haus
Pranešimai: 385
Užsiregistravo: 2014 Vas 28 00:02
Palaikoma komanda: Utenis, Žalgiris

Re: KELMĖS STADIONAS

2015 Geg 04 17:06

Na vat paskaičiau Cezi tavo rašliava ir susigraudinau.. :roll:
Na kur tu ne Kelmės fanas, prisipažink jau pagaliau... kur ten man iki Utenos. :mrgreen:

...

Re: KELMĖS STADIONAS

2015 Geg 04 17:24

Na vat paskaičiau Cezi tavo rašliava ir susigraudinau.. :roll:
Na kur tu ne Kelmės fanas, prisipažink jau pagaliau... kur ten man iki Utenos. :mrgreen:
Nesu buvęs Kelmėje, tik per Futbolo.TV mačiau kartą, kai su PALANGA žaidė. :mrgreen:

Blin, ten Klaipėda buvo.. :D :mrgreen:

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: KELMĖS STADIONAS

2015 Geg 27 16:24

2015 m. gegužės 26 d., antradienis
Iš antro karto
http://groundhopping-lt.blogspot.com/20 ... karto.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaip ir bet kurioje kitoje veikloje, taip ir grundhoppinge ne visada viskas pasiseka išsyk. Pakeitimai tvarkaraštyje, supainiotos rungtynių vietos, neatidumas planuojant ar kitos priežastys kartais sutrukdo aplankyti numatytas rungtynes. Taip atsitiko ir su Kelme - šio miesto futbolo stadioną buvau numatęs aplankyti keliaudamas po Žemaitiją ilgąjį gegužės pirmosios savaitgalį, tačiau tąsyk, tolumoje jau matantis Kelmės bažnyčios bokštui, ne vietoje pasipainiojo valstiečio priekaba, tad vietoj stadiono teko artimiau susipažinti su vietos autoservisų industrija.

Kelmės meistrai reanimavo mano automobilį, o jį atsiimti nusprendžiau vykdamas į LFF taurės finalą Šiauliuose. Tos dienos vidurdienį "Kražantė" namie žaidė rungtynes su svečiais iš Šilutės, tad primečiau, jog pažiūrėjęs pirmą kėlinį nesunkiai spėsiu į antrą popiet prasidėsiantį finalą. Šiuomsyk viskas susiklostė sklandžiai: 6:20 (labai jau necivilizuotas laikas šeštadieniui) iš Vilniaus išvykęs autobusas po nepilnų keturių valandų pasiekė Kelmę, savo transporto priemonę atgavau be ypatingų nuotykių ir kiek pasimalęs aplink stadioną (prie jo kažkaip įmanoma privažiuoti, tik visiškai neaišku kaip, tad mašiną teko palikti už kokio puskilometrio) likus kone pusvalandžiui iki mačo įsitaisiau tribūnoje.

Sakykim tiesiai: po ilgos pertraukos į I lygos žemėlapį grįžusi Kelmė futbolo Meka vadintis tikrai negali. Stadionas labai bazinės komplektacijos: keturias žiūrovų eiles talpinančios tribūnos, asfaltu dengti bėgimo takai, pavargusi veja, pamestus jūrinius konteinerius primenančios dėžės, talpinančios, matyt, persirengimo kambarius ir tualetus... Dar liūdnesnė situacija su žiūrovų skaičiumi - vėjuotą, bet saulėtą šeštadienio apypietę žiūrovų skaičius siekė, geriausiu atveju, tris dešimtis. Kelmė, žinia, labiau tinklinio miestas nei futbolo, bet toks skaičius vistiek gerokai per mažas. O juk atrodytų, kad vietiniams sporto mėgėjams kaip tik turėtų norėtis palaikyti į sąlygines aukštumas pakilusius saviškius, o miesto bendruomenei futbolo rungtynės galėtų tapti savotiška miesto švente...

Rungtynės stebuklinga kokybe irgi nenustebino (ko kito pirmoje lygoje būtų sunku ir tikėtis), žaidėjams negelbėjo ir stiprokas vėjas, ir poprastė danga. Apylygiame mače prieš pat pertrauką į priekį išsiveržė šilutiškiai, pasinaudoję aplaidžia šeimininkų gynyba po standartinės padėties. Rungtynės baigėsi 2 - 2, bet antrojo kėlinio nebemačiau - reikėjo skubėti į Šiaulius.

Iš LFF taurės finalo renginys gavosi, sakyčiau, visai neblogas. Padorus žiūrovų skaičius, dvi gerą palaikymą turinčios komandos, juntama futbolo atmosfera. Gaila tik, kad tokie mačai Lietuvos padangėje labiau išimtis, nei taisyklė. Lietuvos futbolo karaliaus sostą tvirtai užsėdęs "Žalgiris" laimėjo rekordinę ketvirtą taurę iš eilės tuo daugmaž pradžiugindamas savo fanus (net Pietų IV savo Facebook paskyroje pastebėjo, kad tos euforijos, kuri lydėjo taurę prieš trejus metus, nebebuvo), o saulei krypstant vakarop atėjo metas traukti namų link.

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: KELMĖS STADIONAS

2015 Geg 28 11:41

grundhoppingo fanams dar šiek tiek žolės dėl kvapo..

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

...

Re: KELMĖS STADIONAS

2015 Rgp 03 17:31

- Kelmės miesto stadionas tinkamas ne tiktais žaisti futbolą ir miesto šventėms, bet ir gali patarnauti kaip H aikštelė, kurioje saugiai gali nusileisti sraigtasparnis..

Yra miesto stadiono foto :D
Aukštoje žolėje užmigusios ieškomos kelmiškės neprižadino net virš galvos burzgiantis sraigtasparnis
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nu ... -59-519514" onclick="window.open(this.href);return false;

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) sraigtasparnio įgula Kelmės rajone rado nuo ketvirtadienio ieškotą moterį.

Sekmadienį popiet pasieniečių Aviacijos rinktinės pareigūnai gavo prašymą iš kolegų policijoje pakartotinai padėti ieškoti dar liepos 30-osios vakare iš namų išėjusios ir negrįžusios 69-erių metų Kelmės gyventojos.

Šios moters VSAT orlaivis ir gausios antžeminės pajėgos ieškojo ir šeštadienį, tačiau tuomet paieškos buvo bevaisės.

Šįkart pasieniečių sraigtasparnio „Eurocopter EC 120 Colibri“ pilotų paprašyta išžvalgyti vietovę tarp Kelmės rajono Medsodžių ir Trainaičių kaimų. Čia taip pat netoliese plyti sunkiai pravažiuojamas Tytuvėnų tyrelio durpynas.

Kaip įprasta tokiais atvejais, paieškose iš oro dalyvavo ir vietinis policijos pareigūnas, palaikęs ryšį su ant žemės likusiais kolegomis.

Šįkart paieškos ilgai netruko – dingusią moterį pasieniečių orlaivio įgula plika akimi pastebėjo gulinčią nuošalioje laukymėje labai aukštoje žolėje. Kelmės gyventoja nejudėjo, tačiau iš netoliese nusileidusio sraigtasparnio išlipę pareigūnai įsitikino, kad ji tik labai kietai įmigusi.

Moterį pasieniečiai įkėlė į orlaivį ir parskraidino į Kelmę, kur miesto stadione jų jau laukė greitosios pagalbos automobilis. Kelmiškė perduota medikams.

Sekmadienį vakare „kolibrio“ įgula sėkmingai grįžo į savo bazę Paluknyje, Trakų rajone.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: KELMĖS STADIONAS

2021 Rgp 30 00:30

Kelmiškių pergalė su nevilties prieskoniu
https://www.skrastas.lt/krasto-zinios/k ... prieskoniu

Norėdamas parodyti kažkokį siurprizą, sporto žurnalistas Kęstustis Lukošius pakviečia nuvažiuoti į miesto stadioną. Siurprizas nelabai malonus. Asfaltuoti bėgimo takai – vienos duobės, šuoliaduobėj gali prasmegti...

– Ar leistumei čia savo vaikams trenuruotis? – klausia K. Lukošius. – Aš – niekada!

Na, bet futbolo stadionas yra! Kad prasta danga, kad ir nelabai lygus, bet vis...

– Kas iš to, kad yra? Čia nieko nevyksta. Ir ne todėl, kad nebūtų futbolo komandų. Pernai Kelmės futbolo komanda laimėjo trečią vietą Raseinių rajono čempionate, prieš tai tytuvėniškiai dvejus metus buvo Raseinių rajono futbolo čempionai, be to, tytuvėniškiai tris kartus yra buvę ir salės futbolo Raseinių čempionais, – pasakoja žurnalistas.

O kodėl jie ne Kelmės, kodėl Raseinių čempionai?

– Matote, norint žaisti šitame baisiame stadione, reikia susimokėti nuomą. O Raseinių rajone stadionai puikiausi, netgi Viduklė, Ariogala turi geresnius stadionus, nei mūsų rajono centras. Ir jie, turėdami gerus stadionus, neprašo nė cento! Rengia atvirus čempionatus, žaiskite į sveikatą! Na, tai mūsiškiai patraukė ten, kur sportas nėra naikinamas. O jūs dar klausiat apie kažkokią paramą Kelmės sportui! Kokia parama, kai pinigų iš žaidėjų reikalauja pati valdžia? – klausia K. Liukošius.

Grįžti į