indijoje yra tam tikros šventės, kurios koreguos treniruočių ir rungtyninius planus. Daugiau skirtumų kaip ir nėra – tai, ką dariau „Riteriuose“ – tą darau ir čia.

Tiesa, vienas minusas yra. Kadangi treniruočių aikštėje neturime apšvietimo, tad esam priversti treniruotis labai anksti, kol nėra itin karšta. Šiuo metu aštuntą ryto termometro stulpelis pakyla iki 25 laipsnių šilumos.. karšta, bet dar pakeliama (šypsosi).

Ko tikiesi iš šio karjeros etapo?
Džiaugiuosi dirbdamas vienoje seniausių futbolo komandų pasaulyje. Kiek galėdamas stengsiuosi panaudoti savo žinias, kad šis klubas nebūtų paskutinis, kuriame dirbu (juokiasi). Žinoma, būtų smagu užimti prizinę vietą, bet čempionatas yra gana konkurencingas, todėl jam neprasidėjus, kažką prognozuoti šiek tiek per sudėtinga.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: įvairūs

2019 Spa 27 18:46

Širmelio komanda pasiliko viltį paskutiniam ture.
jei laimės turėtų pakilti į 14 vietą, kuri leis žaisti pereinamas rungtynes. Reikia patiems laimėt ir kad lentelės kaimynai nelaimėtų prieš AIK dar dėl titulo arba bent vietų europoje kovoja. Taigi pergalė beveik garantuotu galimybę išlikti aukščiausioje lygoje.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: įvairūs

2019 Lap 23 11:37

Lukas Fridrikas (Roberto Fridriko jaunesnis sūnus) gerai juda antroj Austrijos lygoj. 7 įvarčiai ir 3 asistai per 14 rungtynių yra labai padori statistika puolėjui. Vaikinui 21 metai, gal kažkas išeis iš jo :) https://www.transfermarkt.com/lukas-fri ... ler/291090

FB radau įdomų praeitų metų postą su dvigubą Lietuvos pilietybę turinčiais žaidėjais įvairiose užsienio šalyse (biškį atnaujinau info):

Victor Luis (Victor Luis Chuab Zamblauskas)
Born in Brazil
June 23, 1993 (26 years old)
Nationality : Brazilian / Lithuanian
Team football: Sociedade Esportiva Palmeiras (Brazil, Serie A)
Contract until: 31.12.2022
Position: Left-Back
Market value: 2.00 mill. €
https://www.transfermarkt.com/victor-lu ... ler/234538
.................................................................................................................................................................................

Nicolás Vikonis (Nicolás Vikonis Moreau)
Born in Uruguay
April 6, 1984 (35 years old)
Nationality : Uruguayan / Lithuanian
Team football: Puebla FC (Mexico, Liga MX)
Contract until: -
Position: Goalkeeper
Market value: 700 K €
https://www.transfermarkt.com/nicolas-v ... eler/74378
...................................................................................................................................................................

Lukas Fridrikas
Born in Austria
December 30/1997 (21 years old)
Nationality : Austrian / Lithuanian
Team football: FC Dornbirn (Austria, 2nd division)
Contract until: 30.06.2020
Positionn: Centre-Forward
Market value: 150 K €
https://www.transfermarkt.com/lukas-fri ... ler/291090
...........................................................................................................................................................................

Tomas Rukas
Born in Russia
September 04/1996 (23 years old)
Nationality : Russian/ Lithuanian
Team football: Zenit 2 St. Petersburg (Russia, PFL - 3rd division)
Contract until: 30.06.2021
Position: Centre-Back
Market value: 150 K €
https://www.transfermarkt.com/tomas-ruk ... ler/300110
......................................................................................................................................................................

Rimas Martinkus
Born in: Kazakhstan
January 13/1993 (26 years old)
Nationality : Kazakh/ Lithuanian
Team football: FC Bayterek (Kazakhstan)
Contract until:
Position: Goalkeeper
Market value: 50 K €
https://www.transfermarkt.com/rimas-mar ... ler/382932
...............................................................................................................................................................

Mauricio (Mauricio Plenckauskas Cordeiro)
Born in Brazil
December 31 / 1992 (26 years old)
Nationality :Brazilian / Lithuanian
Team football: Nea Salamina Famagusta (Cyprus, 1st division)
Contract until: 31.05.2020
Position: Centre-Forward
Market value:
https://www.transfermarkt.com/mauricio/ ... ler/212974
...................................................................................................................................................................

Edwin Heier
Born in Germany
January 30/1995 (24 years old)
Nationality : German / Lithuanian
Team football: FC Auggen (Germany, 6st division)
Contract until:
Position: Defensive Midfield
Market value:
https://www.transfermarkt.com/edwin-hei ... ler/270689
....................................................................................................................................................................

Yanko Vagovits
Born in Venezuela
FEB 02/1996 (23 years old)
Nationality : Venezuelan / Lithuanian
Team football: Caracas FC B (Venezuela)
Contract until:
Positionn: Attacking Midfielder
Market value: 50 K €
https://www.transfermarkt.com/yanko-vag ... ler/334302

haus
Pranešimai: 385
Užsiregistravo: 2014 Vas 28 00:02
Palaikoma komanda: Utenis, Žalgiris

Re: įvairūs

2020 Sau 06 14:24

German Valera Karabinaite

https://www.transfermarkt.com/german-va ... ler/548188

Vienuolika savo sienoje labai akcentuoja kad mama lietuvė tai kur ten LFF miega

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... i0GIsCxA_w
https://www.facebook.com/11bizonu/?epa=SEARCH_BOX

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: įvairūs

2020 Sau 06 15:11

gali miegot ar nemiegot LFF vis tiek nieko nebus.

a. dviguba pilietybė negalima Lietuvoje, todėl norėdaamas būti lietuviu, negalėtų būt ispanu.
b. jam yra galimybių žaisti už Ispaniją, ką ir daro jaunimo lygmeniu, tai bent kol kas LT pilietybės nesirinks.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: įvairūs

2020 Sau 06 15:51

Dviguba pilietybė įmanoma išimtiniais atvejais. Tai labai sudėtinga procedūra, kiek girdėjau LKF darė žingsnius dėl Brazdeikio, bet kol kas nelabai pasistūmėjo. Jeigu krepšinio federacijai pavyks su Brazdeikiu, tada ir LFF galės pabandyti kokį lietuviškų šaknų turintį užsienietį kalbinti.

Dėl šito vaikino tai žinoma, kol su Ispanija turi šansų, į Lietuvą nežiūrės. Bet sukontaktuoti su juo galima, kad žinotų jog yra stebimas ir turi potencialų atsarginį variantą.

Rapolas255
Pranešimai: 80
Užsiregistravo: 2018 Spa 22 21:52
Palaikoma komanda: Polonia Varšuva
Miestas: Varšuva

Re: Interviu

2020 Kov 21 20:33

Lukas Pusinskas profesionalų futbolą sutiko labai greitai, kaip penkiolikmetis treniravos su Klaipėdos "Atlanto" pirmąja komanda. Dabar jis gyvena JAV, ir įgyvendina savo svajones! Apie futbolą, gyvenimą Amerikoje, šeimą ir Lietuvą.
https://baltyckifutbol.pl/luko-pusinsko-american-dream/

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: įvairūs

2020 Bal 20 13:26

Cia ne tas pats veikejas? :D
Pas mus verslininku vadinosi 8-) kai buvo Pilvelytes vyras :lol: https://www.15min.lt/vardai/naujiena/li ... 050-199574 nu ir karts nuo karto vartuose uz PRELEGENTUS SFL'e pastovedavo.. http://www.vilniausfutbolas.lt/zaidejas ... a-/401/1/4

o pas belorusus jis :shock:
А тренер – из Англии! Ну, или почти… На футбольное поле боя островчан ведёт Владас Мотека.
http://www.ostrovets.by/news/novosti/news24355.html irgi prisistato kaip vartininkas..

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: įvairūs

2020 Bal 20 15:30

Jo, tas pats.

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: įvairūs

2020 Bal 20 16:00

nu vadinas.. verslas ,,nepaejo''..

Grįžti į