Diletantas
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2017 Gru 01 12:52
Palaikoma komanda: Sūduva

Re: Jonavos centrinis stadionas

2018 Sau 17 11:56

Stadione įrengtas dirbtinis apšvietimas.
naujų metų išvakarėse važiavau pro Jonavą, mačiau stulpus padėtus, norėjau pranešti, bet vis neprisiruošiau :)
Šiaip Jonavoj gera situacija futbolo. Pagrindinis stadionas, kad ir apverktinas kol kas, bet turi dirbtinę aikštę, plius kelias natūralios žolės treniruočių aikštes.
Prašom !
Prikabinti failai
555b.jpg
555b.jpg (249.63 KiB) Peržiūrėta 5792 kartus(ų)

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2019 Bal 27 12:29

Dėl Lietavos stadiono naudojimo
https://www.etaplius.lt/del-lietavos-stadiono-naudojimo

Nuo 2017 m. rugsėjo mėnesio Jonavos rajono savivaldybė Lietavos stadioną perdavė UAB „Irdaiva", kuri vykdo naujų tribūnų statybas ir stadiono kapitalinio remonto darbus.

Perėmęs statybvietę, rangovas tapo atsakingas už čia esančių žmonių saugumą, todėl 2018 m. lapkričio 11 d. informavo Jonavos rajono savivaldybę, kad neleis ne savo darbuotojų į stadiono teritoriją, kol bus užbaigti statybos darbai. Jonavos kūno kultūros ir sporto centras (JKKSC) savo ruožtu informavo Jonavos sporto klubus, kad Lietavos stadionas uždaromas, kol bus baigti statybos darbai.

2019 m. vasario 14 d. Jonavos rajono savivaldybė ir UAB „Irdaiva" sutarė perduoti dalį statybvietės JKKSC. Naudoti perduota teritorija – dirbtinės dangos aikštė ir takelis į stadioną.

JKKSC išimties tvarka leido perduotoje teritorijoje vykdyti treniruotes ir varžybas FK „Jonava", dalyvaujančiam Lietuvos futbolo I lygos čempionate. Dirbtinės dangos stadione gali treniruotis ir kiti Jonavos rajono sporto klubai, komandos, dalyvaujančios rajono pirmenybėse, užpildę prašymą, suderinę tvarkaraštį ir sudarę sutartį su JKKSC.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2019 Bal 27 12:33

Premjeras S. Skvernelis lankėsi Jonavos centriniame stadione
https://ministraspirmininkas.lrv.lt/lt/ ... e-stadione
Vizito metu Vyriausybės vadovas lankėsi Jonavos centriniame stadione. Čia 2017 m. buvo įgyvendintas pirmas investicinio projekto etapas, pastatytas Pramogų, sporto ir sveikatingumo kompleksas. Šiuo metu įgyvendinamas antras investicinio projekto etapas - stadiono rekonstrukcija.
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2019 Lap 28 21:57

Stabdo darbus Jonavos centriniame stadione
https://www.jonavoszinios.lt/naujiena/s ... e-stadione

SPA 10 2019

UAB „Active Construction Management“ (pavadinimą pakeitusi UAB „Irdaiva") informavo Jonavos rajono savivaldybę, kad stabdo Centrinio miesto stadiono tribūnų statybos ir stadiono kapitalinio remonto darbus. Bendrovė anksčiau šią savaitę kreipėsi į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo.

Kaip teigia savivaldybės administracijos direktorius Valdas Majauskas, jeigu „Irdaivai“ bus iškelta bankroto byla, savivaldybės administracija spręs, ką tokiu atveju daryti. „Tribūnų statybos ir stadiono remonto projektas bus tęsiamas. Prireikus, teisės aktų nustatyta tvarka, bus atrenkamas naujas rangovas“, – teigė V. Majauskas.

UAB „Irdaiva“ 2017 m. laimėjo Jonavos rajono savivaldybės skelbtą konkursą dėl stadiono remonto. Buvusi viena didžiausių Lietuvoje statybos įmonių pastaraisiais metais vykdė darbus daugelyje šalies savivaldybių, Vilniaus oro uoste, Ignalinos atominėje elektrinėje.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2019 Lap 28 21:58

Savivaldybė ieško rangovo, kuris tęstų darbus centriniame miesto stadione
https://www.jonavoszinios.lt/naujiena/s ... o-stadione

Šiandien, lapkričio 26-ąją, Jonavos rajono savivaldybės administracija paskelbė konkursą naujam rangovui, kuris tęstų darbus centriniame miesto stadione, atrinkti.

Kaip skelbėme anksčiau, darbus stadione atlikti turėjusi UAB „Active Construction Management“ (pavadinimą pakeitusi UAB „Irdaiva") paskelbė bankrotą. Dėl to Jonavos rajono savivaldybė turėjo imtis naujų rangovų paieškos.

„Centrinio miesto stadiono tribūnų naujos statybos ir stadiono kapitalinio remonto darbai pradėti vykdyti 2017 m. Viešojo konkurso būdu atrinktam tiekėjui bankrutavus, perkami tęstiniai, t.y., nebaigti darbai. Pirkime dalyvaujantis tiekėjas turi įsivertinti, jog laimėjimo atveju bus perimami darbai, kurie yra atlikti ankstesnio rangovo, bei užtikrinti, kad visi įrengimai bei atlikti darbai tinkamai veiks bei tarnaus“, – informuojama skelbime.

Įmonių pasiūlymai laukiami iki gruodžio 16-osios.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2020 Geg 21 20:42

„Irdaivos“ nebaigto Jonavos stadiono imasi „Statybos ritmas“ 
https://www.vz.lt/nekilnojamasis-turtas ... bos-ritmas

Jonavos rajono savivaldybės administracija pranešė sudariusi sutartį su „Statybos ritmu“ dėl centrinio miesto stadiono tribūnų statybos ir stadiono kapitalinio remonto darbų.

Po naujo konkurso paaiškėjo, kad darbams baigti prireiks beveik 3 mln. Eur – darbų užbaigimas pabrango 958.000 Eur, BNS teigė savivaldybė.

„Džiaugiuosi, kad savivaldybės administracija dar iki pavasario sutvarkė visas procedūras ir šiandien jau turime naują rangovą, kuris iki kitų metų kovo mėn. turėtų pabaigti projektą“, — pranešime cituojamas Mindaugas Sinkevičius, Jonavos rajono meras.

Patvirtintame šių metų Jonavos rajono savivaldybės biudžete miesto stadiono žiūrovų tribūnų ir bėgimo takų įrengimo darbams numatyta skirti 1 mln. Eur. Dar apie 700.000 Eur prie projekto turėtų prisidėti valstybė.

„Statybos ritmas“ 2018 m. gavo 15,1 mln. Eur pardavimo pajamų ir patyrė 0,2 mln. Eur nuostolių. 2017 m. gauta 7,8 mln. Eur ir uždirbta 0,06 mln. Eur grynojo pelno, rodo Registrų centro duomenys. Bendrovę valdo UAB „Ekosta“ ir dar 53 fiziniai asmenys.

Jonavos stadiono nutrūko po to, kai rangovė „Active Construction Management“ paskelbė bankrotą. Ši įmonė konkursą stadionui statyti už 4 mln. Eur laimėjo 2017 m.


Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Jonavos centrinis stadionas

2020 Lie 17 22:22

liūdniausia, kad nauji stadionai Alytuj, Utenoj, Jonavoj, Telšiuose ir dar Tauragėj kažką bandė daryt. ir nei vienos komandos A lygoje su nauju stadionu.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2020 Spa 21 18:46

Jonavos stadionui – papildomas 1 mln. eurų
https://www.jonavoszinios.lt/naujiena/j ... -mln-euru/

Vyriausybė skyrė papildomą 1 mln. eurų Jonavos miesto stadiono rekonstravimo darbams užbaigti. Papildomas finansavimas leis Jonavos rajono savivaldybei sutaupyti savo biudžeto lėšų, kurios kitais metais bus skirtos baseino statyboms.

Ministrų kabinetas trečiadienio posėdyje nusprendė padidinti finansavimą Pramogų, sporto ir sveikatingumo kompleksų Jonavoje, Žeimių g. 17 ir 17A, statybai ir stadiono rekonstravimui nuo 575 tūkst. eurų iki 1 mln. 575 tūkst. eurų.

„Džiaugiuosi, kad Vyriausybė įsiklauso ir supranta mūsų gyventojų poreikius bei padeda finansuoti svarbiausius Jonavai projektus. Tai nebūtų įmanoma be bendro mero, administracijos ir Jonavos atstovo Seime darbo.

Šis Vyriausybės milijonas ne tik padės užbaigti stadiono statybas, tačiau lengviau galėsime planuoti baseino statybos darbus kitais metais, perkeldami savo biudžete jau numatytą 1 mln. eurų“, - sako Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

Jonavos miesto stadiono remonto projektą vykdo UAB „Statybos ritmas“. Ta pati bendrovė laimėjo savivaldybės konkursą ir jau pradėjo paruošiamuosius darbus baseino statyboms.

Jonaviečių labai laukiamas baseinas bus statomas miesto stadiono teritorijoje greta Joninių slėnio bei Jonavos sporto arenos – šią vietą pasirinko patys gyventojai, dalyvavę savivaldybės apklausoje. Moderniame 4420 kv. m. pastate suprojektuotas keturių takelių plaukimo baseinas, atskiras baseinas kūdikiams, vandens pramogų ir pirčių zona, erdvė kavinei.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Jonavos centrinis stadionas

2020 Lap 01 10:50

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

darbų dar liko bet lempos yra, žolė yra. tai per žiemą gal tuos apdailos darbus sugebės užsibaigti.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Jonavos centrinis stadionas

2020 Lap 01 13:58

Ypač jeigu žiema bus nešalta, panaši kaip pernykštė, tai tikrai galės viską sutvarkyt

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2021 Sau 25 16:40

Sportiškiausias Lietuvos miestas Jonava nemažina apsukų net per pandemiją: čia kyla sporto bazės, įvyko daug renginių
https://www.sportas.info/kuluaruose/spo ... -renginiu/

2020-ųjų tradiciniuose sporto vadybos apdovanojimuose, kuriuos penktus metus rengė Lietuvos sporto federacijų sąjunga, sportiškiausiu miestu pripažinta Jonava.

„Be abejo, esame labai patenkinti. Visas miestas džiaugiasi tokiu pripažinimu ir apdovanojimu, nes tai – mūsų bendras sporto bendruomenės darbo, didelių pastangų ir meilės sportui įvertinimas“, – džiaugsmo neslepia Jonavos kūno kultūros ir sporto centro direktorė Regina Stupurienė.

Kas jums nulėmė šį titulą ir ar tai bus didelis įsipareigojimas nemažinti tempų ir ateityje?
Po neplanuotų trukdžių buvo pratęsti centrinio miesto stadiono tribūnų statybos ir kapitalinio remonto darbai, kurių vertė – 1,7 mln. eurų, tad jau netrukus jonaviečiams bei miesto svečiams atsivers stadionas su tribūnomis, patalpomis sportininkams, teisėjams, žurnalistams, VIP ložėmis, aplink futbolo aikštę – keturiais bėgimo takais ir kitų lengvosios atletikos rungčių sektoriais.

Gal jonaviečių akiratyje – ir daugiau naujų sporto bazių statybų?
Turime parengtą futbolo maniežo projektą – tai būtų svarbi infrastruktūra futbolininkams treniruotis žiemos periodu, aišku, galbūt ir lengvaatlečiams, jeigu maniežas būtų erdvesnis ir pritaikytas ne tik futbolui. Bet esant tokiai ekonominei situacijai ir turint mintyje tai, kad didelių investicijų per ateinančius dvejus metus pareikalaus baseinas, tikėtina, kad su naujų sporto bazių statyba reikėtų palūkėti.

Didelį dėmesį skiriate ir didžiajam sportui, ir fiziniam aktyvumui. Kurių sporto šakų komandos dalyvauja Lietuvos aukščiausiosios lygos čempionatuose ir kurios labiausiai garsina Jonavą?
Turime taip vadinamus tris didžiuosius klubus: Jonavos sporto klubą, kuris dalyvauja Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), futbolo klubą „Jonava“, pernai laimėjusį LFF pirmojoje lygoje trečią vietą ir jau nusitaikiusią į dalyvavimą 2021–ųjų Lietuvos futbolo A lygoje. Kiek man yra žinoma, klubas yra pateikęs dokumentus, kurie turėtų sėkmingai praeiti atestaciją, komanda jau netrukus pradės pasirengimą naujajam sezonui.

Tačiau drįsčiau teigti, kad labiausiai Jonavą pastaruoju metu garsina salės futbolo komanda „Vikingai“, kurie 2019–aisiais Lietuvos „Futsal“ A lygos sezoną buvo treti, 2020-aisiais – antri, o dabar rimtai taikosi ne tik pakartoti sėkmę, bet ir tapti šalies salės futbolo čempionais.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2021 Sau 27 22:29

Visuomenei pristatomas 2021 -ųjų metų rajono biudžetas
https://www.jonavoszinios.lt/naujiena/v ... -biudzetas

Š.m. vasario 11 d. vyks Jonavos rajono savivaldybės tarybos posėdis, kuriame tarybos narių laukia bene svarbiausia metų užduotis – 2021 -ųjų metų rajono biudžeto tvirtinimas, siekiant vykdyti rajono savivaldybės strateginį plėtros planą 2020-2027 metams.

Biudžeto plane numatytos lėšos tęstiniams bei naujiems projektams. Didžiausios investicijos suplanuotos naujojo miesto baseino statyboms – 3 mln eurų. Laukia stadiono tribūnų užbaigimo darbai (258,5 tūskt.).

Dar 58 tūskt. iš savivaldybės išskirti baldų ir įrangos įsigijimui. Be to permečiau akimis, kad profesionalių klubų rėmimui numatytos lėšos palyginus su 2020m. padidintos 50 tūskt. (nuo 350tūskt. iki 400tūskt.), tai turbūt pirmiausia futbolo klubui iškopus į A Lygą.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2021 Kov 08 16:26

Paveikslėlis
https://www.jonavoszinios.lt/naujiena/j ... -padaryta/
Savo ,,Facebook" paskyroje, šalia patalpintų nuotraukų, rašo Jonavos rajono savivaldybės meras Mindaugas Sinkevičius.

Apžiūrėjome baigiamo rekonstruoti Jonavos miesto stadiono patalpas Įspūdis toks, kad viskas bus įrengta gana paprastai, tačiau patogiai – taip, kaip ir dera sporto objektui. Iki Joninių planuojame atidaryti.

Mindaugas Sinkevičius
February 26
https://www.facebook.com/SinkeviciusMin ... 1423699170

Paveikslėlis
Paveikslėlis

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Jonavos centrinis stadionas

2021 Kov 10 13:51

Prisidėk prie Jonavos miesto centrinio stadiono logotipo kūrimo
https://www.jonavoszinios.lt/naujiena/p ... po-kurimo/

Paveikslėlis

Mieli jonaviečiai, mūsų miestas sparčiai vystosi ir atsinaujina naujomis sporto bazėmis, todėl kviečiame prisidėti prie miesto įvaizdžio kūrimo ir sukurti Jonavos miesto centrinio stadiono logotipą.

Logotipų lauksime iki š.m. kovo 25 d. Kompetentinga komisija išrinks tris logotipus, kuriuos apdovanosime Jonavos kūno kultūros ir sporto centro įsteigtais prizais.

Logotipus siųskite el.paštu [email protected] nurodant šiuos duomenis: autoriaus (autorių) vardą, pavardę, telefono numerį, el. pašto adresą.

Grįžti į