slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Liutauras Varanavičius

2013 Kov 14 13:14

Sumušto Liutauro Varanavičiaus kolegos ir draugai kreipiasi į valdžią ir teisėsaugą dėl nusikaltimo išaiškinimo
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... z2NVmnKlLI" onclick="window.open(this.href);return false;

Sumušto buvusio Lietuvos futbolo federacijos prezidento Liutauro Varanavičiaus verslo partneriai, kolegos ir draugai kreipiasi į valstybės ir teisėsaugos institucijų vadovus, ragindami imtis veiksmų aiškinantis organizuotus užpuolimus ir „užkertant kelią galimiems didesnio masto įvykiams“.

Prezidentei Daliai Grybauskaitei, premjerui Algirdui Butkevičiui, Seimo pirmininkui Vydui Gedvilui, generaliniam prokurorui Dariui Valiui bei generaliniam komisarui Sauliui Skverneliui adresuotame kreipimesi teigiama, kad „organizuotos nusikalstamos grupuotės ar jų menki likučiai vis dar gajos. Jų „paslaugomis“, kaip ir anksčiau, aktyviai naudojasi vienokių ar kitokių paskatų vedami "užsakovai".

„Leiskime žmonėms laisvai alsuoti, kurti ir dirbti Lietuvai nebijant kaukėto nusikaltėlio, tykančio laiptinės šešėlyje su metaline lazda rankoje. Suraskime tuos, kurie stovi už šių menkų žmonių nugaros, ir visiems laikams pasakykime, kad laisvoje nepriklausomoje Lietuvoje jiems vietos nėra“, – ketvirtadienį surengtoje spaudos konferencijoje kreipimąsi skaitė prie jo prisidedantis Nacionalinės agroverslo vystymo agentūros prezidentas Gintautas Babravičius.

„Šito kreipimosi tikroji prasmė yra ir kreipimasis į visuomenę (...) tam, kad visi kartu sudarytume nepakantumo atmosferą“, – teigė jis.

G.Babravičius tikino, kad L.Varanavičiaus aplinka visuomenei, šalies ir teisėsaugos vadovams nori priminti ne tik prieš jį, bet ir prieš kitus žinomus žmones panašiu laiku įvykdytus nusikaltimus. Per kelias pastarąsias savaites Kaune buvo užpultas ir sumuštas ne tik L.Varanavičius, bet ir portalo lrytas.lt žurnalistas Lukas Pileckas, o Vilniuje rastas nukankintas ir nužudytas Baltarusijos visuomenininkas Romanas Voinickis.

„Iš pirmo žvilgsnio galbūt gali pasirodyti, kad tai yra vienetinis atskiras atvejis, ir kad šitas susirūpinimas yra siauras susijusių žmonių bandymas kažką sureikšminti. Savo ruožtu noriu pasakyti, kad šitos tendencijos, kurios taip galbūt sutapo, kad kone per vieną savaitę buvo keli tokie rezonansiniai įvykiai, kelia susirūpinimą ne tik mums, ir tarptautinei bendruomenei, tai yra UEFA atstovai, kurie skambinosi ir išreiškė užuojautą asmeniškai L.Varanavičiui“, – kalbėjo jis.

Su L.Varanavičiumi dirbantis advokatas Vytenis Dziegoraitis, paklaustas, su kuo sieja buvusio Lietuvos futbolo federacijos prezidento užpuolimą, svarstė, kad ne visiems patiko jo aštrūs pasisakymai.

„Visi žinome, kas kas daugiau ar mažiau domisi futbolu ar finansų, bankiniu sektoriumi sektoriumi, kredito unijų veikla, L.Varanavičius buvo žinomas dėl savo pakankamai aštrių kompetentingų pasisakymų ir ne visiems patiko jų turinys“, – teigė V.Dziegoraitis.

L.Varanavičiaus, kuris pastaruoju metu dalyvavo Finansinių sprendimų valdymo centro veikloje, dirbo kredito unijoje „Vilniaus kreditas“, dalyvavo įvairiuose verslo projektuose, draugai verslininkai surinko 100 tūkst. litų, kuriuos siūlo už informaciją apie prieš L.Varanavičių įvykdytą nusikaltimą.

„Svarbiausia – ne kas surinko tuos pinigus, o tai, kad jeigu pavyktų to piniginio atlygio pagalba gauti vertingos informacijos ir ištirti šį konkretų rezonansinį nusikaltimą, būtų sukurtas labai geras precedentas, nes mano kaip teisininko vertinimo perspektyvų šis tyrimas turi vien dėl to, kad nusikaltimą įvykdė, kiek man teko skaityti, šeši asmenys. Teisiškai kvalifikuojant tuos veiksmus L.Varanavičiaus atžvilgiu, nebūtinai turi būti vertinama kaip sunkus nusikaltimas. O jeigu nusikaltimas nesunkus ir apysunkis (...), yra įmanomas ir susitaikymas, arba jeigu asmuo nuteisiamas, jam nebūtinai skiriama bausmė, susijusi su laisvės atėmimu“, – kalbėjo advokatas.

„Asmuo, galimai dalyvavęs padarant nusikaltimą ar turintis apie jį informacijos, gali susigundyti tokia nemaža pinigų suma ir žinodamas, kad jis išvengs realios bausmės, anksčiau ar vėliau suteiks tą informaciją“, – svarstė jis.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Liutauras Varanavičius

2013 Kov 14 13:34

Visai ne po bachurski Liutauras. Gavo truputį į galvą ir lekia skūstis visiems. O dar buvęs p4 ultra...Pas LFF prezidentą rebiatos į namus atvarė visai nesislėpdami, pasidaužė nu ir nieko, jokių pretenzijų.
„Leiskime žmonėms laisvai alsuoti, kurti ir dirbti Lietuvai nebijant kaukėto nusikaltėlio, tykančio laiptinės šešėlyje su metaline lazda rankoje. Suraskime tuos, kurie stovi už šių menkų žmonių nugaros, ir visiems laikams pasakykime, kad laisvoje nepriklausomoje Lietuvoje jiems vietos nėra“,
Čia tai viršūnė. Babravičius dar iš kažkur išlindo. Užtarėjęs. Nuo kada čia visuomenės problema, kai vieni aferistai kitus aferistus dubasina. Galėjo sakyti tiesiai "Leiskime žmonėms laisvai vogti iš Lietuvos ir jos piliečių nebijant kaukėto nusikaltėlio, tykančio laiptinės šešėlyje su metaline lazda rankoje".

...

Re: Liutauras Varanavičius

2013 Kov 14 13:53

Galėjo sakyti tiesiai "Leiskime žmonėms laisvai vogti iš Lietuvos ir jos piliečių nebijant kaukėto nusikaltėlio, tykančio laiptinės šešėlyje su metaline lazda rankoje".
"Leiskime žmonėms laisvai vogti iš Lietuvos ir jos piliečių nebijant anoniminio skundiko, tykančio laiptinės šešėlyje su mobiliaku rankoje ir renkančiu STT, FNTT, VMI ar kitos valdiškos įstaigos numerį...". :mrgreen:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Liutauras Varanavičius

2013 Kov 14 14:05

...tykančio laiptinės šešėlyje su mobiliaku rankoje ir renkančiu STT, FNTT, VMI ar kitos valdiškos įstaigos numerį[/color][/i][/b]...". :mrgreen:
matomai Babravičius šitų įstaigų visai nebijo, kad nepaminėjo. O va prie metalinių lazdų besiskundžiantys ponai nėra pratę :)

...

Re: Liutauras Varanavičius

2013 Kov 14 14:44

matomai Babravičius šitų įstaigų visai nebijo, kad nepaminėjo. O va prie metalinių lazdų besiskundžiantys ponai nėra pratę :)
Jis banditu labiau bijo, nei valdisku kontoru. :mrgreen: ot, keistuolis...
Dar nesedejes, musiet, kad be "poniatkiu"... vienzo, reikejo jau senai ta nusenusi ir nusigyvenusi pona Bebra palaikinti metalinem lazdelem :)
Paveikslėlis

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Liutauras Varanavičius

2016 Bal 07 07:43

Ir Liutauro aferas nepatingėjo žurnalistai panagrinėti.

Panama Papers: slapti Lietuvos futbolo boso Liutauro Varanavičiaus turtai
http://www.15min.lt/verslas/naujiena/fi ... 662-606643" onclick="window.open(this.href);return false;

Behemoth'c
Pranešimai: 813
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Liutauras Varanavičius

2016 Bal 07 10:41

Ir Liutauro aferas nepatingėjo žurnalistai panagrinėti.

Panama Papers: slapti Lietuvos futbolo boso Liutauro Varanavičiaus turtai
http://www.15min.lt/verslas/naujiena/fi ... 662-606643" onclick="window.open(this.href);return false;
nemanau kad jis aferu organizatorius.. speju tik ,,parasus sudeliojo''...

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Liutauras Varanavičius

2022 Bir 13 13:45

Buvęs LFF prezidentas L.Varanavičius grįžta į futbolą: nusipirko klubą

Buvęs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius grįžta į profesionalų sportą. 15min pavyko sužinoti, jog buvęs bankininkas nusprendė investuoti į Kipro futbolo klubą. Šią informaciją patvirtino ir pats verslininkas.

52-ejų kaunietis nuo šiol bus didžiausias Chlorako „Akritas“ klubo investuotojas.
Su lietuvio atėjimu šis klubas pradeda naują etapą. Visiškai neseniai pasikeitė klubo valdyba. Vyriausiojo trenerio poste kroatą Zlatko Bašičių pakeitė ispanas Davidas Badia. Taip pat klubas pradėjo iš pagrindų renovuoti administracijos pastatą, rekonstruoja municipalinį stadioną.

„Mano karjera visą laiką buvo susijusi su futbolu ir bankininkyste. Kadaise, būdamas 27-erių, buvau tapęs jauniausiu lietuviško banko vadovu, vėliau trisdešimties – jauniausiu Lietuvos futbolo federacijos prezidentu, dar vėliau – jauniausiu UEFA vykdomojo komiteto nariu. Pasitraukęs iš futbolo, grįžau į bankininkystę, o dabar vėl grįžtu į futbolą“, – prisistatydamas kipriečiams kalbėjo L.Varanavičius.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 682?copied

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Liutauras Varanavičius

2022 Bir 13 15:19

gal neteisingai pasirodė, bet reikėjo juridiškai sužaisti kad Pafos ir Varanavičiaus klubas turėtų skirtingus savininkus ir čia atsirado Varanavičius. Realiai tai bus dar vienas FC Rigos ir Pafoso tinklo klubas.

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Liutauras Varanavičius

2022 Rgp 22 21:52

Leading Russian bookmaker, Fonbet is making a comeback in Cyprus
https://www.financialmirror.com/2022/08 ... -the-game/
Fonbet also announced sponsorship deals with first division teams, Pafos FC, Olympiacos Nicosia, and newcomers Akritas Chlorakas and Paralimni.

The deals with Pafos FC and Akritas are for two years, while the deals with Olympiacos and Paralimni are for one.

The sponsorship details of the deal with Anorthosis were not disclosed, but Fonbet has confirmed that the average sponsorship given to the five top-flight teams is €500,000.
Paphos football stadium set for revamp
https://www.financialmirror.com/2022/08 ... or-revamp/
Media reports on Thursday said authorities approved Paphos FC owners’ request to run the stadium for 90 years, turning it, as they proclaim, into the island’s most modern sports centre.

The deal will see Pafos FC’s investors upgrading the stadium at their own expense in return for managing it over the next 90 years.

The stadium is also home to Akritas Chlorakas and hosts Cyprus National Rugby Team games.
Most football stadiums in Cyprus pose health hazard
https://www.financialmirror.com/2022/05 ... th-hazard/

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Liutauras Varanavičius

2023 Lap 18 21:49

Buvusio LFF prezidento sugrįžimas į futbolą Afroditės saloje – netrūksta ir meilės, ir pykčių
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-2146796

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Liutauras Varanavičius

2024 Vas 06 13:05

Liutauras Varanavičius pasakoja ne tik apie tamsius reikalus lietuviškame futbole, bet ir apie savo prieš 10 metų nutikusią itin keistą sumušimo istoriją Kauno centre

https://www.youtube.com/watch?v=IuReolAYH_E

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Liutauras Varanavičius

2024 Vas 24 15:35

Antras epizodas praktiškai apie nieką, palyginus su lūkesčiais. Vienaskaita minučių prasmingesnių tik...

L. Varanavičius atverčia kriminalinio futbolo kortas. Epizodas II

https://youtu.be/8H3kNUFfSA4

Grįžti į