komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 14:32

Neturi lietuvaičiai nė mažiausio šanso. Pamokys tie nykštukai kaip reikia žaisti futbolą: iš gėdos raudonuosite lyg burokėliai. :lol: Bus 2-1 nykštukų naudai. :lol:
Arba nykštukai esame mes, kas nebūtų labai jau toli nuo teisybės, arba nykštukai šiuo atveju yra Lichtenšteinas, o lečui reikia kirsti baną iki 2014 PČ atrankos pradžios, galės paskui verkti, jog yra nesuprasta ir neįvertinta asmenybė

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 19:54

Čia dar ne blogiausia. Blogiausia bus, kai invalidų rinktinė laimės dar kokį nors medalį.

obas
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 2011 Lie 24 16:50
Palaikoma komanda: Babrungas

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 19:57

Nesuprantu kas Danileviciui yra,klube rodos losia normaliai ,rinktinei tai totaliai grybauja

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 19:59

nu taktika tai panasi kaip alygos daugumos komandu, i prieki spirti kamuoli ir gal uzsikabins kas...
prie kuseiro buvo bandoma kitaip, db ne.. gaila

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 20:47

Svarbu nepralaimėjom. Praeitame mače kalčiausias Stankevičius, šįkart Šemberas, kuris per daug stengėsi ir bandė kurti, kažką panašaus į aukštesnio lygio žaidimą, nei Lichtenšteinas, visai neatsižvelgdamas į gerb. trenerio sustrateguotas taktines pinkles varžovams į kurias jie tikrai būtų pakliuvę.... Pirmą kartą mačiau po rungtynių įpykusią centrinės tribūnos minią, belaukiančią išeinančio iš aikštės Žutauto. Laimei, kad daug žmonių nesirenka ir didelio susidomėjimo nėra futbolu, bo vaizdas ir dabar ne iš maloniųjų.... Su škotais turėtume atsigriebti ir pagaliau pasiekti pergalę šiemet ir oficialiam mače.

Bombard1er
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: 2011 Vas 25 11:58
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 20:48

Laikas pakeisti treneri ir surinkti A lygos komanda ir leisti pabaigti atrankos cikla!Visa tai bent padetu pasiruosti pamaina,nes sitie siandien kaip su medinem kojom pasirode ir net negalvoju,kad sios dienos A lygos komanda,butu suzaidusi prasciau su Lihtencteinu!nes sitie per 2 macus nesugebejo nuginkluoti vienos silpniausiu euro komandos!Galiausiai nebeaisku kuri komanda stipresne,nes pirmas macas 0-2 buvo logiskas,na o sis macas net nzn turbut galejo ir cia nusipesti labiau nei laimeti,neskaitant paskutinio Danileviciaus smugio...

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 20:49

Neturi lietuvaičiai nė mažiausio šanso. Pamokys tie nykštukai kaip reikia žaisti futbolą: iš gėdos raudonuosite lyg burokėliai. :lol: Bus 2-1 nykštukų naudai. :lol:
Arba nykštukai esame mes, kas nebūtų labai jau toli nuo teisybės, arba nykštukai šiuo atveju yra Lichtenšteinas, o lečui reikia kirsti baną iki 2014 PČ atrankos pradžios, galės paskui verkti, jog yra nesuprasta ir neįvertinta asmenybė
Kai kurie pateikia gan tikslias įžvalgas apie būsimas rungtynes, kiti specializuojasi baninimo technologijų vingrybėse ir jo pritaikymo kuo didesniam vartotojų skaičiui.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 21:54

Ranka nekyla, bet:

R.Žutautas: "Labiau mokame gintis ir kontratakuoti nei kurti"
11-09-02 20:12
http://www.lff.lt/lt/article/rzutautas_ ... _nei_kurti" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos rinktinei antrą kartą iš eilės koją pakišo Lichtenšteino futbolininkai. Po nervingos kovos Lietuvos rinktinei nepavyko palaužti varžovų pasipriešinimo ir teko tenkintis lygiosiomis 0:0. Rungtynes lietuviai baigė dešimtiese po Edgaro Česnauskio pašalinimo iš aikštės, o geriausią progą pasižymėti pačioje dvikovos pabaigoje turėjo Tomas Danilevičius, tačiau jo smūgį atrėmė puikiai žaidęs Lichtenšteino vartininkas Peteris Jehle. Kitas rungtynes Lietuvos rinktinė žais antradienį Glazge su Škotijos futbolininkais.
Preliminari rungtynių statistika

Lietuva-Lichtenšteinas 0:0
Kauno S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadionas, 4500 žiūrovų (neofic.)
Teisėjas - Ken Henry Johnsen (Norvegija)
Įspėti: 42 min. Arvydas Novikovas, 68 min. Arūnas Klimavičius (Lietuva), 14 min. Sandro Wieser, 50 min. Yvys Oehr, 86 min. Mario Frick (Lichtenšteinas).
Pašalintas: 75 min. Edgaras Česnauskis (Lietuva)

Lietuva: Žydrūnas Karčemarskas, Tadas Kijanskas, Arūnas Klimavičius, Marius Žaliūkas, Deividas Česnauskis, Saulius Mikoliūnas (64 min. Marius Papšys), Deividas Šemberas, Mindaugas Panka (88 min. Mantas Savėnas), Edgaras Česnauskis, Arvydas Novikovas (46 min. Tadas Labukas), Tomas Danilevičius. Atsarginiai: Ernestas Šetkus, Kęstutis Ivaškevičius, Ričardas Beniušis, Linas Pilibaitis.

Lichtenšteinas: Peter Jehle, Michael Stocklasa, Martin Rechsteiner, Yvys Oehri (50 min. Daniel Kaufmann), Martin Stocklasa, Franz Burgmeier, Martin Buechel (90 min. Wolfgang Kieber), David Hasler, Sandro Wieser (46 min. Nicolas Hasler), Marco Ritzberger, Mario Frick. Atsarginiai: Benjamin Buchel, Wolfgang Kieber, Rony Hanselmann, Cengiz Bicer.
Komentarai po rungtynių:

Lietuvos rinktinės vyr. treneris Raimondas Žutautas: „Šiandien žaidėme prastokai, bet nepaisant to, privalėjome laimėti šias rungtynes. Paskutinėmis minutėmis galėjome įmušti, bet ką darysi - nepasisekė. Rungtynės buvo neblogo tempo, paprasčiausia darėme daug klaidų. Vyrai iš paskutiniųjų stengėsi pasiekti rezultatą. Dešimtiese progų sukūrėme turbūt daugiau nei žaisdami su vienuolika žaidėjų, tačiau tiesiog nepasinaudojome turėtais šansais. Matyt Lichtenšteinas mums yra „juoda komanda", kurios vartai tiesiog niekaip negali atsirišti.

Taip jau atsitinka, kad dažniausiai suklumpame su tomis komandomis, kurios laikomis grupės autsaiderėmis. Labiau mokame gintis ir kontratakuoti nei kažką kurti. Neturime tokių žaidėjų, kurie galėtų sukurti kažką iš nieko, atiduoti įspūdingą perdavimą.

Šiandien lengviausia man būtų išeiti iš savo posto. Tačiau manau, kad tikras kapitonas nepalieka savo laivo. Reikia toliau stengtis, dirbti, ieškoti naujų žaidėjų. Deja, nelabai turime iš ko rinktis. Suvažiuoja, mūsų nuomone, geriausi. Dėkoju žaidėjams, kad atvažiuoja, kovoja už Lietuvą. Jei negalime įveikti tokių komandų, vadinasi, toks jau mūsų meistriškumas. Dėkoju ir gausiai susirinkusiems žiūrovams.

Kausimės toliau. Vienas kitas žaidėjas praleis kitas rungtynes su Škotija dėl kortelių, galbūt žais kiti, kurie mažiau pavargę ir šiandien nerungtyniavo. Bet kokiu atveju, remsimės ta pačia sudėtimi, ką šiuo metu turime. Ar labai trūko Darvydo Šerno? Nepasakyčiau, kad jis yra geriausioje sportinėje formoje, bet jis yra geras puolėjas ir tikiuosi, kad padės su škotais pasiekti teigiamą rezultatą."

Lichtenšteino rinktinės vyr. treneris Hans-Peter Zaugg: "Nuo pat pradžių žinojau, kad žaidimas nebus paprastas, nes reikės žaisti su labai atletiška Lietuvos rinktine. Turiu pagirti savo komandą dėl žaidimo, elgesio aikštėje. Rungtynės buvo įtemptos, reikėjo atlikti daug sunkaus darbo. Mes žinojome, kad Lietuvos žaidėjai nėra itin kūrybingi aikštėje, labiau atletiški, gerai atlieka standartines situacijas. Buvome tam pasiruošę ir į tai atsižvelgėme.

Po lygiųjų pirmajame kėlinyje pasakiau žaidėjams: "Galime žaisti, galime kažką ir čia pasiekti." Antrajame kėlinyje turėjome dvi labai geras progas. Po raudonos kortelės matyt kažko išsigandome, atsitraukėme į gynybą ir nežaidėme to žaidimo, kurį privalėjome žaisti. Turbūt būtų geriau buvę žaisti prieš vienuolika, nes varžovų dešimt žaidėjų susitelkė ir parodė visai kitą žaidimą.

Paskutinėmis žaidimo minutėmis galėjome praleisti, bet mūsų vartininkas išgelbėjo rungtynes. Esu tos nuomonės, kad neatėmėme taškų. Tiesiog labai daug dirbome ir tuos taškus garbingai iškovojome."

Lietuvos rinktinės vartininkas Žydrūnas Karčemarskas: „Stengėmės, bandėme kažką sukurti, bet pritrūko sėkmės. Visi žaidėjai stengėsi, turėjome progų, varžovų vartininkas žaidė gerai. Nematau kažkokios didelės tragedijos. Taip išeina, kad Lichtenšteinas mums yra neparankus. Reikės padaryti išvadas prieš rungtynes Škotijoje."

Lietuvos rinktinės saugas Marius Papšys: „Ne tas rezultatas, kurio tikėjomės. Nepavyko įmušti. Turėjome progų ir Lichtenšteine, ir šį kartą - bent dvi šimtaprocentes. Fortūna šiandien buvo ne mūsų pusėje. Įvarčio nepraleidome, gynyba žaidė neblogai, tačiau puolimas streikuoja. Stengsimės Škotijoje žaisti savo futbolą ir realizuoti progas."

Lietuvos rinktinės saugas Deividas Šemberas: „Toks rezultatas mūsų netenkina. Tikėjomės pergalės, todėl esame labai nusiminę. Daug ką reikia taisyti, daug klaidų. Nepavyksta normaliai išeiti į ataką, tinkamai kontroliuoti kamuolio. Yra daug problemų, dėl to toks ir rezultatas. Bet reikia nenuleisti galvų, taisyti tas klaidas, stengtis su tokiomis ekipomis neklysti ir rezultatas bus geresnis. Turėsime tris dienas pasirengti kitam mačui."

Lietuvos rinktinės saugas Saulius Mikoliūnas: „Norėjome pergalės ir trijų taškų. Nepavyko įmušti. Nuvylėme tiek save, tiek žiūrovus. Galbūt trūksta pasitikėjimo savimi, geresnio atakų užbaigimo. Kadangi greitai neįmušėme, pradėjome nervintis, laikas mus spaudė, todėl buvo vis sunkiau ir sunkiau."

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 02 22:10

Nu nzn po tokių rezų tai kaip puntukas tave prispaudęs atrodo

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 03 01:47

Neturi lietuvaičiai nė mažiausio šanso. Pamokys tie nykštukai kaip reikia žaisti futbolą: iš gėdos raudonuosite lyg burokėliai. :lol: Bus 2-1 nykštukų naudai. :lol:
Arba nykštukai esame mes, kas nebūtų labai jau toli nuo teisybės, arba nykštukai šiuo atveju yra Lichtenšteinas, o lečui reikia kirsti baną iki 2014 PČ atrankos pradžios, galės paskui verkti, jog yra nesuprasta ir neįvertinta asmenybė
Kai kurie pateikia gan tikslias įžvalgas apie būsimas rungtynes, kiti specializuojasi baninimo technologijų vingrybėse ir jo pritaikymo kuo didesniam vartotojų skaičiui.
Jo? kas čia toks pateikė? gal lečo? tai reikėjo kokius 10 000 ant tokios tikslios užmesti, ką manai?
Kas liečia mačą, tai...
toliau - šitą ciklą baigiam tokie kokie esam, o lygiai po metų bus įdomu išvysti naują rinktinės veidą su nauju vairininku priešaky. Ir vėl širdyje degs viltis :). Tačiau iki tol labai daug laiko.

...

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 03 11:03

Tautinius jausmus užgavau? Tikriausiai užgavau, bet abejoju ar komodas tokius turi... Gimtieji kraštai tai Galapagų salos, vienžo, Ekvadoras, jeigu neklystu. :lol:
Ko čia pariniesi, kad lietuvaičiai parodė savo tikrą pajėgumą? Sakiau, kad mūsiškiai nemoka lošti su Farerais, o dabar antrą kartą ant nykštukų užsirovė. Per du mačus "šveicoriai" iškovojo 4 taškus, tai fantastinis jiems rezultatas, o lietuviai namuose sugebėjo paimti vieną tašką- tikri šaunuoliai. Matėme tas rungtynes, kas žaidė, kas progų neišnaudojo, o kalčiausias dėl visko esu aš... Įdomi logika.... Tikriausiai nuo peroksido nukenčia analitinis mąstymas.
Gal tikrai reikėtų atsisakyti lietuviškojo futbolo elito, vienžo- "žvaigždyno" ir leisti vaikinus, kurie moka ir gali lošti???

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 03 12:17

Tautinius jausmus užgavau? Tikriausiai užgavau, bet abejoju ar komodas tokius turi... Gimtieji kraštai tai Galapagų salos, vienžo, Ekvadoras, jeigu neklystu. :lol:
Ko čia pariniesi, kad lietuvaičiai parodė savo tikrą pajėgumą? Sakiau, kad mūsiškiai nemoka lošti su Farerais, o dabar antrą kartą ant nykštukų užsirovė. Per du mačus "šveicoriai" iškovojo 4 taškus, tai fantastinis jiems rezultatas, o lietuviai namuose sugebėjo paimti vieną tašką- tikri šaunuoliai. Matėme tas rungtynes, kas žaidė, kas progų neišnaudojo, o kalčiausias dėl visko esu aš... Įdomi logika.... Tikriausiai nuo peroksido nukenčia analitinis mąstymas.
Gal tikrai reikėtų atsisakyti lietuviškojo futbolo elito, vienžo- "žvaigždyno" ir leisti vaikinus, kurie moka ir gali lošti???
nepezeik veju esi vienas is n interneto komentatoriu kurie pries kiekviena lietuvos rinltines varzybas raso, kad prapis, kartais (galbut daznai) va ateina laime ir i jusu kiema, sekmes ir toliau, galejai litu rimtai uzmest

...

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 03 12:56

nepezeik veju esi vienas is n interneto komentatoriu kurie pries kiekviena lietuvos rinltines varzybas raso, kad prapis, kartais (galbut daznai) va ateina laime ir i jusu kiema, sekmes ir toliau, galejai litu rimtai uzmest
Apie kokius pezalus čia kalbi??? Aš nesu vienas iš tų, kurie prieš kiekvienas varžybas sako, kad bus blogai??? Ne taip supratai kariau...
Aš tik pasakiau, kad su nykštukais blogai lošia, nemoka nugalėti ir prisidaro problemų. Normaliai lošia prieš italus, ispanus, nugali Ukrainą, Čekiją, Rumuniją, bet su mažiais nesusitvarko. Kur tu esi radęs nors vieną mano komentarą, kad rašyčiau, kad su škotais bus beviltiški??? Šiuo atveju aš tikiu mūsiškiais.
Jeigu latviai svečiuose nugalėjo gruzus, tai ir mūsų vaikinai turėtų parodyti dantis škotams. Vienintelė proga, taip sakant, nusiplauti gėdą...

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 03 23:32

Čia futbolas, kita diena, kitos rungtynės, kitas žaidimas, su škotais viskas gali apsisukti 180 laipsnių kampu, nesmerkiu lietuvių bet ir nemenkinu škotų, fulė nenuspėjamas žaidimas. Po pergalės prieš škotus ir čekus juoksimės ir stebėsimės kaip galėjome nenugalėt Lichtenšteino :lol: ...tikiuosi

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Lietuva - Lichtenšteinas

2011 Rgs 03 23:40

Čia futbolas, kita diena, kitos rungtynės, kitas žaidimas, su škotais viskas gali apsisukti 180 laipsnių kampu, nesmerkiu lietuvių bet ir nemenkinu škotų, fulė nenuspėjamas žaidimas. Po pergalės prieš škotus ir čekus juoksimės ir stebėsimės kaip galėjome nenugalėt Lichtenšteino :lol: ...tikiuosi
gerai, kad mačas su škotais už kelių dienų. Nereikės kankintis nežinioje, nes turbūt dar daugelis tikisi, kad turim ne tokius ir minimalius šansus paimti antrą vietą. Gal žaidėjai paims ir patys susikurs startegiją, kaip jiems rungtyniauti, bei pademonstravę begalinį norą reabilituotis įveiks škotus.

Grįžti į