GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2019 Rgp 23 23:56

http://lietuvosfutbolas.lt/zaidejai/ric ... iusis-446/

Didysis Benas grizo i Sila (budamas 39-eriu) ir II-oje lygoje stampuoja ivarcius. Pradejes zaisti geguze, jis per 9-ias rungtynes ju imuse jau 11.

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2019 Spa 20 11:18

Silas pirmasis pabaige si nevykusi II-os lygos sezona ir uzsitikrino maziausiai antraja vieta. Kodel? Nes Kauno Zalgiris B yra suzaides net 9-iom rungtynem maziau ir teoriskai dar turi sansu (net ir karta pralaimeje) iskovoti pirmaja pozicija. Didysis Benas tapo lygio bombardyriumi - 35 ivarciai, kazin ar dar kas ji pralenks. O pati lyga turetu baigtis po daugiau, nei po menesio (paskutinem lapkricio dienom).

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2019 Spa 20 11:50

Na sužaistų rungtynių skirtumas tai tikrai įspūdingas, aiškiai matosi problemos su organizavimu. Taip pat stebina "Utenio" - Lietuvos futbolo atsinaujinimo šviesulio - progresas. Dar truputį ir į III lygą nusiris :D

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2020 Kov 01 15:08

Kazlų Rūdos Šilą rems kompanija "Prima line" komanda teigia, kad artėja teigiamų pokyčių metas. Įdomi informacija, iš ties bus įdomu pamatyti kas čia bus ateitį

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2020 Spa 29 21:23

Kybartų „Sveikata“
August 20 ·

Šį penktadienį Kybartų miesto stadione vyks vienos iš centrinių ir laukiamiausių LFF II lygos Pietų zonos rungtynių. Susitiks principiniai varžovai - Kybartų „Sveikata" ir FK "Šilas" iš Kazlų Rūdos. Komandos, kurių tarpusavio dvikovos dažniausiai būna kovingos ir įtemptos, o pergalė jose yra itin vertinama. Tikras Suvalkijos „geležinis derbis", turint omenyje, kad abu miesteliai įsikūrę prie to pačio geležinkelio, turėjusio ir turinčio nemažą reikšmę jų gyvenimui.

„Šilas" yra pergyvenęs nemažai permainingų akimirkų, pastarąjį dešimtmetį komanda rungtyniaudavo ir Antroje, ir Pirmoje lygoje, labai nedaug betrūko, kad debiutuotų ir aukščiausiame šalies futbolo divizione. Po to sekęs atoslūgis gana greitai baigėsi ir jau praeitais metais Kazlų Rūdos ekipa kovojo dėl lygos nugalėtojų titulo, nusileidę „Kauno Žalgiris" B ekipai. Šiemet komandos tikslai nepasikeitė ir juos labai konkrečiai įvardino vienas iš komandos vadovų Audrius Raškauskas: - „FK Šilas šių metų tikslas - čempionų titulas ir patekimas į pirmą lygą."

Kad žodžiais veltui nesimėtoma įrodo ir turnyrinė lentelė, kurioje iki vakar dienos „Šilas" pirmavo (po pasiektos pergalės į viršų pakilo „Ekranas"). Ne mažiau ambicingai nusiteikusi ir mūsų komanda, norisi reabilituotis prieš sirgalius už skaudų antausį Panevėžyje. Žodžiu, abi ekipos žinos, dėl ko žaidžia ir kam žaidžia.

Vyriškos kovos bei įdomaus susitikimo laukia ir FK "Šilas" atstovas - „rungtynės su„Sveikata" visada reikalauja susikaupimo, pilno komandos atsidavimo. Kybartiečiai turi labai senas tradicijas, gerai suburtą kolektyvą. Tai rodo ir vieta turnyrineje lentelėje".
„Šilas" išsiskiria lygoje ir sava sudėtimi. Joje yra ne viena gerai žinoma futbolo mėgėjams pavardė, daug žaidėjų turi patirties atstovaujant įvairiems klubams A lygoje ar net Lietuvos rinktinėse (R.Beniušis, A.Brokas, G.Urba, A.Račkus ir kiti). Kazlų Rūdos ekipos pajėgumą „savu kailiu" pajautė ne viena lygos komanda, o praėjusiame ture astronominiu rezultatu (18:1 nušluotas „Vidzgiris" ) pasibaigusios rungtynės tik parodė, kokį atakuojantį potencialą komanda turi. Teisybės dėlei reikia paminėti, kad visgi vieną kartą „Šilas" ir suklupo (0:1 prieš „Žalgirį" C), tad priešnuodžių prieš juos taip pat galima rasti.


2020-10-27
Kazlų Rūdos „Šilo“ futbolininkams neprilygo Kybartų „Sveikata“
https://suduvosgidas.lt/kazlu-rudos-sil ... -sveikata/

Puikią sportinę formą besibaigiančiame LFF II lygos Pietų zonos futbolo pirmenybių sezone toliau demonstruoja Kazlų Rūdos „Šilo“ futbolininkai.

G.Jarmalavičiaus ir S.Vikerto tandemo treniruojamai komandai nė motais koks varžovas, namų rungtynėse „Šilas“ muša įvarčių daug ir visiems.

Šeštadienį po Kazlų Rūdos komandos volu pateko Kybartų „Sveikata“. „Šilas“ nukovė varžovus sausu rezultatu 7:0 (4:0). Hetriku pasižymėjo R.Beniušis, dubliu – A.Spelman, po įvartį pridėjo R.Mačežinskas ir G.Kazelis.

Nors varžovai į Kazlų Rūdą atvyko lydimi tikrų, puikių savų sirgalių, tačiau dar nesužaidus nei pusę kėlinio džiugesio jų veiduose nebuvo itin daug. „Šilo“ futbolininkai jau mušė į svečių vartus tris įvarčius.

Dar 4-ąją rungtynių minutę dešiniu kybartiškių aikštės kraštu su kamuoliu kūrė A.Brokas, kuris skersavo jį siųsdamas į baudos aikštę, o joje oro karalius R.Beniušis galva nukreipė kamuolį į „Sveikatos“ vartų tinklą – 1:0.

10-ąją minutę vėl Kazlų Rūdos komandai rezgant ataką, po R.Mačežinsko perdavimo, darkart tiksliu smūgiu Kybartų vartų tinklą suvirpino R.Beniušis – 2:0.

22-ąją minutę vėl šaltas dušas nušniokštė varžovų stovykloje. Po A.Spelman prasiveržimo ir jo siunčiamo į baudos aikštę kamuolio, jį galva numetė prie pat R.Mačežinsko kojų R.Beniušis.

R.Mačežinskas „dovanėle“ pasinaudojo ir smeigė dar vieną įvartį – 3:0.

Po tokio cunamio svečiai kiek suaktyvėjo. Gana aštrus epizodas buvo užfiksuotas 24-ąją minutę, kuomet praradus kamuolį aikštės viduryje į greitą ataką suskubo kybartiškiai, tačiau smūgiuotas kamuolys iš baudos aikštės prieigų skriejo ne į vartų plotą.

Antroje kėlinio pusėje „Sveikatos“ futbolininkai D.Karpavičius ir A.Pečiulis pamėgino atlikti smūgių iš baudos aikštės prieigų, tačiau abu kartus kamuolys skriejo taip pat šalia vartų.

Toliau sekė vėl „Šilo“ atakų bangos. 36-ąją minutę kairiu kraštu su kamuoliu kūręs A.Spelman atliko perdavimą R.Beniušiui, tačiau šiam pritrūko tikslumo ir kone nuo vartininko aikštelės smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

Aikštės šeimininkai daugiau nedaugžodžiavo ir besibaigiant kėliniui pasižymėjo dar kartą.

44-ąją minutę į kairį kraštą perdavimą A.Spelman atliko A.Brokas. A.Spelman sugebėjo įsibrauti tarp trijų varžovų į baudos aikštę ir pasiųsti kamuolį į vartų kampą – 4:0.

Pirmomis antrojo kėlinio minutėmis kamuolį daugiau kontroliavo svečiai, tačiau įstabesnių epizodų nesukūrė. Tuo tarpu aikštės šeimininkų ataka vėl baigėsi įvarčiu.

52-ąją minutę, po keleto perdavimų varžovų baudos aikštėje, kamuolį krisdamas prie pat vartų „uždarė“ R.Beniušis ir „Šilas“ pirmavo jau 5:0.

Iki antro kėlinio vidurio „Šilo“ futbolininkai turėjo vėl pora įstabesnių epizodų. Abu kartus, po keliamo kampinio prie svečių vartų.

Tuomet ne taip jau ir daug iki įvarčio pritrūko baudos aikštėje kamuolį siuntusiam R.Beniušiui. Kamuolys vis lyžteldavo kybartiškių vartų skersinį.

Pora įstabesnių epizodų atsakė ir svečiai. Vėl atakos smaigalyje buvo matomi D.Karpavičius, A.Pečiulis, tačiau jų smūgiuoti kamuoliai skriejo vėl ne į vartų plotą.

O aikštės šeimininkai toliau mėgavosi mušamais įvarčiais. 68-ąją minutę itin puikiu įvarčiu pasižymėjo A.Spelman.

Vos tik gavęs kamuolį iš R.Mačežinsko „Šilo“ saugas akimirksniu įvertino situaciją, kad nuo vartų gerokai atsitraukęs buvo „Sveikatos“ vartininkas A.Vieraitis.

A.Spelman iškart pasiuntė kamuolį į vartų kampą ir šis suspurdėjo vartų tinkle – 6:0.

Na, o paskutinį kirtį svečiai patyrė 72-ąją minutę. Vos aikštėje pasirodęs G.Kazelis netruko atsidurti Kybartų baudos aikštelėje „Šilo“ rezgamos atakos metu.

Gavęs iš komandos draugų kamuolį Kazlų Rūdos komandos futbolininkas užsimojo ir pasiuntė kamuolį į vartų tinklą – 7:0.

Iki rungtynių pabaigos svečių futbolininkams buvo pasitaikiusi galimybė pelnyti garbės įvartį, tačiau tądien varžovų taikiklis buvo tiesiog išsibalansavęs.

Kazlų Rūdos „Šilas“ šventęs užtikrintą pergalę 7:0 dar labiau priartėjo prie to, kur dar niekada nebuvo…

„Šilo“ gretose rungtyniavo: Modestas Kulikauskas, Darius Isoda, Gytis Urba (75‘ Airidas Sidaravičius), Audrius Račkus (75‘ Fiodoras Petrovas), Haroldas Serbenta (61‘ Ugnius Montvilas), Artiom Spelman (70‘ Giedrius Kazelis), Mindaugas Minevičius, Tadas Kvietkauskas (58‘ Donatas Stulga), Ramūnas Mačežinskas (75‘ Robertas Barzdukas), Ričardas Beniušis, Audrius Brokas.
Paskutinį kartą redagavo 2 Respublik. Iš viso redaguota 2020 kartus.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2020 Spa 29 21:25

Kazlų Rūdos „Šilas“ – LFF II lygos Pietų zonos futbolo pirmenybių nugalėtojai!!!
http://www.sportocentras.com/naujienos/ ... ugaletojai

Kazlų Rūdos „Šilo“ futbolininkai pasiekė tikslą. Likus vienerioms rungtynėms iki LFF II lygos Pietų zonos futbolo pirmenybių finišo, Gedimino Jarmalavičiaus ir Sauliaus Vikerto treniruojama komanda jose triumfavo – trečiadienio vakarą vykusiose Kaune rungtynėse nokautavo Kauno „Kauno Žalgirį C“ ir šiame sezone tapo jau nebepavejami.

Laikinosios sostinės futbolininkai vakarykščiame mače buvo įveikti tokiu rezultatu, kiek būna įprastai futbolininkų rungtynių metu – 11:0...

Beje, to vakaro mače būta ir daugiau sutapimų: rezultatyviausias lygos futbolininkas, 40-metis Ričardas Beniušis mušė ir 40-ąjį įvartį.

Dar vienas savotiškas „jubiliejus“ užfiksuotas toks, kad Kazlų Rūdos komanda trečiadienio vakarą šiame sezone perkopė ir šimto įmuštų įvarčių slenkstį...

Na, o šimtojo įvarčio autoriumi tapo Mindaugas Minevičius!

Taigi, KAZLŲ RŪDOS “ŠILAS” – 2020-ŲJŲ METŲ LFF II LYGOS PIETŲ ZONOS FUTBOLO PIRMENYBIŲ NUGALĖTOJAS!!!

Tai įrašas, kurio neįmanoma ištrinti iš klubo istorijos ir šis titulas iškovotas pirmąkart!

https://www.youtube.com/watch?v=7mMjF1KTHDY

Kalinauskas
Pranešimai: 3265
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2020 Spa 29 23:40

o didžiai gerbiamas Gediminas Jarmalavičius nėra nušalintas nuo futbolo?

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2020 Spa 30 00:28

Jau du metai kaip nebėra. Gi Marijampolės City treniravo.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2021 Sau 27 15:35

Kaip ir žadėjome, po truputį pristatysime futbolininkus, kuriais pasipildė „Šilo“ komanda šiame sezone.

Taigi, šalia didžiulę varžybinę patirtį turinčių futbolininkų, matysime ir jaunimą: ekipos gretose - broliai Ignas ir Tomas Raštučiai bei Andrius Lekeckas.

Broliai Raštučiai Kazlų Rūdos futbolo bendruomenei puikiai pažįstami. Dar visiškai neseniai jie rungtyniavo Kazlų Rūdos U-19 SC „Šilo“ komandoje ir 2019-ųjų sezone, būdami tikrais komandos lyderiais, ženkliai prisidėjo prie LVJFA U-19 Pirmos lygos nugalėtojų trofėjaus. Praėjusiais metais Tomas ir Ignas į suaugusiųjų futbolą atėjo atstovaudami Marijampolės „Sūduvos“ dublerinei ekipai.

Andrius Lekeckas – pastaruosius trejetą metų gyvenęs ir studijavęs Velse futbolininkas. „Šilo“ marškinėlius vilkintis 21 metų saugas yra Marijampolės „Sūduvos“ akademijos auklėtinis, kurio potencialą matysime šiame artėjančiame sezone.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2021 Vas 08 18:28

Futbolas. Pasirengimo sezonui pirmas draugiškas rungtynes „Šilas“ pradėjo pergalingai
http://www.sportocentras.com/naujienos/ ... ergalingai

LFF I lygos licencijos siekianti Kazlų Rūdos „Šilo“ kariauna šeštadienio popietę pradėjo ikisezoninių rungtynių ciklą, kurių metu numatytos penkios draugiškos akistatos. Pirmoji iš jų vyko Suvalkijos sostinėje prieš Marijampolės „Sūduvos“ dublerinę vienuolikę.

G.Jarmalavičiaus ir S.Vikerto treniruojama ekipa įveikė varžovus rezultatu 3:1 (1:0). Kazlų Rūdos komandoje pasižymėjo Ignas Raštutis, Tomas Janušauskas ir Ramūnas Mačežinskas.

Šioje dvikovoje gavo galimybę parungtyniauti beveik visi „Šilo“ futbolininkai. Kaip ir dera tokio pobūdžio mačuose, eksperimentuojama buvo visose pozicijose. Parodyti save galėjo visi komandos vartininkai, saugai, kitų grandžių futbolininkai.

Rungtynes Kazlų Rūdos komanda pradėjo šia sudėtimi: Modestas Kulikauskas, Darius Isoda, Audrius Račkus, Haroldas Serbenta, Deividas Karpavičius, Andrius Lekeckas, Tomas Raštutis, Mindaugas Minevičius, Artiom Spelman, Ričardas Beniušis, Ignas Raštutis.

Dvikovoje tiek pirmame, tiek antrame kėlinyje dominavo „Šilo“ futbolininkai.

Nors pirmomis rungtynių minutėmis kamuolio kontrolę mėgino užvaldyti aikštės šeimininkai, „Sūduvos B“ futbolininkai, tačiau nieko pavojingo prie Kazlų Rūdos komandos vartų jie nesukūrė. Pernelyg daug darbo neturėjo nei vienas kitą per rungtynes keičiantys vartininkai, nebuvo itin sunkių momentų ir gynėjams. Esant reikalui jie rungtyniavo užtikrintai ir didesnių vilčių varžovams nesuteikė. Tuo tarpu aikštės šeimininkai buvo priversti koncentruotis į gynybą.

Jau 2-ąją rungtynių minutę vos kamuolys nepabuvojo marijampoliečių vartuose, kuomet po puikaus D.Karpavičiaus perdavimo į dešinį kraštą I.Raštučiui, pastarasis adresavo kamuolį arčiau vartų buvusiam R.Beniušiui, tačiau „Šilo“ komandos veteranui „uždaryti“ kamuolio nepavyko. Varžovai atsipirko kampiniu.

5-ąją minutę kairėje baudos aikštės zonoje su kamuoliu prasiveržė A.Spelman, tačiau jo smūgiuotas kamuolys suspurdėjo išorinėje Marijampolės vartų tinklo dalyje.

Ledus 19-ąją minutę pralaužė I.Raštutis, kuris perėmė kamuolį varžovų aikštės pusėje, prasibrovė su juo į baudos aikštę ir pasiuntė į vartų tinklą – 1:0.

Antroje pirmo kėlinio pusėje, 35-ąją minutę, realią progą pasižymėti turėjo M.Minevičius. Jis gavęs baudos aikštėje kamuolį užsimojo, tačiau „padorus“ smūgis nesigavo ir kamuolys atsidūrė vartininko rankose.

Dar viena atakos banga nuvilnijo 40-ąją minutę. Kamuoliais maitinamas A.Spelman įsiveržė į baudos aikštelę, tačiau po smūgio kamuolys skriejo tiesiai vartininkui į rankas.

Atsinaujinusi keletu futbolininkų Kazlų Rūdos komanda antroje rungtynių pusėje toliau dominavo.

51-ąją minutę neblogas epizodas užfiksuotas, kai per visą aikštę A.Račkaus siųstą kamuolį už varžovų gynėjų linijos, jį užvaldė ir į baudos aikštę įsiveržė A.Brokas, tačiau po nemenkų marijampoliečių pastangų, šiems apsiginti pavyko ir smūgio, kamuolį siunčiant į vartus „Sūduva B“ išvengė.

Nepaisant sėkmingo varžovams epizodo, antro įvarčio „Sūduva B“ sulaukė 57-ąją minutę. Tuomet „Šilui“ rengiant ataką, jos smaigalyje kamuolį kairėje baudos aikštės zonoje smūgiavo vienas „Šilo“ futbolininkų. Nors vartininkas kamuolį atrėmė, tačiau netoliese buvęs T.Janušauskas pasinaudojo kartojimo galimybe ir pasiuntė jį į vartų tinklą – 2:0.

Kazlų Rūdos komandos puolimas tuo nesibaigė. 66-ąją minutę, po T.Janušausko perdavimo, kamuolį baudos aikštėje smūgiavo M.Minevičius, tačiau varžovų vartininkas jį atrėmė.

Nepaisant „Šilo“ aktyvesnių veiksmų puolime, viena klaida komandai kainavo ir įvartį. Jau baigiantis rungtynėms, 87-ąją minutę, komunikacijos spraga Kazlų Rūdos komandai perduodant kamuolį nuo savų vartų, pasinaudojo aikštės šeimininkai, kurie vos perėmę kamuolį pasiuntė jį į tuščius „Šilo“ vartus – 2:1. Įvartį pelnė Vismantas Jurgelevičius.

Nepaisant nemalonaus akibrokšto, Kazlų Rūdos komandos futbolininkai sugebėjo atstatyti dviejų įvarčių persvarą jau paskutinėmis rungtynių sekundėmis.

Kairiu varžovų aikštės kraštu su kamuoliu kūrė Mindaugas Minevičius, kuris vos įsiveržęs į baudos aikštę smūgiavo, tačiau vartininkas kamuolį atrėmė, bet netoli jo buvęs R.Mačežinskas pasiuntė kamuolį į vartus - 3:1. Štai tokiu akordu ir baigė „Šilas“ pirmąsias draugiškas ikisezonines rungtynes.

Sekančias rungtynes Kazlų Rūdos komanda žais Vilniuje ateinantį šeštadienį, vasario 13 d., su sostinės BFA vienuolike.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2021 Vas 08 18:30

Tęsiame mūsų komandos pristatymą, kurią matysime futbolo kovose šiame sezone. O Kazlų Rūdos "Šilo" kariaunoje, šalia patyrusių eilės futbolininkų ir daug žadantis jaunimas - tai Justas Česnavičius ir Tomas Janušauskas.

"Šilo" mundurą ginsiantis 2000 m/g. Justas pastaruosius trejus metus priklausė "Hegelmann Litauen" klubui, į kurį buvo atvykęs iš FK "Fenikso".

Na, o "Sūduvos" akademijos futbolininkas Tomas Janušauskas į "Šilą" persikėlė praėjusiame sezone rungtyniavęs už dublerinę Suvalkijos sostinės ekipą. Pasak kalbinto 1999 m.g. futbolininko, jis futbolo "sultyse" verda jau nuo 6 metų. Šiuo metu besirengianti kovoms Kazlų Rūdos komanda bus puikiausia terpė parodyti geriausias savo visapusiškas savybes.
Daug Sūduvos B komandos susirinko.

blinda
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: 2016 Vas 10 15:44
Palaikoma komanda: Dziugas

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2021 Vas 09 01:30

Jei tais metais nebutu ismete Šilo is A lygos,jie butu tape prizininkai. Turejo jie gera atletiska sudeti ir pirmoj lygoj neturejo sau lygiu.

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2021 Vas 09 08:39

Jei tais metais nebutu ismete Šilo is A lygos,jie butu tape prizininkai. Turejo jie gera atletiska sudeti ir pirmoj lygoj neturejo sau lygiu.
Vėl eilinė ekspertinė įžvalga :) Būtų Šilas pademonstravęs tą patį, ką vėliau pademonstravo Palanga. Ir pirmą lygą, jei ką, Šilas laimėjo dviem taškais, o ne dvidešimt, kad galėtum sakyti, jog neturėjo lygių.

blinda
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: 2016 Vas 10 15:44
Palaikoma komanda: Dziugas

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2021 Vas 09 09:50

Man atrodo kad buvo ryskus lyderiai pirmoj lygoj,bet jei Šiaip ekspertas sako kad tik du taskai skyre nuo antros tai tikiu :P kad ju likimas butu buves kaip Palangos net ir man neekspertui yra aisku,bet vienus metus Šilas gal butu ir patriuksmaves A lygoje.

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: Kazlų Rūdos "Šilas"

2021 Vas 09 11:58

Man atrodo kad buvo ryskus lyderiai pirmoj lygoj,bet jei Šiaip ekspertas sako kad tik du taskai skyre nuo antros tai tikiu :P kad ju likimas butu buves kaip Palangos net ir man neekspertui yra aisku,bet vienus metus Šilas gal butu ir patriuksmaves A lygoje.
Tai, kad Džiugą ramiai sutvarkė, nereiškia, kad ir su kitais be problemų tvarkėsi. Pirmą vietą užsitikrino tik po paskutinių rungtynių, kai iškovojo pergalę savo pelkėje. Palanga atsiliko dviem taškais. Ir Palanga tarpusavio rungtynėse buvo stipresnė - turėjo pergalę ir lygiąsias.

Grįžti į