bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Lietuvos "B" rinktinė

2011 Vas 02 15:42

Lietuvos futbolo rinktinės treneriai įvertins komandos pamainą
2011-02-02 15:18
http://www.lff.lt/lt/article/lietuvos_f ... os_pamaina" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės treneriai kitą savaitę išbandys komandos rezervą. Į trumpą dviejų dienų treniruočių stovyklą ir draugiškas rungtynes su jaunimo rinktine pakviesti 22 žaidėjai iš Lietuvos ir Latvijos.

Rinktinės vyriausiojo trenerio Raimondo Žutauto teigimu, ši stovykla bus rinktinės potencialus rinktinės kandidatų įvertinimas žvelgiant į ateitį. Dauguma pakviestųjų – pernai ar prieš kelerius metus jaunimo rinktinėms atstovavę žaidėjai nuo 21 iki 27 metų amžiaus. „Šiame atrankos cikle dar išsiversime, tačiau 2014 metų Pasaulio čempionato kvalifikacinėms varžyboms jau reikia ieškoti pamainos. Nutarėme įvertinti, kas iš žaidžiančių Lietuvoje ateityje gali būti rinktinės kandidatais“, - sakė R.Žutautas. Rinkdamasis kandidatus treneris tarėsi su klubų treneriais ir stebėjo draugiškas rungtynes. „Išrinkau tuos, kurie šiuo metu rodo geriausią formą ar potencialą. Tiesa, kelių žaidėjų pakviesti negalėjome dėl traumų ar išvykų į peržiūras užsienyje“, - aiškino R.Žutautas.

Lietuvos rinktinės B komandą stovykloje sudarys vien Lietuvoje rungtyniaujantys futbolininkai, išskyrus du – kaimyninės Latvijos klubui Liepojos „Metalurgs“ atstovaujančius Tomą Tamošauską ir Vitalijų Kavaliauską. Pakvietimų sulaukė ir gerą formą Lietuvos žemesnėse lygose demonstravę žaidėjai. Vienas tokių – puolėjas Arsenijus Buinickis, kuris pernai Jonavos „Lietavos“ gretose tapo rezultatyviausiu I lygoje. „Mačiau „Metalurgs“ rungtynes, Tomas ir Vitalijus yra Liepojos komandos lyderiai. Arsenijus daugiau žaidė salės futbolą, tačiau turi gerus fizinius duomenis, sugeba įmušti. Matysime, kaip jie pasirodys tarp geriausių Lietuvoje“, - teigė rinktinės strategas R.Žutautas.

Vasario 8 dieną numatyta rinktinės treniruotė ir teorinis užsiėmimas, o kitą dieną, 12 valandą Vilniaus „Sportimos“ manieže vyks draugiškos rungtynes su jaunimo (U-21) rinktine. Ši kontrolinė dvikova - vienas iš pasiruošimo EURO 2012 atrankos varžyboms etapų. Dar vienas draugiškas rungtynes Lietuvos rinktinė kovo 25-ąją namuose žais su Lenkijos futbolininkais, o po keturių dienų Kaune susitiks su pasaulio čempione Ispanija.
Preliminarus Lietuvos nacionalinės B rinktinės žaidėjų sąrašas vasario 9 d. draugiškoms rungtynėms su U-21 rinktine
(Vardas, pavardė, klubas)

Vartininkai:
Armantas Vitkauskas (Marijampolės „Sūduva“)
Marius Rapalis (VMFD „Žalgiris“)
Tadas Kauneckas (Panevėžio „Ekranas“)

Gynėjai:
Mantas Fridrikas (FBK „Kaunas“)
Ramūnas Radavičius (Panevėžio „Ekranas“)
Povilas Leimonas (Marijampolės „Sūduva“)
Aleksandras Ivanauskas (Gargždų „Banga“)
Vaidas Slavickas (Marijampolės „Sūduva“)
Valdas Pocevičius (FBK „Kaunas“)
Valdemar Borovskij (Marijampolės „Sūduva“)

Saugai:
Tomas Tamošauskas (Liepojos „Metalurgs“, Latvija)
Dominykas Galkevičius (Panevėžio „Ekranas“)
Andrius Urbšys (Marijampolės „Sūduva“)
Nerijus Mačiulis (Tauragės „Tauras“)
Vitalijus Kavaliauskas (Liepojos „Metalurgs“, Latvija)
Aurimas Kučys (Panevėžio „Ekranas“)
Edgaras Mastianica (VMFD „Žalgiris“)
Tomas Vyšniauskas (Klaipėdos „Atlantas“)
Marijan Choruži (Gargždų „Banga“)

Puolėjai:
Arsenij Buinickij (be klubo)
Ričardas Beniušis (Marijampolės „Sūduva“)
Nerijus Astrauskas (VMFD „Žalgiris“)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Vas 09 14:28

Lietuva B - Lietuva U-21 2:1 (1:1) (Choruži, Beniušis; Eliošius)

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Vas 09 14:40

Šiandien Vilniaus Sortimos manieže draugiškas rungtynes žaidė Lietuvos B ir Lietuvos jaunimo iki 21 metų rinktinės. Susitikimą rezultatu 2:1 laimėjo B rinktinė.
Pirmieji rungtynėse pasižymėjo jaunieji Lietuvos futbolininkai, kuomet 33 minutę po tikslaus Fedor Černych perdavimo pasižymėjo su Marijampolės „Sūduva“ neseniai kontraktą pasirašęs Tadas Eliošius.
Ilgai pirmauti jaunimo rinktinei neteko, jau po penkių minučių „Bangos“ ekipos saugas Marijan Choruži rezultatą išlygino.
Antrajame kėlinyje Lietuvos B rinktinei pavyko pelnyti ir pergalingą įvartį, kuomet 71 minutę, po keitimo pasirodęs „Sūduvos“ ekipos puolėjas Ričardas Beniušis galingu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Vas 09 15:54

R.Žutautas: nei mes, nei varžovai į rezultatą nežiūrėjome
Mindaugas Augustis, http://sportas.delfi.lt/abroad/rzutauta ... d=41829499" onclick="window.open(this.href);return false;
2011 vasario mėn. 9 d. 15:49

Lietuvos futbolo nacionalinės komandos vyriausias treneris Raimondas Žutautas po sunkios auklėtinių pergalės 2:1 prieš šalies jaunimo (iki 21 metų) rinktinę teigė, kad kontrolinis mačas buvo naudingas, o teikti reikšmės galutiniam rezultatui nėra tikslo. Vis dėlto pergalingą įvartį pelnęs puolėjas Ričardas Beniušis prisipažino nelaukęs tokio jaunesnių kolegų pasipriešinimo.

Gyrė jaunimą

„Tikėjomės lengvesnių rungtynių. Jaunimas tikrai nustebino: jie žaidė labai kovingai. Galima juos tik pasveikinti dėl to, kad dirba teisinga linkme“, – sakė Marijampolės „Sūduvos“ klubui atstovaujantis futbolininkas, kurio stiprus smūgis antrame kėlinyje lėmė daugiausia iš tėvynėje rungtyniaujančių žaidėjų sudarytos rezervinės arba B rinktinės komandos pergalę. R. Beniušis įvartį vilkėdamas rinktinės marškinėlius įmušė po pustrečių metų pertraukos. Iš viso trisdešimtmetis futbolininkas, žaisdamas nacionalinėje komandoje, yra pasižymėjęs tris kartus. „Kai muši saviems, tai toks ir įvartis... Labai jo nesureikšminu“, – šypsojosi R. Beniušis. Pirmą įvartį nacionalinės rinktinės B komandai pelnė Marijanas Choružis, o jaunimo ekipos gretose pasižymėjo Tadas Eliošius.

Sezono stadija – nepalanki kokybiškam futbolui

Lietuvos rinktinės strategas R. Žutautas neslėpė, kad jo ekipos žaidimas nebuvo kokybiškas, tačiau pažymėjo, kad vasarį kitokio Lietuvoje rungtyniaujančių futbolininkų pasirodymo ir nebuvo galima tikėtis. „Nenorėkite, kad per vieną treniruotę pasiektume ypatingą kokybę. O į rezultatą nei mes, nei varžovai nė nežiūrėjome. Pamatėme, kad tokiu ankstyvu sezono metu žaidėjai dar nėra pasiruošę. Po 10-15 rungtynių minučių jie jau sustojo dėl nuovargio. Juk ir savo klubuose šie futbolininkai dar nežaidžia, o kol kas tik bėgioja. Jeigu tą pačią komandą surinktume kovo pabaigoje, manau, žaidimas būtų visai kitoks“, – dėstė R. Žutautas. Pasak trenerio, kvietimo į pagrindinės rinktinės stovyklą prieš kitą mėnesį vyksiantį draugišką mačą su Lenkijos komanda ir Europos pirmenybių atrankos rungtynes su planetos čempionais ispanais gali tikėtis du ar trys rezervinės komandos futbolininkai. Be to, R. Žutautui įspūdį paliko keli jaunimo rinktinės atstovai. „Šaunu, kad tarp jaunimo yra talentingų vaikinų: ir T. Eliošius, ir Fedoras Černychas, ir Artūras Žulpa. Auga įdomių žaidėjų. Manau, kad per ateinančius dvejus ar trejus metus nacionalinę rinktinę papildys ne vienas tiek šios B komandos, tiek jaunimo ekipos futbolininkas“, – kalbėjo R. Žutautas.

Nesileido daužomi

Jaunimo rinktinės vyriausias treneris Vitalijus Stankevičius taip pat pabrėžė nekreipęs dėmesio į draugiško mačo rezultatą. „Šiose rungtynėse pergalės klausimas nebuvo esminis. Pirmiausia norėjau išbandyti visus žaidėjus. Malonu, kad po mačo nacionalinės rinktinės treneris palankiai atsiliepė apie kelis mūsų futbolininkus – juk mūsų tikslas ir yra paruošti juos suaugusiųjų komandai. Šios rungtynės man suteikė nemažai informacijos, parodė, kur dar turime problemėlių. Bet, vertinant bendrai, žaidimas buvo visai neblogas. Yra tikrai perspektyvių žaidėjų. Žinoma, daug ko jiems dar trūksta, antrajame kėlinyje jie kiek pavargo. Tačiau juk žaidėme su vyresniais savo broliais, todėl šie tiesiog privalėjo turėti iniciatyvą ir mus daužyti. Tik gal nelabai daužė“, – gudriai šyptelėjo V. Stankevičius.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Vas 10 08:32

Rungtynių statistika

Lietuva B – Lietuva U-21 2:1 (1:1)

Įvarčiai: 37 min. Marijan Choruži, 73 min. Ričardas Beniušis (B); 32 min. Tadas Eliošius (U-21).
Įspėjimai: 16 min. Tomas Tamošauskas, 83 min. Donatas Strockis, 90 min. Povilas Leimonas (B).

Lietuvos nacionalinė B rinktinė: Marius Rapalis ((30 min. Tadas Kauneckas), 60 min. Armantas Vitkauskas)), Marijan Choruži (46 min. Vaidas Slavickas), Mantas Fridrikas (67 min. Donatas Strockis), Ramūnas Radavičius, Povilas Leimonas, Valdemar Borovskij (62 min. Ričardas Beniušis), Tomas Tamošauskas (46 min. Tomas Vyšniauskas), Andrius Urbšys (46 min. Aleksandras Ivanauskas), Nerijus Mačiulis (46 min. Arsenij Buinickij), Edgaras Mastianica (46 min. Valdas Pocevičius), Vitalijus Kavaliauskas (46 min. Nerijus Astrauskas).

Lietuvos U-21 rinktinė: Aivaras Bražinskas (46 min. Giedrius Kvedaras), Karolis Urbaitis , Marius Miškinis (86 min. Vytautas Lasevičius), Lukas Martišauskis (82 min. Edgaras Žarskis), Paulius Drublionis (73 min. Justinas Baltrimavičius), Ernestas Veliulis (46 min. Vilmantas Bagdanavičius), Artūras Žulpa, Jaunius Juozaitis (64 min. Jevgenij Moroz), Fedor Černych (46 min. Audrius Brokas), Tadas Eliošius, Daumantas Žukauskas (46 min. Lukas Kochanauskas).

henrikas
Pranešimai: 61
Užsiregistravo: 2010 Gru 01 21:00
Palaikoma komanda: MINIJA fk

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Kov 02 18:23

Lietuva "B"- Lietuva U-21 3:0

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Kov 02 18:59

Kontrolinėje dvikovoje nacionalinės rinktinės trenerį nudžiugino puolėjai
2011-03-02 18:26

Lietuvos nacionalinė „B" futbolo rinktinė trečiadienį draugiškose rungtynėse Marijampolėje įrodė pranašumą prieš jaunimo (U-21) komandą. Kontrolinėje dvikovoje vyresnieji nugalėjo rezultatu 3:0. Abiejų komandų treneriai išbandė rinktinių kandidatus ir įvertino ekipų trūkumus.

Puolėjų duetas mušė įvarčius

Lietuvos „B" ir U-21 rinktinės susitiko antrąjį kartą per pastarąjį mėnesį. Šį kartą rungtynės vyko Marijampolės futbolo manieže, o ekipoms atstovavo tik Lietuvos klubų futbolininkai. „B" rinktinės gretos prieš dvikovą praretėjo - atvykti negalėjo traumą patyręs Panevėžio „Ekrano" saugas Aurimas Kučys. Pirmajame kėlinyje „B" rinktinė sėkmingiau žaidė puolime ir pelnė tris įvarčius po tiksliai užbaigtų atakų. 14 minutę pasižymėjo Alytaus „Dainavos" puolėjas Arsenijus Buinickis. Įpusėjus kėliniui varžovų gynybą pralaužė VMFD „Žalgirio" puolėjas Nerijus Astrauskas. Prieš pat pertrauką jis pasižymėjo dar kartą. Antrajame kėlinyje žaidimas buvo lygesnis, aikštėje pasirodė visi atsarginiai futbolininkai. Jaunimo rinktinė turėjo progų sušvelninti atsilikimą, tačiau atakas užbaigė netiksliai. Rezultatas 3:0 iki rungtynių pabaigos nepasikeitė.

Treneris atsirinko kelis žaidėjus

Nacionalinės rinktinės treneris Raimondas Žutautas buvo patenkintas pirmuoju rungtynių kėliniu ir teigė, kad planuoja po mėnesio sužaisti dar vienas tokias kontrolines rungtynes. „Ant naujesnės dangos šiandien pirmajame kėlinyje matėme gero lygio žaidimą. Marijampolėje šiuo metu kokybiškesnė aikštės danga, o Vilniuje dangą jau reikėtų keisti. Antrajame kėlinyje žaidėjai turbūt kiek pavargo, vis tik jų fizinė forma dar nėra geriausia. Tikiuosi, kad pavyks sužaisti dar vienas panašias rungtynes balandžio mėnesį", - kalbėjo treneris. Jis džiaugėsi, kad rezultatyviai sužaidė abu pagrindiniai komandos puolėjai A.Buinickis ir N.Astrauskas. „Jei Arsenijus toliau taip progresuos, suteiksiu jam šansą ir pakviesiu į „A" rinktinę. Nerijų taip pat turėsime omenyje, jis vienas geriausių A lygos puolėjų, sugeba išnaudoti progas ir jas susikurti. Daugiau tikėjausi iš atsarginių - T.Markevičiaus, M.Kuros, T.Švelnos. Jiems dar reikia padirbėti, tačiau tai dar jauni žaidėjai ir viskas jiems priešakyje. Perspektyvių puolėjų šiuo metu trūksta, tenka jų ieškoti", - kalbėjo R.Žutautas. Jo teigimu, kovo 25 dieną draugiškose rungtynėse su Lenkija galime išvysti kelis „B" rinktinės narius. „Trys keturi, galbūt ir penki žaidėjai pretenduoja į „A" rinktinę. Planuoju juos pakviesti draugiškoms rungtynėms su Lenkija. Iš jaunimo šiandien patiko Karolis Chvedukas. Ne tokios sėkmingos rungtynės šį kartą buvo Tadui Eliošiui ir Artūrui Žulpai."

Jaunimui dar reikės tobulinti gynybą

U-21 rinktinės treneris Vitalijus Stankevičius analizuodamas rungtynes teigė, kad dvikova atskleidė komandos spragas gynyboje. "Buvo du skirtingi kėliniai. Pirmajame atrodėme prasčiau, ypač tai pasakytina apie gynybos grandį. Galbūt atsiliepė tai, kad susirinkome tiesiai į rungtynes. Kita vertus, po pirmųjų rungtynių pasikeitė tik vienas žaidėjas - dešinėje pusėje šį kartą išbandėme Justą Baltrimavičių. Gynyboje žaisti iki pertraukos mums nesisekė ir po šiurkščių klaidų praleidome tris įvarčius. Antrasis kėlinys buvo apylygis", - vertino strategas. Jis apgailestavo, kad dar prieš antrąjį kėlinį du žaidėjai iškrito iš rikiuotės: „Marius Miškinis susižeidė, o Tadas Eliošius jautė nugaros skausmus ir pasiprašė pakeičiamas. Nenorėjome rizikuoti žaidėjų sveikata prieš artėjantį čempionatą." Treneris teigė nenustebęs, jog šį kartą „B" rinktinė nugalėjo solidesne persvara. Pirmoji komandų dvikovą vasarį baigėsi rezultatu 2:1 vyresniųjų naudai. „Vyresni žaidėjai artėjant čempionatui įgyja geresnę sportinę formą, nes žaidžia pagrindinėse sudėtyse. Jaunimas ten rungtyniauja nedaug, kai kurie atstovauja tik dubleriams. Mes dar turime nemažai darbo. Geriau susižaisti galėsime kovo pabaigoje, kai surengsime ilgesnę stovyklą, rungtyniausime su Latvijos rinktine", - kalbėjo V.Stankevičius.

U-21 rinktinės draugiškos rungtynės su latviais planuojamos kovo 24 arba 25 dieną. Pastarąją dieną Kaune susitiks Lietuvos ir Lenkijos nacionalinės rinktinės. Kovo 29-ąją Lietuvos nacionalinės komandos laukia dvikova su pasaulio čempione Ispanija.
Rungtynių statistika:
Lietuva B - Lietuva U-21 3:0 (3:0)
Įvarčiai: 14 min. Arsenij Buinickij, 22 ir 44 min. Nerijus Astrauskas (Lietuva B).
Įspėjimai: 33 min. Jaunius Juozaitis (U-21), 37 min. Valdemar Borovskij (B).

Lietuva B: Marius Rapalis (46 min. Saulius Klevinskas), Vaidas Slavickas, Mantas Fridrikas, Algis Jankauskas, Valdemar Borovskij, Marijan Choruži, Ramūnas Radavičius (46 min. Mikas Kura), Tomas Vyšniauskas, Povilas Leimonas, Arsenij Buinickij (57 min. Tautvydas Švelna), Nerijus Astrauskas (46 min. Tadas Markevičius).

Lietuva U-21: Aivaras Bražinskas (67 min. Aurimas Dubickas), Paulius Drublionis, Marius Miškinis (46 min. Vilmantas Bagdanavičius), Lukas Martišauskis, Justinas Baltrimavičius, Tadas Eliošius (43 min. Jevgenij Moroz), Jaunius Juozaitis, Karolis Chvedukas, Artūras Žulpa (83 min. Karolis Jarmalavičius), Arminas Vaskela (66 min. Edvinas Petkus), Audrius Brokas.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Bir 15 11:33

Pamatė kiek ir kur dar reikia tobulėti
Lietuvos futbolo „B“ rinktinė draugiškas rungtynes su Saudo Arabijos dvidešimtmečių rinktine baigė lygiosiomis - 1:1

Draugiškose rungtynėse Ilce (Austrija) Lietuvos B rinktinė sužaidė lygiosiomis 1:1 su būsima pasaulio U-20 čempionato finalinio etapo dalyve Saudo Arabijos rinktine.

„Rezultatas nebuvo svarbus. Pamatėme, kur ir kiek mūsų žaidėjams reikia tobulėti ir kad Saudo Arabija moka gerai žaisti futbolą“, - sakė visus futbolininkus išbandęs Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Raimondas Žutautas.

Varžovai ruošiasi pasaulio čempionatui

Saudo Arabijos jaunimo rinktinė šioms rungtynėmis tęsė pasiruošimą liepos pabaigoje Kolumbijoje vyksiančiam Pasaulio U-20 čempionato finaliniam etapui. Austrijoje stovyklaujanti komanda šį menėsį žaidė jau trečiąsias rungtynes.

Per pirmas dvejas arabai su Baltarusijos ir Makedonijos atstovais sužaidė taikiai 0:0 ir 1:1. Šias dvikovas ir rungtynes su Lietuva tiesiogiai transliavo vienas iš „Al Jazeera“ kompanijos sporto kanalų.

Rungtynių pradžia sėkmingiau susiklostė Lietuvos varžovams – 10 minutę po reido kairiuoju kraštu ir perdavimo arčiau vartų Yahya Dagriri pasižymėjo smūgiu galva.

Lietuvių atakose pirmajame kėlinyje varžovų vartams bent du kartus grasino Nerijus Astrauskas, kuriam pritrūko tikslumo, o vienas Mariaus Papšio pavojingas perdavimas komandos draugų nepasiekė.

Atlikta daug keitimų

Po pertraukos Lietuvos B rinktinėje buvo atlikti penki keitimai. Dar keturis treneriai atliko kėlinio eigoje – parungtyniauti gavo visi 19 į Austriją su komanda keliavusių futbolininkų. Dažnai keičiantis žaidėjams komandų atakoms trūko tikslumo.

Pavojingiausia Lietuvos komandos ataka buvo apie 70 minutę, kai smaigalyje atsidūrusio Deivydo Matulevičiaus smūgį paskutinę akimirmą blokavo gynėjas. Likus žaisti tris minutes Lietuva rezultatą išlygino – Eivino Zagursko smūgis iš toli užklupo varžovų vartininką nepasiruošusį.

Kitas draugiškas rungtynes Lietuvos nacionalinė rinktinė planuoja žaisti rugpjūčio mėnesį.

Rungtynių statistika

Saudo Arabija U-20 – Lietuva B 1:1 (1:0) Įvarčiai: 10 min. Yahya Dagriri (Saudo Arabija U-20), 87 min. Eivinas Zagurskas (Lietuva B)
Lietuvos B rinktinės sudėtis: Marius Rapalis (46 min. Šarūnas Jurevičius), Vaidas Slavickas (74 min. Arnas Ribokas), Algis Jankauskas, Mantas Fridrikas, Egidijus Vaitkūnas (46 min. Eivinas Zagurskas), Vaidotas Šilėnas (64 min. Arminas Vaskela), Karolis Chvedukas, Povilas Leimonas (57 min. Andrius Urbšys), Marius Papšys (46 min. Ramūnas Radavičius), Tadas Eliošius (46 min. Arsenij Buinickij), Nerijus Astrauskas (46 min. Deivydas Matulevičius).

Komentarai po rungtynių

Lietuvos rinktinės vyr. treneris Raimondas Žutautas: „Pažaisti leidome visiems. Žaidėjams norėčiau padėkoti už tai, jog atidavė visas jėgas. Rungtyniaudami su varžovu iš užsienio šiandien įvertinome A lygos čempionato žaidėjų lygį. Rezultatas nebuvo svarbus, bet tikiuosi, jog vyrai padarys išvadas. Pamatėme, kur mūsiškiams reikia tobulėti, ir kad dar reikia daug treniruotis.

Jei žaidėjai tai darys ir stengsis, rezultatas ateis. Tikiu, kad kai kurie iš jų netolimoje ateityje papildys nacionalinės rinktinės pagrindą. Manau, kad stovyklos tikslas pasiektas - sužaidėme rungtynes su tikrai pajėgiu varžovu.

Taip pat šiandien išvydome, kad Saudo Arabijos ekipa moka gerai žaisti futbolą. Ši komanda nesukūrė daug pavojingų progų, bet puikiai kontroliuodama kamuolį aikštėje mus privertė dirbti dvigubai. Mums kažkiek atsiliepė nuovargis, daug žaidėjų per pastąrasias kelias dienas žaidė jau antrąsias rungtynes.“

Lietuvos B rinkinės saugas Eivinas Zagurskas: „Rungtynės buvo labai sunkios, sutikome techniškus varžovus, kurie protingai juda aikštėje, puikiai supranta vienas kitą. Šis mačas parodė, jog mums dar reikia daug dirbti, ypač judant be kamuolio. Bet esu labai patenkintas, kad žaidžiant rinktinėje pavyko pelnyti įvartį. Tai ypatingas jausmas - visai kitoks, nei pasižymėjus už klubą. Šį įvartį skiriu savo mamai, kuri šiandien švenčia savo gimtadienį.“

Saudo Arabijos U-20 rinktinės vyr. treneris Khalid Al Koroni: “Tai buvo sunkios rungtynės abiem komandoms. Tikiu, jog ši dvikova davė apčiuopiamos naudos tiek mums, tiek ir lietuviams. Varžovai mus nuolat spaudė, bet mes sugebėjome išlaikyti didelę kamuolio kontrolę.

Man susidarė įspūdis, jog Lietuvos komanda buvo labiau pavargusi. Tačiau lietuviai demonstravo disciplinuotą futbolą, jų perdavimai iš aikštės kraštų ir tolimi smūgiai mums nuolat kėlė pavojų. Varžovai taip pat laimėdavo daugelį oro dvikovų. Savo komanda likau patenkintas, bet norėjosi pergalės ir emocinio pakilimo prieš pasaulio čempionatą.“

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Spa 27 15:19

Lietuvos B rinktinė ketina Čečėnijoje žaisti su antrąja rusų komanda, kas treniruos ekipą dar nenuspręsta
Antroji Rusijos futbolo rinktinė lietuviams pasiūlė jėgas išmėginti Čečėnijoje. Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius patvirtino, kad Lietuvos B rinktinė svarsto galimybę vykti į Grozno „Terek“ stadioną, tačiau lemiamo sprendimo dar nepriėmė.
„Šiuo metu vyksta derybos, tačiau iki galo dar nesusitarėme. Problema ta, kad mačas vyks „Terek“ komandos stadione, o į ten skrydžių nėra. Rusai ten ketina vykti užsakomuoju reisu, todėl mes paprašėme mus kartu paimti iš Maskvos. Tokiu atveju mes sutiktume, nes paprastai labai sudėtinga nuvykti į tą vietą“, - teigė L.Varanavičius.

L.Varanivčius tvirtino, kad dar nėra nuspręsta, kas stovės prie B rinktinės vairo, tačiau teigė, kad tai nebus naujasis treneris.

„Kadangi tai B rinktinė, tai yra asistentų. Jeigu susitarsime žaisti, tuomet ir spręsime, kas vadovaus ekipai. Tai tikrai nemanau, kad tai bus naujasis treneris“, - sakė LFF prezidentas.

Mačas tarp antrosios Rusijos komandos ir Lietuvos B rinktinės vyktų lapkričio 12 dieną.

http://www.lrytas.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

Plastilinas
Pranešimai: 80
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:14
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Spa 29 12:01

http://www.lrytas.lt/?data=20111029&id= ... 029&view=2" onclick="window.open(this.href);return false;

Tai Zutautas nuo siol bus B rinktines treneris, ar kaip cia suprasti?

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Spa 29 12:17

tikriausiai bus. siaip tai as tame nematau nieko blogo, tegul buna

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Lap 02 19:23

Lietuvos rezervinėje futbolo rinktinėje - dvylika A lygos žaidėjų ir šeši legionieriai
2011-11-02
http://www.lff.lt/lt/article/lietuvos_r ... gionieriai

Paveikslėlis


Į Lietuvos nacionalinę futbolo "B" rinktinę lapkričio 12 dienos draugiškoms rungtynėms su Rusijos "B" rinktine pakviesta 18 futbolininkų, iš kurių daugelis atstovauja A lygos klubams.

Lietuvos "B" rinktinei šiemet tai bus jau ketvirtosios kontrolinės rungtynės. Pavasarį nacionalinės komandos rezervas du kartus išbandė jėgas su šalies jaunimo (U-21) rinktine, o vasarą žaidė su Saudo Arabijos futbolininkais.

Pasak Lietuvos futbolo federacijos (LFF) rinktinių skyriaus vadovo Roberto Tautkaus, ši išvyka į Rusiją bus gera galimybė įvertinti ne tik A lygos žaidėjus, bet ir kai kuriuos legionierius.

„Kol A lygos žaidėjai neišsiskirstė atostogauti po sezono pabaigos, turime galimybę išbandyti juos tarptautinėse rungtynėse. Tokių rungtynių patirtis jiems bus naudinga, o mes galėsime įvertinti, kaip jie atrodys žaisdami prieš Rusijos „Premier" lygos futbolininkus", - sakė R.Tautkus.

Jis atkreipė dėmėsį, kad dėl futbolo tvarkaraščių ypatumų šį kartą buvo lengviau į rinktinę pakviesti Rusijos antrajame pagal pajėgumą futbolo divizione žaidžiančius legionierius- vartininką Saulių Klevinską, gynėją Tomą Mikuckį, saugą Darių Miceiką.

„Pavyzdžiui, apie S.Klevinską girdėjome labai gerų atsiliepimų, tai vienas geriausių vartininkų savo lygoje. Tačiau paties vartininko labui jo į rinktinę jo šiemet nekvietėme, nes Rusijos žemesnės lygos rungtynių kalendorius dažniausiai kertasi su FIFA nustatytu tarptautinių rungtynių kalendoriumi. Pakvietimas į stovyklą Lietuvoje reikštų, kad žaidėjas praleistų klubo rungtynes ir rizikuotų prarasti vietą pagrindinėje sudėtyje", - aiškino R.Tautkus.

Prie „B" rinktinės taip pat sutiko prisijungti Lenkijoje žaidžiantys nuolatiniai nacionalinės komandos nariai - saugas Mindaugas Panka ir puolėjas Darvydas Šernas, taip pat šiemet ekipoje debiutavę saugai Marius Papšys iš Čekijos klubo ir Kazachstane žaidžiantis Gediminas Vičius.

„B" rinktinėje šį kartą nebus Lietuvos U-21 rinktinės žaidėjų, nes jie lapkričio 10 ir 15 dienomis žais Europos čempionato atrankos rungtynes Slovėnijoje ir Ukrainoje.

Rezervinei šalies komandai sutiko vadovauti darbą nacionalinės komandos vyriausiojo trenerio poste baigiantis Raimondas Žutautas. „Šiuo metu vyksta naujo rinktinės stratego paieškos. Todėl paprašėme Raimondo, kad šiose rungtynėse jis patalkintų mums vadovaudamas „B" rinktinei. Tuo labiau, kad šiemet jis ne kartą pats komplektavo rezervinę komandą" , - teigė R.Tautkus.

Rungtynės bus žaidiamos Šiaurės Kaukazo regione esančiame Grozno mieste. Pasak R.Tautkaus, LFF supranta Lietuvos užsienio reikalų ministerijos (URM) susirūpinimą dėl rungtynių vietos, tačiau atsižvelgus į sportinius faktorius nemato pagrindo, dėl kurio galėtų atsisakyti planų sužaisti šią dvikovą.

„Kaip rungtynių šeimininkė, Rusijos futbolo sąjunga mums garantuoja saugumą ir sąlygas pasiruošti dvikovai. Savo ruožtu, įvertindami situaciją atsižvelgėme į tai, kad Grozne jau ketvirtus metus vyksta Rusijos futbolo čempionato rungtynės, šiemet buvo atvykusios žaisti ir pasaulio futbolo žvaigždės, vietos klube dirbo ir legendinis olandas Ruudas Gullittas", - dėstė R.Tautkus.

Lietuvos ir Rusijos „B" rinktinės susitiks lapkričio 12 dieną, planuojamas dvikovos pradžios laikas - 13 valandą Lietuvos laiku.

Lietuvos „B" rinktinės kandidatų sąrašas:

Vartininkai:
Marius Rapalis (Vilniaus „Žalgiris")
Saulius Klevinskas (Maskvos „Torpedo", Rusija)

Gynėjai:
Algis Jankauskas (Vilniaus „Žalgiris")
Povilas Leimonas (Marijampolės „Sūduva")
Vaidas Slavickas (Marijampolės „Sūduva")
Egidijus Vaitkūnas (Vilniaus „Žalgiris")
Tomas Mikuckis („Nižnij Novgorod", Rusija)

Saugai:
Ramūnas Radavičius (Panevėžio „Ekranas")
Vytautas Lukša (Tauragės „Tauras")
Marius Papšys („Příbram", Čekija)
Mindaugas Panka (Lodzės „Widzew", Lenkija)
Vaidas Šilėnas (Vilniaus „Žalgiris")
Darius Miceika („Chimki", Rusija)
Gediminas Vičius (Karagandos „Šachtior", Kazachstanas)

Puolėjai:
Darvydas Šernas (Lubino „Zagłębie", Lenkija)
Arsenij Buinickij (Alytaus „Dainava")
Deivydas Matulevičius (Vilniaus „Žalgiris")
Ričardas Beniušis (Marijampolės „Sūduva")
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2011 Lap 03 16:16

R.Kadyrovas apmokės Rusijos futbolo rinktinės išlaidas mače su Lietuva
http://sportas.delfi.lt/abroad/rkadyrov ... d=51354293" onclick="window.open(this.href);return false;
2011 lapkričio 3 d. 12:41

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas apmokės Rusijos futbolo rinktinės visas išlaidas mače su Lietuva. Susitikimas įvyks lapkričio 12-ą dieną Čečėnijos sostinėje Grozne. Apie tai pranešė Čečėnijos sporto ministras Chaidaras Alchanovas. Jis informavo, kad bilietai į draugišką Rusijos ir Lietuvos antrų rinktinių dvikovą bus nemokami, nes R. Kadyrovas nusprendė „pateikti savo savo aistruoliams dovaną“, - rašo agentūra „RIA Novosti“.
Pasak Ch. Alchanovo, futbolininkai Grozne gyvens „nuostabiose sąlygose“ - viešbutyje „Grozny City“.
Čečėnijos sporto ministras taip pat pranešė, kad prieš rungtynes pusvalandį stadione koncertuos nacionaliniai kolektyvai.
Apie draugiškas Rusijos ir Lietuvos rinktinės rungtynes buvo paskelbta spalio 27-ą d. Lietuvos Užsienio reikalų ministerija stebėjosi šalies futbolo federacijos (LFF) ketinimu žaisti šias draugiškas rungtynes. Lietuvos URM atstovas pareiškė, kad Čečėnija yra įtraukta į sąrašą vietovių, kuriose Lietuvos piliečiams lankytis nerekomenduojama.
Tuo tarpu R. Kadyrovas Lietuvos URM reakciją pavadino neadekvačia. Anot, Čečėnijos vadovo, tokiais pareiškimais lietuviai siekia „politizuoti sportą“.
R. Kadyrovas jau yra organizavęs sporto renginius Čečėnijoje. 2011 metų gegužę per naujo „Achmat“ stadiono, kuriame ir vyks Rusijos ir Lietuvos rinktinių mačas, atidarymo iškilmes Grozne, viešėjo pasaulio rinktinė su Diego Maradona priešakyje.
Tąsyk „Kaukazo“ komanda, kurioje žaidė pats R. Kadyrovas, įveikė „Pasaulio žvaigždžių rinktinę“ rezultatu 5:2.
man protu nesuvokiamas toks žingsnis, negi toks poxuizmas lff išsikerojęs, kad už bapkes viską padarys, dar sugalvos važiuoti žaisti ir su Abchazijos ar Pietų Osetijos rinktinėmis,
lietuviai iš įvairių ministerijų jau pridirbo su baltarusių disidentais įvairų maklių, dabar vėl politiškai neapgalvotas žingsnis, čia kadyrovas sau reklamą padarys tai šimtas balų, sakys "va, net lietuviai atvažiavo pas mane žaisti futbolą", o kadyrovo žodžiai, kad nieko tai nekainuos - šiame pasaulyje taip nebūna, tai kainuos lietuviams dar syki sutepta ir parduota garbe, o tai žymiai daugiau nei pinigai mano manymu

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2013 Vas 05 12:37

Nacionalinės rinktinės treneriai Marijampolėje išbandys būsimą pamainą
2013-02-05 12:28
http://www.lff.lt/lt/article/nacionalin ... ma_pamaina" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės treneriai artimiausias dvi dienas išbandys būsimą komandos pamainą. Šiandien Marijampolėje į trumpą atrankos treniruočių stovyklą susirinko mūsų šalyje žaidžiantys B ir jaunimo rinktinių kandidatai. Rinktinės rezervo bei perspektyviausių jaunųjų futbolininkų įvertinimas treniruočių stovykloje organizuojamas trečius metus iš eilės. Treniruočių stovykloje dalyvaus keli B rinktinės kandidatai iš Panevėžio „Ekrano" bei „Šiaulių" ekipų, nemaža dalis U-21 rinktinės narių, kurie sausį žaidė „Sandraugos" taurės turnyre Sankt Peterburge, bei septyni šią vasarą Europos čempionate žaisiančios U-19 rinktinės kandidatai. Į stovyklą buvo kviečiama ir daugiau žaidėjų, tačiau Vilniaus „Žalgirio" ir Klaipėdos „Atlanto" klubai šiuo metu stovyklauja užsienyje, o dar bent septyniems Lietuvos klubams atstovaujantiems futbolininkams atvykti sutrukdė traumos. Nacionalinės komandos vyriausiojo trenerio Csaba Laszlo vadovaujami futbolininkai antradienį susirinks į treniruotę Marijampolės „Arvi" komplekso manieže, o trečiadienį ten pat pasidalinę į dvi komandas nuo 13 val. sužais treniruočių pobūdžio rungtynes tarpusavyje.
Lietuvos rinktinių atrankos treniruočių stovyklos dalyviai:
(Vardas, pavardė, klubas/miestas, gimimo metai)

Vartininkai:
Šarūnas Jurevičius (Šiaulių „Šiauliai" - 1990 m.)
Kornelijus Timofejevas (Panevėžio „Ekranas" - 1992 m.)

Gynėjai:
Marius Miškinis (Alytaus „Dainava" - 1992 m.)
Arnas Mikaitis („Dainava" - 1992 m.)
Rytis Pilotas („Ekranas" - 1992 m.)
Edvinas Girdvainis („Ekranas" - 1993 m.)
Paulius Daukša (Kauno „Spyris" - 1993 m.)
Vilmantas Bagdanavičius (Marijampolės „Sūduva" - 1992 m.)
Lukas Artimavičius (Tauragės „Tauras" - 1994 m.)
Julius Aleksandravičius (Nacionalinė futbolo akademija, Jonava - 1995 m.)
Justas Raziūnas (Nacionalinė futbolo akademija, Šilutė - 1995 m.)

Saugai:
Donatas Petrauskas („Ekranas" - 1983 m.)
Aurimas Vertelis („Ekranas" - 1986 m.)
Tautvydas Eliošius („Šiauliai" - 1991 m.)
Arnas Ribokas („Ekranas" - 1993 m.)
Dovydas Norvilas („Ekranas" - 1993 m.)
Rokas Gedminas („Šiauliai" - 1993 m.)
Tomas Galdikas (Klaipėdos „Atlantas" - 1994 m.)
Klaudijus Upstas (NFA, Kaunas - 1994 m.)
Gabrielius Judickas („Sūduva" - 1995 m.)

Puolėjai:
Arsenij Buinickij („Ekranas" - 1985 m.)
Žilvinas Kymantas („Ekranas" - 1990 m.)
Lukas Baranauskas („Dainava" - 1993 m.)
Tadas Lekeckas („Sūduva" - 1995 m.)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Lietuvos "B" rinktinė

2013 Vas 07 09:27

Jaunoje rinktinės pamainoje treneriai įžvelgė talentų
2013-02-06 18:09
http://www.lff.lt/lt/article/jaunoje_ri ... ge_talentu" onclick="window.open(this.href);return false;

video:
http://www.futbolo.tv/video/110-lff-vid ... ma-pamaina" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės treneriams būsima komandos pamaina paliko teigiamą įspūdį. Trumpoje treniruočių stovykloje Marijampolėje antradienį ir trečiadienį rinktinės strategai įvertino būrį Lietuvoje žaidžiančių jaunų futbolininkų ir neliko nusivylę.

Įvarčius mušė patyrę „Ekrano" žaidėjai

Rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo kartu su savo padėjėjais Igoriu Pankratjevu ir Vitalijumi Stankevičiumi dvi dienas žvalgė kelis vyresnius Lietuvos klubų žaidėjus bei perspektyvų jaunimą iš U-21 bei U-19 rinktinių. Iš viso stovykloje dalyvavo dešimt buvusių ar esamų Nacionalinės futbolo akademijos auklėtinių. Panaši stovykla, skirta atrinkti nacionalinės rinktinės rezervą, surengta trečius metus iš eilės. Tiesa, trenerių planus stovyklai pakoregavo ne tik traumos, bet ir gripo epidemija - prieš pat stovyklą paaiškėjo, kad apsirgo „Sūduvos" gynėjas Vilmantas Bagdanavičius bei Alytaus „Dainavos" nariai Marius Miškinis ir Lukas Baranauskas, taip pat negalėjo atvykti kaunietis Paulius Daukša. Į jų vietą pakviesti keli kiti futbolininkai, tarp jų - nacionalinėje ekipoje jau kartą rungtyniavęs gynėjas Mantas Fridrikas. Rinktinių kandidatai trečiadienį pasidalinę į dvi komandas sužaidė treniruočių pobūdžio rungtynes tarpusavyje. Nors abi komandos demonstravo akiai gražų, spartaus tempo futbolą, efektyviau sužaidė vyresnieji, kurių gretose išsiskyrė šalies čempiono Panevėžio „Ekrano" nariai. Vyresniems pirmajame kėlinyje vieną įvartį pelnė Aurimas Vertelis, po pertraukos dukart pasižymėjo Arsenijus Buinickis. Jaunesniųjų gretose antrajame kėlinyje įmušė Arnas Ribokas.

Jaunimas maloniai nustebino

Pasak rinktinės stratego Cs. Laszlo, pastaruoju metu nemažai nacionalinės rinktinės žaidėjų keičia klubus, siekia integruotis į naujas komandas, todėl nutarta apsieiti be tarptautinių rungtynių ir pakviesti į stovyklą esančius Lietuvoje. „Tokio pobūdžio stovyklos yra naudingos. Didesnį dėmesį skyrėme jauniems žaidėjams. Galbūt kai kuriems iš jų ankstoka į nacionalinę rinktinę, tačiau visada yra svarbu stebėti situaciją. Svarbu, kad jie suprastų, jog gerai žaisdami gali patekti į rinktines. Tačiau nedarysime išvadų tik iš vienerių rungtynių. Toliau seksime situaciją ir sezono metu", - tikino Cs. Laszlo. Specialistas iš Vengrijos liko patenkintas treniruočių stovykla. „Manau, kad tikslą pasiekėme. Visi dalyvavę sunkiai dirbo ir bent keli žaidėjai maloniai nustebino. Galėčiau paminėti Roką Gedminą, Tautvydą Eliošių. Jie abu tikrai turi talento ir jei toliau sunkiai dirbs, gali pasiekti savo svajones, - kalbėjo Cs. Laszlo - Manau, kad visiems žaidėjams ši patirtis bus naudinga. Jie suprato, kad jais yra domimasi ir tai turėtų motyvuoti."

Šansas kandidatams ir patirtis jaunimui

Vienas rezultatyviausių Lietuvos A lygos puolėjų, 27 metų A.Buinickis džiaugėsi galimybe parungtyniauti ruošiantis sezonui. „Džiugu, jog surenkami Lietuvoje esantys žaidėjai. Manau, kad treneriams tai padeda susidaryti aiškesnį vaizdą įvertinti jaunimą, - kalbėjo A.Buinickis - Visada malonu įmušti įvarčius, tačiau svarbiausia, kad laimėjome." Prieš trejus metus nacionalinėje ekipoje debiutavęs 24 metų gynėjas M.Fridrikas buvo patenkintas savo sugrįžimu: „Malonu dalyvauti rinktinių stovykloje po ilgesnės pertraukos. Nors dabar yra tarpsezonis, vyksta pasiruošimas, nėra pasiekta optimali forma, tačiau savo pasirodymą vertinu teigiamai. Aišku, yra kur tobulėti. Šį sezoną tikiuosi gauti kuo daugiau žaidybinės praktikos". Pademonstruoti savo galimybes galėjo ir daugelis jaunesnių žaidėjų. Vienas jų - 19-metis saugas Dovydas Norvilas. „Manau, kad tokios stovyklos yra naudingos. Įgavau svarbios patirties, - kalbėjo D.Norvilas - Smagu, jog pakvietė ir kitus jaunus žaidėjus. Treneris paliko gerą įspūdį, jis puikiai žinojo ko nori aikštėje, turi savo filosofiją, ir siekė išspausti maksimumą iš kiekvieno žaidėjo."
Treniruočių stovykloje dalyvavo:
(Vardas, pavardė, klubas/miestas, gimimo metai)

Vartininkai: Šarūnas Jurevičius (Šiaulių „Šiauliai" - 1990 m.), Kornelijus Timofejevas (Panevėžio „Ekranas" - 1992 m.)

Gynėjai: Arnas Mikaitis („Dainava" - 1992 m.), Rytis Pilotas („Ekranas" - 1992 m.), Edvinas Girdvainis („Ekranas" - 1993 m.), Lukas Artimavičius (Tauragės „Tauras" - 1994 m.), Julius Aleksandravičius (Nacionalinė futbolo akademija, Jonava - 1995 m.), Justas Raziūnas (Nacionalinė futbolo akademija, Šilutė - 1995 m.), Justinas Januševskis (FK „Trakai" - 1994 m.), Justas Bušmič (Vilniaus „Rotalis" - 1993 m.), Deividas Padaigis (Pakruojo „Kruoja" - 1986 m.), Mantas Fridrikas (F.B.K „Kaunas" - 1988 m.), , Daniel Gunevič (Alytaus "Dainava" - 1992 m.).

Saugai: Donatas Petrauskas („Ekranas" - 1983 m.), Aurimas Vertelis („Ekranas" - 1986 m.), Tautvydas Eliošius („Šiauliai" - 1991 m.), Arnas Ribokas („Ekranas" - 1993 m.), Dovydas Norvilas („Ekranas" - 1993 m.), Rokas Gedminas („Šiauliai" - 1993 m.), Tomas Galdikas (Klaipėdos „Atlantas" - 1994 m.), Klaudijus Upstas (NFA, Kaunas - 1994 m.), Gabrielius Judickas („Sūduva" - 1995 m.).

Puolėjai: Arsenij Buinickij („Ekranas" - 1985 m.), Žilvinas Kymantas („Ekranas" - 1990 m.), Tadas Lekeckas („Sūduva" - 1995 m.)

Grįžti į