Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2023 Rgp 08 18:17

Ką tik su AC „Perugia“ kontraktą pasirašė 17-etis Adrianas Lickūnas, kuris treniruojasi ir su klubo vyrų komanda
BFA_Vilnius-t1849?&p=152771#p152771

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2023 Spa 18 19:54

Jaunas lietuvis Anglijoje šventė pergalę
https://www.sportas.lt/naujiena/486267/ ... te-pergale

Antradienį Anglijos „Development“ lygos rungtynių startinėje sudėtyje žaidė lietuvis Jokūbas Mažionis, o gynėjo atstovaujama „Ipswich Town“ U-21 ekipa namuose 4:1 nugalėjo „Watford“ U-21 komandos žaidėjus.

Po šios pergalės „Ipswich“ jaunimas su 12 taškų pakilo į penktą lygos vietą.

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2023 Spa 25 19:17

Kažkaip niekas neatkreipė dėmesio, kad Regnar Krot žaidžia už Kipro (FC Riga savininko) Pafos klubo jaunimą UEFA jaunimo lygoje.

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2023 Lap 02 11:33

16 metis Dovydas Sasnauskas už Sheffield united u21 žaidžia jau kelintas rungtynes iš eilės

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2023 Lap 08 10:58

Kipras Olšauskas grįžo į Lietuvą po etapo Ispanijoje.

Dominic Nassif
Lietuva- JAV
New England FC

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2023 Lap 19 08:49

Prancūzijoje gyvenančio kraštiečio pomėgis – sportuoti
https://www.santarve.lt/prancuzijoje-gy ... sportuoti/
Rugilė Venckutė

Buvusi mažeikiškė Dovilė Daveluy, daug metų su šeima gyvenanti Prancūzijoje, sakė: „Mano vaikai kitaip neįsivaizduoja savo atostogų – vasara jiems – pas senelius Šerkšnėnuose.“ Metai bėga, vaikai jau įžengė į paauglystę, tačiau noras aplankyti Lietuvą ir artimuosius neblėsta.

Šiemet Dovilės sūnus 14-os metų Augustas Daveluy pas senelius ne tik pailsėjo, bet ir pasivaržė. Jis dalyvavo Pasienio festivalio bėgime. Su Augustu ir jo mama kalbėjomės apie Lietuvą, sportą, kuris berniukui – labai svarbus užsiėmimas, o taip pat – apie artėjančius mokslo metus.

– Kiekvienų metų vasarą atvažiuoji į Lietuvą. Kas čia labiausiai patinka?
Augustas: Čia labai gražu: miškai, pievos… Patinka būti gamtoje, maudytis tvenkinyje. O svarbiausia, pasimatau su seneliais, tetomis, pusbroliu, pussesere. Visada pakeliaujame po Žemaitiją. Esu buvęs ir Vilniuje, bet prieš daug metų.

– Neblogai kalbi lietuviškai. Kodėl tau svarbu mokėti kalbą?
Augustas: Lietuvoje yra mano artimųjų, tad jei nemokėčiau lietuviškai, negalėčiau susikalbėti. Dėl to, kad išmokčiau kalbą, labai stengėsi mama. Čia būdamas ir šnekėdamas lietuviškai tai darau vis geriau. Per metus kažką užmirštu, bet atvažiavęs vėl prisimenu, kaip reikia kalbėti.

– Artėja nauji mokslo metai. Kaip jiems ruošiatės?
Dovilė: Prancūzijoje, kitaip nei Lietuvoje, nėra Rugsėjo pirmosios šventės, mokytojams nenešama gėlių. Tad pasiruošimas paprastas: nusiperki reikmenų, ir tiek. Ir mokslo metai šiemet prasidės rugsėjo 4 dieną, nes rugsėjo 1-oji – penktadienis.

– Kokie mokymosi proceso ypatumai Prancūzijoje?
Dovilė: Mokomasi nuo pirmadienio iki šeštadienio, pamokos trunka nuo aštuonių iki penkių. Tik trečiadienį trumpiau – nuo 9 iki 12 val. Tiesa, nuo vidurdienio visi turi 2 valandų pietų pertrauką. Per šią pertrauką mokiniai dalyvauja įvairiose veiklose, būrelių užsiėmimuose. Augustas yra užsirašęs į sportinius būrelius. Kas šešias savaites mokiniams suteikiamos atostogos, t. y., jie šešias savaites mokosi, o dvi atostogauja.

– Kas labiausiai patinka mokykloje?
Augustas: Labiausiai patinka būti su draugais, o iš pamokų – sporto užsiėmimai ir istorija. Ir kelionės. Šiemet spalio mėnesį su keliais mokytojais vyksime savaitei į Graikiją.

Dovilė: Mokykla organizuoja projektus, keliones. Kadangi Paryžiuje kitais metais vyks vasaros olimpinės žaidynės, Augusto minėtas projektas susijęs su olimpinėmis žaidynėmis. Pavyzdžiui, mokiniai važiuos į vietą Graikijoje, kur surengtos pirmosios šios žaidynės. Su jais keliaus istorijos mokytojas, prancūzų kalbos mokytojas, sporto mokytojas. Taigi, toks tarpdisciplininis projektas. Praėjusiais mokslo metais mokykla surengė ekspediciją į Prancūzijos regioną Overnę. Ten kalnuotos vietovės, yra daug ugnikalnių. Vaikai laipiojo po kalnus, rinko uolienas, kartu su gamtos mokslų mokytoju jas tyrinėjo.

– Pasienio festivalyje 14–19 metų jaunimo grupėje buvai pirmas. Kaip kilo mintis dalyvauti šiame bėgime?
Augustas: Pasiūlė močiutė. Ji žinojo, kad liepos mėnesį dalyvavau bėgime, kurį organizavo Paryžiaus Sen Žermeno futbolo klubas. Jis vyko Paryžiuje, vaikai bėgo 3 kilometrus. Atbėgau 10-as iš beveik 300 dalyvių. Kadangi šiose varžybose pavyko gerai pasirodyti, močiutė pasiūlė išbandyti jėgas ir Pasienio festivalyje. Ir anksčiau dalyvaudavau panašiose varžybose: pernai mokykloje organizuotame bėgime pelniau pirmą vietą, dalyvavau ir mūsų Montvilio miestelyje gegužę vykusiame bėgime.

– Kokie įspūdžiai liko iš Pasienio festivalio?
Augustas: Bėgti buvo sunku, trasos kelias tai kilo, tai leidosi. Tačiau patiko bėgant grožėtis vaizdais. Patiko šios šventės muzikinė programa, buvo skanaus maisto. Kai atbėgome, mums davė medalius ir pusmarškonės košės. Bet man ji skaniai neatrodė, tad atidaviau seneliui.

Dovilė: Juokėmės: kas bėgo, kas valgė… Man įdomu tai, kad Pasienio festivalio bėgimo startas buvo Lietuvoje, o finišas – Latvijoje. Beje, dėl apdovanojimų buvo juokinga situacija. Augustas atbėgo trečias iš visų dalyvių, bet apdovanojimai buvo teikiami atskirai merginoms, berniukams, moterims ir vyrams. Aš buvau užrašiusi visą Augusto vardą – Jules August Daveluy, tai kai atėjo eilė sveikinti laimėtojus, jį pakvietė su merginomis. Bet paskui viską išsiaiškino.

– Kadangi užsiminėt apie lietuviškus patiekalus, klausiu, ką labiausiai mėgsti iš lietuviškos virtuvės?
Augustas: Man patinka koldūnai, cepelinai, žemaičių blynai.

– Ar būdamas pas senelius taip pat sportuoji?
Augustas: Šerkšnėnuose buvau mėnesį. Daug bėgiojau. Kartais pusvalandį per dieną tam skyriau, kartais ir po valandą, tai priklausė nuo distancijos sudėtingumo ir noro. Dabar labai gerai pažįstu Šerkšnėnus, nes bėgau visur, įvairiais keliais, takeliais. Pasitaikė karštos dienos, sportuoti buvo sunku, bet žinau, kad tai daryti reikia nuolat. Dar žaidžiau futbolą su artimaisiais: seneliu, pusbroliais, pussesere, plaukiojau tvenkinyje. Namie irgi sportuoju – atlieku įvairius pratimus.

– Sportuoji savo malonumui ar sieki kokių nors rimtesnių rezultatų?
Augustas: Aštuonerius metus žaidžiu futbolą, rungtyniauju šoninio saugo pozicijoje. Kitais metais žaisiu naujoje futbolo komandoje – Pavilly FC, Normandijoje, prieš tai rungtyniavau Neuilly Plaisance NPFC.

Treniruotės bus antradienį ir ketvirtadienį, po pamokų. Iki ten reiks toliau važiuoti – traukiniu galima nuvažiuoti per valandą, mašina – per 20 min. Taigi, sunkoka ten nukakti, bet man tai labai svarbu.
– Kokią futbolo komandą pats palaikai?
Augustas: Visada palaikau Paryžiaus Sen Žermeno komandą. Bet manau, kad šios ekipos sudėtis dabar nėra labai gera, gali prasidėti ir nuosmukis.

– Gal žinai kokį lietuvį sportininką?
Augustas: Žinau krepšininką Arvydą Sabonį, plaukikę Rūtą Meilutytę. Mano pusbrolis Domantas Šluta – futbolininkas, jis daug metų žaidė Telšių „Džiugo“ komandoje.

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Sau 19 14:44

A. Voitinovičius keliasi į „Benfica“ klubą
https://fkriteriai.lt/2024/01/a-voitino ... ica-kluba/

Septyniolikmetis, FK „Riteriai“ akademijos auklėtinis Arnas Voitinovičius pradeda legionieriaus karjerą. Praėjusiais metais A lygoje debiutavęs vartininkas pasirašė profesionalo sutartį su Portugalijos grandu – Lisabonos „Benfica“.

„Dėkoju visiems prisidėjusiems prie mano pasiekimo, geras jausmas kai turiu tiek palaikymo. Dabar turiu fokusuotis į naujus siekius ir atiduoti visą save, kad pasiekčiau dar geresnių rezultatų“, – sakė A. Voitinovičius.

Praėjusių metų sezone, pagrindiniam FK „Riteriai“ vartininkui Armantui Vitkauskui patyrus traumą, jaunasis vartų sargas Arnas Voitinovičius gavo net penkias progas parodyti savo galimybes. Netrukus jis išvyko į Portugalijos klubą „Benfica“ peržiūrai, po kurios pasirašė sutartį.

„Arno sėkmė yra pasiekta sunkiu darbu. Mačiau jo užsidegimą. Jis ateidavo į treniruotę pirmiau visų, kas rodė ryžtą, discipliną ir norą tobulėti. Nesvarbu kas ką šnekėjo ir kas ką galvojo, Arnas turėjo aiškius tikslus, kurių siekė. Trumpai tariant, meilė futbolui bei pasitikėjimas savo jėgomis leido jam šiandien atsidurti ten, kur mes jį matome. Linkiu neprarasti ryžto ir siekti aukštumų“, – Arno privalumus vardino jo treneris Mindaugas Malinauskas.

A. Voitinovičius yra antrasis FK „Riteriai“ akademijos vartininkas, kuris per pastaruosius dvyliką mėnesių pasirašė sutartį su užsienio klubu. Pirmasis buvo Ernestas Lysionok išvykęs į Italijos klubą „Genoa“.

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Vas 17 22:34

FA „Šiauliai“ auklėtinis karjerą pratęs Čekijoje
https://siauliufa.lt/fa-siauliai-auklet ... -cekijoje/

Futbolo akademijoje „Šiauliai“ nuo mažų dienų augęs Nojus Vytis Audinis keliasi rungtyniauti į Čekiją.

FA „Šiauliai“ pasiekė susitarimą su aukščiausioje šalies futbolo lygoje rungtyniaujančiu „Teplice“ klubu dėl auklėtinio persikėlimo į Teplicę. 18-ąjį gimtadienį šiandien minintis Nojus čekų dėmesį atkreipė dar praėjusiame sezone, o pastarajam pasiekus finišo tiesiąją šiaulietis gruodžio mėnesį išvyko į dvi savaites trukusią peržiūrą.

Jos metu „Teplice“ klubo vadovai įvertino visus šiauliečio sugebėjimus ir pasibaigus peržiūros laikotarpiui nusprendė pasiūlyti ilgalaikę sutartį, kurią futbolininkas pasirašė būtent sulaukęs pilnametystės.

Iš Šiaulių kilęs gynėjas dar būdamas šešiolikos pusmečiui buvo išvykęs tobulėti į Italijos „Torino” akademiją. Vėliau futbolininkas sugrįžo į gimtąjį miestą, kur atstovavo FA „Šiauliai“ jaunimo ekipoms pajėgiausiuose šalies futbolo divizionuose. Šiaulietis rungtyniaudamas tarp metais vyresnių futbolininkų pasidabino bronzos medaliais, tapo geriausiu lygos gynėju bei debiutavo vyrų futbole užsivilkdamas savo gimtąjį miestą reprezentuojančius marškinėlius. Pastaruosius Nojus „TOPsport A lygoje“ iš viso užsivilko tris kartus bei sykį sugebėjo atlikti rezultatyvų perdavimą savo komandos draugui.

Pastaruosius du metus FA „Šiauliai“ auklėtinis taip pat buvo kviečiamas į įvairaus amžiaus jaunimo rinktines, o dar praėjusių metų lapkritį kartu su Lietuvos vaikinų iki 19 metų rinktine iškovojo teisę rungtyniauti Europos čempionato atrankos elitiniame etape.

FA „Šiauliai“ džiaugiasi savo auklėtinio pasiekimais ir atiduotu indėliu į pasiektus rezultatus bei linki sėkmės tolimesnėje karjeros stotelėje.

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Vas 25 17:16

Anglijos „Premier“ lygos klubas rungtynėms registravo 16-metį lietuvį
https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/a ... i-95962419

26-ojo Anglijos „Premier“ lygos turo rungtynėse tarp Vulverhamptono „Wolves“ ir „Sheffield United“ – lietuviškas akcentas. Svečių komandos gretose rungtynėms registruotas 16-metis Dovydas Sasnauskas.

Tai trečiasis lietuvis, kuris atsidūrė taip arti žaidimo Anglijos aukščiausioje lygoje. Iki šiol „Premier“ lygos klubams yra atstovavę Giedrius Arlauskis („Watford“) ir Tomas Danilevičius, kuris vilkint Londono „Arsenal“ komandos marškinėlius sužaidė dvejas rungtynes Anglijos „Premier“ lygoje.

Vidurio gynėjas iš Lietuvos prie Šefildo klubo prisijungė 2023 metų sausį. Prieš tai futbolininkas priklausė Londono „Chelsea“ komandos akademijai.

D. Sasnauskas pasireikšti gauna „Sheffield United“ jaunimo komandoje (U-18). Taip pat jaunasis talentas yra sužaidęs trejas rungtynes už Lietuvos jaunimo iki 17 metų rinktinėje.

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Vas 28 22:22

How Breu is reforming Lithuania's association: “We are still on the ground”
https://www.transfermarkt.de/wie-breu-l ... ews/434371

He also highlights Lukas Michelbrink from Hertha BSC's U19 team. “Lukas is a leading player and has played well in the last few games. He played a big part in us qualifying for the elite group. He is strong and very smart. A quick thinker and always willing to run for teammates when necessary.”

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Kov 04 04:55

FKG auklėtinis Emilis Kirliauskas oficialiai keliasi į Danijos futbolo klubą HB „Køge”
https://fkg.lt/fkg-aukletinis-emilis-ki ... u-hb-koge/
2023-08-02

Garliavos futbolo klubo auklėtinis, 16-metis Emilis Kirliauskas pasirašė 2-jų metų sutartį su Danijos futbolo klubu HB „Køge” ir tapo pirmuoju klubo auklėtiniu oficialiai savo karjerą susiejusiu su užsienio klubu.

FK Garliava dalyvauja „Capelli Sports Talents LT“ projekte, kurio tikslas suteikti kuo geresnes tobulėjimo sąlygas Lietuvos talentingiems jaunuoliams kartu bendradarbiaujant su Danijos fubolo klubu HB „Køge”.

Emilio talentą klubo skautai ir techninis direktorius Aurelijus Skarbalius pastebėjo prieš 2 metus. Nuo to laiko Emilis buvo atidžiai stebimas ir jaunasis gynėjas net tris kartus buvo nuvykęs į Daniją treniruotis su klubo jaunimo komandomis.

„Įžengdami į Lietuvą padarėme strateginę investiciją, nes tvirtai tikime, kad šalyje yra didelis neatrastas futbolo potencialas, kurį galime padėti vystyti ir ilgainiui iš to gauti naudos. Tai, kad Emilis dabar pereina į vieną iš mūsų sporto flagmanų – HB „Køge” ir tampa komandos dalimi, yra didelis momentas projektui ir visoms dalyvaujančioms šalims – Emiliui, „Køge”, FK Garliava ir kitiems „Capelli Sport” klubams Lietuvoje.” – sakė Jason Arnold, „Capelli Sports“ sporto verslo viceprezidentas.

HB „Køge” techninis direktorius Aurelijus Skarbalius sakė: „Emilis parodė didelį potencialą ir puikiai tobulėjo per visą laiką, kol jį stebėjome. Nepaisant kalbos iššūkių ir šiek tiek kitokios futbolo kultūros, atvykęs į Daniją jis puikiai prisitaikė ir tapo pilnaverte komandos dalimi. Futbole dar reikia tobulėti, bet potencialas yra, ir mes tikime, kad jo vystymosi kreivė taps tik dar statesnė.”

„Man tai tikrai jaudinantis ir didelis įvykis. Čia mane pasitiko puikūs treneriai, kurie mums, užsieniečiams, suteikia papildomos pagalbos. Kai pirmą kartą čia atvykau, viskas buvo labai nauja, bet dabar džiaugiuosi, kad esu čia ir jog čia liksiu. Leidžiu laiką su komandos nariais, tokiu būdu geriau juos pažįstu ir tai man leidžia pasijausti, kaip namie. Džiaugiuosi įveikęs man mestus iššūkius ir atrankas, kuriose įrodžiau, kad galiu konkuruoti su Danijos sportininkais. Dėl to esu labai dėkingas savo tėvams ir mane užauginusiam Garliavos futbolo klubui – pirmajam treneriui Edvinui Sutkui, Gintautui Vaičiūnui, Henrikui Grigui, Tadui Kijanskui ir visiems manimi tikėjusiems. Pasistengsiu nenuvilti. Prisijungimas prie HB „Køge” klubo yra didelis žingsnis mano karjeroje. Dabar turiu dar didesnių iššūkių ir siekiamų tikslų.” – sakė Emilis.

Futbolininko karjerą Emilis pradėjo FKG nuo pačių jauniausių grupių ir taip sėkimgai kilo, kol debiutavo pagrindinėje vyrų komandoje. Emilis bus trečiasis lietuvis, apsivilkęs HB „Køge” marškinėlius po Ryčio Leliugos (2009-2010) ir Tado Silkausko (2011-2012).

„Mums, kaip klubui, tai didžiulė garbė ir motyvacija stengtis ir dirbti toliau, kad tokių pavydžių turėtume kuo daugiau. Tai visos organizacijos, trenerių ir bendruomenės nuopelnas. Tačiau didžiausias viso to kaltininkas, pats Emilis. Šis jaunuolis myli futbolą ir siekia savo svajonių sunkiai dirbdamas. Noriu padėkoti HB „Køge” techniniam direktoriui Aurelijui Skarbaliui ir klubo vadovui Per Rud, kurie dėjo pastangas ir patikėjo, jog Emilis gali išaugti į profesionalų futbolininką ir ateityje ginti Lietuvos nacionalinės rinktinės garbę.” – sakė FKG vadovas Henrikas Grigas.

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Kov 24 01:02

Italijoje žaidžiantis BFA talentas A. Lickūnas

https://www.youtube.com/watch?v=MucrdvUWOlk

Jau buvęs BFA auklėtinis Adrianas Lickūnas perrašė vienos didžiausių šalyje futbolo akademijų naują istorijos etapą. 2022 m. vasarą talentingas ir perspektyvus vos 17-os metų krašto saugas pasirašė profesionalią sutartį AC „Perugia“ klubu ir tapo pirmuoju akademijos jaunuoju futbolininku, išvykusiu karjerą tęsti Italijoje. Adrianas Italijoje sugebėjo įsitvirtinti, sėkmingai žaisti „Perugia“ U-19 komandoje ir atkreipti vyrų futbolo komandos trenerių dėmesį, tačiau papasakojo ir apie kitą pusę – didžiulę konkurenciją, namų ilgesį. „Turiu kentėti, jei noriu kažko pasiekti. Ir iškentėjau“, – apie persilaužimą Italijoje kalbėjo BFA išaugintas futbolininkas. Apie Adriano tolimesnes svajones, profesionalo karjerą ir patarimus BFA žaidėjams žiūrėkite paskutinėje 2023 m. tinklalaidėje.

Respublik
Pranešimai: 8676
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Kov 29 23:43

Atnaujinau visą apleistą jaunimo sąrašą, , atnaujinau profesionalią karjerą >90% žaidėjų, kiek galėjau rasti, ir daugeliui žaidėjų surašiau dabartinius jaunimo klubus/transferus; Tiktai jau atskirai parašyti žinutes apie perėjimus nebeturiu noro...

Dar reikėtų bent jau iš rinktinių sąrašų sukelti ko trūksta, nes labai jau trumpai atrodo likučiai, nors ir įvedžiau keletą nematytų pavardžių pastebėtų peržiūrint.

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Jaunieji Lietuvos futbolo talentai užsienio akademijose

2024 Kov 30 11:26

Galiu tik pasakyti ačiū praeidamas pro šalį.
Labai gaila dėl to, kiek mes anksčiau į šį forumą darbo dėjome..... berods ir 15 metų šiam forumui jau yra šiais metais. Su laiku viskas ištuštėjo, džiaugiuosi, kad bent kažkas dar sukasi jame, anksčiau nebūdavo dienos, kad neateičiau, dabar irgi stengiuosi lankytis, bet tie soc tinklai, programėlės ir kita baigia užmušti forumus. Forumams iš ties ateina pabaiga, sparčiai per kelis metus jų apmažėjo.
Anksčiau labai didžiavausi, kad esu šio forumo dalimi, o dabar nėra ramu ar jis išliks .
Nuo pirmos dienos čia esu, 90min buvo futbolo atrama kai kurį laiką Budraitis buvo pasitraukęs, kiek per tą laiką istorijų, intrigų čia būta....... lieka tikėtis atsilaikysim dar bent metelius ar kitus.

Grįžti į