Makenzis
Pranešimai: 7345
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Lietuvos klubų logotipai

2022 Rgp 02 12:54

to Respublik:

Man visokie Čilės, Argentinos, Jelapeno, Gran Čako, ir Kubos klubai nelabai rūpi. Svarbu, kas mūsų pelkėje dedasi ir aplinkui. :roll:

Tasai naujasis, tipo, siūlymas Sūduvai, dar didesnė šlykštynė, negu esamas. Su tokiais dizaineriais geriau neturėti reikalo. Jeigu man keistų chatoje interjerą, tai durys juodos, langų rėmai juodi, o stiklai niaukti vyšnine spalva? Per barzdą iš plytos tokiems veikėjams. Duok penkerių metų vaikui guašo ir numaliovos geriau ir prasmingiau. :roll: Tada geriau nieko nekeiskim, nes bus tik blogiau, tik įprasta mūsuose. :roll:

jonava pas mus istorijos klasotojai, žydų makabiais tapo, tai nkvd žudikų spartako istorijos gviešėsi, parazitai ir padugnės su savo sprendimais. Šlykštu žiūrėti į juos žaidžiančius, bet užkulisiniai žaidimai dar aukštesnio lygio. :evil:

Respublik
Pranešimai: 8647
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Lietuvos klubų logotipai

2022 Rgp 02 14:03

Tasai naujasis, tipo, siūlymas Sūduvai, dar didesnė šlykštynė, negu esamas. Su tokiais dizaineriais geriau neturėti reikalo. Jeigu man keistų chatoje interjerą, tai durys juodos, langų rėmai juodi, o stiklai niaukti vyšnine spalva? Per barzdą iš plytos tokiems veikėjams. Duok penkerių metų vaikui guašo ir numaliovos geriau ir prasmingiau. :roll: Tada geriau nieko nekeiskim, nes bus tik blogiau, tik įprasta mūsuose.
Čia ne naujas, o jisai buvo fanart stiliumi papaišytas, o tuomet Sūduvos spaudos atstovo viešumoje atmestas jau prieš keletą metų. Čia tik man atsidarius temą ir pabandžius atstatyti keletą linkų jis prisiminė.

Makenzis
Pranešimai: 7345
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: Lietuvos klubų logotipai

2022 Rgp 03 13:36

Kažkaip nesidomiu alternatyviu menu.. ;) Jeigu atneštum puodyne su fakešu, sakytum, kad naujoji logo koncepcija, žiūrėk, kas nors, moderniškas, užsikabintų. :lol:

Grįžti į