šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: Įvairios bazės

2014 Sau 23 17:39

Ale vat Utena ir Telšiai (kai nustos vogti) turės du galingiausius stadionus :)
Kada nustos? be šansų.. :mrgreen: Bet įdomiai kartais gaunasi: yra stadionai Druskininkuose, Utenoje, Telšiuose, o futbolo tarsi ir nėra...
Vien stadiono juk neužtenka.. :roll:
Tai aš irgi sakau - reikia visur dar ir po maniežą :)

...

Re: Įvairios bazės

2014 Sau 23 17:59

Tai aš irgi sakau - reikia visur dar ir po maniežą :)
daugpilyje tai prie stadiono, dar po keturias dibtinės dangos aikštes pasatyta.. įsivaizduoju LT kiekviename užkampyje pastatytą stadioną, po 4 DDA ir po futbolo maniežą „Sparnuoto parko“ tematika.. bus gražu... :mrgreen:
Tik kas ten žais futbolą? :roll:

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: Įvairios bazės

2014 Sau 23 18:09

Tai aš irgi sakau - reikia visur dar ir po maniežą :)
daugpilyje tai prie stadiono, dar po keturias dibtinės dangos aikštes pasatyta.. įsivaizduoju LT kiekviename užkampyje pastatytą stadioną, po 4 DDA ir po futbolo maniežą „Sparnuoto parko“ tematika.. bus gražu... :mrgreen:
Tik kas ten žais futbolą? :roll:
Tai dar yra mugės, parodos - čia maniežams. Cirkas, koncertai, šunų-kačių parodos, automobilių lenktynės ir kitoks gėris - stadionams :)

...

Re: Įvairios bazės

2014 Sau 23 18:13

Tai dar yra mugės, parodos - čia maniežams. Cirkas, koncertai, šunų-kačių parodos, automobilių lenktynės ir kitoks gėris - stadionams :)
NAKTINIŲ PERSONŲ show pamiršai. Krepšinio arenose nuolat būna dar ir baletas ant ledo... O futbolo manieže kažin įmanoma tai padaryti? Kažkaip lieva pieva gaunasi.. prisiminus daržines MARIJAMPOLĖJE ar SPORTIMĄ... :roll:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: Įvairios bazės

2020 Lie 06 20:49

Alytaus miesto planuose – dengtas maniežas
2020 liepos 3 d.
https://alytausgidas.lt/naujiena/30885- ... s-maniezas

„Jeigu šiandien neįmušite pendelio, turėsite statyti pripučiamą maniežą“, – taip po savivaldybėje vykusio susitikimo su Alytaus miesto savivaldybės meru Nerijumi Cesiuliu juokavo šiandien Dzūkijos sostinėje viešėjęs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius. Juokas juokais, tačiau Alytus turi ambicingų planų, susijusių su futbolo infrastruktūros plėtra – Dzūkijos sostinėje planuojama statyti dengtą futbolo maniežą.

„Žiemos metu sportininkai jau netelpa sporto salėse, juk Alytuje yra ne tik futbolas, bet ir rankinis, krepšinis ir kitos sporto šakos. Tad tikimės, kad ateityje mes turėsime dengtą futbolo maniežą“, – Alytaus apskrities futbolo federacijos stadione vykusiame susitikime su Lietuvos ir Alytaus apskrities futbolo federacijų prezidentais ir žiniasklaidos atstovais sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.

Kad Alytui reikia tokio maniežo, pripažino ir Lietuvos futbolo federacijos prezidentas T. Danilevičius, o kad planai greičiau taptų realybe, futbolo federacija pažadėjo padovanoti šiam maniežui skirtą dangą.

Pasak Alytaus miesto savivaldybės mero N. Cesiulio, rugpjūčio mėnesį vyksiančiame tarybos posėdyje bus svarstomas tokio maniežo statybos vietos klausimas. Susitikimo metu aptartos trys galimos šio maniežo statyboms tinkamos vietos, tačiau jų Alytaus miesto savivaldybės meras N. Cesiulis kol kas nenorėjo atskleisti. Anot miesto vadovo, svarstant galimų vietų klausimą, buvo atsižvelgiama į tai, kad į jas būtų patogus privažiavimas, kad vieta būtų kuo arčiau vaikų, kad pro jas važinėtų viešasis transportas.

„Futbolo federacija mums pažadėjo skirti dangą, tad mums liktų jį uždengti. Maniežas būtų pakankamai didelis. Juo būtų galima naudotis visą sezoną. Jo sienos būtų transformuojamos, tad vasaros metu jis galėtų tapti visiškai atvira erdve, o žiemą – uždara“, – dengto futbolo maniežo idėją pristatė Alytaus miesto savivaldybės meras N. Cesiulis. Anot miesto vadovo, įrengus dengtą futbolo maniežą, būtų atlaisvintos sporto salės, tad jose galėtų treniruotis kitų sporto šakų sportininkai.

Dalį lėšų šio maniežo statyboms skirtų savivaldybė, kitą dalį – Lietuvos futbolo federacija, o trečiąją dalį - partneriai, kurių būtų ieškoma.

Prie futbolo infrastruktūros plėtros, Alytaus futbolo federacijos prezidento Gedimino Daukšio teigimu, daug prisideda jo vadovaujama federacija. To pavyzdys, anot jo – Alytaus apskrities futbolo federacijos stadionas. „Prieš trejus metus šiame stadione dar augo krūmai ir čia nieko nebuvo, o šiandien viskas sutvarkyta – čia žaidžia vaikai, paklota puiki danga, įrengtos persirengimui skirtos patalpos“, – pasikeitimais stadione džiaugiasi K. Daukšys.

Alytaus apskrities futbolo federacijos prezidentas vylėsi, kad greitu metu įgyvendinti pavyks ir dar vieną – Alytaus futbolo maniežo – idėją. Pasak jo, šio sporto infrastruktūros objekto laukia visa Alytaus miesto sporto bendruomenė.

Lietuvos futbolo federacijos prezidentas T. Danilevičius, paklaustas, kaip Alytaus miestas vertinant futbolui skirtą infrastruktūrą ir pasiekimus šioje sporto šakoje atrodo kitų miestų kontekste, teigė, kad Dzūkijos sostinė atrodo gerai. „Aišku, visuomet galima geriau, tačiau skųstis tikrai negalima. Jūs turite puikų stadioną. Pamažu auga ir atsigauna futbolo klubas „Dainava“, – pridūrė jis. Pasak T Danilevičiaus, futbolo plėtros ir infrastruktūros prasme Alytus turi labai didelį potencialą ne tik miesto, bet ir regiono mastu.

Aptarus Alytaus futbolo maniežo klausimus, Alytaus miesto savivaldybės meras N. Cesiulis Lietuvos futbolo federacijos prezidentas T. Danilevičius ir Alytaus apskrities futbolo federacijos prezidentas G. Daukšys stadione užėmė futbolininkų pozicijas ir pabandė futbolo kamuolį pataikyti į Alytaus apskrities futbolo federacijos stadiono vartus.

Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Naujienos

2020 Rgs 26 17:33

Futbolo maniežo projektavimui – uždegta žalia šviesa
https://dzukijosveidas.lt/2020/09/24/fu ... ia-sviesa/

Akimirka iš liepą vykusio Alytaus miesto mero Nerijaus Cesiulio ir Lietuvos futbolo federacijos prezidento Tomo Danilevičiaus susitikimo dėl dengto futbolo maniežo Alytuje statybų.

Idėja Alytuje statyti futbolo maniežą virsta realybe. Tarybos nariai pritarė tokio objekto statybos projektavimui. Tikimasi, kad Alytus turės galimybę gauti ir Vyriausybės finansavimą futbolo maniežo statyboms. Tiesa, vieta, kur galėtų būti pastatytas toks statinys, kol kas nėra numatyta.

Šį klausimą dėl futbolo maniežo statymo Alytuje iškėlė tarybos narys Gediminas Daukšys. Vyriausybė 2021–2022 metais planuoja finansuoti dešimties dengtų futbolo maniežų statybą Lietuvoje. Norint pretenduoti į finansavimą, reikia pasirengti techninį projektą.

Tarybai siūlyta pavesti savivaldybės administracijai parinkti ir suformuoti sklypą minėto objekto projektavimui ir statybai.

Futbolo maniežui svarstomos trys galimos vietos, tačiau visos jos kol kas neatskleidžiamos, o dėl jos parinkimo dar turės apsispręsti tarybos nariai. Viena iš siūlomų vietų yra Panemunės mikrorajone šalia Gulbynės ežerėlio. Esą čia yra gerai išvystyta transporto infrastruktūra ir vaikams būtų patogu atvykti į treniruotes ir grįžti po jų į namus. Taip pat taip būtų sutvarkyta ir urbanizuota miesto teritorija, esanti šalia vieno iš pagrindinių įvažiavimų į miestą. Įgyvendinus šį projektą, pagerėtų Putinų mikrorajono estetinis vaizdas, nes moderniu šiuolaikišku pastatu atsiribotų nuo industrinio rajono pastatų ir kaminų.

Šiuo metu minėta planuojamo futbolo maniežo įrengimo teritorija yra pramonės ir sandėliavimo bei bendro naudojimo želdinių teritorijos, todėl reikalingas žemės paskirties keitimas. Žemės sklypas turi būti suformuotas iki projektavimo darbų pradžios.

Liepą dėl šio klausimo susitikti su Alytaus miesto vadovais buvo atvykęs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius. Lietuvos futbolo federacija pažadėjo šiam maniežui padovanoti dangą. Planuojama, kad šiuo futbolo maniežu bus galima naudotis ir žiemą, mat jis bus dengtas, o vasarą sportuoti būtų galima ir po atviru dangumi.

Dalis lėšų šio maniežo statyboms būtų skiriama iš savivaldybės lėšų, Lietuvos futbolo federacija dengtų dangos įrengimo kaštus ir taip pat tikimasi, kad savivaldybei pavyktų gauti finansavimą ir iš Vyriausybės.

Diskusijos dėl dengto futbolo maniežo įrengimo savivaldybėje prasidėjo prieš dešimtmetį. 2013 metais savivaldybės administracija organizavo futbolo maniežo su treniruočių aikštelėmis Putinų mikrorajone prie Gulbynės idėjų konkursą. Konkurse dalyvavo 3 įmonės – UAB „Plėtros partneriai“, UAB „Viltekta“ ir UAB „Šiltas namas“. Konkurso dalyviai pateikė vizijas, kuriose numatė dengto futbolo maniežo ir atvirų futbolo treniruočių aikščių (2–3 aikštės) įrengimo galimybes. Vizijų konkurso nugalėtoja anuomet buvo pripažinta UAB „Plėtros partneriai“.

Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Naujienos

2020 Rgs 26 17:56

Dzūkijos sostinė turės dengtą, visus metus veiksiantį futbolo maniežą su keliom aikštėm
https://alytausgidas.lt/naujiena/31453- ... om-aikstem

Alytaus miesto taryba 22 politikų balsais pritarė futbolo maniežo su treniruočių aikštynais statybai.
Miesto savivaldybės administracijai patikėta šį objektą suprojektuoti, įrengti ir statybas užsakyti ten, kurią vietą pasiūlys ir dėl jos susitars tarybos nariai.

Futbolo maniežo su treniruočių aikštelėmis Alytuje idėjų konkursą 2013 m. buvo laimėjusi bendrovė „Plėtros partneriai“. Pagal pradinį sumanymą maniežas buvo siūlomas, vizualizacija parengta Putinams, vietai prie Gulbynės ežerėlio, t. y. šalia dabar liūdnai pagarsėjusios „Ekologistikos“, kur netoli dar planuojamas ir naujas chemijos fabrikas.

Maniežas dar anksčiau taip pat buvo įsivaizduojamas laisvoje žemėje priešais Alytaus areną, kitoje Naujosios g. ir Sveikatos tako pusėje.

Maniežo Dzūkijos sostinėje iniciatorius, dabartinis Alytaus apskrities futbolo federacijos prezidentas ir miesto tarybos narys Gediminas Daukšys, dėl visus metus veiksiančio futbolo pastato yra diskutavęs ir su Alytaus rajono savivaldybe, kuriai buvo įvardijęs jį dominančią vietą arčiau Luksnėnų, iki kur nuo miesto veda ne tik automobilių, tačiau ir dviračių takai.

Lietuvos Respublikos Vyriausybė 2021–2022 metais planuoja finansuoti dešimties dengtų futbolo maniežų statybą Lietuvoje, norėdamas pretenduoti į finansavimą, Alytaus miesto savivaldybės turės parengti techninį projektą.

Kur bus įrengtas naujasis futbolo maniežas (pradžioje siūlytas ir su pramogų vietomis, kopimo sienele ir pan.), kol kas nėra aišku, tačiau neatmetami įvairiausi variantai.

Man paskaičius komentarus kyla noras perklausti tą patį dalyką - o tai kokio velnio nedaryti to milijone laisvų plotų aplink Celsis ir tempti dar toliau į industrinę zoną miesto gale. Čia aš kažką pražiūriu iš kitur žiūrėdamas?

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Naujienos

2020 Rgs 26 17:57

tikrai nereikia statyti šalia būsimo chemijos fabriko, ten bus tiksinti ekologinė bomba. o šiaip labai džiugu kad maniežai Lietuvoje dygsta ir jų planuojama dar daugiau. Šito labai reikia futbolo vystymui, kad būtų padorios sąlygos žaisti ir treniruotis šaltuoju metų laiku

šviežias Skirmanto Malinausko video apie planuojamą chemijos gamyklą šalia liūdnai pagarsėjusios "Ekologistikos":



https://youtu.be/Gv9TWMFjATE

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Naujienos

2020 Rgs 28 13:26

P.Malžinsko komentaras Nerijaus Cesiulio FB sienoje:
Paulius Malžinskas
Graži ir sveikintina iniciatyva kurti sporto infrastruktūrą mieste. Tačiau patarčiau įvertinti ilgalaikę perspektyvą šitų pripučiamų konstrukcijų. Vilniaus patirtis parodė, kad jie turi trūkumų. Pastatymas ir sumontavimas lengvas, pigus, greitas, bet paskui brangi eksploatacija. Nuimti kupolą yra temperatūrų režimo reikalavimai, sumontuoti atgal irgi. Darbų kaštai nemaži, pats išlaikymas ir energijos sąnaudos didelės. Todėl pvz Vilniuje šitų statinių vasaros metu niekas neišrinkinėjo, stovėjo jie, žaisti juose vasarą tai tas pats kas būti pirtyje - neįmanoma. Manau bumas tokių statinių greitai praeis, todėl patarčiau galvoti apie stacionarų lengvų konstrukcijų statinį, kurio statyba trumpuoju periodu yra brangesnė, bet ilguoju periodu kaštai išsilygina ir net tampa mažesni, plius statinio ilgaamžiškumas, patogumas, ventiliacija, priežiūra paprastesnė, o tuo labiau yra naujų ir paprastų technologijų. Sėkmės

Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Naujienos

2020 Rgs 28 15:39

Alytuje pilna dirbtinių aikščių, kad eksploatacija galėtų būti minimali vasarą. Ne dėl to juk projektuojama.
Naujos technologijos, medžiagiškumas gerokai brangintų statybos kaštus ir tikimybę projektui užstrigti ar neįvykti, o šiaip jau mano nuomone pripučiami kupolai > metaliniai garažai.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Naujienos

2020 Rgs 28 15:42

Alytuje pilna dirbtinių aikščių, kad eksploatacija galėtų būti minimali vasarą. Ne dėl to juk projektuojama.
Naujos technologijos, medžiagiškumas gerokai brangintų statybos kaštus ir tikimybę projektui užstrigti ar neįvykti, o šiaip jau mano nuomone pripučiami kupolai > metaliniai garažai.
Na Vilniuje bent jau pastatė ir apšvietimą ir mini tribūnas iš išorės , būtų truputi juokinga, jeigu nenuįminėtų burbulo.

Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Alytaus dengtas maniežas

2021 Geg 11 17:51

Naujasis AAFF prezidentas R. Kantaravičius: „Yra visokių naujų minčių“
https://lff.lt/news/12119/naujasis-aaff ... ju-minciu/
https://alytausgidas.lt/naujiena/naujas ... r-klubais/

Alytaus apskrities futbolo federacija (AAFF) verčia naują savo istorijos puslapį – praėjusią savaitę vykusiuose rinkimuose naujuoju apskrities futbolo federacijos prezidentu tapo Rimas Kantaravičius. Prezidento poste R. Kantaravičius pakeis pastarąsias dvi kadencijas AAFF vadovavusį G. Daukšį. Rinkimuose be R. Kantaravičiaus buvo iškeltos ir G. Daukšio bei Alytaus „Dainavos“ direktoriaus Žydrūno Lukošiūno kandidatūros, tačiau jie savo kandidatūras atsiėmė.

R. Kantaravičius teigė, jog jau yra dėliojami pirmieji darbai, kurie bus akcentuojami oficialiai pradėjus kadenciją.

„Minčių visokių naujų yra, bet kryptis ir linija bus tokia pat, kaip prieš tai buvusio prezidento. Norėtume pasistatyti maniežą, parengiamieji darbai lyg ir vyksta, bus didelis darbas su miestu ir su klubais, kurie prisidės prie to. Yra mintis ir kalbėti su apskrities rajonų merais, sukurti sistemą, sudaryti galimybes gabiems vaikams skirti stipendijas, kad jie galėtų vykti į apskrities centrą Alytų ir mokytis futbolo žinių toliau. Ir anksčiau apie tai kalbėjome su merais, bet tai nebuvo sudėliota, dabar paruošime programą ir bandysime važiuoti bei kalbėti“, – pasakojo R. Kantaravičius.

Jo teigimu, vienas didžiausių prioritetų – išlaikyti ir apskrities didžiojo futbolo pirmenybes. „Svarbu išlaikyti III lygą, tai yra prioritetas. Pas mus jau kelis metus dalyvaujančioms komandoms apskrities federacija padeda su teisėjavimo mokesčiais, kompensuoja važiavimus, turime savo stadioną, kurį prižiūrime. Visada turime ir prizinį fondą, taip pat visada žiemą vykdydavome ir salės futbolo čempionatą, jis irgi išliks ir tai darysime toliau. Taip pat būdavo keli veteranų futbolo turnyrai, sieksime išlaikyti ir juos. Tie darbai tokie, kad kas buvo daroma, tas ir liks tikrai“, – pasakojo naujasis AAFF vadovas.

Nepaisant minėto skatinimo pastaraisiais metais apskrities didžiojo futbolo pirmenybėse dalyvavo vos 4 komandos – Alytaus „Rese”, Prienų-Birštono „Nemunas“, Alytaus rajono FK „Simnas“ ir FK „Druskininkai“, tiesa, salės futbolo (futsalo) pirmenybėse ekipų žaidžia kelis kartus daugiau.

Tuo tarpu po dviejų kadencijų prezidentavimo etapą baigęs G. Daukšys džiaugėsi darbais, kurie buvo nuveikti jo vadovavimo metu. Jis taip pat tikino, jog trečios kadencijos nebesiekė dėl to, nes jau ir dvi yra netrumpas laikas.

„Tikrai turime daug daugiau vaikų, žaidžiančių futbolą apskrityje, turime vieną iš geriausių futbolo akademijų, išlaikėme apskrities pirmenybes 11x11, net ir sunkiu, pandeminiu periodu. Turime klubų, žaidžiančių futbolą ir mylinčių futbolą. Sustiprėjo mūsų futbolo bendruomenė, kurios flagmanas yra „Dainava“, kuri vėl žaidžia A lygoje. Reikia pasidžiaugti, kad apskrities futbolo bendruomenė turi savo namus, namai yra mūsų stadionas, turime tikrai geras sąlygas sportuoti ir žaisti futbolą“, – mintimis dalinosi G. Daukšys. „Trys kadencijos yra gerai, bet dvi – irgi pakankamas laikas. Įvertinome visas aplinkybes ir pasitarėme su šeima, kad pakaks. Esu ir miesto tarybos narys, ten yra nemažai darbo, juolab ir kiti kandidatai, kurie buvo – futbolo bendruomenei labai žinomi, futbolą mylintys, jam atsidavę žmonės, tai įvertinau, kad bet kuris iš jų gali dirbti ne blogiau už mane ir tik geriau“, – sakė G. Daukšys.

R. Kantaravičiaus teigimu, jo patirtis AAFF valdyboje jau leido iš arčiau susipažinti su visa esama situacija ir tai leis sėkmingai tęsti ir kitus, jau anksčiau pradėtus darbus.

„Toje veikloje dalyvavau visada, praėjusią kadenciją buvau valdyboje, pagrinde viską žinau, kaip viskas buvo vykdoma. Valdyba dabar irgi 70 procentų išliko tokia pati, tie darbai yra žinomi ir bus tęsiami. Kai susirinksime į pirmą valdybos posėdį, tada ir pasikalbėsime, kokios kryptis bus pagrindinės. Po ilgo laiko turime išrinktą ir Druskininkų atstovą, Druskininkų miestas turi geras sąlygas, kurias galima išnaudoti, tad bandysime galvoti, kaip geriau ir naudingiau viską susidėlioti“, – į priekį žvelgė R. Kantaravičius.

Savo ruožtu G. Daukšys naujam prezidentui palinkėjo tinkamai atstovauti apskrities futbolo bendruomenės interesams.

„Aš jau ir per susirinkimą palinkėjau visų pirma tinkamai atstovauti Alytaus apskrities futbolo bendruomenės interesus Vykdomajame komitete, taip pat energijos ir stiprybės telkiant futbolo bendruomenę bendriems tikslams. Jį žinau kaip labai veiklų, atkaklų žmogų, tai manau, kad futbolo bendruomenė neapsiriko pasirinkdama Rimą Kantaravičių“, – sakė G. Daukšys.

Respublik
Pranešimai: 8575
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: Planuojamas: Alytaus dengtas maniežas

2023 Vas 21 18:28

Rinkimai Alytuje: miesto „influenceris“ N. Cesiulis palieka mažai šansų varžovams
https://m.diena.lt/naujienos/lietuva/po ... ms-1114746

N. Cesiulis tikina, kad kol kas nebus skubama su planais statyti naują dengtą futbolo maniežą. Anot jo, mieste yra senasis maniežas, olimpinis baseinas, arena, stadionas, o naujam sporto objektui teks palaukti, nes, lyginant su ankstesniais skaičiavimais, maniežo kaina nuo 7 mln. išaugo iki galimų 13 mln. eurų.

Konservatorių kandidatas į merus Andrius Jučas iš esmės kelia panašias problemas, kaip ir koalicijos partneriai <...>. Priešingai, nei meras, jis žada dėti pastangas, jog mieste atsirastų naujas maniežas, taip pat sako, kad iki šiol pernelyg didelis dėmesys skirtas krepšiniui, „nuskriaudžiant“ kitas sporto šakas.

Konservatoriaus teigimu, naujajame biudžete joms, o ypač futbolui, bus didesnis dėmesys, o bendras sporto finansavimas kaip ir anksčiau sieks 400-450 tūkst. eurų.

Oponentai žada telkti pajėgas antrame ture

L. Radzevičiūtė kaltina dabartinę valdančiąją daugumą, kad šie yra ne kartą atmetę opozicijos siūlomus investuotojus. Kartu ji tikina, kad politinio palaikymo nesulaukė net keli dabartinės valdžios sumanyti projektai ir šios idėjos nebūtų tęsiamos.

„Kaip gali būti politinis palaikymas, jei meras feisbuke sugalvoja, kad reikia ledo arenos ir visiškai to neišdiskutuoja su tarybos nariais, kurie priima sprendimus, klausia, ar yra kaštų, ekonominė analizė (...). Taip pat ir su dengtu futbolo stadionu – idėja graži, bet tu turi išanalizuoti, kiek idėja reali įgyvendinti, kiek duos naudos“, – sako ji.

V. Vencius savo ruožtu tikina, kad dabar taryboje trūksta „moralios politinės kultūros ir tikros atsakomybės“, atsakingo pažadų vykdymo.

Grįžti į