Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 20 00:02

Gargžduose sezoną praleidęs B.Anisas: „Ar jaučiuosi paaugęs kaip žaidėjas? Vienareikšmiškai taip“
https://zalgiris.lt/news/fc-kauno-zalgiris/99068/

Praėjusiame sezone „Kauno Žalgirio“ futbolo klubui priklausantis Benas Anisas nuomos pagrindais rungtyniavo Gargždų „Bangos“ komandoje, o 2022-ųjų sezonui vėl ruošiasi su Lietuvos futbolo A lygos bronzos medalininkais.

„Esant dabartinei komplektacijai, Benas neturėtų tiek žaidybinio laiko kiek jam reikia, kaip jaunam futbolininkui. Tikime Beno potencialu, dėl to ieškojome galimybės jam daugiau rungtyniauti, kad pas mus grįžtų brandesnis žaidėjas ir prisidėtų prie klubo ateities pergalių“, – prieš metus futbolininką išlydėjo komandos vyr. treneris Rokas Garastas.

Nuoma į Gargždus 21-erių saugui išėjo į naudą – Lietuvos čempionate futbolininkas sužaidė savo rekordinį skaičių rungtynių per vieną sezoną bei atsidarė įvarčių sąskaitą stipriausioje šalies lygoje.

„Manau, kad asmeniškai man tai buvo vieni įdomiausių metų karjeroje, tuo pačiu ir labai naudingi. Nauja aplinka, nauji žmonės ir nauja vieta augti. Sezono metu Gargžduose keitėsi treneriai, o tai irgi buvo viena iš daugelio naujų patirčių. Neabejoju, kad praėjęs sezonas man išėjo į naudą ir už viską esu labai dėkingas“, – Žalgiris.lt pasakojo sugrįžęs žaidėjas.

Tiesa, vilkėdamas „Bangos“ marškinėlius Lietuvos vaikinų jaunimo U-21 rinktinės narys prieš „Kauno Žalgirio“ komandą nerungtyniavo.

„Reikėjo laiko prisitaikyti prie to, kad esu ne Kaune, kadangi viskas įvyko gana staigiai. Vis tik, atvirai kalbant,širdyje visada žinojau ir laukiau, kada grįšiu. Viso praėjusio sezono metu tai buvo savotiška motyvacija, tiesa, niekada nebuvo taip, kad nesistengčiau geriausių rezultatų siekti su „Bangos“ komanda“, – tikino iš Mažeikių kilęs žalgirietis.

Pasak daugiau nei 50 rungtynių A lygoje sužaidusio futbolininko, į Kauną jis sugrįžo būdamas visomis prasmėmis geresniu žaidėju nei prieš metus.

„Yra labai gera sugrįžti ir pamatyti tiek buvusius, tiek naujus veidus. Kaune jaučiuosi gerai ir manau, kad tai svarbiausia. Ar jaučiuosi paaugęs kaip žaidėjas? Vienareikšmiškai taip. Per metus sutikau daug naujų žmonių, daug ko išmokau, pasisėmiau minčių, kurios skatino augti. Vis tik, labiausiai sustiprėjęs jaučiuosi psichologiškai, esu pasiruošęs ir su nekantrumu laukiu vėl žengti į aikštę su žaliai baltais marškinėliais“, – motyvacijos nestokojo saugas.

„Kauno Žalgirio“ klubas pasirengimą sezonui pradėjo sausio 6 dieną, įtraukė jaunimą ir sužaidė rungtynes tarpusavyje bei toliau lieja prakaitą treniruotėse.

„Pačioje pasirengimo pradžioje mūsų laukė testai, treneriai įvertino futbolininkų fizinę būklę, sudėliojo planus, kam kur reikia labiausiai pasitempti, o dabar jau prasidėjo rimtasis darbas. Dirbame tiek treniruoklių salėje, tiek aikštėje – laukia daug sunkaus darbo. Pagrindinis tikslas yra kiek įmanoma geriau pasirengti sezonui. Kiek darbo įdėsime dabar, tuo geresni būsime sezonui prasidėjus“, – mintis dėstė B.Anisas.

Pirmosios kontrolinės rungtynės „Kauno Žalgirio“ laukia jau sausio 22 dieną – 18 valandą Vilniuje žalgiriečiai išmėgins jėgas su „Riteriais“.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 20 01:02

Kol kas jie be puolėjų. Tikisi, kad pasikvies porą olandų ir jie žais kaip Said Hamulic geriausiais laikais. (Pernai ). :lol:

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 20 06:31

Kitąmet - tai čia 2023? Iki jų dar nugyvent reikia.
blogai parašiau - žinoma kalbama apie šįmetinį sezoną :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 20 15:25

Šiandien kokį tai naujoką pristatys.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 20 15:52

Vartininkų grandį „Kauno Žalgiris“ sustiprino A.Bražinsku
2022.01.20
https://zalgiris.lt/news/fc-kauno-zalgi ... YUoWswvwQY

Jau sausio 22 dieną pirmąsias kontrolines rungtynes sužaisiantis „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas turi antrą naujoką. Vartininkų grandį papildė Arijus Bražinskas.

21-erių vartininkas praėjusiame sezone vilkėjo Alytaus „Dainavos“ marškinėlius ir sužaidė debiutinį savo sezoną Lietuvos futbolo A lygoje. Aikštėje A.Bražinskas pasirodė dešimt kartų ir žaidimo laiku dalijosi su dar dviem Alytaus ekipos vartininkais.

Su futbolu naujasis žalgirietis susipažino gimtajame Alytaus mieste, o vėliau persikėlė į Kauną ir tobulėjo tuometinėje Nacionalinėje futbolo akademijoje (NFA).

Iš NFA talentingas vartininkas pakėlė sparnus į užsienį ir pasirašė sutartį su legendiniu „Sheffield Wednesday“ klubu Anglijoje. Vėliau alytiškis persikėlė į Italiją ir apsivilko „Montova“ klubo marškinėlius.

Su „Kauno Žalgirio“ klubu nuo pat pasirengimo sezonui pradžios sportuojantis A.Bražinskas džiaugėsi papildęs A lygos bronzininkų gretas ir teigė, kad yra pasiruošęs tobulėti.

„Esu laimingas gavęs progą tobulėti „Kauno Žalgirio“ organizacijoje ir tikiuosi padėti įgyvendinti komandai iškeltus tikslus. Asmeniškai sieksiu gauti žaidybinio laiko, pasisemti kuo daugiau patirties iš komandos draugų ir visapusiškai tobulėti savo pozicijoje“, – Žalgiris.lt pasakojo ekipos naujokas.

„Kauno Žalgirio“ trenerių štabui A.Bražinskas toli gražu nebus nepažįstamas – kartu su juo treneriai yra dirbę NFA. Beje, naujasis Kauno komandos narys anksčiau buvo kviečiamas ir į įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktines.

„Arijų labai gerai pažįstu tiek kaip sportininką, tiek kaip asmenybę, kadangi kartu su juo teko dirbti NFA. Sekiau visą jo karjeros kelionę ir žinau jo stipriąsias bei silpnąsias puses. Tai yra vartininkas su dideliu potencialu, kuriam dar yra labai daug kur tobulėti. Mano darbas būtent toks ir bus – paversti jį geriausia savo paties versija. Peržiūrėjau daug „Dainavos“ rungtynių ir mačiau, ką su juo galima tobulinti. Jo žaidimo stilius atitinka mūsų filosofiją, jis nebijo žaisti kojomis, o svarbiausia – jau turi patirties lygoje“, – naujoką pristatė „Kauno Žalgirio“ vartininkų treneris Mantas Gintalas.

Su „Kauno Žalgirio“ šaliku vartų sargas pozavo Aleksoto apžvalgos aikštelėje. Taip buvo pratęsta klubo naujokų pristatymo kampanija – kadangi Kaunas yra 2022-ųjų Europos kultūros sostinė, būsimi komandos žaidėjai bus pristatyti skirtingose Kauno miesto vietose.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 20 18:14

nei Bražinskas, nei Matijoška nesužavėjo praeitam sezone. na bet jeigu Mikelionis nesitraumuos, atsarginiu Bražinskas galės ramiai sau pabūti :) čia toks ekonominis variantas sakyčiau

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 20 22:34

nei Bražinskas, nei Matijoška nesužavėjo praeitam sezone. na bet jeigu Mikelionis nesitraumuos, atsarginiu Bražinskas galės ramiai sau pabūti :) čia toks ekonominis variantas sakyčiau
Klubelis pataupys.... o Bražinskui CV vis solidesnis,...ir ilgesnis euras. O Mickevičius atgal į Dzūkiją? :roll:

O tie olandai, klube, kartais ne Saidas Hamuličius? :roll:

Fifa
Pranešimai: 59
Užsiregistravo: 2020 Gru 30 18:09
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 21 10:42

Gali buti. Pvz iš smalsumo pažiurejau, tai Hamuličiaus agentura seka KŽ instagrame, gal ir variantas. Bet keista butu. Visgi po gero sezono turetu jis išvaryt i kita lyga.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 21 13:08

„Kauno Žalgiryje“ – Nyderlanduose rungtyniavęs Kiurasao rinktinės gynėjas
https://zalgiris.lt/news/fc-kauno-zalgiris/99126/

Dvejus metus iš eilės Lietuvos futbolo A lygoje trečią vietą užėmęs „Kauno Žalgiris“ toliau stiprina sudėtį prieš artėjantį sezoną. Trečiuoju komandos naujoku tapo Shermaras Martina.

25-erių centro gynėjas savaitę praleido klubo peržiūroje, paliko teigiamą įspūdį komandos treneriams ir galiausiai sudarė su klubu sutartį.

„Džiaugiamės ir sveikiname Shermarą prisijungus prie mūsų komandos. Jis labai universalus žaidėjas, galintis puikiai rungtyniauti skirtingose pozicijose. Su savo kokybe jis tikrai sustiprins komandos sudėtį. Kadangi prie komandos prisijungė anksti, turės nemažai laiko integruotis, susižaisti su komandos draugais bei pajausti mūsų žaidimo braižą“, – apie naujoką atsiliepė Rokas Garastas.

Tvirtai sudėtas futbolininkas yra kilęs iš Nyderlandų Karalystės sudėtyje esančios Kiurasao salos. Nyderlandų pilietybę turintis naujasis žalgirietis nuo 2018-ųjų atstovauja Kiurasao rinktinei.

Aštuonis susitikimus savo šalies rinktinėje sužaidęs gynėjas iki šiol visą karjerą praleido antroje pagal pajėgumą Nyderlandų futbolo lygoje. Ten jis net septynerius metus vilkėjo Mastrichto MVV klubo marškinėlius.

Per MVV klube praleistą laiką antroje pagal pajėgumą Nyderlandų futbolo lygoje jis sužaidė daugiau nei šimtą rungtynių, pelnė vieną įvartį bei atliko du rezultatyvius perdavimus.

„Man labai patinka šios komandos žaidimo stilius ir tikiu, kad galiu prie jo kažką pridėti. Džiaugiuosi prisijungęs prie klubo ir esu tikras, kad šis sezonas bus puikus“, – Žalgiris.lt teigė naujas ekipos narys.

Įdomu tai, kad tiek Mastrichto klube, tiek nacionalinėje rinktinėje, kurį laiką kartu žaidė ir jo brolis dvynys Shermaine’as Martina.

Su „Kauno Žalgirio“ šaliku futbolininkas pozavo Kauno Rotušės aikštėje. Taip buvo pratęsta klubo naujokų pristatymo kampanija – kadangi Kaunas yra 2022-ųjų Europos kultūros sostinė, būsimi komandos žaidėjai bus pristatyti skirtingose Kauno miesto vietose.

Trečiuoju numeriu pažymėtus marškinėlius pasirinkęs S.Martina aikštėje pasirodys ir šeštadienio kontrolinėse rungtynėse su Vilniaus „Riteriais“.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 21 13:09

KŽ atrodo paėmė strategiją imti žaidėjus kurie nuo vasaros be klubo ir yra numetę kainą arba šiaip lūkesčius išvažiuot ten kur nori tai tinka ir Lietuva

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 21 13:33

Ar nebus giminaitis su legendiniu Cuco Martina.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 21 14:08

Ar nebus giminaitis su legendiniu Cuco Martina.
kuo jis legendinis?

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 21 14:18

KŽ atrodo paėmė strategiją imti žaidėjus kurie nuo vasaros be klubo ir yra numetę kainą arba šiaip lūkesčius išvažiuot ten kur nori tai tinka ir Lietuva
Ir Rigino Cicilia pakuždėjo Martynui, kad varytų į Kauną.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 21 14:31

Jo debiutas Curacao rinktinėje 2018 metais su Bolivija (mėlynų 15 nr). Tiesa, pažaidė tik 23 min, po to gavo traumą:



https://www.youtube.com/watch?v=yo8sPGuivAc

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Kauno Žalgiris

2022 Sau 22 00:52

pasirinko marškinėlius su 3 ant nugaros.... bus naujasis Rudis.

Grįžti į