slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

AA|Šlovės galerija: Marius Žaliūkas

2010 Lie 17 11:08

http://www.futbolas.lt/naujiena/artimia ... ts-ekipoje
Artimiausiu metu paaiškės Mariaus Žaliūko ateitis "Hearts" ekipoje
Lietuvos nacionalinės rinktinės bei Edinburgo „Hearts“ klubo gynėjas Marius Žaliūkas artimiausiu metu susitiks su ekipos vyriausiuoju treneriu Jimu Jefferiesu ir aptars savo ateitį „Tynecastle“.
Dabartinė lietuvio nuomos sutartis iš FBK „Kaunas“ ekipos baigiasi ateinantį gruodį, tačiau „širdžių“ strategas norėtų M.Žaliūką savo komandoje matyti ir toliau.
„Apie šią situaciją su Mariumi pasikalbėsime jau labai greitai, - „Hearts TV“ kalbėjo J.Jefferiesas. – Tikiuosi, kad sprendimą rasime. Jis labai geras futbolininkas“.
Praėjusio sezono pabaigoje Marius Žaliūkas ryšėjo „Hearts“ ekipos kapitono raištį. Pasak trenerio, jei liks ekipoje, lietuvis greičiausiai išliks kapitonu.
Kiti du kandidatai į kapitono raištį Eggertas Jonssonas bei Lee Wallace‘as.
„Paskyriau Marių kapitonu, nes tikėjau šiuo futbolininku ir maniau, kad jis yra geriausias kandidatas. Kas bus kapitonas ateinantį sezoną dar nenusprendžiau. Tai padarysiu iki priešsezoninių rungtynių“, - teigė strategas.
„Bristol City“ pastaruoju metu atstovavęs buvęs „Hearts“ lyderis ir kapitonas Paulas Hartley buvo užsiminęs, jog norėtų sugrįžti į „Tynecastle“, tačiau J.Jefferiesas kol kas atsisakė komentuoti bet kokius galimu vasaros pirkinius.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: Marius Žaliūkas

2010 Rgp 01 11:07

Marius Žaliūkas liks Edinburgo "Hearts" kapitonu
http://www.futbolas.lt/naujiena/marius- ... s-kapitonu
Edinburgo “Hearts” klubo vyriausiasis treneris Jimas Jefferiesas pareiškė, jog yra patenkintas Mariaus Žaliūko pasirodymu pirmosiose dvejose priešsezoninėse rungtynėse ir prasitarė, jog gynėjui ir ateinančiame sezone bus patikėtas kapitono raištis.
Po praėjusio sezono, kai komandą paliko Michaelis Stewartas, daugelis „Hearts“ aistruolių spėliojo, kad bus naujasis komandos kapitonas.
Nors tarpsezonyje J.Jefferiesas buvo užsiminęs, kad komandos kapitonu be M.Žaliūko pretenduoja tapti Eggertas Jonssonas bei Lee Wallece‘as, šią savaitę vykusiose kontrolinėse rungtynėse prieš „Dunfermline“ (antradienį) bei „Gillingham“ (ketvirtadienį) kapitono raištį ryšėjo būtent lietuvis.
„Jis bus mūsų kapitonu ir artimiausiu metu. Žmonės prašo manęs paskelbti naująjį kapitoną, tačiau galiu patikinti, jog viskas, ką šiuo metu daro M.Žaliūkas, mane tikrai tenkina“, - prisipažino strategas.

Plastilinas
Pranešimai: 80
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:14
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: Marius Žaliūkas

2010 Rgp 09 17:09

Oficialu, Marius ir toliau bus kapitonas
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 894513.stm

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Rgs 02 21:41

M.Žliūkas su “Hearts” nesutaria dėl naujo kontrakto
2010.09.02, 21:35
http://penalty.lt/m-zliukas-su-hearts-n ... kontrakto/" onclick="window.open(this.href);return false;

Marius Žaliūkas gali palikti Edinburgo “Hearts”. Šiuo metu lietuvis priklauso FBK “Kauno” klubui ir yra paskolintas “Hearts”. Futbolininko sutartis su Kauno ekipa baigiasi gruodžio mėnesį ir jis galėtų pasirašyti kontraktą tiesiogiai su Škotijos klubu.

Šiuo metu M.Žaliūkas yra Lietuvoje, kur su šalies rinktine ruošiasi atrankos kovoms į Europos futbolo čempionatą. Gynėjas Kaune buvo susitikęs su “Hearts” valdančiu Vladimiru Romanovu aptarti naujo kontrakto sąlygų. Tačiau Škotijos spauda teigia, kad klubo vadovybė buvo šokiruota futbolininko reikalavimų. Kalbama, kad per metus M.Žaliūkas norėtų uždirbti apie 1 milijoną svarų sterlingų, o “Hearts” atstovai tokią sumą pavadino atitinkančia Anglijos “Premier” lygos žaidėjo statusą. Škotai mano, kad tokius reikalavimus lietuvis iškėlė tikėdamasis palikti komandą ir po rungtynių rinktinėje gali nebegrįžti į Edinburgą.

“Hearts” ekipoje M.Žaliūkas rungtyniauja nuo 2006 metų ir šiemet tapo net jos kapitonu. Tačiau klube jau svarstoma, kam gali atitekti iš gynėjo atimtas kapitono raištis. Spėjama, kad nesutikęs su “Hearts” vadovybės pasiūlytomis sąlygomis lietuvis gali būti priverstas treniruotis su ekipos dublerių sudėtimi. Taip jau buvo nutikę panašioje situacijoje atsidūrusiems Andy Websteriui bei Jose Goncalvesui.

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: Marius Žaliūkas

2010 Rgs 03 08:37

Grįš Žalias į Kauną.... ot bus džiaugsmo slasher'iui :D

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Spa 01 16:38

V.Romanovas „diskvalifikavo“ M.Žaliūką
2010 spalio 01 d., penktadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.254 ... liuka.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienio Škotijos lygos rungtynėms su Glazgo „Rangers“ ekipa, Edinburgo „Hearts“ komandos vyriausias treneris Jim Jefferies ir toliau ruošiasi be pagrindinio komandos gynybos ramsčio – lietuvio Mariaus Žaliūko. Ne, šias rungtynes lietuvis praleis ne dėl traumos. Jau išsigydęs traumą M.Žaliūkas žaidė komandos kontrolinėse rungtynėse su „St Johnstone“ futbolininkai. Nurodymus, neleisti futbolininkui rungtyniauti pirmojoje ekipoje, davė komandos savininkas Vladimiras Romanovas. Lietuvio, į pagrindinę ekipos sudėtį nurodyta netraukti tol, kol nebus pratęstas žaidėjo kontraktas. „Komandą rungtynėms rengiu tokią, kokia ji yra“ – per daug nesileisdamas į kalbas Škotijos spaudai teigė komandos treneris.

Lietuvos nacionalinės rinktinės gynėjas „Hearts“ ekipai yra išnuomotas iš Kauno FBK „Kaunas“ komandos, o pasak užsienio spaudos jo nuomos sutartis baigiasi jau gruodį. Su Lietuvos ekipa turimas žaidėjo kontraktas turėtų baigtis kitų metų pavasarį. M.Žaliūkas nesutinka su V.Romanovo siūlomomis sąlygomis, o pasak verslininko atstovų pats žaidėjas nori fantastiškų pinigų, kuriuos gauna Anglijos Premier lygoje rungtyniaujantys futbolininkai.

O kas sakė, kad M.Žaliūkas nėra Anglijos Premier lygos lygio žaidėjas? Praėjusią žiemą ir vasarą Anglijos klubai buvo atkreipę dėmesį į lietuvį, tačiau vesti derybas su V.Romanovu niekas net neketino, suprasdami, jog susitarti normaliomis sąlygomis bus neįmanoma. Škotijos spauda spėlioja, jog rugpjūčio mėnesio 21 dieną M.Žaliūko sužaistas Škotijos lygos susitikimas su „Hamilton“ futbolininkais gali būti jam paskutinis Edinburgo ekipoje, jei žaidėjo agentas ir klubo vadovai neras bendros kalbos.

Belieka tik spėlioti, kodėl verslininko valdomos žiniasklaidos priemonės žaidėjų ignoravimu kaltindamos Lietuvos futbolo federacijos vadovus ir trenerius, pamiršta savo savininko „nuopelnus“ stiprinant rinktinės gynybos liniją.

Šaltinis: Pagal užsienio spaudą

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Spa 16 21:21

“Hearts“ su M.Žaliūku įveikė A.Veličkos atstovaujamą „Aberdeen“
2010.10.16, 21:08
http://penalty.lt/hearts%E2%80%9C-su-m- ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį Škotijos aukščiausiojo futbolo diviziono rungtynėse žaidė du lietuviai. Edinburgo “Hearts” gretose vėl pasirodė Marius Žaliūkas. Lietuvis aikštėje praleido visas 90 minučių, o Edinburgo ekipa svečiuose 1:0 įveikė “Aberdeen”. Aikštės šeimininkų gretose nuo 57 minutės rungtyniavo Andrius Velička. “Hearts” priklausantis Arvydas Novikovas susitikimui nebuvo registruotas.

Edinburgo “Hibernian” žaidžiantis Valdas Trakys taip pat nebuvo registruotas mačui su “Kilmarnock”, o jo atstovaujama ekipa laimėjo 2:1.

Po aštuonių mačų “Hearts” surinko 11 taškų ir užima penktąją turnyro lentelės vietą. “Hibernian” futbolininkai kol kas aštunti, o “Aberdeen” – vienu laipteliu žemiau.
Edinburgo “Hibernian” – “Kilmarnock” 2:1 (2:1)
Įvarčiai: 0:1 – Davidas Silva (2’), 1:1 – Chrisas Hoggas (38’), 2:1 – Chrisas Hoggas (45’)

“Aberdeen” – Edinburgo “Hearts” 0:1 (0:0)
Įvartis: Kevinas Kyle’as (46’)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Spa 29 15:21

M.Žaliūkas lieka „Hearts“ klube
http://www.EuroFootball.lt" onclick="window.open(this.href);return false;
2010 spalio mėn. 29 d. 15:16
http://sportas.delfi.lt/abroad/mzaliuka ... d=38025397" onclick="window.open(this.href);return false;

Marius Žaliūkas sutiko pasirašyti naują sutartį su Škotijos pirmenybėse ketvirtąją vietą užimančiu Edinburgo "Hearts" futbolo klubu. Šiuo metu lietuvis yra formaliai pasiskolintas iš "Kauno" ekipos, o nuomos kontraktas baigs galioti gruodžio mėnesį. Tačiau pasiektas susitarimas dėl naujos sutarties, pagal kurią gynėjas taps pilnaverčiu Škotijos komandos nariu. Tai, kad liko išspręsti tik keletą detalių, patvirtino ir "Hearts" strategas Jimas Jefferiesas. 26 metų gynėjas Edinburgo klubui atstovauja nuo 2006-ų metų ir sužaidė 103 mačus bei pelnė 7 įvarčius.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Spa 31 17:34

„Hearts“ klubo vartininkas M.Kello: M.Žaliūkas yra tikras kapitonas
Futbolas.lt ir http://sportas.delfi.lt/abroad/hearts-k ... d=38073667" onclick="window.open(this.href);return false;
2010 spalio mėn. 31 d. 14:50

Edinburgo „Hearts“ klubo vartininkas Marianas Kello duodamas interviu Škotijos žiniasklaidai prisipažino, jog yra patenkintas savo vaidmeniu komandoje. Pasak 28-erių metų slovako, komandos treneriu tapus Jimui Jefferiesui, jis įgavo žymiai daugiau pasitikėjimo ir jaučiasi esąs tvirtas pagrindinės sudėties žaidėjas. „Atėjus šiam treneriui, atmosfera komandoje gerokai pagerėjo. Praėjusį sezoną sužaidžiau apie 15 rungtynių, tačiau jaučiau įtampą. Bet kuri klaida galėjo būti lemtinga ir būčiau ilgam atsisėdęs ant suolo ar apskritai pašalintas iš komandos. Dabar situacija yra gerokai pasikeitus“, - kalbėjo vartininkas.

Slovakas taip pat pabrėžė Mariaus Žaliūko svarbą komandai. Paskutinėmis žiniomis, Lietuvos rinktinės gynėjas galiausiai susitarė dėl sutarties pratęsimo ir liks „Hearts“ ekipoje. „Jis tikrai geras kapitonas. Marius – mūsų lyderis tiek aikštėje, tiek persirengimo kambaryje. Jei kuris nors žaidėjas turi problemų, jis be didesnių abejonių gali kreiptis į M. Žaliūką“, - komplimentų savo komandos draugui negailėjo M. Kello. „Sugrįžus jam mūsų gynyba akivaizdžiai pagerėjo. Per du susitikimus nepraleidome nei įvarčio. Akivaizdu, kad tai suteikia pasitikėjimo“, - džiaugėsi Edinburgo komandos vartininkas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Spa 31 17:47

Apmaudus "Hearts" pralaimėjimas namuose
http://www.futbolas.lt/naujiena/apmaudu ... as-namuose" onclick="window.open(this.href);return false;

Škotijos „Premier“ lygos pirmenybių 10-ojo turo susitikimas nesėkmingai susiklostė „lietuviškam“ Edinburgo „Hearts“ klubui. „Širdys“ savoje aikštėje 0:3 nusileido absoliučiam lygos autsaideriui „Kilmarnock“ ir nesugebėjo pasinaudoti galimybe pakilti į trečiąją poziciją. Po pergalės „Kilmarnock“ pakilo į devintąją vietą. Pirmą įvartį Edinburgo futbolininkai praleido prieš pat pertrauką, kai Frazeris Wrightas aplenkė Marių Žaliūką ir puikiu smūgiu galva pasiuntė kamuolį į Mariano Kello ginamus vartus. 80-ąją minutę Conoras Sammonas rezultatą padvigubino, o dar po dviejų minučių Aleksejus Eremenko tolimu smūgiu padėjo šiose rungtynėse tašką. „Hearts“ ekipoje visas 90 minučių žaidė ir kapitono raištį ryšėjo M.Žaliūkas, o Arvydas Novikovas nerungtyniavo.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Lap 07 23:31

Škotijos pirmenybėse „Hearts“ laimėjo klubų su lietuviais dvikovą
BNS ir http://sportas.delfi.lt/abroad/skotijos ... d=38302959" onclick="window.open(this.href);return false;
2010 lapkričio mėn. 7 d. 22:15

Penktąją pergalę Škotijos aukščiausiosios futbolo lygos vienuoliktojo turo rungtynėse iškovojo ir su 17 taškų į ketvirtą vietą pakilo du lietuvius savo gretose turintis Edinburgo "Hearts" klubas, sekmadienį svečiuose 2:0 (1:0) nugalėjęs vienuoliktojoje pozicijoje esančią Valdo Trakio Edinburgo "Hibernian" (8 tšk.) vienuolikę. Marius Žaliūkas nugalėtojų gretose žaidė visą susitikimą, o Arvydas Novikovas nebuvo registruotas rungtynėms. Valdas Trakys šeimininkų gretose rungtyniavo po pertraukos, pakeitęs Johną Rankiną. Po įvartį nugalėtojams pelnė Davidas Templetonas (19 min.) ir Stephenas Elliottas (67 min.). Beje, "Hibernian" ekipa rungtynes baigė be pašalinto iš aikštės Dereko Riordano (88 min.).

Dvylikos komandų turnyre pirmauja čempiono titulą ginantis Glazgo "Rangers" (31 tšk.) klubas, lenkiantis Glazgo "Celtic" (30 tšk.) ir "Motherwell" (19 tšk.) futbolininkus. Andriaus Veličkos "Aberdeen" (10 taškų) vienuolikė - devinta.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Lap 11 00:58

„Hearts“ savo aikštėje įveikė „Celtic“ futbolininkus
2010 lapkričio 11 d., ketvirtadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.256 ... inkus.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečiadienį Škotijos Premier futbolo lygoje buvo žaidžiami dvyliktojo turo susitikimai. Netikėtą pergalę savo aikštėje iškovojo Edinburgo „Hearts“ futbolininkai, 2:0 (1:0) įveikę Glazgo „Celtic“ ekipą. Tai buvo šeštoji „Hearts“ ekipos pergalė čempionate ir antroji iš eilės. Aikštės šeimininkai 27 rungtynių minutę išsiveržė į priekį po Ian Black smūgio, o pergalę 58 susitikimo minutę įtvirtino David Templeton. „Hearts“ gretose visą mačą rungtyniavo gynėjas iš Lietuvos Marius Žaliūkas, o Arvydas Novikovas susitikimui registruotas nebuvo. 20 taškų savo sąskaitoje turintys „Hearts“ futbolininkai turnyrinėje lentelėje yra ketvirti.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Lap 12 10:27

M.Žaliūkas lieka „Hearts“ klube iki 2013 m.
http://www.EuroFootball.lt" onclick="window.open(this.href);return false; ir http://sportas.delfi.lt/abroad/mzaliuka ... d=38482913" onclick="window.open(this.href);return false;
2010 lapkričio mėn. 12 d. 10:24

Gynėjas Marius Žaliūkas pasirašė naują sutartį su Edinburgo "Hearts" klubu ir atstovaus jam iki 2013 metų vasaros. Lietuvos rinktinės narys pastaruosius ketverius metus formaliai priklausė "FBK Kaunui" ir Škotijos komandai buvo tik paskolintas. Dabartinis futbolininko kontraktas turėjo baigti galioti šių metų gruodį. Derybos dėl sutarties pratęsimo kurį laiką strigo, todėl M. Žaliūkas buvo pašalintas iš pagrindinės komandos, tačiau prieš keletą savaičių į ją grįžo. Šiuo metu lietuvis yra ekipos kapitonas.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Marius Žaliūkas

2010 Lap 13 05:37

Netalentingas Marius, niekaip negali aukščiau prasimušti....

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Marius Žaliūkas

2010 Gru 19 11:14

„Hearts“ su „Inverness CT“ pasidalino po tašką
http://www.football-news.lt" onclick="window.open(this.href);return false; ir http://sportas.delfi.lt/abroad/hearts-s ... d=39872915" onclick="window.open(this.href);return false;
2010 gruodžio mėn. 19 d. 09:40

Edinburgo „Hearts“ namuose susitiko su ketvirtoje vietoje esančia „Inverness CT“ ekipa. Po atkaklių rungtynių abi ekipos pasidalino po tašką. Lietuvis M. Žaliukas rungtyniavo visą susitikimą, o A. Novikovas buvo registruotas rungtynėms, bet aikštelėje nepasirodė.
„Heart of Midlothian“ 1 – 1 „Inverness CT“
17‘ [0 – 1] G. Munro
24‘ [1 – 1] K. Kyle (realizavo 11 m. baudinį)
M. Žaliūkas („Hearts“) rungtyniavo visą susitikimą
A. Novikovas („Hearts“) buvo registruotas rungtynėms, bet aikštėje nepasirodė

Grįžti į