šiaip aišku kad Sabonis čia nagus bus prikišęs
Ko juokiesi? Viskas imanoma.
šiaip aišku kad Sabonis čia nagus bus prikišęs
Oficialiai niekas jų Spyriu nevadina, jie tiesiog Kauno komanda be oficialaus pavadinimo. Teismo procesai ir vyksta ne vienas, bet būtent dėl pavadinimo vartojimo galimybės buvo būtent tas vienas procesas(kitu atveju jie būtų apjungti/laukiama/pažymėta).Labai abejoju kad tai vienintelis teismo procesas šitame ginče. Kiek esu susidūręs su sudėtingesniais ginčais, dažnai tuo pačiu metu vyksta keli procesai skirtinguose teismuose, nutartys skundžiamos perskundžiamos, teikiami nauji ieškinai ir t.t. ir t.t. Turint raštingus advokatus galima vilkinti laaaabai ilgai. Kaip ten viskas vyksta Žalgirių teisiniame ginče - mes tikrai nežinome, nes į spaudą numetami tik kažkokie fragmentai, o pilno vaizdo nematome.Kokie teismas tamstai dar vyksta? Teismo nutartis jau senai paskelbta ir įsiteisėjusiteismai dar vyksta, kada jie baigsis - nežinia, čia ne mūsų reikalas. Tegul ginčininkai ir teismai savo reikalus sprendžia. O LFF licencijavo FK "Kauno Žalgiris", tai taip bent kol kas ir vadinasi.
Šitoje vietoje tikrai nesiruošiu kalbėti už Žalgirio sirgalius, bet kaip vienas iš jų, tai pasivadinkite nors ir Kauno Barcelona, jeigu tai pamalonins jūsų ego.Man tik kyla klausimas,negi Zalgirio kaikurie gerbejai tokio zemo intelekto,kad bijo sumaisyti savo Zalgiri su Kaunona o jau i jusu titulus Kauno klubas tikrai nesikesina
O uzsienyje juos skirtu labiau nei Lietuvoje,ten zmones priprate,kad vienoje salyje pilna Maccabiu,pilna visokiu Dinamo ar panasei,ir jokiu problemu
Tiesiog šiuo metu yra įsiteisėjusi teismo nutartis ir kad ir kaip tai nepatiktų, teismų sprendimus reikia vykdyti. Alternatyvi situacija veda tiesiai į archajinį - anarchinį teisės/gyvenimo modelį ir smarkiai abejoju, kad norėtumėte, kad tokia pati situacija susiklostytų asmeniniame ar tarptautiniame(valstybiniame) lygmenyje.
Aš tai teismų sprendimus nuolankiai vykdau. Nežinau kodėl kiti nevykdo, negaliu už juos atsakytiBeje, vadinti KŽ komandą Spyriu nekorektiška, nes tokio pavadinimo nebėra. Taip kad tas ant to, kaip Tapinas sako
Aš tai palaikau, o už kitus negaliu pasakyti. Spirdabolo sirgaliai kažko biškį sunerimęKauno "Žalgirio" meškabolo sirgaliai ju nepalaiko.
Anbo man atrodo kad tu neskaitai ka rasiau anksciau,Ko čia nesuprasti? Kauno "Žalgiris" nori apjungti savo rankose Kauno profesionalų sportą - kuria savo futbolo sekciją, tą patį daro ir regbyje. Tai ilgalaikė strategija, žingsnis po žingsnio judama ta kryptimi.
kažkaip net nežinau kaip paaiškinkti... Kauno Žalgiris juk nekaltas kad Šilas susimovė
Jie ateina, nes daugiau tiesiog nėra kam. Iš esmės LFF atstato praeito sezono Status Quo, nes Šilas susimovė befixindamas, o Palanga nepasiruošusi. Nieko gudresnio šitoje Force Majeure stuacijoje, kurią sukūrė ponai iš Kazlų Rūdos, nesugalvosi. 7 komandų čempionatas (kaip kai kas siūlo) būtų dar blogiau - tame aš nematyčiau jokios prasmės.Anbo man atrodo kad tu neskaitai ka rasiau anksciau,
Man dzin kaip jie vadinasi nors jie man Spyris, Esme kaip ateina i Alyga.