Respublik
Pranešimai: 8672
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Laisvės TV

2024 Kov 17 13:35

KAS nužiūrėjo STADIONĄ?|Stipri PREZIDENTĖ|Pranciškus AZIJIETIS| NAUSĖDA ir Mellstroy| Laikykitės Ten

https://www.youtube.com/watch?v=z2nY4vU1qIU

34:13 Nacionalinis stadionas
Kartu su Andriumi Tapinu savaitės apžvalgoje aptarsime, kas gero įvyko Kovo 11 eitynėse, komercinės žiniasklaidos reakcijas į lošimo reklamos draudimo pasiūlymą, didžiausius politikų liapsusus, Nausėdos linkėjimus baltarusių trešo streameriui Mellstroy, SKAIDRINAM naujienas ir Mindaugo Sinkevičiaus gynybą, eilinį VIČIŪNŲ „užlėkimą“ rusijoje, ambasarodiaus Bajarūno atšaukimą, Romos popiežiaus nusikalbėjimą ir jaunų robotikos entuziastų pasiekimus. Svečio kėdėje pamatysime sensacija dėl savo vertybių ir robotų išgarsėję Lituanica X komandos atstovai Vakaris Gavėnas ir Dovydas Šatkauskas.

O pagrindinėje laidos temoje pakalbėsime apie Vilniaus amžiną skausmą, prakeiksmą ir neišsipildančią svajonę - Nacionalinį Stadioną.

Prisiminsime stadiono statymo istoriją, Šimašiaus pažadus, kad tikrai bus, koncesiją su BaltCap ir jų pasitraukimą, indeksavimo poreikį ir stadiono virtimą daugiafunkciu kompleksu bei jo perdavimą Arvydo Avulio Hanner bendrovei.

Taip pat pasamprotausim, ar tikrai mums reikia viso komplekso su muziejumi ir visą parą veikiančia biblioteka, vaikų darželio bei parkingo. Ir, žinoma, palyginsime, už kiek savo stadionus statė mūsų kaimynai.

Grįžti į