...

Re: Ne į temą

2015 Kov 04 08:45

kazachų premjer lyga. Ten gruzinas tasai nr.19??? Neišsididinęs nematau :) Jeigu kaukazietis, tai pateisinama.. jie ten visus žada papjauti.

Kelis tokius psichus A lygoje žinau, bet tokių cirkų nesulaukiu. :roll:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2015 Kov 04 08:58

Michail Bakaev (Михаил Бакаев) - atseit rusas, bet šiaip osetinas:

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... 0%B8%D1%87" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2015 Kov 04 09:06

kazachų premjer lyga
- Čia „draugiškos“ Turkijoje tarp Kairat ir Zaporožės (Ukraina) Metalurg. Beje, tos rungtynės po šio incidento 36 min. taip ir nebuvo pratęstos..

...

2015 Kov 04 10:16

Michail Bakaev (Михаил Бакаев) - atseit rusas, bet šiaip osetinas:

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... 0%B8%D1%87" onclick="window.open(this.href);return false;

osteinai geruliai, jie ten turi savo nacionalinį sportą - zarež barana - tai šitas bakajevas norėjo papjauti teisėją.. :shock:

...

2015 Kov 04 10:19

kazachų premjer lyga
- Čia „draugiškos“ Turkijoje tarp Kairat ir Zaporožės (Ukraina) Metalurg. Beje, tos rungtynės po šio incidento 36 min. taip ir nebuvo pratęstos..
nu nnnn**** gi gavo teisėjas dozę grasinimų susidoroti, išbalamutino visus... ką ten bežaisti tokias rungtynes.

Jaučiu jisai rimtas vatnikas, norėjo išpjauti ir teisėją ir ukrainiečius visus ir afrikiečius..

sakyčiau, ūmaus būdo.. gera foto: "Manjako išpažintis" tokiuose filmuose galėtų vaidinti.. :mrgreen:

Paveikslėlis

...

2015 Kov 04 10:23

Kas per savaitė??? :shock: Kelios kontoros jau nori samdytis mane, bendradarbiauti, pilna sauja telefonų, kontaktų.. :roll:

Dar žavios blondinės iš kažkokios kontoros betrūko... Net forume nebeturiu kada reikštis, nes vis deruosi.. :roll:

O kada man gyventi??? :roll: vėl liksiu be atostogų.. :roll: vakar visą dieną į nuogas bambas žiūrėjau, kol pupos išėjo, blaškė, šiandien vėl iššūkis...

slasher

2015 Kov 04 12:44

Kas per savaitė??? :shock: Kelios kontoros jau nori samdytis mane, bendradarbiauti, pilna sauja telefonų, kontaktų.. :roll:
...
Tuoj mafia7 pavysi. Galėsit suvienyti jėgas ir kartu valdyti futbolo klubus, bei kelti bendrą Lietuvos futbolo lygį. Tokiems jokių kliūčių nebus, kiaurai visur eisit.

...

2015 Kov 04 14:33

Nesiruošiu nieko valdyti. Sotus esu. 8-) Su gerb. mafija7 niekaip negalėčiau varžytis. :P
Kuklus ir per mažo kalibro veikėjas esu. :mrgreen:

Tik jeigu kokia žavi blondinė sveikainasi ir kontaktus palieka, dar žada glaudų bendradarbiavimą, tai sunku pasktyti NE :D

slasher

2015 Kov 04 14:58

Kuklus ir per mažo kalibro veikėjas esu. :mrgreen:
gal ne tokio ir mažo kalibro, jeigu Kelmėje tavęs visi bijo :). Brolių, sesių dar turi.

...

2015 Kov 04 15:05

gal ne tokio ir mažo kalibro, jeigu Kelmėje tavęs visi bijo :). Brolių, sesių dar turi.
Kryžiokuose irgi bijo :) Jo, aš tai bijau, kad sesius TOTO mane aplenks.. :roll:

...

2015 Kov 04 15:11

Aš tai vakar pradėjau galvoti, kuri kontora geriausiai saite reiškiasi, FB gražesnis.

Kai išgirto "pelėsio" neliko, tai, manyčiau, kad A lygoje dominuoja ŽALGIRIS. A+

Antri/treti kažkur Trakai ir SŪDUVA. A

po to KRUOJA, ATLANTAS, STUMBRAS, UTENIS. B+

KG, ŠIAULIAI. B-

Ir visiški nesusipratėliai Laimio kontoros veikėjai, kurie pagal visus parametrus mėgėjai ir diletantai, bet gal kels kartelę, nes jau gėda tiesiog. F+

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2015 Geg 01 21:34

Aš skaistus

...

2015 Geg 02 10:32

Aš tai ne.. kažkaip pr*** radau skaistybes ir nebenuskaistėsiu jau.. :D

plintusas
Palaikoma komanda: Utenis

2015 Geg 13 14:30

Kalbant apie populiariausia nudienos tema - sauktinius, kokiu Lietuvos futbolistu uzmatet sarasuos? Spalvis, Andriuskevicius, Baranauskas, Norvilas, Girdvainis, kas dar? :)

...

2015 Geg 13 14:39

sąrašą hieroglifais pateikė.. kaip tik žiūrau, kaun turim..

Grįžti į