Markus Palionis

Moderatorius: Respublik

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Markus Palionis

2010 Rgs 18 16:45

2021/2022 Jahn Regensburg (Vokietija) Bundesliga 2 - treneris
2020/2021 Jahn Regensburg (Vokietija) Bundesliga 2 - 6 rungtynės (16min);
2019/2020 Jahn Regensburg (Vokietija) Bundesliga 2 - 2 rungtynės (22 minutės);
2018/2019 Jahn Regensburg (Vokietija) Bundesliga 2 - 5 rungtynės (2 startinėje sudėtyje), 1 raudona kortelė;
2017/2018 Jahn Regensburg (Vokietija) Bundesliga 2 - 8 rungtynės (1 startinėje sudėtyje);
2016/2017 Jahn Regensburg (Vokietija) Liga3 - 9 rungtynės
2015/2016 Jahn Regensburg (Vokietija) Regionalliga - 33 rungtynės, 1 raundona kortelė;
2014/2015 Jahn Regensburg (Vokietija) Liga3 - 22 rungtynės;
2013/2014 Traumuotas
2012/2013 Paderborn (Vokietija) Bundesliga 2 - 5 rungtynės;
2011/2012 Paderborn (Vokietija) Bundesliga 2 - 13 rungtynių;
2010/2011 Paderborn (Vokietija) Bundesliga 2 - 22 rungtynės, 2 raudonos kortelės;
2009/2010 Dynamo Dresden (Vokietija) Liga3 - 28 rungtynės;
2008/2009 Dynamo Dresden (Vokietija) Liga3 - 29 rungtynės;
2007/2008 Wacker Burghausen
2006/2007 Wacker Burghausen

Markus Palionis
1987 05 12
Gynėjas



___________________________________________________________________

Antrojoje Vokietijos lygoje lietuvio ekipos nesėkmė
2010 rugsėjo 18 d., šeštadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.253 ... sekme.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečią nesėkmę, ketvirtojo Vokietijos antrosios Bundesligos turo rungtynėse, patyrė „Padeborn“ futbolininkai, išvykoje 2:1 (1:1) nusileidę „Karlsruher SC“ ekipai. Jau 28 rungtynių minutę nesėkmingai sužaidus „Padeborn“ ekipos gynėjui Daniel Bruckner aikštės šeimininkai išsiveržė į priekį. Svečiams rezultatą pavyko išlyginti gana greitai, kuomet 37 minutę tiksliai smūgiavo Edmond Kapllani. Nesėkmė „Padeborn“ ekipą ištiko paskutinę mačo minutę, kuomet prasižengus baudos aikštelėje buvo paskirtas vienuolikos metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo Alexander Iashvili. „Padeborn“ ekipoje rungtyniaujantis lietuvis Markus Palionis aikštėje pasirodė tik 85 minutę, pakeisdamas vienintelio įvarčio autorių. Nesėkmė, „Padeborn“ ekipą turnyrinėje lentelėje nurideno į vienuoliktą poziciją.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Markus Palionis

2010 Rgs 22 09:44

M.Palionio ekipos lygiosios antrojoje Vokietijos Bundesliga
2010 rugsėjo 22 d., trečiadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.253 ... sliga.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį, antrojoje Vokietijos Bundesliga buvo sužaisti keturi penktojo turo susitikimai. Dar vieną tašką į savo sąskaitą įsirašė „Padeborn“ ekipa, kuriai atstovauja lietuvis Markus Palionis. „Padeborn“ savo aikštėje be įvarčių, 0:0 baigė susitikimą su „Rot – Weiss Oberhausen“ ekipa. „Padeborn“ susitikimą baigė ne tik be įvarčių, bet ir be dviejų futbolininkų. 59 susitikimo minutę iš aikštės už grubią pražangą buvo pašalintas Soren Brandy, kuris aikštėje pasirodęs buvo vos prieš penkias minutes, o 67 minutę už antrą įspėjimą privertas palikti aikštę buvo ir legionierius iš Kongo Rolf Guie-Mien. Lietuvis aikštėje pasirodė tik paskutinę rungtynių minutę. Iškovojusi tašką „Padeborn“ komanda turnyrinėje lentelėje vis dėlto smuktelėjo pozicija žemyn, į dvyliktąją.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Markus Palionis

2010 Rgs 25 14:02

Antrojoje Bundesliga M.Palionio klubo nesėkmė
2010 rugsėjo 25 d., šeštadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.253 ... sekme.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vokietijos futbolo antrosios Bundesliga šeštajame ture, penktadienį dar vieną nesėkmę patyrė Markus Palionio atstovaujamas „Padeborn“ klubas. „Padeborn“ išvykoje 2:0 (0:0) turėjo pripažinti Acheno „Alemannia“ ekipos pranašumą. Abu įvarčius nugalėtojai pelnė antrajame rungtynių kėlinyje, kuomet pasižymėjo 75 ir 78 minutėmis. M.Palionis aikštėje pasirodė po keitimo, 83 minutę ir žaidė iki susitikimo pabaigos. Po šios nesėkmės „Padeborn“ ekipa turnyrinėje lentelėje nukrito į keturioliktą poziciją.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Markus Palionis

2010 Rgs 29 22:23

Panevėžietis M.Palionis mažais žingsneliais futbolo elito link juda Vokietijoje
Linas Jocius
2010-09-29 21:38
http://www.lrytas.lt/-12857855061284310 ... mpaign=rss" onclick="window.open(this.href);return false;
Specialiai lrytas.lt, Achenas

„Sveikas, Markusai!“ – sušunku iš žurnalistams skirtos darbo vietos futbolininkui po rungtynių einant į persirengimo rūbinę. Kiek nustebęs su manimi pasisveikina, o aš prisistatau. Su futbolininku tarėmės susitikti Paderborne kitos dienos popietę, tad tai, kad atvykau į Acheną stebėti rungtynių, jam yra netikėta staigmena. Persimetame keliais sakiniais ir atsisveikiname iki rytojaus.

Taip po Vokietijos II bundeslygos varžybų tarp Acheno „Alemannia Achen“ ir „SC Paderborn 07“ susitikau su vieninteliu lietuviu – Markusu Palioniu, žaidžiančiu antrojoje pagal pajėgumą šalies lygoje.

Iš nedidelio miestelio vaikų futbolo mokyklos – tiesiai į Miuncheno „Bayern“ treniruočių bazę ir vaikų futbolo komandą, vėliau – ir žaidimas garsiausio Vokietijos klubo jaunių ekipoje. Rodės, netrukus vaikino laukia solidūs kontraktai ir aukščiausio lygio kovos. Nors pereiti į suaugusių profesionalų gretas futbolo šalyje nebuvo taip paprasta, panašu, kad lietuvis atkakliai ir mažais žingsneliais juda savo svajonių link.

Kitą dieną futbolininkas pasitinka mane, atvykusį iš Acheno, traukinių stotyje. Susitikus iškart paaiškina, kodėl jo vardas vokiškas, nors pavardė lietuviška. Iš tiesų Lietuvoje jį visi draugai, pažįstami vadina tik Mindaugu.

Į Vokietiją iš Panevėžio jis su visa šeima atvyko būdamas aštuonerių metų, ir tėvai, nenorėdami, kad mokykloje kiltų kokių nors problemų ir nesusipratimų, nusprendė vaiko vardą pakeisti į vokišką. Mama turėjo vokiškų šaknų, tad nebuvo sunkumų išvykti į šią šalį ir pradėti naują gyvenimą.

Keliaujame iki kavinės, kurioje mūsų laukia futbolininko žmona Erika su sūnumi. Pradedame pokalbį. Apie futbolininko karjeros vingius, gyvenimą Paderborne, naująją komandą ir Lietuvą.

Iš provincijos į Miuncheno „Bayern“

Sportuoti Markusas pradėjo mažos gyvenvietės SG „Schönau“ klubo futbolo mokykloje. Po metų persikėlė į Freilasingo miestelį, šalia Vokietijos ir Austrijos pasienio. Ten treniravosi trejus metus. Nors futbolo mokykloje jo amžiaus vaikų buvo kelios dešimtys, Markusas sugebėjo iš jų išsiskirti ir varžybose trenerių žvilgsniai krypdavo būtent į gerą lietuvio žaidimą.

Į vieną salės futbolo turnyrą žiemą buvo atvykę Miuncheno „Bayern“ skautai, kurie ir atkreipė dėmesį į penkiolikmetį Markusą. Netrukus šis buvo pakviestas į garsiausio Vokietijos futbolo klubo peržiūrą. Joje M.Palionis taip pat gerai pasirodė ir nuo penkiolikos metų pradėjo treniruotis Miunchene. Čia tobulėjo iki pilnametystės.

Pirmus dvejus metus vaikinas treniruotis traukiniu važinėjo į Miuncheną. Futbolininkas prisipažįsta, kad beveik kasdien pusantro šimto kilometrų keliauti iš Freilasingo į Miuncheną ir grįžti atgal po treniruočių buvo nelengva. Ir taip – dvejus metus. Bet dėl savo svajonės, dėl galimybės treniruotis viename geriausių Europoje klubų negailėjo nei laiko, nei jėgų.
Nuo septyniolikos metų M.Palionis gyveno Bavarijos sostinėje, šalia treniruočių bazės. Tačiau tretieji metai „Bayern“ klube nebuvo tokie sėkmingi, jaunių varžybose treneris retai suteikdavo progų žaisti, tad netrukus Markusas persikėlė į antros pagal pajėgumą bundeslygos ekipą „Wacker Burghausen“. Ten iš pradžių atstovavo dublerių ekipai, o po trijų mėnesių treniravosi su pagrindine ekipa ir netrukus įsitvirtino pagrindinėje sudėtyje.

M.Palionis apgailestauja, kad po sezono komanda iškrito į žemesnę lygą. Šioje ekipoje lietuviui išties sekėsi – buvo vienas pagrindinių žaidėjų, treneris pasitikėjo jaunuoju devyniolikmečiu futbolininku.

Aistruolių „linkėjimai“ – 11 duobių ir kryžiai

Po dar vieno sezono „Wacker Burghausen“ klube lietuvis pasirašė kontraktą su Drezdeno „Dinamo“. Šis klubas taip pat žaidė trečioje pagal pajėgumą lygoje.

Drezdeno „Dinamo“ garsėja didžiuliu aistringai komandą palaikančių gerbėjų būriu. Visai nesenai rekonstruotas komandos stadionas, kuriame dabar telpa 30 tūkst. žiūrovų. Praėjusio sezono paskutinio turo rungtynėse, kuriose paskutinį kartą šiai ekipai atstovavo ir lietuvis, susirinko 29 tūkst. sirgalių.

Pasak M.Palionio, „Dinamo“ aistruoliai gyvena šlovinga klubo praeitimi, kai jų komanda buvusioje Vokietijos Demokratinėje Respublikoje nuolat būdavo tarp stipriausiųjų, dažnai sirgalius lepindavo pergalėmis ir naujais titulais. Taigi dabar sunku susitaikyti, kad jų klubas rungtyniauja tik trečioje lygoje.

Sirgaliai Drezdene labai emocingi. Komandai rungtyniaujant pergalingai, žaidėjus gali dievinti ir kone ant rankų nešioti, tačiau pralaimėjus, gerbėjai gali negailestingai nušvilpti.

M.Palionis dabar su šypsena prisimena vieną nuotykį, kai sirgaliai išreiškė savo nepasitenkinimą dėl prasto komandos žaidimo. „Dinamo“ namų stadione „SC Paderborn 07“ ekipai pralaimėjus 0:3, kitą dieną žaidėjai, ryte atėję į treniruočių aikštę, išvydo vejoje iškastas 11 duobių su kryžiais. Iškasta būtent tokia tvarka, kokia žaidėjai rungtyniavo varžybose.

Futbolininkas su nostalgija prisimena Drezdene praleistą laiką. Klube jis turėjo puikių draugų, o ir miestas kur kas didesnis bei gyvesnis nei Paderbornas, kur gyvena dabar.

II bundeslyga – galimybė prasibrauti į futbolo elitą

„SC Paderborn 07“ atstovai lietuvį pastebėjo baigiantis pavasariui. Po kelių pokalbių su treneriu netrukus lietuvis raitė parašą dviejų metų trukmės kontrakto sutartyje. Tačiau kontraktas nutrūktų, jei klubas nukristų į žemesnę lygą. Ši sąlyga į sutartį įtraukta žaidėjo iniciatyva.

Markusas norėjo žaisti vilkėdamas 6-tuoju numeriu pažymėtais marškinėliais, tačiau šis jau buvo užimtas ir dėlto teko rinktis kitą. Lietuvis pasirinko 23-iąjį numerį, nes tiki, kad šis skaičius sportininkus lydi sėkmę.

Sulaukęs pasiūlymo iš „SC Paderborn 07“, II bundeslygos ekipos, Markusas labai apsidžiaugė. Pasak jo, žaidžiant trečiojoje lygoje nėra taip lengva išsiskirti ir pranokti konkurentus, kad į tave atkreiptų dėmesį geresni klubai. Panašaus lygio žaidėjų yra daug, tad konkurencija nemaža.

Nors pirmas oficialias sezono rungtynes taurės turnyre prieš FSV „Frankfurt“ M.Palionis pradėjo startinėje sudėtyje, vėliau treneris žaidėjui skirdavo labai mažai progų pasireikšti aikštėje. Paskutines ketverias varžybas žaidėjas į aikštę išbėgdavo pačioje rungtynių pabaigoje likus žaisti kelias minutes.

Futbolininkas žaidžia vidurio saugų grandyje. Pasak jo, jis geriausiai jaučiasi būtent šioje pozicijoje – nori kurti žaidimą, progas įvarčiams pasiekti, o ne griauti varžovų atakas.

Pagrindinis jo konkurentas – senbuvis komandos kapitonas Markusas Krösche, ekipoje rungtyniaujantis nuo 2001 metų. Šis žaidėjas yra autoritetas ir tikras klubo lyderis, tačiau lietuvis nebijo konkurencijos ir tiki savo galimybėmis.

Nesėkmės paskutinėmis minutėmis

Šis sezonas „SC Paderborn 07“ nusimato labai nelengvas. Lietuvis tikisi, kad jo ekipa kops iš dugno į turnyrinės lentelės viršų, o jis pats turės pakankamai galimybių ir žaidimo laiko II bundeslygos rungtynėse.

Kol kas, po šešerių rungtynių, „SC Paderborn 07“ sąskaitoje – vos keturi taškai ir penkiolikta vieta turnyrinėje lentelėje. Žaidžiant pirmas čempionato rungtynes prieš „FC Erzgebirge Aue“ ekipa įvartį praleido paskutinę rungtynių minutę ir pralaimėjo minimaliu rezultatu. Rezultatu 0:1 ekipa, įvartį praleidusi 81 minutę, nusileido ir „FC Augsburg“ komandai.

Fatališka nesėkmė lydėjo ir Karlsrūhėje – esant lygiam rezultatui 89 minutę buvo skirtas abejotinas vienuolikos metrų baudinys į „SC Paderborn 07“ vartus. Sėkmingai realizavusi baudinį, šeimininkų komanda dramatiškai išplėšė pergalę. Tokios nesėkmės stipriai išmuša iš pusiausvyros, ir vėl atgauti pasitikėjimą nelengva.

„Nėra paprasta atsakyti, kur slypi nesėkmių priežastys. Po praėjusio sezono ekipoje pasikeitė tik du žaidėjai. Gal tai ekipos, kuri aukštesnėje lygoje žaidžia antrą sezoną, sindromas“, – svarsto M.Palionis. Pasak jo, pakilus į aukštesnę lygą, pirmąjį sezoną yra daug lengviau nustebinti ir nubausti priešininkus, nes pastarieji neįvertina komandos naujokės.

Antrąjį sezoną klubas jau pažįstamas, varžovai nujaučia galimybes, tad savo vertę reikia įrodyti sunkioje kovoje. „Bus labai nelengva, bet šioje lygoje turėtume išsilaikyti“, – savo komanda tiki lietuvis.

Prieš sezoną komanda išsikėlė tikslą būti tarp 9 stipriausių ekipų. Minimalus uždavinys – bent jau neiškristi į žemesnę lygą. Praėjusį sezoną klubas, pakilęs iš trečiosios į antrąją lygą, buvo tikra staigmena, stebino pergalingu žaidimu ir liko aukštoje penktojoje vietoje. Tai geriausias pasiekimas komandos istorijoje.

Pasak Markuso, II bundeslyga nuo trečiosios skiriasi žaidimo intensyvumu, didesniais greičiais, žaidėjai techniškesni ir stipresni individualiai. O ir futbolininkų atlygis gerokai skiriasi. Klubų galimybės kur kas didesnės, jų biudžetai siekia dešimtis milijonų eurų.

M.Palionis džiaugiasi atsidūręs aukštesnio lygio komandoje bei viliasi laikui bėgant patekti ir į aukščiausios bundeslygos klubą. Jo svajonė – ekipa, kurioje jau treniravosi ir žaidė jaunimo komandose, – Miuncheno „Bayern“.

Lietuvis taip pat jaučia simpatiją buvusiam Valdo Ivanausko klubui „Hamburger SV“. Pasak futbolininko, ir šis miestas nuostabus, ir klubas turi gražių tradicijų bei įdomią, turtingą istoriją. Beje, šioje ekipoje žaidžia futbolininkas, kuris jam yra pavyzdys ir autoritetas aikštėje – Ze Roberto.

Laukia savo galimybės rinktinėje

Viena didžiausių futbolininko svajonių – atstovauti Lietuvai reprezentacinėje šalies vienuolikėje. Nuo 17 metų M.Palionis žaidė įvairaus amžiaus nacionalinėse jaunimo rinktinėse. Pasak jo, už visus skrydžius į Lietuvą ir atgal susimokėdavo jis pats, futbolo federacija nepadengdavo jo kelionės išlaidų. Šiais metais jis buvo kviestas į Baltijos šalių turnyrą, tačiau treneris R.Žutautas nesuteikė progos jam pasireikšti.

Lietuvis prisipažino, kad jaučia šiokį tokį neįvertinimą. Žaidėjui buvo apmaudu per Baltijos šalių futbolo turnyrą sėdėti tribūnoje ir kaip žiūrovui stebėti Lietuvos vienuolikės kovas.

Futbolininkas gerai sutaria su Dominyku Galkevičiumi iš Panevėžio „Ekrano“ ir Ryčiu Leliūga, rungtyniaujančiu Danijoje „HB Koge“, taip pat dažnai bendrauja su neseniai į Kazanės „Rubin“ perėjusiu vartininku Giedriumi Arlauskiu. Jie kartu prieš keletą metų atstovavo Lietuvos U-21 jaunimo rinktinei. Gerus santykius palaiko ir su buvusiu U-21 treneriu Igoriu Pankratjevu.

Ateityje – planai grįžti į Lietuvą

Nors Vokietijoje M.Palionis gyvena jau 15 metų, tačiau Lietuva be galo traukia ir visada nori į ją grįžti. Futbolininkas tvirtina, kad baigęs karjerą planuoja gyventi Lietuvoje. Tėvynei jaučia didelius sentimentus, atmintyje likę gražūs ir malonūs prisiminimai.

Jis puikiai pamena kelerius vaikystės metus, praleistus Panevėžyje. Prisiminimuose įstrigo vakarai, praleisti daugiaaukščių namų kiemuose. Juose susirinkdavo kelios dešimtys vaikų, kartu žaisdavo, išdykaudavo iki išnaktų. Būtent tokios vaikystės, vaikiškų šėlionių ir smagių draugų Vokietijoje pirmiausia lietuvis ir pasigedo.

Kartais Markusas peržvelgia šalies futbolo naujienas, domisi klubinių komandų gyvenimu. Tačiau tėvynėje dabar rungtyniauti nenorėtų, nebent savo karjeros saulėlydyje sutiktų atstovauti kokiam nors Lietuvos klubui.

Dabar M.Palionio Lietuvos futbolo klubai netraukia, nes juose trūksta tvarkos, nesiskaitoma su žaidėjais, nestabiliai mokamos algos, nėra disciplinos, komandų vadovai savivaliauja. Tokios tamsios klubinio futbolo detalės Markusą pasiekia Vokietijoje iš draugų, rungtyniaujančių Lietuvoje.

Šeima – didžiausia atrama Vokietijoje

Paderborne Markusas gyvena erdviame bute kartu su žmona Erika ir prieš penkis mėnesius gimusiu sūnumi. Ji, kaip ir Mindaugas, panevėžietė, baigė „Žemynos“ vidurinę mokyklą bei studijavo Panevėžio kolegijoje. Mindaugas su būsima žmona susipažino per atostogas.

Markuso tėvai puikiai sutarė su Erikos tėvais, dažnai vieni pas kitus svečiuodavosi ir su savo žmona pažįstami buvo jau aštunti metai. Tarp jaunuolių netrukus užsimezgė draugystė. Nepaisant atstumo ir ilgų nesimatymų, ji nenutrūko.

Po studijų mergina iškart atvyko pas savo mylimąjį. Ji Vokietijoje jau ketvirti metai ir šiuo metu su vyru džiaugiasi sparčiai augančiu penkių mėnesių sūnumi. Be to, yra didžiausia Markuso sirgalė, stengiasi jį palaikyti namie nelengvomis akimirkomis, o neretai jo varžybas stebi stadione.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Markus Palionis

2010 Spa 02 12:36

Antrojoje Bundesliga antroji lietuvio klubo pergalė
2010 spalio 02 d., šeštadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.254 ... rgale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Antrą pergalę antrosios Vokietijos Bundesliga septintajame ture iškovojo lietuvio Markuso Palionio atstovaujamas „Padeborn“ klubas. „Padeborn“ savo aikštėje 3:1 (1:0) įveikė Bylefeldo „Arminia“ futbolininkus. Lietuvis vėl pasirodė tik susitikimo pabaigoje, kuomet 89 minutę pakeitė Jens Wemmer. Po šios pergalės „Padeborn“ turnyrinėje lentelėje pakilo į keturioliktą poziciją.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Markus Palionis

2010 Spa 25 17:53

Trečioji M.Palionio ekipos pergalė antrojoje Vokietijos Bundesliga
2010 spalio 25 d., pirmadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.255 ... sliga.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trečią pergalę, devintajame Vokietijos antrosios Bundesliga ture, iškovojo Markus Palionio atstovaujama „Padeborn“ ekipa. „Padeborn“ užtikrintai savo aikštėje 3:0 (0:0) įveikė Diuseldorfo „Fortuna“ futbolininkus. Visus tris įvarčius aikštės šeimininkai pelnė antrajame rungtynių kėlinyje. 56 susitikimo minutę „Padeborn“ į priekį išvedė Florian Mohr. Taškai rungtynėse buvo sudėlioti iki mačo pabaigos likus kiek mažiau nei dešimčiai minučių. 81 minutę Edmond Kapllani pelnė antrą įvartį, o vos po minutės trečią įmušė Jens Wemmer. Lietuvis šiame susitikime ir vėl pasirodė tik po keitimo. Trečiojo įvarčio autorių M.Palionis aikštėje pakeitė tik 88 rungtynių minutę. Iškovoję pergalę „Padeborn“ futbolininkai turnyrinėje lentelėje pakilo į dvyliktą poziciją, aštuoniolikos komandų turnyre.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Markus Palionis

2010 Gru 04 22:19

Antrojoje Vokietijos Bundeslygoje M.Palionio ekipos taškas
2010 gruodžio 04 d., šeštadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.257 ... askas.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktadienį, antrojoje Vokietijos Bundeslygoje buvo sužaisti pirmieji penkioliktojo turo susitikimai. Tašką išvykoje iškovojo „Padeborn“ ekipa, kuriai atstovauja ir lietuvis Markus Palionis. „Padebron“ 2:2 (0:0) baigė susitikimą su „Osnabruck“ futbolininkais. Susitikimo metu aikštės šeimininkai du kartus pirmavo, tačiau „Padeborn“ ekipai rezultatą pavykdavo išlyginti. Šias rungtynes lietuvis privalėjo praleisti, kadangi praeito turo rungtynėse, pirmojo kėlinio pabaigoje, buvo išvarytas iš aikštės. „Padeborn“ turnyrinėje lentelėje pakilo į vienuoliktą poziciją.

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: Markus Palionis

2011 Vas 07 16:55

http://www.scpaderborn07.de/?home" onclick="window.open(this.href);return false;

2. Bundeslygos 21o turo rungtynėse SC Paderborn 07 namie įveikė SC Karlsruje vienuolikę. Nugalėtojų gretose ir vėl visą mačą užtikrintai žaidė Mindaugas (Markus) Palionis. Mano subjektyvia nuomone antra Vokietijos lyga pakankamas rodiklis bent jau Lietuvos B rinktinei.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Markus Palionis

2011 Vas 07 19:00

mano nuomone ir kuklys su 5 vieta alygoje yra geresne opcija i B rinktine nei bangos zaidejai, bet esme tokia kad i B rinktine renkani tie zaidejai kurie losia lietuvoje

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Markus Palionis

2011 Vas 08 08:56

http://www.scpaderborn07.de/?home

2. Bundeslygos 21o turo rungtynėse SC Paderborn 07 namie įveikė SC Karlsruje vienuolikę. Nugalėtojų gretose ir vėl visą mačą užtikrintai žaidė Mindaugas (Markus) Palionis. Mano subjektyvia nuomone antra Vokietijos lyga pakankamas rodiklis bent jau Lietuvos B rinktinei.
manau, net nenorima del tokio mini pasispardymo is uzsienio zaideju kviest...

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: Markus Palionis

2012 Geg 15 17:05

paliono klubas uzeme 5 vieta pasibaigusiame cempionate ir vienu tasku atsiliko nuo 3 vietos, kuri butu suteikusi teise kovoti playofose del patekimo i bundeslyga.
Palionis sulose 13 rungtyniu, 9 pradejo startineje sudetyje.

man idomu kvies ji i nacionaline rinktine

modo
Pranešimai: 41
Užsiregistravo: 2013 Bal 16 12:56
Palaikoma komanda: FK Kruoja

Markus Palionis

2013 Bal 20 14:25

Siuo metu nuo pat rungtyniu pradziu zaidzia isvykoje su Kaizerslauternu.

http://88.80.5.80/w00t/20130419/vv51714 ... 64474.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://en.wikipedia.org/wiki/Markus_Palionis" onclick="window.open(this.href);return false;

modo
Pranešimai: 41
Užsiregistravo: 2013 Bal 16 12:56
Palaikoma komanda: FK Kruoja

Re: Markus Palionis

2013 Bal 20 14:37

http://futbolo.tv/lietuvos-futbolas/201 ... -stadionus" onclick="window.open(this.href);return false;

The Miz

Re: Markus Palionis

2013 Bal 20 15:07

Mindaugas "Markus" Palionis.... netikras vokietis. :lol:

modo
Pranešimai: 41
Užsiregistravo: 2013 Bal 16 12:56
Palaikoma komanda: FK Kruoja

Re: Markus Palionis

2013 Bal 20 16:25

Visai neblogai atrode siandien,kazkodel vengras Laslo dejuoja,kad nera centro gyneju pas mus :roll: :idea:

Grįžti į