Respublik
Pranešimai: 8669
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Lietuvių užsienyje pasirodymai

2023 Gru 12 17:04

Svarbus debiutas: M. Lukjančukas pirmą kartą dirbs UEFA Čempionų lygos rungtynėse
https://kaunieciams.lt/svarbus-debiutas ... ungtynese/

Manfredas Lukjančukas ir jo teisėjų brigada gruodžio 13 dieną dirbs G grupės rungtynėse Vokietijoje tarp RB „Leipzig“ ir Berno „Young Boys“ ekipos iš Šveicarijos.

„RB Arena“ stadione rungtynės trečiadienį prasidės 19.45 val. Lietuvos laiku. Pagrindinis teisėjas šiose rungtynėse bus M. Lukjančukas, jo asistentai – Mangirdas Mirauskas ir Vytenis Kazlauskas, rezervinis arbitras – Vilius Paulauskas.

M. Lukjančukui tai bus debiutas Čempionų lygos pagrindinio etapo varžybose – prieš tai šiaulietis buvo dirbęs žemesnio rango turnyruose, o stipriausio Europos futbolo klubinio turnyro pagrindinėse varžybose tai bus pirmasis arbitro kartas.

G grupėje, likus vienam turui, turnyrinė situacija jau yra aiški – Leipcigo komanda jau žino, kad grupėje finišuos antra ir pateks į atkrintamąsias varžybas, tuo tarpu Šveicarijos klubas jau yra garantavęs sau trečią poziciją ir tarptautinį sezoną pratęs UEFA Europos lygos atkrintamosiose.

Respublik
Pranešimai: 8669
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Lietuvių užsienyje pasirodymai

2024 Sau 30 05:27

Lietuvos teisėja pakviesta dirbti moterų Čempionų lygos dvikovoje
https://www.lff.lt/lietuvos-teiseja-pak ... dvikovoje/

Sausio 30 dieną Vokietijoje įvyks UEFA moterų Čempionių lygos C grupės rungtynės, kuriose susitiks šeimininkės Miuncheno „Bayern“ ir PSG klubas iš Prancūzijos.

Pagrindinė teisėja šioje dvikovoje bus Lenkijos atstovė Ewa Augustyn, o viena iš jos asistenčių – lietuvė Irina Pozdejeva.

Respublik
Pranešimai: 8669
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Lietuvių užsienyje pasirodymai

2024 Kov 06 12:42

Lietuvos arbitrai dirbs UEFA Europos Konferencijų lygos atkrintamosiose rungtynėse
https://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/ ... e-30864594

Neutralioje aikštėje Budapešte, Vengrijoje, dėl kelialapio susitiks Haifos „Maccabi“ komanda iš Izraelio bei Italijos atstovai „Fiorentina“. Rungtynės Vengrijos sostinės „Bozsik Aréna“ stadione prasidės 22 valandą Lietuvos laiku.

Šiam mačui vadovauti patikėta Lietuvos arbitrų komandai – pagrindinis teisėjas bus Donatas Rumšas, asistentai – Aleksandr Radiuš ir Dovydas Sužiedėlis, rezervinis teisėjas – Robertas Valikonis.

Haifos komanda praėjusiame etape eliminavo „Gent“ komandą iš Belgijos, tuo tarpu „Fiorentina“ laimėjo savo grupės turnyrą ir pasirodymą atkrintamosiose pradeda iškart nuo aštuntfinalio.

Grįžti į