...

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2013 Kov 13 12:04

Gal bando į tulpinius lygiuotis. kažką panašaus sumeistravo. tik iki netraukia... :mrgreen:

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2013 Bir 27 14:25

atsinaujino kruojos tinklapis..

...

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2013 Bir 28 11:13

atsinaujino kruojos tinklapis..
Nieko gero nebuvo, o dabar irgi jokio stebuklo neizvelgiu....

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2014 Vas 05 15:07

FC Siauliai tures nauja tinklapi: http://www.fcsiauliai.eu.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2014 Vas 05 15:21

liewa piewa :mrgreen: GINTROS ten ir trūksta.. :mrgreen:

Paveikslėlis

...

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2014 Spa 18 12:14

FK HETRIKAS is Paneveziaus

link: http://fkhetrikas.webs.com/apps/photos/" onclick="window.open(this.href);return false;


klaikuma ten - akis pjausto margumynai..

Paveikslėlis

...

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2014 Spa 18 12:34

SC BALTIC http://scbaltic.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;

drambliukai turi svetaine.. nustebau...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2016 Vas 25 09:04

Ar A lygos klubai pasiruošę sezonui socialiniuose tinkluose?
http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-586819" onclick="window.open(this.href);return false;

Socialinių tinklų vartotojus traukia tik įdomus ir interaktyvus turinys. Pamirškime apie renginio anonso ir rungtynių rezultato paskelbimą, nes to tikrai nebepakanka. Todėl pažiūrėkime, ar Lietuvos futbolo klubai peržengia įprasto turinio „Facebook“ tinkle slenkstį. Jei ir peržengia, ar visa tai daro patraukliai?

Vilniaus „Žalgiris“. Užtikrintas lyderis tiek aikštelėje, tiek socialiniuose tinkluose. Administracija visuomet pasirūpina, jog būtų sukurtas rungtynių renginys. Taip pat pateikiama labai daug patrauklaus turinio, aprėpiančio ne tik komandos rungtynes ir treniruotes, tačiau ir vaizdus iš „rūbinės“, žaidėjų „iššūkio“ konkursus. Ypatingas dėmesys skiriamas vaizdo įrašams, kurių „Facebook“ tinkle apstu.

Utenos „Utenis“. Taip pat gerai besidarbuojantis klubas, kuriam vertėtų išrėžti daugiau komplimentų, nei pareikšti priekaištų. Grafinio dizaino programų paliestas turinys tikrai žavi, „gyvas“ rungtynių komentavimas taip pat svarbi ir pastebima kuriamo turinio dalis. Visgi per ilgi tekstai įrašuose rėžia akis, o gausesnis vaizdo įrašų talpinimas labiau pagyvintų puslapį.

Trakų „Trakai“. Pažvelgus į riterių paskyrą iškart galima pasakyti, jog įmanoma sėkmingai dirbti apsieinant ir be grafinio dizaino iliustracijų. „Facebook“ paskyroje nesunku aptikti daug įdomių nuotraukų, tačiau pasigendama paties įdomiausio turinio – vaizdo įrašų. Daroma labai daug nukreipimų į pagrindinį klubo internetinį puslapį, kas, tikėtina, nėra gerai, kadangi sumažinamas unikalaus turinio, skirto socialiniams tinklams, kūrimas.

„Kauno Žalgiris“. Akivaizdu, jog futbolo ir krepšinio klubų keliai susiveda tik retkarčiais. Futbolo klubo paskyroje įkeliami vaizdo įrašai iškart patraukia dėmesį. Deja, jų mažai. Pasigendama daugiau nuotraukų ir išsamesnės informacijos apie komandos veiklą. Dažniau nei kitų klubų įrašuose pastebimos skyrybos klaidos.

Marijampolės „Sūduva“. Itin džiugina vaizdžiai pateikiama komandos sudėtis prieš rungtynes. Rezultatai skelbimas visuomet patraukia akį, nes jie pateikiami iliustruotai. Bet vėlgi pasigendama vaizdo įrašų, kurių čia tikrai mažoka.

Klaipėdos „Atlantas“. Apsiribojama „švariu“ turiniu: rezultatai, anonsai, trenerių ar žaidėjų komentarai. Tuo viskas ir pasibaigia. Trūksta įvairesnio turinio, pavyzdžiui, nuotraukų ar vaizdo įrašų iš komandos „virtuvės“.

Kauno „Stumbras“. Jeigu nuotraukos gan įprastas reiškinys, tai vaizdo įrašų, kurių labiausiai reikia, beveik nėra. Ir vėlgi figūruoja „švarus“ turinys, kurio kasdienybę praskaidrina konkursai.

Jonavos „Lietava“. Bene labiausiai pasitempti turintis klubas, stokojantis kasdienio ir įprasto turinio. Paskyroje dominuoja nukreipimai į Jonavos miesto naujienų ir A lygos internetinį puslapį. Visgi šiam lygos naujokui dar viskas prieš akis, todėl tikėtina, jog naujame sezone klubas susitvarkys su savo užduotimis.

Lyderis komunikuoja angliškai

Žengiant į kitų socialinių tinklų srautą, galima pastebėti tendenciją, jog visi klubai apsiriboja bendravimu vien tik lietuvių kalba. „Twitter“ tinkle „Kauno Žalgiris“ ir „Trakai“ įrašus skelbia lietuviškai. „Sūduva“, kurios paskutiniai įrašai atlikti dar praėjusiais metais, taip pat naudodavo lietuvių kalbą. Bet socialinėse medijose pirmaujantis Vilniaus „Žalgiris“, dažniausiai iš visų klubų skelbiantis įrašus „Twitter“ tinkle, puikiai darbuojasi anglų kalba. Ir tai yra geras ėjimas, kadangi šis socialinis tinklas yra orientuotas į užsienio auditoriją. Dar vienas pliusas „Žalgiriui“.

Bendravimas su fanais

Klubams vertėtų atkreipti dėmesį į bendravimą su savo fanais socialiniuose tinkluose. Peržiūrėjus A lygos klubų įrašus „Facebook“ tinkle pastebėta, jog labai maža dalis klubų atsako fanams į užduotus klausimus komentaruose. Reikia nepamiršti, jog visas kuriamas turinys yra skirtas klubo fanams, todėl derėtų atsakyti į visus jų užduodamus klausimus. Meilė sirgaliams gali būti parodoma ir kitokiais būdais. Juk labai paprasta pasidalinti fano istorija ar nuotrauka iš jo įsimintinų rungtynių. Sirgaliui laimės suteiktų ir nuotrauka iš tribūnos, kurioje jis rastų save intensyviai palaikantį komandą.

Statistika

Socialiniuose tinkluose vasario 23 d. duomenimis Lietuvos A lygos klubų tarpe nepralenkiamas Vilniaus „Žalgiris“. Jis sekėjų skaičiumi nepalyginamai lenkia savo varžovus. Puiku, jog visi 8 A lygos klubai turi „Facebook“ paskyras. Tik 4 iš visų klubų turi „Twitter“, kuriame aktyviau komunikuoja Vilniaus „Žalgiris“, FK „Trakai“ ir „Kauno Žalgiris“. Pastaruoju metu ypatingai Lietuvoje populiarėjančiame „Instagram“ tinkle lyderio pozicijos įsikibęs laikosi Vilniaus „Žalgiris“. Visgi vilniečiai čia turi daugiau grėsmingų konkurentų, nei populiariausiame socialiniame tinkle Lietuvoje. „Instagram“ tinkle įvairiu turiniu dalinasi „Sūduva“, „Atlantas“, „Utenis“, „Trakai“ ir „Kauno Žalgiris“.

Tobulybė

Pastaruoju metu skleisti informaciją socialiniuose tinkluose yra neįtikėtinai svarbu ir efektyvu. Retas kuris nesinaudoja šia populiaria medijų terpe. Todėl nekyla jokių abejonių dėl socialinių tinklų priežiūros ir kruopštaus darbo svarbos. Vieniems šalies klubams iki tobulumo trūksta mažiau, kitiems daugiau. Juntama didelė spraga nesilaikant populiariausių pasaulio futbolo klubų tendencijų. Žymos (angl. hashtag), populiariausių socialinių tinklų panaudojimas, bendravimas su fanais, įrašai tik su nuotraukomis, video turinys – vieni svarbiausių ir populiariausių akcentų, naudojamų užsienio klubų socialinėse medijose. Galimybių socialiniuose tinkluose tikrai daug. Tereikia jomis pasinaudoti, nuolatos skirti tam laiko ir šiokių tokių investicijų. Ir, žiūrėk, esi žinomas bei matomas. Ir stadione viena kita laisva vieta mažiau.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2016 Vas 25 16:19

broniau, kelk linkus iš tikrojo šaltinio:
http://www.offside.lt/ar-a-lygos-klubai ... tinkluose/" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2016 Bir 03 16:37

Trakų puslapis atsinaujino.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2017 Kov 02 20:34

PRIEŠ JŪSŲ AKIS – NAUJIEJI „STUMBRO“ NAMAI INTERNETE
2017 m. kovo 2 d.
http://fcstumbras.lt/pries-jusu-akis-na ... internete/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kauno „Stumbro“ futbolo klubas su džiaugsmu praneša, jog prieš Jūsų akis – kardinaliai atsinaujinę interneto namai http://www.fcstumbras.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

Po beveik pusmetį trukusio intensyvaus darbo, kuris prasidėjo idėjomis, norais ir diskusijomis, dienos šviesą išvydo nauja ir moderni internetinė svetainė, kurioje viskas padaryta taip, kad būtų kuo paprasčiau ir aiškiau naudotis kiekvienam futblo gerbėjui.

„Internetinė svetainė yra ne tik svarbi klubo įvaizdžio dalis, bet ir atlieka daugybę funkcijų. Čia kiekvieną dieną lankosi futbolo gerbėjai, kuriems yra svarbu greitai ir patogiai sužinoti naujausias aktualijas, informaciją apie artimiausias rungtynes, statistiką, susipažinti su žaidėjais, rasti norimus video ir ne tik. Manau, jog norimą tikslą pavyko įgyvendinti“, – kalbėjo Kauno „Stumbro“ komunikacijos vadovas Paulius Jakelis.

Naujojo puslapio dizainą kūrė Eduardas Lavrinovičius, o programavimo darbus atliko Gediminas Čekanauskas.

„Džiugu prisidėti prie futbolo populiarinimo Lietuvoje. Naujoji svetainė gražiausiai atrodys dideliame ekrane, bet buvo stengtasi nepamiršti ir mažesnių, tad ji puikiai veiks ir naudojant išmaniuosius telefonus. Didžioji dalis fotografijų ir informacijos dinamiškai kinta, nes yra pasiimama iš kitų interneto svetainių, tokių kaip „Flickr“, „Youtube“, „Twitter“ ar „Instagram“, – kalbėjo svetainės kūrėjai.

Itin didelis dėmesys kuriant svetainę buvo skirtas žaidėjų profiliams. Čia ne tik rasite tradicinę informaciją apie žaidėjų ūgį, svorį, gimimo datą bei tautybę, bet ir futbolininkų dosje, ankstesnius klubus, video su žaidimo epizodais bei nuotraukų galeriją.

„Į šią svetainę buvo įdėta ne tik daug darbo, bet ir širdies. Malonu dirbti su tokiais žmonėmis kaip E. Lavrinovičius ir G. Čekanauskas, kurie patys siūlo idėjas, įvairius techninius sprendimus. Manau, jog galutinis variantas futbolo gerbėjams turėtų patikti – toks mūsų pagrindinis tikslas“, – tikino P. Jakelis.

Šiuo metu vyksta darbai su angliška svetainės versija, o „Stumbro“ gerbėjų laukia ir daugiau malonių siurprizų, tačiau apie tai – vėliau.

Jau rytoj, penktadienį Kauno „Stumbro“ futbolo klubas pradės naująjį A lygos sezoną, kai 19.30 val. Vilniaus „Sportimos“ manieže susitiks su šalies vicečempionais „Trakais“.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2017 Kov 02 21:10

Kažkas naujo, gražu. Užskaitau šitą darbą :)

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2017 Kov 02 21:40

Bus gražu jeigu bus netingima atnaujinti.

Tiktai erzina kad kone visus straipsnius ištrynė, va tuomet aiškiai pamatai kokia prasmė yra nepatingėti žodžių perkelti forumo pranešimuose.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2017 Kov 02 23:33

Jonavos puslapis irgi atsišviežino.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos futbolo klubai internete

2017 Kov 02 23:35

DAR VIENA NAUJOVĖ – STARTUOJA NAUJOJI FK „JONAVA“ INTERNETINĖ SVETAINĖ!
http://www.fkjonava.lt/naujiena/?id=106" onclick="window.open(this.href);return false;
2017-03-02

Po klubo pavadinimo ir logotipo keitimo FK „Lietava“ pristato dar vieną naujovę. A lygos pirmenybių išvakarėse pradėjo veikti naujoji klubo svetainė http://www.fkjonava.lt" onclick="window.open(this.href);return false; !

Svetainės kūrėja – ilgametę patirtį IT srityje turinti klubo rėmėja UAB „Reception“. Devynerius metus dirbanti įmonė, kurios įkūrėjas ir vadovas yra Marius Gudavičius, teikia visas IT ūkio priežiūros paslaugas: nuo internetinių svetainių kūrimo iki tinklų, serverių, spausdintuvų ir pan. priežiūros.

„Dirbame Jonavoje, bet turime klientų ir kituose šalies miestuose. Remiu ir Jonavos krepšinio klubą, o praėjusiais metais nusprendžiau prisidėti prie augančio „Jonavos“ futbolo klubo. Mūsų miestas turi aukšto lygio komandą, kuri atstovauja Jonavą stipriausiame šalies futbolo čempionate. Klubui būtinai reikėjo naujo veido – modernios svetainės, o man smagu prisidėti, norisi savo miestui ir pačiam klubui padaryti kažką gero“, – sakė M. Gudavičius.

Pasak svetainės kūrėjo, kuriant naująjį klubo puslapį, svarbiausia buvo jį padaryti kuo modernesnį ir patogesnį klubo gerbėjams: aiškiai ir paprastai pateikti informaciją, video medžiagą ir nuotraukas. Puslapyje http://www.fkjonava.lt" onclick="window.open(this.href);return false; galima sužinoti apie praėjusias ir būsimas rungtynes, susipažinti su futbolininkais ir t.t.

„Kūrimo procese diegėme įvairias naujoves. Galutinis vartotojas to nepajus, bet panaudoti modernūs techniniai sprendimai, sukurta aiški ir patogi turinio valdymo sistema. Kadangi šiuo metu dauguma interneto naudotojų naršo naudodamiesi išmaniaisiais telefonais, daug dėmesio skyrėme mobiliajai puslapio versijai“, – apie svetainės kūrimo procesą kalbėjo UAB „Reception“.

Tikimės, kad naujoji svetainė jums patiks ir bus nuolatos lankoma, o mes stengsimės toliau ją tobulinti!

Grįžti į