bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

IX turas

2011 Geg 11 14:27

Su „Sūduva“ – daugybė lygiųjų
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n470.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šį šimtmetį „Sūduva“ visada „Žalgiriui“ būdavo kietas riešutas. Vilniaus ir Marijampolės ekipos dažniausiai žaisdavo apylygiai. Žvelgiant į „Žalgirio“ rungtynių su „Sūduva“ istoriją, pranašumą turi Vilniaus klubas. Tiesa kur kas mažesnį nei su dauguma dabartinės A lygos komandų. Bene dėl to, kad praėjusiame amžiuje, kai „Žalgiris“ dominuodavo prieš šias ekipas, su „Sūduva“ sužaistos tik dvejos rungtynės 1990-ais ir 1991-ais. Jeigu ne jos, pergalių ir pralaimėjimų skaičius būtų vienodas. O daugiausia (kaip ir imant abiejų amžių statistiką) – lygiųjų. Iš tiesų iš 33-ejų oficialių tarpusavio rungtynių vilniečiai laimėjo vienuolika. Devynias pergales iškovojo „Sūduva“. Net 13 mačų baigėsi lygiomis. Įvarčių santykis 49:36 „Žalgirio“ naudai. Tad jei per rungtynes su “Atlantu“ vilniečiai sugebėjo įmušti net 8 įvarčius – lygiai tiek, kad galima būtų pasiekti 100 įmuštų per tarpusavio susitikimus, tad norisi tikėtis, kad 50-tą įvartį į „Sūduvos“ vartus „Žalgiris“ įmuš jau šį trečiadienį... Tuos 49 įvarčius į sūduvių vartus mušė 30 „Žalgirio“ futbolininkų. Daugiausia – po 4 kartus Marijampolės futbolo gerbėjus liūdino „Žalgiryje“ savo laiku žaidę Mindaugas Grigalevičius, Vidas Kaušpadas ir Igoris Morinas. Iš dabartinių „žalgirio“ futbolininkų patirtį, kaip vilkint žaliai-baltus marškinėlius mušti įvarčius į Marijampoliečių vartus turi po vieną įvartį pelnę Raimondas Vilėniškis ir Arminas Vaskela. Didžiausią pergalę prieš „Sūduvą“ „Žalgiris“ yra laimėjęs 1991-aisias. Vilniuje jis įveikė tuometinius autsaiderius marijampoliečius 5:0. „Sūduva“ niekada oficialiame mače nebuvo „Žalgirio“ įveikusi didesniu negu dviejų įvarčių skirtumu. Pernai visos trys „Žalgirio“ ir „Sūduvos“ rungtynės baigėsi lygiosiomis. Jos buvo nerezultatyvios. Abi komandos vieną kitai teįmušė po vieną įvartį. „Žalgiriui“ jį pelnė legionierius iš Rusijos Pavelas Komolovas, tiesiai iš kampinio pasiuntęs kamuolį į dabartinio „Žalgirio“ vartininko Mariaus Rapalio ginamus „Sūduvos“ vartus...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IX turas

2011 Geg 11 14:27

9 turas: trečias kartas su "Kaunu"
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 383-9turas" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečiadienį 17 valandą Marijampolės "Sūduvos" stadione "Banga" susitiks FBK "Kaunu". Komandoms tai jau bus trečia oficiali tarpusavio dvikova šį sezoną.

"Banga" vs "Kaunas". Šiemet gargždiškius ir kauniečius į vieną LFF Taurės pusfinalio porą buvo suvedę burtai. Kovo 16 dieną Kaune "Banga" įveikė varžovus 5:0, o balandžio 13 dieną Gargžduose komandos išsiskyrė taikiai - 1:1. "Banga" ne tik pateko į Taurės finalą, bet ir šiek tiek pagerino tarpusavio susitikimų balansą: iš 20 akistatų 2 baigėsi gargždiškių pergalėmis, dar tris kartus sužaista lygiosiomis, o kitus 15 kartų pajėgesni buvo kauniečiai. Įvarčių santykis - 13:70. A lygoje abiem komandoms reikalai klostosi ne taip, kaip norėtų jų aistruoliai. "Kaunas" per 8 susitikimus vis dar neiškovojo nei vienos pergalės, nors tiek dvikovoje su "Mažeikiais" (1:1), tiek su "Klaipėda" (2:2) kauniečiai buvo arti trokštamo rezultato. Praėjusiame ture "Kaunas" svečiuose 0:2 nusileido "Kruojai". "Bangai" nepavyksta iškovoti pergalės jau daugiau nei mėnesį (paskutinė pergalė pasiekta balandžio 2 dieną prieš "Šiaulius"). Praėjusiame ture gargždiškiai namie 1:2 nusileido "Dainavai".

Permainos. Lyginant su dvikovomis Taurės turnyre "Kauno" sudėtis šiek tiek sustiprėjo. Išsigydę traumas į aikštę sugrįžo saugai Marius Šoblinskas (23 metai) ir Andrius Bartkus (25 metai). Tiesa, pastarasis kol kas rungtyniauja tik dublerių gretose. Tuo tarpu "Bangai" šios dienos rungtynėse formuojant gynybos liniją teks ieškoti naujų sprendimų. Iki šiol visose rungtynėse dalyvavęs Irmantas Zelmikas dvikovoje su "Dainava" "užsidirbo" ketvirtąją geltoną kortelę šį sezoną ir yra priverstas praleisti susitikimą su "Kaunu".

Dubleriai. Antrosios komandų sudėtys susitiks ketvirtadienį, gegužės 12 dieną, 19 valandą Gargždų miesto stadione.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IX turas

2011 Geg 11 14:30

Ar pavyks atsirevanšuoti "Bangai"?
2011-05-11
http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/a ... angai/6417" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien "Kauno" laukia dar vienas mūšis A lygoje. Trečiadienį geltonai-žali susitiks su Gargždų "Banga", kuri praėjusiame ture 1:2 pralaimėjo Alytaus "Dainavai" ir šiuo metu A lygoje žengia 9-oje pozicijoje.

Šiame sezone komandos jau du sykius buvo susitikusios, bet tai vyko LFF Taurės varžybose. Kovo 16 d. mūsiškiai patyrė skaudžiausią visų laikų pralaimėjimą (0:5), bet varžovų aikštėje sužaidė lygiosiomis 1:1. "Kaunas" šiandien žūtbūt sieks atsirevanšuoti už tą skaudų pralaimėjimą Kaune, bet tai padaryti bus labai sunku. Dėl traumų ir įvairių negalavimų šiandien aikštėje greičiausiai neišvysime Mariaus Šoblinsko, Ramūno Mačežinsko, Donato Nakrošiaus, Lauryno Vertelio, Manto Fridriko, bet pagrindinėje sudėtyje galbūt pagaliau pasirodys jau kelis mačus dublerių ekipoje sužaidęs Andrius Bartkus. "Bangai" dėl geltonų kortelių limito šiandien padėti tikrai negalės buvęs "Kauno" gynėjas Irmantas Zelmikas.

Rungtynės šiandien bus žaidžiamos Marijampolės sporto centro "Sūduva" stadione (Sporto g. 1, Marijampolė). Mačo pradžia - 17 val. Įėjimas nemokamas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IX turas

2011 Geg 11 14:32

http://www.klaipeda-fc.lt/pages/posts/g ... bis-58.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Gegužės 11-ąją, trečiadienį, Lietuvos futbolo A lygos 9 turo varžybose Gargžduose susikaus dvi Klaipėdos komandos - FC "Klaipėda" ir "Atlantas. Tai bus pirmoji ekipų akistata šį sezoną. Tiesa, FC "Klaipėda" per trumpą savo gyvavimo istoriją jau gali pasigirti pergale prieš legendinį uostamiesčio klubą: 2010 metais tradicinio turnyro "Palangos Juzė" finale FC "Klaipėda" varžovus nugalėjo rezultatu 1:0. Jeigu FC "Klaipėda" laimės ir šį kartą, tai bus pirmoji komandos pergalė šį A lygos sezoną. Nors tikėtąsi, kad iki šio trečiadienio Klaipėdos miesto centrinis stadionas jau bus tinkamas varžyboms, jis, deja, futbolininkų dėl aikštės būklės priimti dar negali, tad klaipėdiečiams eilinį kartą rungtynių stebėti teks vyksti į Gargždus. Susitikimas prasidės 19 valandą. "Atlantas" rungtyniaus šeimininkų teisėmis. Komandoje po praėjusio turo varžybų, kurias klaipėdiečiai triuškinamai pralaimėjo Vilniaus "Žalgiriui", pasikeitė treneriai - prie ekipos vairo stovėjęs Romualdas Norkus šį postą perdavė Mindaugui Joneliui. Beje, šiose rungtynėse bus ir daugiau klaipėdietiškų akcentų - komandų susitikimui teisėjaus vienu geriusių arbitrų Lietuvoje laikomas uostamiesčio teisėjas Audrius Žuta

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IX turas

2011 Geg 11 14:35

Šiandien – svarbi dvikova prieš „Taurą“
2011-05-11
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2706" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio „Ekranas“ šįvakar, 19 valandą „Aukštaitijos“ stadione A lygos IX ture susitiks su Tauragės „Tauru“. Panevėžio komandai tai labai svarbios varžybos kovojant dėl pirmos turnyrinės lentelės vietos. Praėjusiais metais „Ekranas“ prieš Tauragės komandą dukart laimėjo rezultatais 4:1 ir 2:0, o kartą patyrė pralaimėjimą 1:2.

Kol kas „Tauras“ negali pasigirti šį sezoną skambiomis pergalėmis bei stabiliu, sėkmingu žaidimu. Per aštuonerias rungtynes būsimi varžovai surinko 9 taškus. Paskutines dvejas rungtynes Tauragės ekipa nusileido čempionato lyderiams „Sūduvai“ 0:3 bei „Žalgiriui“ 0:1. Paskutinė iškovota pergalė prieš nelengvus laikus išgyvenantį „Atlantą“ 4:2. Beje, antroji pergalė pasiekta taip pat prieš kitą uostamiesčio komandą, „Klaipėdą“ 2:1. Kas šį sezoną sieja “Taurą” ir “Ekraną”, tai lygiosiomis sužaistų rungtynių skaičius. Abi ekipos triskart Lietuvos futbolo pirmenybėse su varžovais išsiskyrė taikiai. Per aštuonerias rungtynes „Tauras“ pelnė tiek pat įvarčių, o praleido 10. Tris kartus pasižymėjo Regilio Seedorf, du Nikolaj Misiuk.

Trečiadienį, „Ekrano“ sirgalių dėmesį trauks čempionato lyderių „Sūduvos“ ir „Žalgirio“ kova. Panevėžio komandos pergalės atveju ji aplenktų vieną iš šių ekipų, o jeigu čempionate pirmaujančios komandos sužais taikiai, aplenks ir vieną, ir kitą.

Bilietų kaina tik nuo 5Lt, į „A“ ir „C“ tribūnas – 10Lt, bilietas į „B“ sektorių – 15Lt, su IKI PREMIJA nuolaidų kortele – 10Lt. Bilietus galite įsigyti „Aukštaitijos“ sporto rūmų kasoje dvi valandos iki varžybų pradžios arba http://www.bilietai.lt" onclick="window.open(this.href);return false;. Atvyk į stadioną ir padėk „Ekranui“ iškovoti pirmąją pergalę namų stadione!

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IX turas

2011 Geg 11 21:09

Tęsiasi pergalių badas
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... /384-badas" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečiadienį Marijampolės "Sūduvos" stadione "Banga" susitiko su Kauno FBK "Kaunu". Kaip ir paskutiniame tarpusavio susitikime užfiksuotos lygiosios - 1:1.

Rungtynės. Kieta ir nelygi Marijampolės senojo stadiono aikštė neleido komandoms pademonstruoti visų savo sugebėjimų. Klaidomis ir techniniu broku pasižymėjusiose rungtynėse pirmieji įvartį pelnė kauniečiai - 20 minutę smūgiu iš baudos aikštelės kamuolį į vartus pasiuntė R.Macežinskas. Visgi šeimininkai džiaugėsi neilgai - 25 minutę K.Urbaitis tolimu smūgiu atstatė pusiausvyrą. Visos komandų pastangos tiek pirmajame, tiek antrajame kėliniuose pakeisti rezultatą buvo bevaisės. Kauniečiai taip ir lieka šio sezono oficialiose rungtynėse neiškovoję nei vienos pergalės, o "Bangos" pergalių badas tęsiasi nuo balandžio 2 dienos. Negana to, traumos ir toliau retina gynėjų gretas - tik pirmąsias rungtynes nuo pradžios žaidęs G.Ratkus buvo priverstas palikti aikštę anksčiau laiko.
"Bangos" sudėtis: I.Spiridonov, D.Padaigis, G.Ratkus (72' M.Kazlauskas), M.Bitinas, M.Choruži, A.Lipskis, S.Tatiefang, K.Urbaitis (58' R.Grudys), G.Kulbis (46' M.Kura), M.Gudauskas, I.Bagdonas.
Kita dvikova. Šeštadienį, gegužės 14 dieną, 17 valandą "Banga" rungtyniaus LFF Taurės finale. Varžovas - Panevėžio "Ekranas".

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: IX turas

2011 Geg 11 21:42

"Kaunas" ir "Banga" išsiskyrė taikiai
http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/k ... ikiai/6418" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF A lygos rungtynes "Kaunas" ir "Banga" šiandien žaižia Marijampolės sporto centro "Sūduva" stadione.
"Kaunas" rungtynes pradėjo šios sudėties:
Ignas Plūkas; Paulius Daukša, Andrius Sanajevas, Marius Miškinis, Audrius Račkus; Tomas Miklinevičius, Marius Šoblinskas, Simonaas Paulius, Deividas Pašukevičius, Lukas Sendžikas; Ramūnas Mačežinskas.

Atsargoje:
Lukas Žukauskas, Tomas Janušauskas, Gvidas juška, Mantas Fridrikas, Andrius Bartkus, Tomas Snapkauskas, Audrius Juozaitis.

Per pirmąsias 15 min. vyksta apylygė kova, daugiausia aikštės viduryje. Komandos pavojingų progų nesukūrė. 17-ą minutę Ramūnui Mačežinskui iš aikštės gilumos buvo atliktas puikus perdavimas ir Ramūnas įsiveržia į baudos aikštelę bei tiksliu smūgiu per vartininką išveda "Kauną" į priekį. 1:0. 24 min. "Banga" surengia ataką. Perdavimas pažeme iš dešiniojo atakos krašto ir iš maždaug 15 metrų taikliai smūgiuoja Gajus Kulbis. 1:1. 41 min. Mūsų komandoje priverstinis keitimas. Traumą patyrusį Andrių Sanajevą keičia Mantas Fridrikas. Po pirmojo kėlinio rezultatas lygus 1:1.

Prasidėjo antrasis kėlinys. Mūsų komandoje keitimas: vietoj Deivido Pašukevičiaus rungtyniaus Audrius Juozaitis. 56 min. baudos smūgis į "Bangos" vartus. Mariaus Šoblinsko smūgis iš maždaug 20 metrų labai stiprus, bet kamuolys praskrieja virš skersinio. 58 min. baudos smūgis dabar jau į mūsų vartus. Marijanas Choruži smūgiuoja pažeme iš beveik 30 metrų, Ignas Plūkas nelengvai, bet atremia smūgį ir siunčia kamuolį už galinės linijos. Kampinis prie "Kauno" vartų, po kurio rezultatas nesikeičia. 67 min. Antrasis "Kauno" keitimas. Įvarčio autorių R.Mačežinską keičia Gvidas Juška. Iki rungtynių pabaigos lieka 10 min. Šiek tiek aktyvesni "Bangos" futbolininkai, bet viskas, ką jiems pavyko sukurti, tai keli kampiniai prie mūsų vartų. Keletą kartų neužtikrintai sužaidė ir I.Plūkas, bet mūsų gynėjai kol kas neeklysta ir didesnių pavojų pavyksta išvengti. Rungtynės baigiasi. "Kaunas" ir "Banga" pasidalina po tašką.

ŠIAULIETIS

Re: IX turas

2011 Geg 19 12:18

TAI VAKAR VYKO FUTBOLAS ,O KOKIAME PORTALE GALIMA SUŽINOTI REZULTATUS.KAŽKOKS TIK REKLAMINIS PORTALŲ MARAZMAS ..KUR PATEIKIAMI REZULTATAI,O NE INTERNAUTŲ PASISAKYMAI IR BLEVYZGOS...K U R REZULTATAI...

siaulieciui

Re: IX turas

2011 Geg 19 12:21

http://www.lff.lt/lt/article/2011_m_lff ... 1_05_17_18" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į