bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: LFF veikla

2012 Rgs 03 16:52

LFF pareiškimas dėl LFF prezidentui skirto laikino nušalinimo
2012-09-03 15:18
http://www.lff.lt/lt/article/lff_pareis ... nusalinimo" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacija (LFF) pareiškia, jog LFF prezidentui pritaikyta procesinio poveikio priemonė neturės įtakos LFF veiklai, o susidariusią situaciją artimiausiame posėdyje įvertins LFF Vykdomasis komitetas. LFF pirmadienį gavo 2012 m. rugpjūčio 30 d. priimtą Kauno miesto apylinkės teismo nutartį. Nutartyje nurodoma, jog teismas patenkino Kauno apygardos prokuratūros prašymą dėl įtarimų padarius nusikalstamas veikas pritaikyti LR Baudžiamojo proceso kodekse numatytą procesinio poveikio priemonę - laikinai, 6 mėnesių laikotarpiui, nušalinti LFF prezidentą Julių Kvedarą nuo pareigų.

LFF informuoja, jog situacija bus sprendžiama LFF įstatuose numatyta tvarka. Šis klausimas įtrauktas į rugsėjo 7 d. numatyto LFF Vykdomojo komiteto posėdį, į kurį pakviesti ir tarptautinių futbolo organizacijų - Tarptautinės Futbolo Asociacijos (FIFA) ir Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) atstovai. LFF užtikrina futbolo mėgėjus ir partnerius, jog minėtas teismo sprendimas neturės įtakos federacijos kasdieninei veiklai bei artėjančiam svarbiam įvykiui - rugsėjo 7-ąją atnaujintame LFF stadione vyksiančioms nacionalinių futbolo rinktinių rungtynėms Lietuva-Slovakija.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: LFF veikla

2012 Rgs 03 21:02

V.Romanovas: LFF tikslas - gyventi futbolo sąskaita
http://www.futbolas.lt/naujiena/vromano ... o-s-skaita" onclick="window.open(this.href);return false;

"Manęs nestebina dabartinė futbolo situacija. Mane stebina tai, kad daugiau kaip 10 metų LFF veikėjai griauna futbolą, bet niekas į tai nekreipia dėmesio", - sužinojęs apie kilusį skandalą dėl Juliaus Kvedaro nušalinimo, teigė verslininkas Vladimiras Romanovas. "Dėl tokios situacijos reikia kaltinti valstybinę valdymo sistemą, kuri leidžia griauti nacionalinius kultūros, sporto ir ekonomikos pamatus. O gal tai kažkas suplanavo? Niekas nepasikeitė nuo EBSW laikų, kai buvo sunaikinta ekonomika. Ir nepasikeis, kol vienas banditas keis kitą", - tvirtino ne vienerius metus į futbolą investavęs verslininkas. Pasak jo, didžiausia Lietuvos futbolo opa yra nelegalus lažybų verslas: "Nuo tų laikų, kai LFF pasirašė sutartį su "Lietuvos ryto" televizija ir gavo šios žiniasklaidos priemonės priedanga, A lyga virto lažybų lyga. Pagrindiniai klubai buvo priversti palikti aukščiausiąjį divizioną, nes treneriai, žaidėjai, federacijos nariai įtraukti į lažybų verslą." V.Romanovas įsitikinęs, kad Lietuvos futbolas giliai įklimpęs į šį purvą: "Federacijoje surinkti vienodo mentaliteto žmonės. Visų jų tikslas - gyventi futbolo sąskaita. Tą jie darė visada. Nežinau, kaip būtų galima atgaivinti šį žaidimą. Nes į lažybas jau įtraukti ne tik LFF darbuotojai ir komandų vadovai, bet ir patys žaidėjai..."

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 07:37

Nušalintas LFF vadovas guodė mafijos vadeivą?
http://www.lrytas.lt/?data=20120904&id= ... =99&view=2" onclick="window.open(this.href);return false;

Teismo sprendimu nuo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento pareigų nušalintas Julius Kvedaras prabilo apie mūsų šaliai dėl tokio sprendimo gresiančias baisias sankcijas. Ar tokia grėsmė reali? Lietuvos futbolui daugiau nei dešimtmetį vadovavęs Liutauras Varanavičius teigė, kad kol kas Tarptautinės futbolo federacijos sankcijos Lietuvai negresia: „Kriminaliniai tyrimai ir valstybės kišimasis į federacijos veiklą – skirtingi dalykai. Šiuo atveju neįžvelgiu sankcijų grėsmės. Ar Lietuva sulauks kokių nors nuobaudų, priklausys nuo to, ar valdžia kišis į šią istoriją. Kol kas neatrodo, kad tai ketinama daryti. Manau, kad futbolo bendruomenė pati sugebės susitvarkyti – paskirti kitą žmogų, kuris vadovautų federacijai.”

Spaudė įvairios struktūros

– Daug metų dirbote kartu su J.Kvedaru. Ar nepastebėjote, kad jis linkęs iš futbolo gauti naudos ir sau? – „Lietuvos rytas” paklausė L.Varanavičiaus.
– Tokių įtarimų buvo, tačiau pagauti nepavyko. Manau, kad J.Kvedaras daug ką darė kitų rankomis. Labai gaila, kad toks žmogus daug metų yra vienas pagrindinių Lietuvos futbolo veikėjų.

– Bet jūs pats jį ir pasirinkote. 2000 metais tapęs LFF vadovu būtent jūs ir pakvietėte J.Kvedarą dirbti generaliniu sekretoriumi. Jeigu ne šis pasirinkimas, vargu ar jis šįmet būtų tapęs LFF prezidentu.
– Negalėjau laisvai rinktis. Tuo metu iš įvairių struktūrų aš jaučiau didžiulį spaudimą paskirti J.Kvedarą generaliniu sekretoriumi.

– Kalbama, kad tokio sprendimo primygtinai reikalavo Daktarų gaujos šulai – Henrikas Daktaras ir Egidijus Abarius. Ar tiesa?
– Taip galėjo būti, tačiau tiesiogiai su šiais asmenimis aš nebendravau.

– Ar teko J.Kvedarą matyti nusikalstamo pasaulio šulų draugijoje?
– Aš pats nemačiau, bet jis pats girdavosi šiais ryšiais. Net važiavo į kalėjimą aplankyti H.Daktaro.

Sprendimai būtų neteisėti

– Kai šįmet J.Kvedaras buvo išrinktas LFF prezidentu, jūs tapote pirmuoju viceprezidentu. Ar dabar juo esate?
– Net nežinau. Aš tik girdėjau kalbų, kad buvau atleistas iš šių pareigų. Manau, kad jeigu ir buvau atleistas, tai padaryta pažeidžiant įstatymus.

– LFF jau paskelbė, kad rugsėjo 7-ąją šaukiamas vykdomojo komiteto posėdis, kuriame bus svarstoma dėl J.Kvedaro nušalinimo. Ar pavyks šiame posėdyje surasti išeitį iš susidariusios padėties?
– Jeigu ten ką nors ir nuspręs, tai bus neteisėta. Pagal LFF įstatus įtraukti naują klausimą į dienotvarkę galima tik prieš septynias dienas raštu įspėjus visus vykdomojo komiteto narius.

Nušalintasis purtosi įtarimų

Nuo LFF prezidento pareigų nušalintas J.Kvedaras vakar neigė įtarimus, kad jis galėjo pasisavinti Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) Lietuvai skiriamus pinigus ir tikino, kad su juo bandoma susidoroti: „Dar vienas burbulas. Mane buvo perspėję dar tada, kai buvo sprendžiama dėl stadiono Vilniuje – jeigu tu lįsi ir futbolui darysi, turėsi labai daug nemalonumų iš visų pusių. O aš pasakiau – darysiu futbolui, ir viskas, čia bus futbolo stadionas. Dabar jaučiau padarinius. Anksčiau Kaune taip pat buvau susidūręs su pasipriešinimu, kai stačiau akademiją. Puolė visi. Dabar supratau ir žinau, iš kurios pusės pučia vėjas.” J.Kveraras tikino, jog skųs Kauno teismo nutarimą, kuriuo jis pusmečiui nušalintas nuo LFF prezidento pareigų. „Aš esu viską pateikęs, visiems atsakęs. Aš net savo automobilio neturiu. Tai jei kieme stovi Lietuvos futbolo federacijos mašina, ar aš negaliu ja važiuoti? Aš pats ją vairuoju, o asmeninio automobilio neturiu. Motociklas kainavo 39 tūkst. litų. Tas motociklas – 2003 metų gamybos. Pirkau jį prieš daug metų ir dar nusiderėti pavyko. Turiu tą motociklą ir dalį namo – toks tas mano turtas”, – sportas.info kalbėjo J.Kvedaras.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 07:44

Na ir menkysta tas Liutauras. Prisiplakėlis. Dešimt metų kartu pradirbo su Kvedaru (tiksliau pridirbo), o dabar mat išdryso prabilti koks anas banditas yra. Turbūt noras vėl grįžti į prezidento postą toks didelis, kad net nebijo šnekėti bet ką.

...

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 10:21

Na ir menkysta tas Liutauras. Prisiplakėlis. Dešimt metų kartu pradirbo su Kvedaru (tiksliau pridirbo), o dabar mat išdryso prabilti koks anas banditas yra. Turbūt noras vėl grįžti į prezidento postą toks didelis, kad net nebijo šnekėti bet ką.
Pabuvo be prezideninės kėdės ir suprato, kad jo pašaukimas tarnauti futbolui. :mrgreen:
Turėsime El nuevo presidento vietoje dėdės Juliaus. :mrgreen: Senas liūtas vagos negadina. :mrgreen:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 10:39

Turėsime El nuevo presidento vietoje dėdės Juliaus.
Jeigu ne šitą:
Naujasis LFF prezidentas – R.Skaisgirys?
http://www.futbolas.lt/naujiena/naujasi ... skaisgirys" onclick="window.open(this.href);return false;

Nušalintasis Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Julius Kvedaras savo bendražygiams pažadėjo į savo vietą pastatyti „klusnų statytinį – vieną garsų televizijos prodiuserį“. Ne paslaptis, kad pastarąjį mėnesį J.Kvedaro kabineto slenkstį ne kartą mynė įvairių serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys, tad futbolo visuomenėje nedviprasmiškai pradėta kalbėti, kad būtent jis turėtų pakeisti didelių problemų turintį dabartinį prezidentą. Neadekvačiais veiksmais garsėjantis R.Skaisgirys praėjusį savaitgalį III lygos rungtynėse „Prelegentų“ komandos draugus išvadinęs debilais ir teisėjo paklausęs, ar pastarasis „ach..el“ buvo pašalintas iš aikštės. „Prelegentai“ „Spartakui“ pralaimėjo 0:5.
Ir už ką mus taip Dievas baudžia?

...

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 10:58

Neadekvačiais veiksmais garsėjantis R.Skaisgirys
Dirmeikis buvo rimtas vyras, Liutauras gražiai rengdavosi, dėdė Julius irgi rimtas funkcionierius, o klouno dar neturėjome.
Jeigu truputį pamišęs bei linkęs draugus ir bendražygius vadinti debilais, tai koks iš jo bus klusnus statytinis???
Hmmm, nebus iš jo klusnaus statytinio... :twisted:

P.S. Straipsnį rašė Aurimas??? Tada čia tušti plepalai. Tiesiog turėjo intriguojančios informacijos apie Rolkį, ir jo išsišokimą per varžybas, o nebuvo kur panaudoti tokio kompromato, tik futbolas.lt spausdina tokius briedus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 11:23

P.S. Straipsnį rašė Aurimas??? Tada čia tušti plepalai. Tiesiog turėjo intriguojančios informacijos apie Rolkį, ir jo išsišokimą per varžybas, o nebuvo kur panaudoti tokio kompromato, tik futbolas.lt spausdina tokius briedus.
Mano akimis - labai realus scenarijus. Bet tokiu atveju aš jau geriau už Vilmą.

geriantis
Pranešimai: 1451
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 11:34

Mano akimis - labai realus scenarijus. Bet tokiu atveju aš jau geriau už Vilmą.
Broniau, iš kur tu čia Vilmą ištraukei?? gal geriau sakyčiau tada Narbekovas?? gal šį kartą suspės paduoti paraišką, bet čia tik tuo atvejų jeigu nuvers Kvedarą, kuo nelabai tikiu, manau jis liks savo poste iki kadencijos pabaigos

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 11:55

Broniau, iš kur tu čia Vilmą ištraukei??
- Tęsiu prieš tai buvusią diskusiją, nors ir nepagrįstą jokiais faktais.

...

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 12:22

Bet tokiu atveju aš jau geriau už Vilmą.
O kokie Rolkio privalumai lyginant su Vilma??? :roll:
Man tai ciocės ilgomis kojomis labiau patinka, nei diedai. :lol:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 12:26

O kokie Rolkio privalumai lyginant su Vilma???
- Jokių.

geriantis
Pranešimai: 1451
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 12:54

aš neįsivaizduoju kas gali turėti reikalų su tokiu debilu kaip Skaistgirys :evil: kiek lošėm futbolą tiek visokių problemų su juo, vis lenda boksuotis ar kitaip išsidirbinėja, nė vieno gero žodžio apie jį negaliu pasakyti, o ir negirdėjau kitus sakant

futbolinis
Pranešimai: 132
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 15:01
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 20:48

...

P.S. Straipsnį rašė Aurimas??? Tada čia tušti plepalai. Tiesiog turėjo intriguojančios informacijos apie Rolkį, ir jo išsišokimą per varžybas, o nebuvo kur panaudoti tokio kompromato, tik futbolas.lt spausdina tokius briedus.
dažnai futbolas.lt briedai būna paremti bent jau nuogirdomis, taigi gali būti kad yra tiesos apie statytinio iš televizijos planą. Tik tas statytinis dar galėtų būti ir koks A. Tapinas (kaip tik lff.lt šiandien įdėjo jo interviu, be to žmogus kažkada dirbęs LFF, taigi labai atitiktų kriterijus). Tiesa nežinia kiek iš jo klusnus statytinis gautųsi.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: LFF veikla

2012 Rgs 04 23:55

R.Skaisgirys negali be klubinio futbolo
2012.09.04, 23:04
http://penalty.lt/r-skaisgirys-negali-b ... o-futbolo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Žinomas televizijos laidų prodiuseris bei krepšininkas Rolandas Skaisgirys nori vadovauti šalies futbolo A lygai. Taip “Lietuvos ryto” televizijos studijoje teigė neseniai nušalintas LFF prezidentas Julius Kvedaras. Jo teigimu, artimiausiu metu R.Skaisgirys turėtų susitikti su klubų atstovais ir pristatyti jiems savo viziją. Tai jau ne pirmas prodiuserio bandymas pasukti į klubinį šalies futbolą. Prieš kelerius metus jis bandė tapti Nacionalinės futbolo klubų asociacijos (NFKA) vadovu, bet to padaryti nepavyko. Praėjusią žiemą pateikti A lygos vystymo planą buvo pasišovęs ir kitas “prelegentas” – Linas Zareckas, tačiau detalesnės savo vizijos jis taip ir nepristatė.

Grįžti į