BC kaip tik ir pasirašė, kad darom bendrą projektą. Vilniaus FK ŽALGIRIS kreipėsi su pretenzijomis į LFF del vardo ŽALGIRIS naudojimo..kaip suprantu ,,KAUNO ZALGIRIS'' uzdraust negali, cia tik del ,,ZALGIRIS'' gincas uzvire? ar ne taip?
- Laikijoji sostinė tebūnie ant ledo
O "Klaipėdos Granitas" mokėjo?jeigu meškučių gerbėjai/ ledų laižytojai mokės kontribuciją..
kiek žinau, neO "Klaipėdos Granitas" mokėjo?jeigu meškučių gerbėjai/ ledų laižytojai mokės kontribuciją..
man tai dzin, bet piramidžių statytojai ant gatavo BC produkto bando sėsti. savo nieko nekuria, laukia kažkokios Wiešpaties rankos, kažkokių investuotojų..Tai ir šitie nemokės. Ir bus du Žalgiri. Nesuprantu ko čia visi inkščia. Tegul pažiūri pokario lenteles, ten rasi ir tris ir keturis Žalgirius. Gal ir dar daugiau.
1949 metais, kaip bebūtų keista visi kaimai ŽALGIRIAIS užsivadino.. per visas lygas.. Į CCCP įjungė, tai pažaliavo Lietuvėlė.Va pvz čia: http://lfe.lt/1949-m-I-grup%C4%97/lyga-752?view=table" onclick="window.open(this.href);return false;
Yra ir Veličkos Panevėžio "Žalgiris"
7. Marijampolės „Žalgiris“
11. Kybartų „Žalgiris“
12. Kauno „Spartakas“
13. Tauragės „Žalgiris“
14. Ukmergės „Žalgiris“
15. Panevėžio „Žalgiris“
jo dzin, akd tada buvo sporto draugija žalgiris ir visi kas priklausė tuo pavadinimu ir žaidė, ko tais aš negirdėjau kad šiaip dabar rusijoje kokioje klubai būtų kokie ten "udar" ar "krokodyl" patektų į aukščiausią lyga ir pyst dinamo...Tai ir šitie nemokės. Ir bus du Žalgiri. Nesuprantu ko čia visi inkščia. Tegul pažiūri pokario lenteles, ten rasi ir tris ir keturis Žalgirius. Gal ir dar daugiau.
Patys pirmi su VMFD padarė precedentą, o dabar kažko nepatenkinti.jo dzin, akd tada buvo sporto draugija žalgiris ir visi kas priklausė tuo pavadinimu ir žaidė, ko tais aš negirdėjau kad šiaip dabar rusijoje kokioje klubai būtų kokie ten "udar" ar "krokodyl" patektų į aukščiausią lyga ir pyst dinamo...Tai ir šitie nemokės. Ir bus du Žalgiri. Nesuprantu ko čia visi inkščia. Tegul pažiūri pokario lenteles, ten rasi ir tris ir keturis Žalgirius. Gal ir dar daugiau.
kokį precedentą padarė jei nepaslaptis? man asmeniškai tegul žaidžia tas kauno klubelis kad ir real madrid pasivadinęs nekaso...Patys pirmi su VMFD padarė precedentą, o dabar kažko nepatenkinti.jo dzin, akd tada buvo sporto draugija žalgiris ir visi kas priklausė tuo pavadinimu ir žaidė, ko tais aš negirdėjau kad šiaip dabar rusijoje kokioje klubai būtų kokie ten "udar" ar "krokodyl" patektų į aukščiausią lyga ir pyst dinamo...Tai ir šitie nemokės. Ir bus du Žalgiri. Nesuprantu ko čia visi inkščia. Tegul pažiūri pokario lenteles, ten rasi ir tris ir keturis Žalgirius. Gal ir dar daugiau.