...

LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Bal 02 16:20

LFF III-os lygos Klaipėdos regiono pirmenybėse dalyvaus 11 komandų
http://klff.lt/index.php?option=com_con ... 9&Itemid=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Balandžio 2 d. patvirtintas LFF III-os lygos Klaipėdos regiono pirmenybėse dalyvausiančių komandų skaičius.

Prie anksčiau norą dalyvauti išreiškusių 10 komandų – „Sarema“, „Jambo“, „Kuršiai“, „Gargždų Pramogos-Taškas“ (Gargždai), „KKT“ (Kretinga), „Klarksonas-Sakuona“ (Plikiai), „Babrungas-2“ (Plungė), „Olimpo SC“ (Mažeikiai), „Baltai“ ir „Herkaus Galerija-Sendvaris“, prisijungė 11-oji komanda Klaipėdos FK „Rosa“.

Kadangi padidėjo komandų skaičius, tad pirmenybių startas bus savaite anksčiau, t.y. balandžio 26-27 d. Pakitus komandų skaičiui, pakito ir pirmenybių turų eiga – sudarant tvarkaraštį komandoms liko galioti per susirinkimą per burtus ištraukti numeriai, tik prie jų Nr. 11 buvo skirtas FK „Rosa“ ir sudarytas nauja 11 komandų varžybų sistema.

Tikslus rungtynių laikas būtų numatomas kaip ir anksčiau, komandai „šeimininkei“ informuojant prieš keturias dienas.

Žaidėjų registracija bus vykdoma dvejais etapais – prieš pirmąjį ratą (registracija baigsis likus dienai iki I-ojo rato pradžios), ir prieš antrąjį ratą (registracija prasidės pasibaigus pirmajam ratui ir baigsis likus dienai iki II-ojo rato pradžios).

Kadangi per susirinkimą kai kurių komandų vadovai išreiškė susiduriantys su problema surenkant komandą, jei uždraustume registruoti II-oje lygoje žaidžiančius žaidėjus. Tad dar šiam, pereinamajam sezonui padaryta išimtis – kiekviena LFF III-os lygos komanda galės į savo paraišką įtraukti po penkis LFF II-oje lygoje žaidžiančius žaidėjus (net ir registruotus skirtingose LFF II lygos komandose), tačiau tik trys įvardinti žaidėjai galės rungtyniauti už LFF III-os lygos komandas atskirose rungtynėse. Šis punktas galios visoms (net ir dublerinėms) komandoms be jokių išimčių.

Nuo 2015-ųjų metų sezono kitų lygų komandų žaidėjai griežtai negalės rungtyniauti LFF III-os lygos komandose.

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Bal 23 18:20

Savaitgalį startuoja LFF III-os lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

Ketveriomis rungtynėmis šį savaitgalį startuos 2014 m. LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės, kuriose dalyvaus 11 komandų. Pirmosios šio sezono rungtynės įvyks balandžio 26 d. (šeštadienį) 13.00 val. Plungės „Babrungo“ stadione (atsarginis stadionas), kur tarpusavyje rungtyniaus Plungės „Babrungas-2“ ir Plikių „Klarksonas-Sakuona“.
Sekmadienį bus sužaistos trejos pirmojo turo rungtynės. 12.00 val. Kretingos miesto stadione į kovą stos „KKT“ ir „Olimpo SC“ komandos. Šios komandos tarpusavyje susitarė, kad pirmojo rato rungtynės bus žaidžiamos Kretingoje, antrojo – Mažeikiuose.
Sekmadienį 17.00 val. laukia intriguojanti dvikova Gargždų „Minijos“ progimnazijos stadione, kur „Gargždų Pramogos-Taškas“ rungtyniaus su praėjusio sezono nugalėtoja „Saremos“ komanda.
Turas bus užbaigtas Klaipėdoje sekmadienį vakare, kai 19.00 val. centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje „Herkaus Galerija – Sendvaris“ sieks sėkmingai startuoti rungtynėse su „Kuršiais“.
Šio turo rungtynės tarp „Rosa“ ir „Jambo“ komandų, abiejų komandų sutarimu, dėl Klaipėdoje vykstančio UEFA U-16 turnyro, nukeltos vėlesniam laikui.

http://klff.lt/index.php?option=com_con ... 2&Itemid=1" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Geg 06 13:47

„GP-Taškas“ pergalingai pradėjo LFF III lygos Klaipėdos regiono 2014 m. pirmenybes
http://www.mano-gargzdai.lt/index.php/c ... pirmenybes" onclick="window.open(this.href);return false;
Parašė Matas Bieliauskas
Pirmadienis, 2014 balandžio 28 13:45

„GP-Taškas“ – „Sarema“(Klaipėda) 3:1 (0:0)
Įvarčiai: 60' R.Malakauskas(GP-Taškas), 62' ir 78' V.Norvilas(GP-Taškas), 83' E.Garbauskas 11m.(Sarema)
Įspėjimai: A.Lenkšas (GP-Taškas) , D.Averkinas (Sarema).
Sudėtis: M.Draukšas, E.Bračkus, An.Bačanskis, A.Kukšta, A.Montrimas, M.Jonelys, I.Šakys, V.Norvilas, A.Lenkšas, R.Malakauskas, K.Nazarovas.
Po keitimų aikštėje pasirodė: S.Vyšniauskas, L.Vyšniauskas, D.Afonso, V.Alijevas, S.Kovšovas, M.Mickus,.

Jau antrąją rungtynių minutę vos nekrito įvartis į „Saremos“ vartus, kai „Gargždų Pramogos-Taškas“ puolėjas Artūras Lenkšas, prasiveržęs dešiniuoju aikštės kraštu, suklaidino „Saremos“ vartininką ir iš aštraus kampo smūgiavo palei vartų liniją.

Netrukus kilo pavojingas momentas ir prie šeimininkų vartų, kai Adomas Pocius gavo perdavimą į baudos aikštelę priešais vartus ir smūgiavo iš eigos virš vartų.

Kėliniui įpusėjus, pavojingai į baudos aikštelę įsiveržė „GP-Taško“ puolėjas Vilius Norvilas, bet jo smūgis iš kairiojo krašto skriejo greta virpsto į vartų tinklo išorę.

Kaip ir rungtynių pradžioje, taip ir po šio momento, „Sarema“ ilgai netruko atsakyti pavojinga ataka ir Karolis Kelpšas, panašioje situacijoje kaip ir prieš tai Adomas Pocius, smūgiavo virš vartų.

Kėlinio pabaigoje puolime aktyvesni buvo „GP-Taško“ žaidėjai, ypač ryžtingai žaidė šios komandos krašto saugai, kurie prasiveržę dažnai siųsdavo kamuolį į „Saremos“ aikštelę, bet joje atakos ir nutrūkdavo.

Kaip pirmojo kėlinio pradžioje, taip ir antrajam prasidėjus, pirmasis pavojingą momentą sukūrė Artūras Lenkšas, tik šįkart geroje pozicijoje nesėkmingai smūgiavo galva.

Po kelių minučių „Sarema“ išvystė ataką, kurios priekyje atsidūrė Evaldas Garbauskas ir baudos aikštelėje klaidingais judesiais suklaidinęs gynėjus, smūgiavo į artimąjį vartų kampą, kur jo smūgio jau laukė „GP-Taško“ vartininkas Martynas Draukšas.

59-ąją rungtynių minutę šeimininkai pirmieji pralaužė varžovų gynybą – iš gynybos gavęs tolimą perdavimą Stasys Vyšniauskas, geru perdavimu į baudos aikštelę išvedė Robertą Malakauską, kuris ir pasiuntė kamuolį į „Saremos“ vartų tinklą (1:0).

Dar neatsigavusius po praleisto įvarčio „Saremos“ žaidėjus, „GP-Taško“ puolimas užklupo dar viena rezultatyvia ataka – baudos aikštelės dešiniajame krašte ties galine liniją perdavimą gavęs Robertas Malakauskas, pakėlė kamuolį link vartų, o į vartininko aikštelę įkirtęs ir vartininką aplenkęs Vilius Norvilas tiksliai smūgiavo galva ir padvigubino „GP-Taško“ persvarą (2:0).

Apie 67-ąją rungtynių minutę po gerų perdavimų į atakos smaigalį dukart buvo išvestas Evaldas Garbauskas, bet pirmasis jo smūgis buvo tiesiai į vartininką, o kitą smūgį iš baudos aikštelės blokavo vienas iš šeimininkų gynėjų.

72-ąją rungtynių minutę „GP-Taško“ žaidėjas sužaidė ranka prie pat savo baudos aikštelės kairiojo kampo ir Adomas Pocius baudos smūgiu smūgiavo į vartų plotą, bet vartininkas Martynas Draukšas atrėmė ir šį varžovo smūgį.

Netrukus krito ir trečiasis įvartis į „Saremos“ vartus, kai Vilius Norvilas, suklaidinęs tiek gynėją, tiek vartininką, sėkmingai smūgiavo į vartus (3:0).

Praslinkus vos kelioms minutėms, "GP-Taško" žaidėjui sužaidus ranka, savoje baudos aikštelėje Abdo Zein-Al-Abedeen uždirbo 11 metrų baudinį, kurį nepriekaištingai atliko Evaldas Garbauskas ir kiek sušvelnino „Saremos“ atsilikimą (1:3).

Evaldas Garbauskas smūgiu iš maždaug 25 metrų galėjo dar labiau sumažinti „GP-Taško“ pranašumą, bet kamuolys po smūgio atsitrenkė į vartų skersinį.

Likus žaisti kelias minutes, Andrius Kukšta atliko gerą tolimą perdavimą į „Saremos“ baudos aikštelę, bet Stasiui Vyšniauskui galva nepavyko pataikyti į vartų plotą.

„Gargždų Pramogos-Taškas“ laimėjęs rungtynes rezultatu 3:1, jau pirmajame ture privertė praėjusio sezono nugalėtoją „Saremą“ patirti pralaimėjimo kartėlį.

Kitas rungtynes gargždiškiai žais ateinantį savaitgalį Kretingoje su vietos „KKT“ komanda.

****

LFF III lygos antrajame ture „GP-Taškas“ Kretingoje patyrė pralaimėjimą
http://www.mano-gargzdai.lt/index.php/c ... alaimejima" onclick="window.open(this.href);return false;
Parašė Matas Bieliauskas
Antradienis, 2014 gegužės 06 13:35

„KKT“ – „GP-Taškas“ 2:1(1:0)
Įvarčiai: 2' I.Medutis(KKT), 63' K.Nazarovas (11m. GP-Taškas), 85' D.Nossau(KKT)
Ispėti: M.Jonelys, Pašalintas: 50' G.Ratkus

„GP-Taškas“ sudėtis: M.Draukšas, G.Ratkus, An.Bačanskis, A.Kukšta, R.Pleikys, M.Jonelys, I.Šakys, A.Montrimas, R.Malakauskas, K.Nazarovas ir V.Norvilas. Atsargoje: M.Šiaulytis, V.Mickus ir S.Kovšovas.

Jau pačioje rungtynių pradžioje, vartininkui nesėkmingai atmušus kamuolį, I.Medutis pirmas suskubo prie atšokusiojo ir pasiuntė į gargždiškių vartų tinklą. Po staigaus įvarčio sutrikusius svečius „KKT“ komanda galėjo greitai pasiųsti į nokautą, tačiau šeimininkai vien per pirmas 15 rungtynių minučių neišnaudojo 4-5 puikių progų pelnyti įvarčius.

Atsilaikę ir kiek apsipratę prie aikštės žolės, „taškiečiai“, kėliniui įpusėjus, žaidimą išlygino. Po pertraukos už paskutinės vilties pražangą iš aikštės buvo pašalintas G.Ratkus. Mažumoje likę gargždiškiai rezultatą išlygino, kai šeimininkai baudos aikštelėje ranka kliudė kamuolį, o K.Nazarovas šaltakraujiškai kamuolį pasiuntė į vartus.

Besibaigiant varžyboms, grubiai suklydus savo aikštės pusėje, Kretingos komanda pelnė įvartį ir iškovojo pergalę rezultatu 2:1.

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:34

2014 m. LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybių
TVARKARAŠTIS

12 TURAS
59. „Jambo“ - FK „Rosa" - nukeltos

60. „Olimpo SC“ - „KKT“ - nukeltos


13 TURAS
65. „Babrungas-2“ - „Jambo“ - nukeltos

16 TURAS
76. Rugsėjo 2 d. 19.30 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštė (Sportininkų 46, Klaipėda)
FK „Rosa” - „Olimpo SC“

77. Rugsėjo 7 d. 16.00 val. Kretingos miesto stadionas (Savanorių 23a, Kretinga)
„KKT“ - „Sarema“

78. Rugsėjo 7 d. 20.00 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštė (Sportininkų 46, Klaipėda)
„Klarksonas-Sakuona“ - „Kuršiai“

79. Rugsėjo 8 d. 20.00 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštė (Sportininkų 46, Klaipėda)
„Jambo“ - „Herkaus Galerija-Sendvaris“

80. Rugsėjo 9 d. 19.45 val. Gargždų centrinis stadionas (Kvietinių g. 26, Gargždai)
„Gargždų Pramogos-Taškas“ - „Baltai“


17 TURAS
Pagrindinės dienos – Rugsėjo 13-14 d.
81. Rugsėjo 15 d. 19.00 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštė (Sportininkų 46, Klaipėda)
„Herkaus Galerija-Sendvaris“ - „Baltai“

„Olimpo SC“ - „Babrungas-2“
„Kuršiai“ - „Jambo“
„Sarema“ - „Klarksonas-Sakuona“
FK „Rosa" - „Gargždų Pramogos-Taškas“

18 TURAS
Pagrindinės dienos – Rugsėjo 20-21 d.
„Klarksonas-Sakuona“ - „KKT“
„Jambo“ - „Sarema“
„Baltai“ - „Kuršiai“
FK „Rosa” - „Herkaus Galerija-Sendvaris“
„Babrungas-2“ - „Gargždų Pramogos-Taškas“

19 TURAS
Pagrindinės dienos – Rugsėjo 27-28 d.
„Kuršiai“ - FK „Rosa”
„KKT“ - „Jambo“
„Baltai“ - „Sarema“
„Herkaus Galerija-Sendvaris“ - „Babrungas-2“
„Gargždų Pramogos-Taškas“ - „Olimpo SC“

20 TURAS
Pagrindinės dienos – Spalio 4-5 d.
„Jambo“ - „Klarksonas-Sakuona“
„Baltai“ - „KKT“
„Babrungas-2“ - „Kuršiai“
FK „Rosa” - „Sarema“
„Olimpo SC“ - „Herkaus galerija-Sendvaris“

21 TURAS
Pagrindinės dienos – Spalio 11-12 d.
„Herkaus galerija-Sendvaris“ - „Gargždų Pramogos-Taškas“
„Kuršiai“ - „Olimpo SC“
„Sarema“ - „Babrungas-2“
„Klarksonas-Sakuona“ - „Baltai“
„KKT“ - „Rosa“

22 TURAS
Pagrindinės dienos – Spalio 18-19 d.
„Baltai“ - „Jambo“
„Gargždų Pramogos-Taškas“ - „Kuršiai“
„Babrungas-2“ - „KKT“
FK „Rosa” - „Klarksonas-Sakuona“
„Olimpo SC“ - „Sarema“

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:35

1. Turas
BABRUNGAS-2 - KLARKSONAS-SAKUONA 5 : 1
HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS - KURŠIAI 1 : 2
ROSA - JAMBO 2 : 3
KKT - OLIMPO SC 2 : 0
GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS - SAREMA 3 : 1

1 BABRUNGAS-2 1 1 0 0 5 : 1 4 3
2 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 1 1 0 0 3 : 1 2 3
3 KKT 1 1 0 0 2 : 0 2 3
4 JAMBO 1 1 0 0 3 : 2 1 3
5 KURŠIAI 1 1 0 0 2 : 1 1 3
6 BALTAI 0 0 0 0 0 : 0 0 0
7 ROSA 1 0 0 1 2 : 3 -1 0
8 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 1 0 0 1 1 : 2 -1 0
9 SAREMA 1 0 0 1 1 : 3 -2 0
10 OLIMPO SC 1 0 0 1 0 : 2 -2 0
11 KLARKSONAS-SAKUONA 1 0 0 1 1 : 5 -4 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:37

2. Turas
KLARKSONAS-SAKUONA - OLIMPO SC 6 : 1
SAREMA - HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 4 : 1
BALTAI - ROSA 0 : 1
KKT - GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 2 : 1
JAMBO - BABRUNGAS-2 6 : 1

2. Turas
1 JAMBO 2 2 0 0 9 : 3 6 6
2 KKT 2 2 0 0 4 : 1 3 6
3 BABRUNGAS-2 2 1 0 1 6 : 7 -1 3
4 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 2 1 0 1 4 : 3 1 3
5 KURŠIAI 1 1 0 0 2 : 1 1 3
6 ROSA 2 1 0 1 3 : 3 0 3
7 SAREMA 2 1 0 1 5 : 4 1 3
8 KLARKSONAS-SAKUONA 2 1 0 1 7 : 6 1 3
9 BALTAI 1 0 0 1 0 : 1 -1 0
10 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 2 0 0 2 2 : 6 -4 0
11 OLIMPO SC 2 0 0 2 1 : 8 -7 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:39

3. Turas
OLIMPO SC - JAMBO 0 : 2
HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS - KKT 1 : 4
GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS - KLARKSONAS-SAKUONA 3 : 5
BALTAI - BABRUNGAS-2 3 : 2
KURŠIAI - SAREMA 1 : 5

3. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 JAMBO 3 3 0 0 11 : 3 8 9
2 KKT 3 3 0 0 8 : 2 6 9
3 SAREMA 3 2 0 1 10 : 5 5 6
4 KLARKSONAS-SAKUONA 3 2 0 1 12 : 9 3 6
5 ROSA 2 1 0 1 3 : 3 0 3
6 BALTAI 2 1 0 1 3 : 3 0 3
7 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 3 1 0 2 7 : 8 -1 3
8 KURŠIAI 2 1 0 1 3 : 6 -3 3
9 BABRUNGAS-2 3 1 0 2 8 : 10 -2 3
10 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 3 0 0 3 3 : 10 -7 0
11 OLIMPO SC 3 0 0 3 1 : 10 -9 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:47

4. Turas
ROSA - BABRUNGAS-2 0 : 3
KLARKSONAS-SAKUONA - HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 3 : 2
KKT - KURŠIAI 2 : 0
BALTAI - OLIMPO SC 3 : 3
JAMBO - GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 1 : 5

4. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 KKT 4 4 0 0 10 : 2 8 12
2 KLARKSONAS-SAKUONA 4 3 0 1 15 : 11 4 9
3 JAMBO 4 3 0 1 12 : 8 4 9
4 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 4 2 0 2 12 : 9 3 6
5 BABRUNGAS-2 4 2 0 2 11 : 10 1 6
6 SAREMA 3 2 0 1 10 : 5 5 6
7 BALTAI 3 1 1 1 6 : 6 0 4
8 ROSA 3 1 0 2 3 : 6 -3 3
9 KURŠIAI 3 1 0 2 3 : 8 -5 3
10 OLIMPO SC 4 0 1 3 4 : 13 -9 1
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 4 0 0 4 5 : 13 -8 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:48

5. Turas
OLIMPO SC - ROSA 3 : 1
KURŠIAI - KLARKSONAS-SAKUONA 1 : 2
BALTAI - GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 3 : 1
SAREMA - KKT 0 : 1
HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS - JAMBO 0 : 3

5. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 KKT 5 5 0 0 11 : 2 9 15
2 JAMBO 5 4 0 1 15 : 8 7 12
3 KLARKSONAS-SAKUONA 5 4 0 1 17 : 12 5 12
4 BALTAI 4 2 1 1 9 : 7 2 7
5 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 5 2 0 3 13 : 12 1 6
6 BABRUNGAS-2 4 2 0 2 11 : 10 1 6
7 SAREMA 4 2 0 2 10 : 6 4 6
8 OLIMPO SC 5 1 1 3 7 : 14 -7 4
9 ROSA 4 1 0 3 4 : 9 -5 3
10 KURŠIAI 4 1 0 3 4 : 10 -6 3
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 5 0 0 5 5 : 16 -11 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:48

6. Turas
BABRUNGAS-2 - OLIMPO SC 2 : 2
KLARKSONAS-SAKUONA - SAREMA 5 : 5
GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS - ROSA 1 : 2
JAMBO - KURŠIAI 4 : 1
BALTAI - HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 7 : 0

6. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 JAMBO 6 5 0 1 19 : 9 10 15
2 KKT 5 5 0 0 11 : 2 9 15
3 KLARKSONAS-SAKUONA 6 4 1 1 22 : 17 5 13
4 BALTAI 5 3 1 1 16 : 7 9 10
5 SAREMA 5 2 1 2 15 : 11 4 7
6 BABRUNGAS-2 5 2 1 2 13 : 12 1 7
7 ROSA 5 2 0 3 6 : 10 -4 6
8 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 6 2 0 4 14 : 14 0 6
9 OLIMPO SC 6 1 2 3 9 : 16 -7 5
10 KURŠIAI 5 1 0 4 5 : 14 -9 3
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 6 0 0 6 5 : 23 -18 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:51

7. Turas
KKT - KLARKSONAS-SAKUONA 0 : 0
HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS - ROSA 1 : 4
GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS - BABRUNGAS-2 2 : 0
SAREMA - JAMBO 1 : 1
KURŠIAI - BALTAI 0 : 3

7. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 JAMBO 7 5 1 1 20 : 10 10 16
2 KKT 6 5 1 0 11 : 2 9 16
3 KLARKSONAS-SAKUONA 7 4 2 1 22 : 17 5 14
4 BALTAI 6 4 1 1 19 : 7 12 13
5 ROSA 6 3 0 3 10 : 11 -1 9
6 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 7 3 0 4 16 : 14 2 9
7 SAREMA 6 2 2 2 16 : 12 4 8
8 BABRUNGAS-2 6 2 1 3 13 : 14 -1 7
9 OLIMPO SC 6 1 2 3 9 : 16 -7 5
10 KURŠIAI 6 1 0 5 5 : 17 -12 3
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 7 0 0 7 6 : 27 -21 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:55

8. Turas
ROSA - KURŠIAI 5 : 1
BABRUNGAS-2 - HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 4 : 0
OLIMPO SC - GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 0 : 2
JAMBO - KKT 0 : 1
BALTAI - SAREMA 1 : 3

8. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 KKT 7 6 1 0 12 : 2 10 19
2 JAMBO 8 5 1 2 20 : 11 9 16
3 KLARKSONAS-SAKUONA 7 4 2 1 22 : 17 5 14
4 BALTAI 7 4 1 2 20 : 10 10 13
5 ROSA 7 4 0 3 15 : 12 3 12
6 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 8 4 0 4 18 : 14 4 12
7 SAREMA 7 3 2 2 19 : 13 6 11
8 BABRUNGAS-2 7 3 1 3 17 : 14 3 10
9 OLIMPO SC 7 1 2 4 9 : 18 -9 5
10 KURŠIAI 7 1 0 6 6 : 22 -16 3
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 8 0 0 8 6 : 31 -25 0

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:55

9. Turas
KLARKSONAS-SAKUONA - JAMBO 1 : 2
SAREMA - ROSA 8 : 0
HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS - OLIMPO SC 3 : 1
KKT - BALTAI 3 : 1
KURŠIAI - BABRUNGAS-2 1 : 3

9. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 KKT 8 7 1 0 15 : 3 12 22
2 JAMBO 9 6 1 2 22 : 12 10 19
3 SAREMA 8 4 2 2 27 : 13 14 14
4 KLARKSONAS-SAKUONA 8 4 2 2 23 : 19 4 14
5 BALTAI 8 4 1 3 21 : 13 8 13
6 BABRUNGAS-2 8 4 1 3 20 : 15 5 13
7 ROSA 8 4 0 4 15 : 20 -5 12
8 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 8 4 0 4 18 : 14 4 12
9 OLIMPO SC 8 1 2 5 10 : 21 -11 5
10 KURŠIAI 8 1 0 7 7 : 25 -18 3
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 9 1 0 8 9 : 32 -23 3

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:57

10. Turas
GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS - HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 5 : 0
BALTAI - KLARKSONAS-SAKUONA 2 : 1
ROSA - KKT 1 : 0
OLIMPO SC - KURŠIAI 2 : 2
BABRUNGAS-2 - SAREMA 3 : 1

10. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 KKT 9 7 1 1 15 : 4 11 22
2 JAMBO 9 6 1 2 22 : 12 10 19
3 BALTAI 9 5 1 3 23 : 14 9 16
4 BABRUNGAS-2 9 5 1 3 23 : 16 7 16
5 ROSA 9 5 0 4 16 : 20 -4 15
6 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 9 5 0 4 23 : 14 9 15
7 SAREMA 9 4 2 3 28 : 16 12 14
8 KLARKSONAS-SAKUONA 9 4 2 3 24 : 21 3 14
9 OLIMPO SC 9 1 3 5 12 : 23 -11 6
10 KURŠIAI 9 1 1 7 9 : 27 -18 4
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 10 1 0 9 9 : 37 -28 3

...

Re: LFF III lygos Klaipėdos regiono pirmenybės

2014 Rgs 09 12:58

11. Turas
JAMBO - BALTAI 2 : 2
KLARKSONAS-SAKUONA - ROSA 2 : 1
SAREMA - OLIMPO SC 4 : 2
KURŠIAI - GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 2 : 3
KKT - BABRUNGAS-2 2 : 0

11. Turas R. P. L. Pr. Įvarčiai Skirt. Tšk.
1 KKT 10 8 1 1 17 : 4 13 25
2 JAMBO 10 6 2 2 24 : 14 10 20
3 GARGŻDŲ PRAMOGOS-TAŠKAS 10 6 0 4 26 : 16 10 18
4 SAREMA 10 5 2 3 32 : 18 14 17
5 BALTAI 10 5 2 3 25 : 16 9 17
6 KLARKSONAS-SAKUONA 10 5 2 3 26 : 22 4 17
7 BABRUNGAS-2 10 5 1 4 23 : 18 5 16
8 ROSA 10 5 0 5 17 : 22 -5 15
9 OLIMPO SC 10 1 3 6 14 : 27 -13 6
10 KURŠIAI 10 1 1 8 11 : 30 -19 4
11 HERKAUS GALERIJA-SENDVARIS 10 1 0 9 9 : 37 -28 3

Grįžti į