Justas Lasickas

Moderatorius: Respublik

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Bal 03 21:02

už pusvalandžio prasidės rungtynės Jaga prieš Legia. Novikovas neregistruotas rungtynėms, bet registruotas Lasickas.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Bir 20 11:50

Jaga išvažiuoja į stovyklą, Justo Lasicko žaidėjų sąraše nėra.
The Jagiellonia team left for the pre-season grouping to Kępa. In the 29-person squad there was a place for 10 teenagers.

Yellow-Red staff for the training camp in Kępa:

Goalkeepers: Grzegorz Sandomierski, Krsevan Santini, Damian Węglarz, Hubert Gostomski.
Defenders: Andrej Kadlec, Jakub Wójcicki, Ivan Runje, Michał Ozga, Zoran Arsenić, Nemanja Mitrović, Bodvar Bodvarsson, Guilherme Sitya, and Paweł Gierach.

Mid: Mile Savković, Taras Romanczuk, Bartosz Kwiecień, Martin Pospisil, Marko Poletanović, Mikołaj Nawrocki, Arvydas Novikovas, Juan Camara, Martin Kostal, Przemysław Mystkowski, Szymon Lapinski, Karol Struski.

Forwards: Jesus Imaz, Patryk Klimala, Bartosz Bida, Maciej Twarowski.
http://www.bialystokonline.pl/jagiellon ... 5,3,1.html

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Bir 25 11:35

straipsnis apie nieka

J. Lasicko dienos „Jagiellonia“ klube suskaičiuotos – lietuvis nori grįžti į Serbiją
Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/406066 ... -i-serbija

2018 metų vasarą į Balstogės „Jagiellonia“ gretas atvykęs jaunas lietuvis Justas Lasickas Lenkijoje tikriausiai neužsibus. Futbolas.lt žiniomis, Lenkijos klubas jau nebemato lietuvio savo planuose ir leido jam ieškotis naujos komandos. J. Lasicko sutartis su „Jagiellonia“ galioja iki 2021 metų vasaros, tačiau per pasatrąjį sezoną lietuvis Lenkijos „Ekstraklasa“ lygoje sužaidė vos 15 minučių, o rungtynėms apskritai jis buvo registruotas vos 7 kartus. Futbolininkas nedalyvauja ir „Jagiellonia“ pasiruošimui naujajam sezonui ir tai turbūt yra aiškiausias „Jagos“ intencijos parodymas – J. Lasickui nenumatoma vieta komandoje. Panašu, kad lietuvio agentas jau dirba ties savo kliento ateitimi. Manoma, kad J. Lasickas nori sugrįžti į Serbiją, kur jis žaidė 2017/18 metų sezone, gindamas „Zemun“ komandos garbę ir sužaisdamas net 34 mačus. Tiesa, dar tikrai nėra aišku į kokią Serbijos komandą J. Lasickas galėtų atvykti, tačiau šioje šalyje lietuvis turi neblogas rekomendacijas.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Bir 28 11:15

Karjera Bialystoke baigta

LASICKAS ROZWIĄZAŁ KONTRAKT Z JAGIELLONIĄ
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci/c ... lonia.html

Justas Lasickas nie jest już zawodnikiem Jagiellonii Białystok. 21-letni litewski skrzydłowy rozwiązał kontrakt z naszym klubem za porozumieniem stron.

Sześciokrotny reprezentant Litwy trafił do Jagiellonii przed rokiem na zasadzie transferu definitywnego z Żalgirisu Wilno. I choć Justas szybko zdołał zadebiutować w Ekstraklasie, wchodząc na ostatnie minuty sierpniowego, przegranego meczu z Miedzią Legnica (2:3), tak później nie był w stanie wywalczyć sobie miejsca w składzie drużyny Ireneusza Mamrota. Swoją przygodę z Jagiellonią młody Litwin zakończył na dwóch oficjalnych występach w żółto-czerwonych barwach.

Justas, dziękujemy za grę w Jagiellonii i życzymy powodzenia w dalszej karierze!

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Bir 29 09:39

Oficialu: J. Lasickas sugrįžo į Serbiją
Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/406101 ... -i-serbija

21-erių metų futbolininkas sugrįžo į Belgradą, tačiau žais ne savo buvusioje „Zemun“ komandoje, o „Voždovac“ ekipoje.

Drakonais“ pravardžiuojamam klubui lietuvis nieko nekainavo. Nors J. Lasickas su „Jagiellonia“ turėjo sutartį iki 2021 metų, abipusiu susitarimu ji buvo nutraukta ir J. Lasickas nemokamai persikėlė į šį Serbijos klubą.

Su Serbija J. Lasicką sieja puikūs prisiminimai. Čia jis žaidė 2017/18 metų sezone, gindamas „Zemun“ komandos garbę ir sužaisdamas net 34 mačus, kai tuo tarpu su „Jagos“ apranga lietuvis aikštėje per visą sezoną praleido vos 15 minučių.

„Džiaugiuosi tapdamas „Voždovac“ klubo nariu. Manau, kad būtent čia man yra geriausia aplinka tobulėti kaip žaidėjui“, – sakė J. Lasickas, kuris tapo trečiuoju komandos naujoku vos per kelias dienas.

Praėjusiame sezone „Voždovac“ ekipa Serbijoje užėmė 11 vietą. Pats klubas įkurtas buvo dar 1912 metais, o namų rungtynes žaidžia jis kiek daugiau nei 5 tūkstančius vietų turinčiame stadione.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Justas Lasickas

2019 Rgs 15 11:01

kiek žiūrėjau Lasickas pastoviai žaidžia starte. kol kas rezultatyviais perdavimais ir įvarčiais nepasižymėjo, bet matyt žaidžia pakankamai gerai jeigu jo nekeičia. Pati komanda kol kas dalinasi 9-10 vieta 16 komandų lygoje.

Justo statistika:
https://superliga.rs/sezone/2019-20/pla ... kas-justas

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Spa 06 20:26

įsijungiau akimirkai Voždovac rungtynes prieš Partizan, tai pamačiau, kad Lasickas žaidžia dešinio krašto gynėju. tik permaižai žiūrėjau, kad suprasčiau 4 ar 5 gynėjų linijoje.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Spa 06 22:04

Vienuolika
https://www.facebook.com/11bizonu/posts ... __tn__=K-R
prieš 13 min. ·
[Redakcija] Šį vakarą vyko nemažai įdomaus futbolo, bet akis užkliuvo už Serbijos čempionato batalijų – ten po pirmo kėlinio Belgrado derbyje „Voždovac“ 1:0 pirmavo prieš „Partizan“.

Patikrinus, ar Justas Lasickas risnoja ant žaliosios vejos ir pamačius vilniečio pavardę protokole, tapo aišku, kad reiks įvertinti, kaip jam seksis. Ir po poros minučių tai tapo dar įdomiau, kadangi lietuviui savo krašte teko grumtis su ne kuo kitu, o Lazaru Markovičiumi, kuris ilgą laiką priklausė „Liverpool“, tačiau už Lamanšo serbui karjera nepaėjo.

Kaip ten bebūtų, „Partizan“ yra išties pajėgus Europos lygos grupių etapo lygio klubas, kuriame žaidžia ne vienas labai aukšto kalibro žaidėjas. To ir reikėjo laukti – beveik visas veiksmas antrame kėlinyje vyko „Voždovac“ aikštės pusėje. Žodžiu, čia tau ne „Palanga“ ir tave atakuoja ne mighty, su visa pagarba, Aurimas Tručinskas.

Galbūt yra nežinančių, tačiau reikia paminėti, jog Justas „Voždovac“ klube yra nekeičiamas dešiniojo krašto gynėjas, o ne krašto saugas, kokį mes jį matydavome anksčiau.

Turbūt dažnas Lietuvos rinktinės rungtynes stebintis sirgalius prisimins, kaip į sau neįprastą dešiniojo krašto gynėjo poziciją Edgaro Jankausko nustumtas futbolininkas sudegė Juodkalnijoje. Būtent po to prasto mačo, o gal ir dėka labai nepateisinusio buvusio stratego sprendimo apie Justą pamiršome.

Lietuvis po to nesužaidė nė vieno mačo Lenkijoje su „Jagiellonia“ marškinėliais ir pirmą kartą klubinio futbolo paragavo maždaug po 10 mėnesių nuo to košmaro Juodkalnijoje. Tikėtina, kad beveik visos tos atkarpos metu Justo nuotaika kadaise populiaraus žaidimo „Hattrick“ terminais svyravo tarp „neegzistuojantis“ bei „katastrofiškas“.

Grįžtame prie Belgrado derbio. Justui teko nelengvas iššūkis, tačiau lietuvis su juo susitvarkė. Lengva nebuvo: Markovičius uždirbo kelias pražangas, bandė krisdamas provokuoti baudinį, tačiau išprovokuotomis pražangomis atsakė ir buvęs žalgirietis. Čia „Voždovac“ klubui labai praverčia lietuvio mobilumas ir gera kamuolio valdymo technika.

Dvikovos pabaigoje „Voždovac“ praleido įvartį, kai lietuvio komandos draugas paleido varžovą, bet pergalingą smūgį įmušė būtent svečiai, kai „Partizan“ dar kartą susimovė baudos aikštelėje. Suprantama, kad antrame kėlinyje atakoje Justas buvo retas svečias, tačiau gynyboje žaidė sėkmingai ir nusipelno pagyrų už solidžią kovą prieš pajėgų varžovą.

Permetus akimis Lietuvos rinktinės sudėtį, tai būtų bene pats tinkamiausias kandidatas šiai dienai žaisti dešiniuoju krašto gynėju. Toje pozicijoje gali žaisti Egidijus Vaitkūnas, Rolandas Baravykas ar net Saulius Mikoliūnas su Modestu Vorobjovu, bet vis tik būti svarbiu ir nekeičiamu žaidėju gana pajėgiame Serbijos čempionate šį tą reiškia.

Tuo labiau, kad jaunų talentų ten apstu ir dažna komanda savo sudėtyje turi ne daugiau trijų legionierių. Reguliariai žaisti tokioje lygoje jauno amžiaus bei tą daryti pirmos turnyro lentelės pusės klube yra solidu.

Tad tikėkimės LFF tūzai Justo daugiau pranešimuose spaudai nevadins Justinu ir klubą nurodys ne „Vorazhdin“, o „Voždovac“. Kas matė – supras.

Tikėkimės, kad ir Lietuvos rinktinės strategas Valdas Urbonas pasirinks teisingai. Kovoti jau nėra dėl ko, o išbandyti šiai dienai geriausią futbolą ir geriausioje lygoje žaidžiantį Lietuvos krašto gynėją yra būtina

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Spa 13 19:56

J. Lasickas: "Kas bežaistų, Serbijos rinktinės žaidėjai aukščiausio lygio"
https://www.youtube.com/watch?v=vpPWD0o7G_k

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Spa 30 20:53

atrodo šiandiena atsidarė įvarčių saskaitą.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Spa 31 17:21

J. Lasickas pelnė pirmąjį šio sezono įvartį Serbijoje
Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/407042 ... -serbijoje

Vakar Serbijos aukščiausioje lygoje Justas Lasickas pelnė savo pirmąjį įvartį „Voždovac“ klubo gretose. Lietuvos rinktinės narys tradiciškai žaidė startinėje „Voždovac“ klubo gretose, o šįkart juo varžovu tapo „Rad Beograd“ ekipa. Šiame mače J. Lasickas 46 minutę gavo geltoną kortelę, o iškart po šio epizodo varžovai įmušė įvartį po standartinės situacijos. Tačiau pats J. Lasickas 56 minutę dėka rikošeto pelnė savo pirmąjį sezono įvartį ir išlygino rezultatą. Neilgai trukus „Voždovac“ pelnė ir antrąjį įvartį bei iškovojo svarbią pergalę rezultatu 2:1. Po šios pergalės „Voždovac“ jau tvirčiau stovi ant septintojo turnyrinės lentelės laiptelio.

įvartis: https://streamable.com/6osul

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Lap 10 18:16

Lasickas žaidė atraminiu ir vėl įmušė. šį kartą gal ir įvartis liks jo sąskaitoje, nes praeitą man atrodo įrašė "į savus vartus" varžovui.

rungtynės baigėsi 2-2

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Lap 30 19:04

dabar vyksta Lasickas prieš Cervena Zvezda, deja vaizdo nerandu.
https://www.youtube.com/watch?v=KHOFCq0Pg8E

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Justas Lasickas

2019 Gru 13 09:58

AB rašo, kad Lasicku Cervena Zvezda domisi.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Justas Lasickas

2019 Gru 13 14:58

jei rimtai domisi tai ir po sezono domėsis, nėr labai didelio reikalo db imti važiuoti vidury sezono.

Aišku čia toks klubas, kur gali būti karjeros Topas ir nepasinaudojus progą karjeros saulėlydyje galėtum pasakot kiekviena interviu.

Grįžti į