Che
Pranešimai: 205
Užsiregistravo: 2019 Vas 07 17:41
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 26 15:42

Idomus Kauno Zalgirio ejimas. Bangai rimtas pastiprinimas, nes praeitam sezone Anisas tikrai patobulejes atrode ir jei ta kreive ir toliau kils tai bus rimtas grajokas siemet. Dabar laukiam naujienu is KZ apie naujus atakuojancius zaidejus, nes jei Anisui nebeliko minuciu tai vadinasi kazkuo rimtu stiprinasi.

Che
Pranešimai: 205
Užsiregistravo: 2019 Vas 07 17:41
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 26 15:44

Beje keista, kad Anisas skolinamas ne i Dziuga is kurio atejo. Arba Telsiai pramiegojo, arba tiesiog KZ nusprende, kad Bangoj gerense vieta tobuleti

Tadisss
Pranešimai: 267
Užsiregistravo: 2017 Spa 27 15:40
Palaikoma komanda: Palanga

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 26 16:10

Beje keista, kad Anisas skolinamas ne i Dziuga is kurio atejo. Arba Telsiai pramiegojo, arba tiesiog KZ nusprende, kad Bangoj gerense vieta tobuleti
Šioje situacijoje, manau, kad buvo ir į žaidėjo norus atsižvelgta. Kruopštus vaikinas - Anisas, tikrai dirba ir tobulėja. Gaila, kad kažkuriuo metu nepavyko Suomijoje ar Slovakijoje užsikabinti, peržiurose, kuriuose dalyvavo. Kitas dalykas, Banga šiai dienai tikrai profesionalesnė ir su aukštesniais tikslais žiūri į A lygą. Džiugo atvėju, pirmas sezonas yra apsišaudymas, ir naivu tikėtis, kad galėtu šokti į Top 5 šiais metais, nors savo krašto komandą norėtųsi ten matyti.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 26 16:13

smagu kad šiemet A lygoj bus tikras Žemaitijos derbis - Banga vs Džiugas :)

Psichologas
Pranešimai: 1320
Užsiregistravo: 2015 Vas 02 18:02
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris
Miestas: Kaunas

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 27 10:38

smagu kad šiemet A lygoj bus tikras Žemaitijos derbis - Banga vs Džiugas :)
Apskritai žiauriai smagu, kad 10 komandų turėsim. Nenustoju trinti rankom!

JonasPetraitis
Pranešimai: 271
Užsiregistravo: 2018 Lap 04 21:23
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 27 10:46

Patvirtinom posakį, kad reikia pagyventi blogiau, kad vėl imtume džiaugtis eiliniais dalykais. :lol:

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 28 12:37

M.Thuique – naujasis „Kauno Žalgirio“ puolėjas
http://zalgiris.lt/news/fc-kauno-zalgiris/93195/

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas turi naują puolėją – praėjusio sezono A lygos bronzos medalių laimėtojai sukirto rankomis su Michaelu Thuique.

27-erių brazilas jau kurį laiką treniruojasi su „Kauno Žalgirio“ ekipa. Žaidėjui praėjus visas medicinines apžiūras jo sutartis su klubu įsigaliojo.

„Esu labai laimingas prisijungęs prie šios komandos, nes buvau puikiai priimtas. Ilgą laiką futbolo nesimėgavau taip, kaip juo mėgaujuosi Kaune. Klubo, komandos personalo ir žaidėjų filosofija yra tokia pati kaip ir mano, todėl viskas yra puiku. Esu pasiruošęs atiduoti visą save ir kartu siekti užsibrėžtų tikslų“, – prie komandos prisijungęs teigė M.Thuique.

Ekipos naujoku ir jo turimomis savybėmis džiaugėsi ir komandos vyr. treneris Rokas Garastas. Pasak jo, tokio tipo puolėjas puikiai tiks komandos stiliui.

„Michealas savo turima patirtimi ir kompetencijomis papildys komandos atakuojančią grandį. Tai yra žaidėjas, kuris puikiai tinka mūsų stiliuje, o savo techninėmis bei žaidybinėmis savybėmis prisidės prie mūsų žaidimo propagavimo siekiant pergalių“, – svarstė žalgiriečių vairininkas.

A lygos gerbėjams tvirtai sudėtas legionierius yra pažįstamas – 2018-aisiais jis rungtyniavo „Jonavos“ komandoje. Po sezono Jonavoje naujasis žalgirietis grįžo į gimtinę ir prisijungė prie San Paulo „Nacional“ ekipos, o praėjusį sezoną praleido Vilniaus „Riterių“ gretose.

Karjerą komandos naujokas pradėjo Brazilijoje, Gojanijos „Vila Nova” klube, o 2017 m. dar žaidė Portugalijoje, Famalikauno „Famalicao” komandoje.

Fifa
Pranešimai: 59
Užsiregistravo: 2020 Gru 30 18:09
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2021 Sau 31 19:51

Kolkas sezono pasiruosimo rezultatai nuvilia, bet suprantama kad tai tik isivaziavimas.

Uzmeciau labiau aky i musu sudety, tai paziurejus atrodo nekaip.

Daug skyliu kamšyt, daug darbo transferu rinkoj.

Turim labai silpna sudety palyginus, perziuroje zaideju taip pat nera apart tu dvieju nigeriečiu kurie vis dar oficialiai nepasirase kontraktu. Nuvilia kolkas komanda ir vadovybe. Aisku labai nesinori pushint bet jau norisi kazka rimciau matyt, tikekimes surasim kas užkamšys Bushmano vieta, nes Kž tokio lygio žaidejo bus sunku rast. Nori pasakyti tik tiek, kad komanda labai tikiuosi bus dar galingesne nei praeitais metais, nes aiskiai matesi, kad jau galim ikasti lyderiams, bet dar nesame ju lygio.

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Kauno Žalgiris

2021 Vas 04 12:28

Choco: „Prieš keletą metų Lietuvos futbolas buvo kitoks“
http://zalgiris.lt/news/fc-kauno-zalgiris/93310

Prie „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos šią žiemą prisijungęs krašto gynėjas Guilherme de Souza netruko apsiprasti Lietuvoje ir jau yra pilnai įsiliejęs į komandos gyvenimą.

Žalgiriečiai nuo pat sausio pradžios lieja prakaitą treniruotėse ir jau sužaidė ketverias kontrolines rungtynes. Dar penki susitikimai laukia vasarį, o kovo pradžioje yra numatytas A lygos startas.

Prieš šeštadienio draugiškas rungtynes su „Panevėžio“ ekipa Žalgiris.lt apie pirmąjį mėnesį Kaune pakalbino Choco pravarde geriau atpažįstamą futbolininką.

„Esu laimingas būdamas čia, nes praėjusiais metais reikalai nesiklostė itin gerai. Kaune komandos draugai bei treneriai leidžia man pasitikėti savimi ir padėjo greitai adaptuotis. Komandoje yra portugališkai šnekančių vyrukų, treneris moka ispaniškai, todėl man yra tikrai lengva čia įsilieti. Lietuviai taip pat yra puikūs vyrukai, su kuriais leisti laiką yra vienas malonumas “, – oficialiai klubo svetainei pasakojo brazilas.

Su Marijampolės „Sūduvos“ komanda prieš keletą metų Choco tapo Lietuvos čempionu, o dabar tikina, kad per tuos kelis metus Lietuvos futbolas atrodo pasikeitęs.

„Prieš keletą metų, kai žaidžiau Marijampolėje, Lietuvos futbolas buvo kitoks. Dabar žaidėjai šioje lygoje nori žaisti su kamuoliu, žaidimą grindžia perdavimais ir nori spausti varžovus. Anksčiau to nebuvo ir aš esu tuo patenkintas – man patinka toks žaidimo stilius. Kai rungtyniavau Bulgarijoje, tokiu stiliumi mes nežaidėme. Turime jauną trenerį, kuris nori kuo ilgiau kontroliuoti kamuolį, o tai yra mano futbolas. Labai mėgstu greitą žaidimą, su daug perdavimų vienu arba dviem lietimais. Pats esu gana greitas žaidėjas, todėl mėgstu dalyvauti komandos atakose. Treneris manimi pasitiki ir stengiasi išnaudoti stipriąsias mano puses. Mėgaujuosi tokiu žaidimu ir treniruočių procesu kiekvieną dieną“, – pasakojo vienas iš komandos legionierių.

Į Kauną futbolininkas atvyko iš Bulgarijos čempiono Razgrado „Ludogorec“ antrosios komandos. Kiek anksčiau penkerius metus jis praleido ir pagrindinėje Bulgarijos grando sudėtyje.

„Kai prasidėjo pandemija ir aš likau be komandos, paskambino „Ludogorec“ ir pasiūlė prisijungti prie antrosios ekipos tol, kol įgausiu formą. Kurį laiką jau treniravausi ir su pagrindine ekipa, o po pusės metų sulaukiau trenerio Roko skambučio. Kai išgirdau apie klubo planus ir žaidimo viziją, abejonių nekilo ir atvykau į Lietuvą“, – pasakojo Choco.

Kontrolinių rungtynių cikle sausio mėnesį žalgiriečiai iškovojo vieną pergalę ir tris kartus sužaidė lygiosiomis. Komandos naujokas rezultatų nesureikšmina ir į ateitį žvelgia itin pozityviai.

„Dabar yra pasirengimo etapas, mes sunkiai dirbame treniruotėse, todėl rungtyniauti visu 100 procentų nėra lengva. Žaidimas nebuvo blogas, o kontrolinių rungtynių rezultatai mums nerūpi. Stengiamės iš treniruočių dalykus perkelti į aikštę ir jeigu mums tai pavyks, rezultatai ateis. Svarbiausia, kad jie ateitų prasidėjus oficialioms rungtynėms, o šiuo metu kryptingai link to einame“, – užbaigė Kauno ekipos narys.

karys
Pranešimai: 9153
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2021 Vas 04 12:31

Iš kur jis žino koks tas futbolas Lietuvos lygoje :)


karys
Pranešimai: 9153
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2021 Vas 04 16:38

Didelis KŽ praradimas.

Bushmanas į Kazahstaną.
https://www.transfermarkt.co.uk/yuriy-b ... ler/130264
Kažkaip galvojau, kad senai jau paskelbta, kad nebus bušmano...

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Kauno Žalgiris

2021 Vas 04 16:41

J.Bušmanas karjerą tęs Kazachstane
http://zalgiris.lt/news/fc-kauno-zalgiris/93317/

Dvejus metus „Kauno Žalgirio“ klubui atstovavęs Jurijus Bušmanas savo futbolininko karjerą nuo šiol tęs Kazachstane.

Po sezono ukrainiečio sutartis su „Kauno Žalgiriu“ baigėsi ir jis nusprendė išvykti į aukščiausioje Kazachstano lygoje rungtyniaujantį „Kyzylzhar“ klubą.

„Man tai buvo puikūs metai, kurių niekada nepamiršiu. Esu labai dėkingas klubo vadybai, treneriams ir žaidėjams – kartu atlikome gerą darbą. Linkiu klubui sėkmės ateityje!“, – atsisveikindamas su Lietuva Žalgiris.lt sakė 30-metis futbolininkas.

2019-aisiais metais „Kauno Žalgirio“ marškinėlius apsivilkęs ukrainietis A lygoje per dvejus metus sužaidė 46 rungtynes, per kurias įmušė 8 įvarčius ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Abu metus legionierius buvo išrinktas į A lygos sezono rinktinę, o 2020-aisiais prisidėjo prie pirmą kartą iškovotų „Kauno Žalgirio“ medalių klubo istorijoje.

„Kauno Žalgiris“ dėkoja futbolininkui už profesionalumą, indėlį į pasiektas pergales bei linki sėkmės ir tolimesnėje karjeroje.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2021 Vas 06 12:57

Kauno Žalgiris pirmą kėlinį prieš Panevėžį gavo 0:4. Aišku čia tik kontrolinės, bet kažkaip didelio pasitikėjimo KŽ komplektacija nekelia. Manau jiems tikrai reiktų dar pasikviesti keletą rimtesnių žaidėjų.

Tomasson
Pranešimai: 129
Užsiregistravo: 2016 Sau 13 19:51
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris

Re: Kauno Žalgiris

2021 Vas 06 16:12

Kauno Žalgiris pirmą kėlinį prieš Panevėžį gavo 0:4. Aišku čia tik kontrolinės, bet kažkaip didelio pasitikėjimo KŽ komplektacija nekelia. Manau jiems tikrai reiktų dar pasikviesti keletą rimtesnių žaidėjų.
Komplektacija dar nebaigta, čia faktas. Šiandien realiai nebuvo net ką nuo suolo pakelti be jaunimo neskaitant Thuique. Prašosi dar bent kokių 3 žaidėjų papildomai norint dėl to pačio trejeto kovoti.

Kita vertus, jei Anisą skolino dėl "numatomo per mažo žaidimo laiko", nors pernai jis tikrai žaidė nemažai, faktas kad yra numatyta stiprintis ir galimai tiesiog nepaėjo su pirmom opcijom iš norimų žaidėjų, todėl dar nieko naujo beveik ir nepristatė ir turi žaisti realiai dubleriai.

Grįžti į